Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Di mi yaa... emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
Yemedin inş. Ben 1 dilim elma, 1 dilim kaşar yedim çok zordu atıstırmadan yasak elmayı izlemek:))
Güzel menü
Ispanak almaya korkuyorum hala alsammıki ilk ben yerim denerim
Hoşgeldin aramıza boyumuz aynı kilom senden 10 kilo kadar fazla azmetsem giderdi çok salladım diyeti bugünden itibaren sporda yapmalıyım
Sağol cnm sayende bende bilgilendim hemen araştırayım akşam için glisemik indeksi düşük olan yemekleri bamya çıkardım ama buzluktan bugun ondan yerım yoğurt ile
Evet cnm artıdaydım tartılmadım Bayadır unutuyorum cuma başlangıç bildiririm yine
Unutmadan yaptığım kaçamağımıda yazayım yemekten sonra
1 sade Türk kahvesi
1 tane lokum

Şimdide sade 1 nescafe yaptım çocuklar uyuyor yarım saat kitap kahve yapıp yatacam iyi geceler
Çok kıskandım şuan masallah deyı m akşam kahvemi alıp tele giriyordum bu akşamda kitap okurum inş.
Sıkma canını kuzum erkekler öyle sabırlısı cok az bende netten ehliyet sınavı çözüyorum çok az bilgiyle pratik olsun Rabbim nasip eder inşallah banada

A aaadddaaa cim iyiyim canim teşekkürler sen nasılsın hatirlayacagini umdugum kisilerden biriydin
evet canm hatirlamaz miyim ben de tam izmirdesin dimi yazacaktim ama sen zaten yazmissin okudum
A aaadddaaa canım senin ailen de Izmirde miydi
Evet ailem izmirde canim gecen yil dogudan tayin icin en basa izmiri yazdik gelmedi ben simdi istanbuldayim ama bir ayagim izmirde
Tramvalardan bahsetmissin cok uzuldum gecmemis demissin insallah gecer zaman herseyin ilacidir gecmese de hafifletir insallah seni canm smdi daha iyi misin

Genetik bu kadar yatkınken ikinci gebeliğin ikiz olabilir
katılıyorum .
biri vardı .
ilk çocukları ikiz .
ikinci hamileliğinden olan çocuklar da ikiz .
ve 4 ü de kız .
yaş aralığı 2 yaş .
doktor bir daha hamile kalma yine ikiz olma ihtimalin çok demişti ona

hoş geldin şekerim .
pakmayaa nın poğaça mayasını deneyin . cok güzel oluyor .
ama misafir için olur .
kendiniz için yaptığınızda fazla oluyor . artıyor . kalıyor . vs .
misafir için kalabalıkta tükenir .
1 paket mayadan 12 tane poğaça çıkmıştı. sıcağıyla 6-7 tanesi yendi . sonra kalanlar hala sürünüyor .kuşlara gider .

ay kuzum . şimdi arkadaş alıntılayınca gördüm . buldum mesajını ve illa yazmam lazım . duramadım .
içim fena oldu.

eşine kızıp da 2 ya da 3 saat uyumuşsun .
bunu kendine yapma.

bağırmaya hakkı yok .
ben de eşimle araba kullanmıyorum . kullan diye söylüyor . hayır artık senle araba falan kullanmam diyorum .
çünkü bağırıyor .

bağırdığında altta kalmıyorum . çünkü haklıyım .
kendisi bu şekilde mi öğrenmiş araba kullanmayı. biri tepesinde bağırarak mı.

öyle yaptığında ben de bağırıyorum safrancım .
ne bağırıyorsun beee. diye . böyle yaptıkça elim ayağıma doluyorsun . buna hakkın yok . sus bi !!! diyorum .

niye o bağıracak ve sen içine atacaksın . küseceksin .
küsmek yok .
söylemek var . içini dökmek var .
sen bunun kararını da bilirsin bence.
küsmek , uykusuz kalmak yok .
kendi hakkına giriyorsun .
başkasının hakkına girmemeye dikkat ettiğin kadar KENDİ HAKKINA DA girmemeye çok dikkat etmen GEREKİYOR .

SAKIN Bİ DAHA DUYMAYAYIM !!!!!

Eşim hırs yaptı bu konuyu
İlla arabayı kullan diyor istemesem bile kullandırıyor geriliyorum
Hatasını farketti sanırım çiçek aldı geldi, bundan sonra bağırmaz inşallah. Zaten kar yağacak diye seviniyorum. Yerlerde kar varken kullan diye ısrar etmez artık.

Araba kullanmak kesinlikle pratiklik gerekiyor. Yani ne kadar çok kullanirsam o kadar alisacagim. Eşim diyor bir kural söyleyince tamam bitti artık. O kurali unutmadan her zaman uygulayacaksin diyor.

Tek başına yakın mesafelere gider gelirim artık öyle alisirim yavaş yavaş.

Velhasıl "koca'dan hoca olmaz" dedikleri çok çok doğruymuş.

Menüm:

Kahvaltı
2 diyet kurabiye
Ihlamur

Ara
Latte

Öğlen
2 yumurtadan patatesli omlet
1 kase yoğurt
1 mandalina

Ara
Sade kahve

Akşam
1 büyük kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
Peynir

Şimdi çay demledim.
Allahtan bu akşam fıstıkta filan gözüm yok yemekten hemen sonra dişlerimi fırçaladım iki fıstık için dişlerimi kirletmem çünkü

Bu arada topikte çok yoğun bir yazışma var yetişemiyorum. Bazan bakıyorum benim söyleyeceğim şeyi bir başkası söylemiş oluyor tamam diyorum hiç yazmıyorum çünkü yetişemiyorum kusura bakmayın.

Topluca yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum. Hastalara şifa, evcil hayvanı olanlara hayırlı olsun dileklerimle birlikte kocasıyla küsenlere saadetler diliyorum Safransari biricik rakibime takılmadan olmazdı :)

Sabah kahvaltım yukarıda kızlar :) saat 10.30 gibi yaptım kahvaltımı kupanın içinde ki siyah çay 2 kupa içtim. Sabah uyanır uyanmaz o kupa dolusu limonlu su içtim midemi bastırdı rahatlattı.

Kırmızı pancar çorbası yedim öğlen 2 minik galeta ufaladim içine 2 kaşık yoğurtla yedim.

Akşam yemeğimi çekemedim çocuklardan
6 yemek kaşığı mantar sote
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pilav

Suyu Çok az içtim 6 bardak sadece.
30 dk leslie yapacağım
2 fincan yeşil çay içtim
1 fincan sade tarcinli türk kahvesi içeceğim.

Tarçınlı kahveyi ben de çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…