Sanırım büyüyünce baya süslü olacak:))oyyy . maşallah minnoşaaa. inceler tabi . çiçek bu . kızların dikkatini çeker . süslü.
Genetik bu kadar yatkınken ikinci gebeliğin ikiz olabilirOlsun ya oda güzel olur benim.eklemlerimde sorun var küçükken romatizma geçirdim iltihablı ondan kalma hasar varken menüsü oldum ama yinede ne bileyim annem ne mübarek kadınmış diyorum
İnşallah:)Genetik bu kadar yatkınken ikinci gebeliğin ikiz olabilir
Yemedin inş. Ben 1 dilim elma, 1 dilim kaşar yedim çok zordu atıstırmadan yasak elmayı izlemek:))Di mi yaa... emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
Güzel menüHerkes menü paylaşmış kusur kalmayım
Sabah
Limonlu yeşil çay
Kahvaltı
Pırasalı omlet
7 zeytin
Az tulum peyniri
2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 parça tavuk
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
1 kuru incir
1 sade nescafe
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurt
1 mandalina
1 dilim elma
Hoşgeldin aramıza boyumuz aynı kilom senden 10 kilo kadar fazla azmetsem giderdi çok salladım diyeti bugünden itibaren sporda yapmalıyımÇok teşekkür ederim :)
Benim beni frenleyecek şeylere ihtiyacım var özellikle sabah kalkınca müthiş açlık hissim oluyor hatta üstüne mide bulantısı oluyorne yapmam gerek ki bu his ortadan kalksın.
70 kiloyum 158 cm boyum 28 yaşındayım. 2 kızım var. 5.5 yıllık evliyim Nisan da 6. Yılımız bitecek :)
43 kiloyla evlendim ilk kızıma 58 kiloyla hamile kaldım. 2015 ağustosta doğurdum. 69 kilo doguma girdim 1.5 yıl sonra 50 kilo ya düştüm. İkinci kızımı 61 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğurdum sadece 3 kilosu gitti geri hepsi kaldı kızım 15 aylık ama bir türlü zayiflayamiyorum neden ne için bilmiyorum çok üzülüyorum yemek yemekten kendimi alıkoyamıyorum
Sağol cnm sayende bende bilgilendim hemen araştırayım akşam için glisemik indeksi düşük olan yemekleri bamya çıkardım ama buzluktan bugun ondan yerım yoğurt ileille pilav yiyeceksen pirinç yerine bulgur.
akşam (belli bir ölçü ile) kuruyemiş, yoğurt, yumurta, seviyorsan et yiyebilirsin. bunlar uzun süre tok tüten ve glisemik indeksi düşük besinler. internette glisemik indeksi düşük besinlere bak canım.
glisemik indeksi yüksek olanlar yedikten kısa süre sonra acıktırır, yedikçe yedirir, yer yer yarım saat sonra gene acıkırsın.
Evet cnm artıdaydım tartılmadım Bayadır unutuyorum cuma başlangıç bildiririm yinesarfancim ara ogunun biraz fazla gbi olmus komusda miydin cnm bak onlari yeme benm gbi 6 dilim ekmek yekarbona ihtiyacin azalir ben onlari yiyemiorum kimse yemesimm
cnmcim suamda kacsin en son azcikcik almistin ama verirsin sana cok inaniyoruz
aliroz tabiki hosgeldin
Cnm oncelikle moralini bozma bozdukca yersin bir yerden baslaman lazim yarin besmele cek basla derim
Ikinci olarak oglen 1 kase sutlac yemissin hem kalorili hem pirincli hem sekerli hemde seni asla tok tutmaz
Aksam da hem pirimc hem milfoy var yani bunlar seni beslemedigi gibi seni aciktirir ve kilo aldiri yarindn itibarwn tam bugfay ekmegi ve ya arkadaslrin dedigi gibi bulgur koy ama cok degil her ogun mutlaka protein karbin salata ve yogurdun olsun aralarda meyve ve ceviz yersen tatli ihtiyacini bastirir sut de icebilirsin
Çok kıskandım şuan masallah deyı m akşam kahvemi alıp tele giriyordum bu akşamda kitap okurum inş.Unutmadan yaptığım kaçamağımıda yazayım yemekten sonra
1 sade Türk kahvesi
1 tane lokum
Şimdide sade 1 nescafe yaptım çocuklar uyuyor yarım saat kitap kahve yapıp yatacam iyi geceler
Sıkma canını kuzum erkekler öyle sabırlısı cok az bende netten ehliyet sınavı çözüyorum çok az bilgiyle pratik olsun Rabbim nasip eder inşallah banadaCanım hafta sonu evde yaptigim kurabiyeler, bugün canım çok sıkkındi, ondan ağzına tiktim öğlen bunları. Sonra eşim çiçekle eve gelince, düzeldi moralim.
Akşam misafirliğe gitmiştik, giderken gelirken de arabayı ben kullandım, bir kaç hatam oldu bagirmisti araba kullanırken. Eve gelince de ben kusmustum, canım sıkkındi. Gece 2-3 saat ancak uyuyabildim.
Sonra şükür öğlen çözüldü problem.
Şu araba kullanmayı bir ogrenseydim, durmadan geriliyoruz bu yuzden
evet canm hatirlamaz miyim ben de tam izmirdesin dimi yazacaktim ama sen zaten yazmissin okudum
Evet ailem izmirde canim gecen yil dogudan tayin icin en basa izmiri yazdik gelmedi ben simdi istanbuldayim ama bir ayagim izmirde
Yok canım yemedim. O yediğim kadar işte. O kadarcık da olsunYemedin inş. Ben 1 dilim elma, 1 dilim kaşar yedim çok zordu atıstırmadan yasak elmayı izlemek:))
katılıyorum .Genetik bu kadar yatkınken ikinci gebeliğin ikiz olabilir
hoş geldin şekerim .Selam kızlar
Menülerimi yazayım
Dün sabah çeyrek lavaş ile peynir zeytin
Öğlen 1 kase köfteli Yayla çorbası
Akşam evde değildik lahana sarma içli köfte karnabahar kızartma az zeytinyağlı pırasa yoğurt
Bu sabah kursta gün vardı 1 poaça 1 kk kadar kek çayy
Öğlen Yayla çorbası 1 kase
ay kuzum . şimdi arkadaş alıntılayınca gördüm . buldum mesajını ve illa yazmam lazım . duramadım .Canım hafta sonu evde yaptigim kurabiyeler, bugün canım çok sıkkındi, ondan ağzına tiktim öğlen bunları. Sonra eşim çiçekle eve gelince, düzeldi moralim.
Akşam misafirliğe gitmiştik, giderken gelirken de arabayı ben kullandım, bir kaç hatam oldu bagirmisti araba kullanırken. Eve gelince de ben kusmustum, canım sıkkındi. Gece 2-3 saat ancak uyuyabildim.
Sonra şükür öğlen çözüldü problem.
Şu araba kullanmayı bir ogrenseydim, durmadan geriliyoruz bu yuzden
Eşim hırs yaptı bu konuyuay kuzum . şimdi arkadaş alıntılayınca gördüm . buldum mesajını ve illa yazmam lazım . duramadım .
içim fena oldu.
eşine kızıp da 2 ya da 3 saat uyumuşsun .
bunu kendine yapma.
bağırmaya hakkı yok .
ben de eşimle araba kullanmıyorum . kullan diye söylüyor . hayır artık senle araba falan kullanmam diyorum .
çünkü bağırıyor .
bağırdığında altta kalmıyorum . çünkü haklıyım .
kendisi bu şekilde mi öğrenmiş araba kullanmayı. biri tepesinde bağırarak mı.
öyle yaptığında ben de bağırıyorum safrancım .
ne bağırıyorsun beee. diye . böyle yaptıkça elim ayağıma doluyorsun . buna hakkın yok . sus bi !!! diyorum .
niye o bağıracak ve sen içine atacaksın . küseceksin .
küsmek yok .
söylemek var . içini dökmek var .
sen bunun kararını da bilirsin bence.
küsmek , uykusuz kalmak yok .
kendi hakkına giriyorsun .
başkasının hakkına girmemeye dikkat ettiğin kadar KENDİ HAKKINA DA girmemeye çok dikkat etmen GEREKİYOR .
SAKIN Bİ DAHA DUYMAYAYIM !!!!!
Tarçınlı kahveyi ben de çok severimEki Görüntüle 2563792
Sabah kahvaltım yukarıda kızlar :) saat 10.30 gibi yaptım kahvaltımı kupanın içinde ki siyah çay 2 kupa içtim. Sabah uyanır uyanmaz o kupa dolusu limonlu su içtim midemi bastırdı rahatlattı.
Eki Görüntüle 2563794
Kırmızı pancar çorbası yedim öğlen 2 minik galeta ufaladim içine 2 kaşık yoğurtla yedim.
Akşam yemeğimi çekemedim çocuklardan
6 yemek kaşığı mantar sote
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pilav
Suyu Çok az içtim 6 bardak sadece.
30 dk leslie yapacağım
2 fincan yeşil çay içtim
1 fincan sade tarcinli türk kahvesi içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?