Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoş bulduk canım Aklımızda bulunsun

Menümü yazayım
Sabah taze nane limonlu su
Kahvaltı öğle ve akşamı resim atıcam aralarda elma, mandalina, armut filimleri kahve, cay, doğum günü vardı eltimin oğlunun ince bir dilim mozaik ve fanta bunlarda ekstra oldu suyu tam bitiremedim 1.5 lt hemen şimdi bitirip yarım saat leslie yapıcam

Eklentiler

• inCollage_20191210_214037827.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 34
Iki incir yerim dedim ama 1 tane incir yedim bugünü sorunsuz atlattık darısı önümüzdeki 3 güne
Oruç tuttuğum gün iftarda kendimi tutamıyorum gözüm dönüyor resmen ama bu konuyu halletmem lazım çorba içip sofradan kalkıp 5 10 dk ara mı versem beyne tokluk sinyali geç gidiyormuş ya aradan sonra 1 tabak da yemek yer yemek olayını kapatırım yapabilir miyim bilmiyorum aklıma başka bisey gelmiyor

Allah kabul.etsin.
Bende cuma günü başlayacağım oruca inşallah. Hastaligimin bitmesini bekliyorum.

Az gibi canm ama doydusan eger sorun yok demektir

Canım o beyaz tatlının adı ne güzel gorunuyor gerçi hepsi güzel gorunuyor börek de
Sanırım sultan lokumu onun adi
Safransari canım sen mi yaptın misafirlikte miydin
Misafirlikteydim canim
Canım hem sarma hem kısır sanki biraz fazla olmuş ikisi de pirinçli bulgurlu keşke birini tercih etseydin yine de sen bilirsin tabii
Tabaktaki kısır değil.canim.
Yıldız şehriye vardı içinde. Yeşilliği de çok fazlaydı.
Lahana sarması uzun zamandır canım istiyor, ama diyetten dolayı yapamıyorum tabi. Bende bulmuşken misafirlikte yedim

afiyet olsun canim.mamalar guzel
severim bu tabaktakileri.
Kahvaltim
1 dilim ekmek
4-5 dilim.patates
Peynir

Öğlen ve akşam bu tabakEki Görüntüle 2563884

Bir saat önce de sütlü kahve içtim bir fincan.
afiyet olsun. ikramlara dayanilmaz.
borek ve o salatadan bolca yersim.
oglen yediklerin aksam yerini tutmus.
o yuzdrn sıkıntıbyok
ben de böyle yerlere gittigimde bolca yerim.aksam yemek yemem.
misafirlik mamalari yenmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…