hoş geldin şekerim .
pakmayaa nın poğaça mayasını deneyin . cok güzel oluyor .
ama misafir için olur .
kendiniz için yaptığınızda fazla oluyor . artıyor . kalıyor . vs .
misafir için kalabalıkta tükenir .
1 paket mayadan 12 tane poğaça çıkmıştı. sıcağıyla 6-7 tanesi yendi . sonra kalanlar hala sürünüyor .kuşlara gider .
Eki Görüntüle 2563839
Bu fotoğraflar burada kalsın 50 kilo halimle tekrar çekileceğimEki Görüntüle 2563840
Hosbuldum canım inşaAllah :)İnşallah canım hoş geldin :)
Annem de çok yapar yine @Aytenaz nin soyledigi elma zencefil karabiber tarcin yeşilcayli detoks suyu tarifine form çayı da ekliyorum iki gündür yapıyorum ona da devam edicem tavsiye ederim
Hoş bulduk canımHoş geldin canım:)
Bu suyu akşamdan mı hazırlamak gerekiyor yoksa aynı gün içinde mi
Allah kabul.etsin.Iki incir yerim dedim ama 1 tane incir yedim bugünü sorunsuz atlattık darısı önümüzdeki 3 güne
Oruç tuttuğum gün iftarda kendimi tutamıyorum gözüm dönüyor resmen ama bu konuyu halletmem lazım çorba içip sofradan kalkıp 5 10 dk ara mı versem beyne tokluk sinyali geç gidiyormuş ya aradan sonra 1 tabak da yemek yer yemek olayını kapatırım yapabilir miyim bilmiyorum aklıma başka bisey gelmiyor
Sorunlu bolgen gobekmis. Benim de basenlerim aşırı genisEki Görüntüle 2563839
Bu fotoğraflar burada kalsın 50 kilo halimle tekrar çekileceğimEki Görüntüle 2563840
Canım o beyaz tatlının adı ne güzel gorunuyor gerçi hepsi güzel gorunuyor börek deKahvaltim
1 dilim ekmek
4-5 dilim.patates
Peynir
Öğlen ve akşam bu tabakEki Görüntüle 2563884
Bir saat önce de sütlü kahve içtim bir fincan.
Maalesef bir de kollarım varSorunlu bolgen gobekmis. Benim de basenlerim aşırı genis
Canım hem sarma hem kısır sanki biraz fazla olmuş ikisi de pirinçli bulgurlu keşke birini tercih etseydin yine de sen bilirsin tabiiKahvaltim
1 dilim ekmek
4-5 dilim.patates
Peynir
Az gibi canm ama doydusan eger sorun yok demektirEki Görüntüle 2563792
Sabah kahvaltım yukarıda kızlar :) saat 10.30 gibi yaptım kahvaltımı kupanın içinde ki siyah çay 2 kupa içtim. Sabah uyanır uyanmaz o kupa dolusu limonlu su içtim midemi bastırdı rahatlattı.
Eki Görüntüle 2563794
Kırmızı pancar çorbası yedim öğlen 2 minik galeta ufaladim içine 2 kaşık yoğurtla yedim.
Akşam yemeğimi çekemedim çocuklardan
6 yemek kaşığı mantar sote
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pilav
Suyu Çok az içtim 6 bardak sadece.
30 dk leslie yapacağım
2 fincan yeşil çay içtim
1 fincan sade tarcinli türk kahvesi içeceğim.
Sanırım sultan lokumu onun adiCanım o beyaz tatlının adı ne güzel gorunuyor gerçi hepsi güzel gorunuyor börek de
Misafirlikteydim canimSafransari canım sen mi yaptın misafirlikte miydin
Tabaktaki kısır değil.canim.Canım hem sarma hem kısır sanki biraz fazla olmuş ikisi de pirinçli bulgurlu keşke birini tercih etseydin yine de sen bilirsin tabii
afiyet olsun canim.mamalar guzelMenümü yazayım
Sabah taze nane limonlu su
Kahvaltı öğle ve akşamı resim atıcam aralarda elma, mandalina, armut filimleri kahve, cay, doğum günü vardı eltimin oğlunun ince bir dilim mozaik ve fanta bunlarda ekstra oldu suyu tam bitiremedim 1.5 lt hemen şimdi bitirip yarım saat leslie yapıcam
afiyet olsun. ikramlara dayanilmaz.Kahvaltim
1 dilim ekmek
4-5 dilim.patates
Peynir
Afiyet olsun cnm ikramlar güzel görünüyor lahana sarması çoook severim etli olanı özellikleKahvaltim
1 dilim ekmek
4-5 dilim.patates
Peynir
Hadi bakalım kolay gelsin :)YarınAytanesii nın hatirlatmasi uzerine dolunay detoksundan yapasım var daha dogrusu az kalorili seyler yemeyi dusunuyorum corba sebze gibi 3 gün yapmayı düşünüyorum tutabilirsem Perşembe oruç tutucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?