Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dereotu varsa dene canım ciddi anlamda iştah kesiyor ben troidlerim için aç kullanıyorum zorla kahvaltı yapıyorum

Bende menümü yazayım geciktim bugün
Sabah aç karnına iki bardak detox suyundan kaldı ondan içtim
Kahvaltı demiştim öğle vaktinde yaptım
Kıymalı yumurta
Azıcık bal ve kaymak
Çay
İki dilim ekmek

Üç saat sonra birtane ayva limonlu

Saat 6 da tavuklu salata
İki dilim ekmek detox suyu

Akşam 8 de çay yanına üç tane kakaolu bisküvi

Canım bende de tiroid var hasimato ondan da zor kilo veriyorum denerim teşekkürler canim
Ama günde üç öğün yemelisin aç karnına bildiğin çiğniyceksin sonra bir bardak su iç hem suda içmiş olursun
Yemeden önçe şifa niyetine de ve ışfi deyip ye ben yemeye başlayınca boğazım ciddi ağrıyor birkaç gün etkilediğini ordan alıyorum

ilahi hayal yaaa.
bir kişi daha vardı eşi veteriner . bil bakalım kim . günün sorusu.
okuduğumda belki o zaman hayal yoktur diyecektim ama varmış ve günün sorusunu bilmiş
rasyon önemli ama tabiki ziraatçiler daha ayrıntılı bilmeli ama rasyondan anlamayan veteriner olayına katılmıyorum
Şu anda grupta aktif olan hiçkimsenin eşi veteriner değil , eskilerden biri olmasın o
bilmişsin :)
Ben kahvaltı yı şimdi yapıyorum aşıya gittik kızımın 6 aylık aşısı kızımın boyu 68 cm olmuş
maşallah boyu uzun olacak gibi
Evet canım elbise aldım giydirdim Çiçekli nasıl seviniyor inceliyor çiçeklerini:))
kız işte 6 aylıktan kendini belli ediyor benimkide 8 aylık yeni bir elbise giydirince hemen farkediyor
Yarın Aytanesii nın hatirlatmasi uzerine dolunay detoksundan yapasım var daha dogrusu az kalorili seyler yemeyi dusunuyorum corba sebze gibi 3 gün yapmayı düşünüyorum tutabilirsem Perşembe oruç tutucam
hoşgeldin iyiki hatırlattın benimde emzirme olayı bittiğine göre bende oruç tutmaya başlıyayım perşembe günü

Kahvaltim
1 dilim ekmek
4-5 dilim.patates
Peynir

Öğlen ve akşam bu tabakEki Görüntüle 2563884

Bir saat önce de sütlü kahve içtim bir fincan.
tabak çok güzel görünüyor ağzımın suyu aktı
Maalesef bir de kollarım var ilk kızım da göbeğim dümdüz kalmıştı 2. Kizim da göbeğim olduğu gibi kaldı 5 aylik hamile gibiyim zayiflayinca sarsacak diye çok korkuyorum
canım benimde göbek sıkıntı spor yapmak gerekiyor ama doktorum şuan göbekle ilgili spor yapmamı yasaklamıştı bende leslie yapmak istiyorum ama çocuklardan hiç vakit ayıramıyorum
23.14 de deprem oldu yanlış hissetmemisim Balıkesir merkezli 5 şiddetinde Izmirde de hissedildi
geçmiş olsun
Dereotu varsa dene canım ciddi anlamda iştah kesiyor ben troidlerim için aç kullanıyorum zorla kahvaltı yapıyorum
nasıl tüketiyorsun diyecektim ama yazmışsın şimdi gördüm

Günün menüsü
Sabah
Çay
2 yudum çocuklardan kalan tost
2 kuru incir

Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk budu
Birkaç dilim patates
1 tabak bulgur pilavı

Bitki çayı
Sade nescafe

Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt

Sütlü kahve
1 ekler
1 cennet hurması
4 tane hoşbeş

1 az şekerli Türk kahvesi

Akşam cozuttum yine ama gözüm hep tatlı arıyordu napim bugünde böyle olsun yarın daha çok dikkat ederim

mükemmelllll

durmuşsun durmuşsun yine akşam kaçmış ipin ucu.
hoşbeş ne kuzum . sokma eve. soktun hadi yeme pliaass. o hoşbeşi hiç haz etmiyorum . çok sakıncalı bi yiyecek .
yedikce yediren bi şey . içinde her ne varsa artık .

Maalesef bir de kollarım var ilk kızım da göbeğim dümdüz kalmıştı 2. Kizim da göbeğim olduğu gibi kaldı 5 aylik hamile gibiyim zayiflayinca sarsacak diye çok korkuyorum
olsun olsun . o da gider . göbek mekik çekersen diyet yaparken . hem zayıflarsın . hem mekikle göbek toplar

23.14 de deprem oldu yanlış hissetmemisim Balıkesir merkezli 5 şiddetinde Izmirde de hissedildi
ailem de balıkesir ilçesinde.
arayacağım . hem kayınvalidem . hem kendi annem orada. gece boyu depremler olmuş . netten baktım. sabah gördüm .
çok geçmiş olsun .

dün kahvaltım
1 elma
1 avuç fıstık

öğlen
turşu ve domates sos
1 dilim ekmek
3 ceviz
3 cennet hurması

ara
4 adet etii kakaolu biskovi . dün konuşunca öğlende aldım marketten .

akşam
1 kase roka salatası , 1 dilim ekmek ile
1 kase brokoli çorbası (patatesli)
yarım sarelleli pankek

1 kupa türk kahvesi

yatış

bu sabah
yarım havuç
yarım elma
az fıstık , badem
işe gelince 1 adet etii kakaolu bisküvi .

şimdi sade kahve içiyorum . nescafe.

öğlende
850 ml brokoli çorbası (kavanozu full doldurdum . ) patatesli brokoli çorbası
dünden az turşu ve domates sos kalmıştı .

ara öğün olarak yine etii karam ve 1 yeşil elma düşünüyorum .

akşama mantı yapacağım evdekilere. hazır, buzluk reyonundan alınandan .
kendime dün akşam kabak yaptım . jülyen doğrama aletiyle. hazır . üzerine sarımsaklı yoğurt koyup yemeyi düşünüyorum .

cnm cok gecmis olsun haberlerde okudum cok cok gecmis olsun annemlere sorayim bnde az once baktim haberlere
Nadalcim caninin tatli istemesinin sebebi beslenmede denge olmamasindan kaynaklaniyor olabilir canm mesela yeteri kadar yeterli besin gruolarindn almiyor olablirsin kan degerlerinde birsey olablir ben senin cok kolay kilo verecegini dusunuyorum ama profesyonel bir yardim alirsan senin vucudunu taniyacak biri var mi imkan kuzim diyetisyen bi cnku ben o sekilde ac kalmadan halledebilecegini dusunuyorum

Kızlar bir şey soracağım sizin yaptığınız ve yediklerinizi görünce ben çok mu yiyorum acaba diye düşünmeden edemiyorum

Emziriyorum kızılcık şerbeti içsem diyorum az şekerle yapsam tatlı çikolata reçel vs tüketmeden olur mu acaba.

canım . süt olması için illa kızılcık şerbeti gerekmez bence. hiç içmedim . tadı ile aram hiç iyi değil çünkü.
3 kez doğum yaptım .
süt olması için sütlü muhallebi . az şekerli . bol su üzerine iç. bol süt olur . dereotu bol sut yapar . yeşillik süt yapar
bulgur süt yapar .
eğer bebeğin gazli değilse bunlari yiyebilirsin .
suyu çok içiyordum tabi emzirirken 5 lt kadar içiyordum .
suyu çokça içiyorsundur demi sen de.

Herkese iyi günler
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler Rabbim beterinden korusun
Sabah 2 yumurta beyazı fazlaydı
Biraz kaşar 4 zeytin 2 ceri yerim salatalık
Ev halkına börek yapmıştım tabi ben yemedim
Sizin için foto çektim

Eklentiler

• 20191211_094720.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 30
Menü çok güzel yine sağlıklı besinler ben de karalahana almıstım 1 kilo onu sarıcam yada kavurucam bilmiyorum henüz birde kereviz almıştım salatasını yapıcam yoğurtlu cevizli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…