Dereotu varsa dene canım ciddi anlamda iştah kesiyor ben troidlerim için aç kullanıyorum zorla kahvaltı yapıyorumIki incir yerim dedim ama 1 tane incir yedim bugünü sorunsuz atlattık darısı önümüzdeki 3 güne
Oruç tuttuğum gün iftarda kendimi tutamıyorum gözüm dönüyor resmen ama bu konuyu halletmem lazım çorba içip sofradan kalkıp 5 10 dk ara mı versem beyne tokluk sinyali geç gidiyormuş ya aradan sonra 1 tabak da yemek yer yemek olayını kapatırım yapabilir miyim bilmiyorum aklıma başka bisey gelmiyor
Canım bende de tiroid var hasimato ondan da zor kilo veriyorum denerim teşekkürler canimDereotu varsa dene canım ciddi anlamda iştah kesiyor ben troidlerim için aç kullanıyorum zorla kahvaltı yapıyorum
Ama günde üç öğün yemelisin aç karnına bildiğin çiğniyceksin sonra bir bardak su iç hem suda içmiş olursunCanım bende de tiroid var hasimato ondan da zor kilo veriyorum denerim teşekkürler canim
okuduğumda belki o zaman hayal yoktur diyecektim ama varmış ve günün sorusunu bilmişilahi hayal yaaa.
bir kişi daha vardı eşi veteriner . bil bakalım kim . günün sorusu.
rasyon önemli ama tabiki ziraatçiler daha ayrıntılı bilmeli ama rasyondan anlamayan veteriner olayına katılmıyorumevet katılıyorum . yem önemli .
eşim de yem konusunda bakar , ne yiyor vs .
bazi hayvanlar yemden hastalanıyor.
o zaman da tedavide önemli . ne kadar ilaç kullanırsa kullansın hayvan toparlamıyor .
ama zıraat mühendisi arkadaşı var . onun bilgileri daha ayrıntılı tabi yem konusunda.
bilmişsin :)Şu anda grupta aktif olan hiçkimsenin eşi veteriner değil , eskilerden biri olmasın o
maşallah boyu uzun olacak gibiBen kahvaltı yı şimdi yapıyorum aşıya gittik kızımın 6 aylık aşısı kızımın boyu 68 cm olmuş
kız işte 6 aylıktan kendini belli ediyor benimkide 8 aylık yeni bir elbise giydirince hemen farkediyorEvet canım elbise aldım giydirdim Çiçekli nasıl seviniyor inceliyor çiçeklerini:))
hoşgeldin iyiki hatırlattın benimde emzirme olayı bittiğine göre bende oruç tutmaya başlıyayım perşembe günüYarınAytanesii nın hatirlatmasi uzerine dolunay detoksundan yapasım var daha dogrusu az kalorili seyler yemeyi dusunuyorum corba sebze gibi 3 gün yapmayı düşünüyorum tutabilirsem Perşembe oruç tutucam
tabak çok güzel görünüyor ağzımın suyu aktıKahvaltim
1 dilim ekmek
4-5 dilim.patates
Peynir
Öğlen ve akşam bu tabakEki Görüntüle 2563884
Bir saat önce de sütlü kahve içtim bir fincan.
canım benimde göbek sıkıntı spor yapmak gerekiyor ama doktorum şuan göbekle ilgili spor yapmamı yasaklamıştı bende leslie yapmak istiyorum ama çocuklardan hiç vakit ayıramıyorumMaalesef bir de kollarım varilk kızım da göbeğim dümdüz kalmıştı 2. Kizim da göbeğim olduğu gibi kaldı 5 aylik hamile gibiyim zayiflayinca sarsacak diye çok korkuyorum
geçmiş olsun23.14 de deprem oldu yanlış hissetmemisim Balıkesir merkezli 5 şiddetinde Izmirde de hissedildi
nasıl tüketiyorsun diyecektim ama yazmışsın şimdi gördümDereotu varsa dene canım ciddi anlamda iştah kesiyor ben troidlerim için aç kullanıyorum zorla kahvaltı yapıyorum
mükemmelllllEki Görüntüle 2563792
Sabah kahvaltım yukarıda kızlar :) saat 10.30 gibi yaptım kahvaltımı kupanın içinde ki siyah çay 2 kupa içtim. Sabah uyanır uyanmaz o kupa dolusu limonlu su içtim midemi bastırdı rahatlattı.
Eki Görüntüle 2563794
Kırmızı pancar çorbası yedim öğlen 2 minik galeta ufaladim içine 2 kaşık yoğurtla yedim.
Akşam yemeğimi çekemedim çocuklardan
6 yemek kaşığı mantar sote
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pilav
Suyu Çok az içtim 6 bardak sadece.
30 dk leslie yapacağım
2 fincan yeşil çay içtim
1 fincan sade tarcinli türk kahvesi içeceğim.
durmuşsun durmuşsun yine akşam kaçmış ipin ucu.Günün menüsü
Sabah
Çay
2 yudum çocuklardan kalan tost
2 kuru incir
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk budu
Birkaç dilim patates
1 tabak bulgur pilavı
Bitki çayı
Sade nescafe
Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
Sütlü kahve
1 ekler
1 cennet hurması
4 tane hoşbeş
1 az şekerli Türk kahvesi
Akşam cozuttum yine ama gözüm hep tatlı arıyordu napim bugünde böyle olsun yarın daha çok dikkat ederim
olsun olsun . o da gider . göbek mekik çekersen diyet yaparken . hem zayıflarsın . hem mekikle göbek toplarMaalesef bir de kollarım varilk kızım da göbeğim dümdüz kalmıştı 2. Kizim da göbeğim olduğu gibi kaldı 5 aylik hamile gibiyim zayiflayinca sarsacak diye çok korkuyorum
ailem de balıkesir ilçesinde.23.14 de deprem oldu yanlış hissetmemisim Balıkesir merkezli 5 şiddetinde Izmirde de hissedildi
haşimato ekmeği makarna ve pilavı yemeyecek diye duydum doğru mu , iyi geliyormuş onları yemeyince.Canım bende de tiroid var hasimato ondan da zor kilo veriyorum denerim teşekkürler canim
cnm cok gecmis olsun haberlerde okudum cok cok gecmis olsun annemlere sorayim bnde az once baktim haberlere23.14 de deprem oldu yanlış hissetmemisim Balıkesir merkezli 5 şiddetinde Izmirde de hissedildi
Nadalcim caninin tatli istemesinin sebebi beslenmede denge olmamasindan kaynaklaniyor olabilir canm mesela yeteri kadar yeterli besin gruolarindn almiyor olablirsin kan degerlerinde birsey olablir ben senin cok kolay kilo verecegini dusunuyorum ama profesyonel bir yardim alirsan senin vucudunu taniyacak biri var mi imkan kuzim diyetisyen bi cnku ben o sekilde ac kalmadan halledebilecegini dusunuyorumGünün menüsü
Sabah
Çay
2 yudum çocuklardan kalan tost
2 kuru incir
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk budu
Birkaç dilim patates
1 tabak bulgur pilavı
Bitki çayı
Sade nescafe
Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
Sütlü kahve
1 ekler
1 cennet hurması
4 tane hoşbeş
1 az şekerli Türk kahvesi
Akşam cozuttum yine ama gözüm hep tatlı arıyordu napim bugünde böyle olsun yarın daha çok dikkat ederim
canım . süt olması için illa kızılcık şerbeti gerekmez bence. hiç içmedim . tadı ile aram hiç iyi değil çünkü.Kızlar bir şey soracağım sizin yaptığınız ve yediklerinizi görünce ben çok mu yiyorum acaba diye düşünmeden edemiyorum
Emziriyorum kızılcık şerbeti içsem diyorum az şekerle yapsam tatlı çikolata reçel vs tüketmeden olur mu acaba.
Menü çok güzel yine sağlıklı besinler ben de karalahana almıstım 1 kilo onu sarıcam yada kavurucam bilmiyorum henüz birde kereviz almıştım salatasını yapıcam yoğurtlu cevizlidün kahvaltım
1 elma
1 avuç fıstık
öğlen
turşu ve domates sos
1 dilim ekmek
3 ceviz
3 cennet hurması
ara
4 adet etii kakaolu biskovi . dün konuşunca öğlende aldım marketten .
akşam
1 kase roka salatası , 1 dilim ekmek ile
1 kase brokoli çorbası (patatesli)
yarım sarelleli pankek
1 kupa türk kahvesi
yatış
bu sabah
yarım havuç
yarım elma
az fıstık , badem
işe gelince 1 adet etii kakaolu bisküvi .
şimdi sade kahve içiyorum . nescafe.
öğlende
850 ml brokoli çorbası (kavanozu full doldurdum . ) patatesli brokoli çorbası
dünden az turşu ve domates sos kalmıştı .
ara öğün olarak yine etii karam ve 1 yeşil elma düşünüyorum .
akşama mantı yapacağım evdekilere. hazır, buzluk reyonundan alınandan .
kendime dün akşam kabak yaptım . jülyen doğrama aletiyle. hazır . üzerine sarımsaklı yoğurt koyup yemeyi düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?