Canım gerçekten de ekmeği falan kesince cabuk kilo veriyorum gluten iyi gelmiyor diye düşünüyordum belki de tiroidime de iyi gelmiyordurhaşimato ekmeği makarna ve pilavı yemeyecek diye duydum doğru mu , iyi geliyormuş onları yemeyince.
Canım bebeğim büyük 15 aylık emzirmekle de kalori yakıyoruz ya sütüm gitmesin diye dedim kızılcık şerbeti ben de inanılmaz süt yapıyor dereotunu detoks içmeye başlayacağım bugün. Tatlıya bağımlıyım kesinlikle ağzıma bile sürmek istemiyorum yersem yerim çünkü hiç affetmemcanım . süt olması için illa kızılcık şerbeti gerekmez bence. hiç içmedim . tadı ile aram hiç iyi değil çünkü.
3 kez doğum yaptım .
süt olması için sütlü muhallebi . az şekerli . bol su üzerine iç. bol süt olur . dereotu bol sut yapar . yeşillik süt yapar
bulgur süt yapar .
eğer bebeğin gazli değilse bunlari yiyebilirsin .
suyu çok içiyordum tabi emzirirken 5 lt kadar içiyordum .
suyu çokça içiyorsundur demi sen de.
afiyet olsun , .Canım bebeğim büyük 15 aylık emzirmekle de kalori yakıyoruz ya sütüm gitmesin diye dedim kızılcık şerbeti ben de inanılmaz süt yapıyor dereotunu detoks içmeye başlayacağım bugün. Tatlıya bağımlıyım kesinlikle ağzıma bile sürmek istemiyorum yersem yerim çünkü hiç affetmemen iyisi şeker ihtiyacımı öyle karşılayayım diye düşünmüştüm :)
Hergün bu detoks ayranı için kızlar çok tok tutuyor.
Küçük bir avuç dereotu, az maydonoz içine 3 kasik yoğurt 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı kadar toz ve ya top karabiber hepsini blender den geçirip öğütün sonra ayran gibi sulandırın neredeyse bir öğün kadar tok tutuyor kabızlık probleminiz yoksa 1 türk kahvesi fincanı leblebi yiyin yanında ben bir de 1 küçük ekşi elma yiyorum.
Kızlar kırmızı pancar çorbası çok güzel tuvalete çıkarıyor mutlaka deneyin derim ben gün de 1 defa çıkarken 5 gündür içiyorum bu çorbayı gün de 3 defa çıkmaya başladım.
Aa süper o zaman :) yaşasın pekmez çok severim :)afiyet olsun , .
pancarı çok severim .
bağırsak çalıştırır evet .
taze olarak kısıra rendelerim . o zaman da çok etkili bağırsak için
bebiş büyümüş biraz . tatlı seviyorsan meyve ye kuzum .
üzerine az pekmez dökerek . 1-2 tatlı kaşığı pekmezden bi şey olmaz .
cnm kizilcigin kendini sekersiz serbet yao seker yerine meyve yiyebkirsin ama olculu tabiki bu arada meyveleri ceviz veya bademle birlestirirsen tok tutma suresi baya uzar seni de keser hemKızlar bir şey soracağım sizin yaptığınız ve yediklerinizi görünce ben çok mu yiyorum acaba diye düşünmeden edemiyorum
Emziriyorum kızılcık şerbeti içsem diyorum az şekerle yapsam tatlı çikolata reçel vs tüketmeden olur mu acaba.
Cnm troide iyi gelmiyor olablir alternatif olarak yulaf tuketebkirsin bnde bir ara glutenin bana iyi gelmedgini saniyordum hatta ekmegi birakacktim ama simdilik dytestmyen verdgi icin yiyorum bakalim cumayaCanım gerçekten de ekmeği falan kesince cabuk kilo veriyorum gluten iyi gelmiyor diye düşünüyordum belki de tiroidime de iyi gelmiyordur
haşimato yok demi kuzum sende.cnm kizilcigin kendini sekersiz serbet yao seker yerine meyve yiyebkirsin ama olculu tabiki bu arada meyveleri ceviz veya bademle birlestirirsen tok tutma suresi baya uzar seni de keser hem
Cnm troide iyi gelmiyor olablir alternatif olarak yulaf tuketebkirsin bnde bir ara glutenin bana iyi gelmedgini saniyordum hatta ekmegi birakacktim ama simdilik dytestmyen verdgi icin yiyorum bakalim cumaya
Senin rahatsizlik oldugu icin iyi gelmiyorsa kes bnce canin
İçinde neler var canım çorbanın krema ve ya süt var mı ya da un ?850 ml brokoli çorbası kalorisi 220 kcal miş .
gayet az .
tavsiyemdir
CanımAa süper o zaman :) yaşasın pekmez çok severim :)
1 patatesİçinde neler var canım çorbanın krema ve ya süt var mı ya da un ?
toplam çorba miktarı 1200 ml falandı .1 patates
1 demek brokotli
1 soğan
zeytin yağı
hepsi aynı anda düdüklüde kaynadı.
pişince blender yaptım .
1 bardak süt ilave ettim .
Soğuk nasıl içiyorsun ben hiç içemem soğuk çorba. Tüte tüte içmeliyimtoplam çorba miktarı 1200 ml falandı .
dün akşam içildi . kalanı 850 ml kavanaza sığdı.
Karnim acikinca surekli oyle oldugunu sanmistim cnm yoksa bir belirtisini gordugum icin degil karatayda daha cok doyuyorum gbi dusunmustumhaşimato yok demi kuzum sende.
gülütenin iyi gelmediğini kendin mi anlamıştın .
canım aslında sıcak tercihim ama malesef ki iş yerinde öyle bir imkan yokhhhhSoğuk nasıl içiyorsun ben hiç içemem soğuk çorba. Tüte tüte içmeliyim
Canım aslında aç kaldığımı hissetmiyorum tatlıyı çok sevdiğim için istediğimi sanıyorum diyetisyeni maddi olarak değil ama vakit olarak pek imkanım yok varsayalım diyetisyene gittim evde diyetisyeni dediklerini yapmak için zaman gerekecek şimdi kafama göre ayarlıyorumcnm cok gecmis olsun haberlerde okudum cok cok gecmis olsun annemlere sorayim bnde az once baktim haberlere
Nadalcim caninin tatli istemesinin sebebi beslenmede denge olmamasindan kaynaklaniyor olabilir canm mesela yeteri kadar yeterli besin gruolarindn almiyor olablirsin kan degerlerinde birsey olablir ben senin cok kolay kilo verecegini dusunuyorum ama profesyonel bir yardim alirsan senin vucudunu taniyacak biri var mi imkan kuzim diyetisyen bi cnku ben o sekilde ac kalmadan halledebilecegini dusunuyorum
çocuklardan fırsat bulup diyet listesini gerçekleştirebeyebilirsin . bu ihtimal yüksek ama kendin için pazardan marketten sebze almanı tavsiye etmek istiyorum .Canım aslında aç kaldığımı hissetmiyorum tatlıyı çok sevdiğim için istediğimi sanıyorum diyetisyeni maddi olarak değil ama vakit olarak pek imkanım yok varsayalım diyetisyene gittim evde diyetisyeni dediklerini yapmak için zaman gerekecek şimdi kafama göre ayarlıyorum
süper gitmişsin . cozutma akşama şekerim.Sabah
2 haşlanmış yumurta sarısı
1 dilim incecik kaşar
2 dilim kepek ekmeği üzerine labne
5 yeşil 3 siyah zeytin
Çay
1 mandalina
2 dilim elma
Öğlen birşey yemeğe fırsatım olmadı kendimi aç hissetmiyorum şimdi nescafe yapacam yanında 2 kuru incir yemeyi düşünüyorum
Akşama ne yemek yapsam düşünüyorum kuru dolma veya hamsi arasında kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?