Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım bebeğim büyük 15 aylık emzirmekle de kalori yakıyoruz ya sütüm gitmesin diye dedim kızılcık şerbeti ben de inanılmaz süt yapıyor dereotunu detoks içmeye başlayacağım bugün. Tatlıya bağımlıyım kesinlikle ağzıma bile sürmek istemiyorum yersem yerim çünkü hiç affetmem en iyisi şeker ihtiyacımı öyle karşılayayım diye düşünmüştüm :)

Hergün bu detoks ayranı için kızlar çok tok tutuyor.

Küçük bir avuç dereotu, az maydonoz içine 3 kasik yoğurt 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı kadar toz ve ya top karabiber hepsini blender den geçirip öğütün sonra ayran gibi sulandırın neredeyse bir öğün kadar tok tutuyor kabızlık probleminiz yoksa 1 türk kahvesi fincanı leblebi yiyin yanında ben bir de 1 küçük ekşi elma yiyorum.

Kızlar kırmızı pancar çorbası çok güzel tuvalete çıkarıyor mutlaka deneyin derim ben gün de 1 defa çıkarken 5 gündür içiyorum bu çorbayı gün de 3 defa çıkmaya başladım.

afiyet olsun , .
pancarı çok severim .
bağırsak çalıştırır evet .
taze olarak kısıra rendelerim . o zaman da çok etkili bağırsak için
bebiş büyümüş biraz . tatlı seviyorsan meyve ye kuzum .
üzerine az pekmez dökerek . 1-2 tatlı kaşığı pekmezden bi şey olmaz .

Aa süper o zaman :) yaşasın pekmez çok severim :)

cnm kizilcigin kendini sekersiz serbet yao seker yerine meyve yiyebkirsin ama olculu tabiki bu arada meyveleri ceviz veya bademle birlestirirsen tok tutma suresi baya uzar seni de keser hem
Canım gerçekten de ekmeği falan kesince cabuk kilo veriyorum gluten iyi gelmiyor diye düşünüyordum belki de tiroidime de iyi gelmiyordur
Cnm troide iyi gelmiyor olablir alternatif olarak yulaf tuketebkirsin bnde bir ara glutenin bana iyi gelmedgini saniyordum hatta ekmegi birakacktim ama simdilik dytestmyen verdgi icin yiyorum bakalim cumaya
Senin rahatsizlik oldugu icin iyi gelmiyorsa kes bnce canin

haşimato yok demi kuzum sende.
gülütenin iyi gelmediğini kendin mi anlamıştın .

Aa süper o zaman :) yaşasın pekmez çok severim :)
Canım Aytanesii de emziriyor ve tahinin süt yaptığını söylemişti. Tahin-pekmez yiyebilirsin o halde ölçülü bir şekilde. Hem süt yapar hem tatlı isteğini karşılar hem de içinde katkılı veya sağlıksız bir şey yok.

haşimato yok demi kuzum sende.
gülütenin iyi gelmediğini kendin mi anlamıştın .
Karnim acikinca surekli oyle oldugunu sanmistim cnm yoksa bir belirtisini gordugum icin degil karatayda daha cok doyuyorum gbi dusunmustum
Hala oyle dusunuyorum ama o zamanda alternatif yiyecek bisey yok o nedenle nirmal diyet beslenmesine gectim
Bende cok sukur bir hastalik cikmadi canim

Soğuk nasıl içiyorsun ben hiç içemem soğuk çorba. Tüte tüte içmeliyim
canım aslında sıcak tercihim ama malesef ki iş yerinde öyle bir imkan yokhhhh

şöyle yaptım . önce üzerinden bir miktar içtim .
koyu kıvamlı çorba olmuştu.
sonra gittim çaydanlığın altından kaynar su koydum 1 bardak kadar .
çorba ısındı . en azından sıcak oldu. kaynar değildi ama olsun .
naparsın . fakirlik ...
eşya fakiri oluyorsun iş yerinde.

Canım aslında aç kaldığımı hissetmiyorum tatlıyı çok sevdiğim için istediğimi sanıyorum diyetisyeni maddi olarak değil ama vakit olarak pek imkanım yok varsayalım diyetisyene gittim evde diyetisyeni dediklerini yapmak için zaman gerekecek şimdi kafama göre ayarlıyorum

Sabah
2 haşlanmış yumurta sarısı
1 dilim incecik kaşar
2 dilim kepek ekmeği üzerine labne
5 yeşil 3 siyah zeytin
Çay

1 mandalina
2 dilim elma

Öğlen birşey yemeğe fırsatım olmadı kendimi aç hissetmiyorum şimdi nescafe yapacam yanında 2 kuru incir yemeyi düşünüyorum
Akşama ne yemek yapsam düşünüyorum kuru dolma veya hamsi arasında kararsızım

çocuklardan fırsat bulup diyet listesini gerçekleştirebeyebilirsin . bu ihtimal yüksek ama kendin için pazardan marketten sebze almanı tavsiye etmek istiyorum .
benim gibi kolay sebze çorbaları , sebze yemekleri yapabilirsin . at düdüklüye pişsin . ev insanları için yine kalorili mamalar yapabilirsin . özellikle çocuklar . pilav makarna köfte kızartma yer . çünkü onlar büyüdükleri için bi enerji harcamasalar bile büyümek için bi enerji harcıyor vucutları o yüzden çocuklar kilo almıyor

süper gitmişsin . cozutma akşama şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…