Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım çok şükür evde sürekli sebze oluyor ama ben pilav makarna hamur işini çok seviyorum evde yapınca yemeden duramıyorum ama yapmadan da olmuyor hiç birşey yoksa yan apartmanın altında manav var yok yok yeterki nadal yapmak istesin

Mutfağa gidince acıktığımı farkettim eğer yemek yemeseydim abur cubura saracaktım o yüzden Öğle yemeği yedim
3 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
Az spagetti

Abartmadım hepsini bir tabağın içine aldım yavaş yavaş yedim doydum zaten şu arkamdan kovalayan varmış gibi ayakta yemesem kilo vereceğimi biliyorum dolap önünde hızlı hızlı ağzıma tıkıştırınca ne yediğimi bilmiyorum birşey de anlamıyorum zaten

Sabah khvaltım
11 de yaptım
4 zeytin
Azıcık peynir
Pekmez
Bal kaymak
İki dilim ekmek
İki bardak çay

Saat 4 te
Azıcık kaymak yedim
Bir dilim ekmek

dolaşmaktan acıkmışım yemek yapmaya enerjim yetmedi kızımda uyudu yedim hemen

İmdide zeytin yağlı fasulye yapıcam saat 6 da yemeyi düşünüyorum yanına ne yapsam bilmiyorum fikri olan varsa yardım etsin artık ne yiyeceğini bilemiyorum bugün pazarda var ama hastaneden dolayı gidemedim bu saatten sonra da gidemem

ah ah . sana sopa

kendini sebze ve meyveye ada kuzum . bunlardan sana fayda var .
yumurta , et , tavuk , balık da yersin menülerde ama ağırlık sebze , meyve.

bak biliyorsun kendini . güzel şeyler yemişsin . tebrik ederim .

Canım salata yapabilirsin veya tarator olabilir cacıkta fena olmaz

kıyamam kuzum .
geçmiş olsun . neyi vardı ki kızçenin .
gelmiş geçmiş olsun inşallah . bi daha gelmesin hastalık falan .

Sebze bendede çok etkili oluyor
1 patates
1 demek brokotli
1 soğan
zeytin yağı
hepsi aynı anda düdüklüde kaynadı.
pişince blender yaptım .
1 bardak süt ilave ettim .
Ne kadarda basitmiş denerim bir ara haftaya fln bu hafta aldıklarımı yaslayıp salata yapıcam öyle seviyolar
Maşallah kuzuya ne tatlıdır o şimdi ısırmalık

Hızlıca ne yedim yazayım çıkmam lazım
Sabah nane limonlu su
Lorlu acı salçalı 1 yumurta, 3 çeri, 2 zeytın, 1.5 dilim ekmek çay
Ara sade tarçın karanfilli kahve, 1_2 çatal mozaik pasta
Ara 1 armut, 1 portakal öğlen atıştırdım ayak üstü 3 parça çeri birkaç patates kızartması 1 dilim peynir, lokum, nescafe tek seferde değil gidip gelip yefim
Akşam
6 lahana sarması kereviz salatası doymazsam bamyadan var onu yerim suyu bitiririm 1.5 litre spor yürüyüs+1 saat ayakta sarma sardım bilerek

Canım hamam ve sauna gibi yerlerden sonra ter attığın için soda veya sodalı ayran gibi şeyler içsen çok iyi olurdu
evet cnm onu da simdi iciyorum o an yanimda yoktu haklisin
evet bu bircogumuzun hatasi oturarak ve yabasca yemek lazim cnm haklisin
Diyet konusunu da ozeltlemissin yeterki nadal istesin
Kahvaltı

Kıymalı yumurta
Avucum kadar pide
Biraz bal, süt kaymağı

Akşam
1 kepçe kuru fasulye
1 dilim ekmek üzeri peynir bir salam.
Sarfancim miktarlari nasildi yediklerinin sanki az olmus gbi doyduysan sorun yok ama

Bnde oglen arkadasimla bizde yedik yumurta 2 dilim oeynir 2 dilim ekmek 3 zeytin yesillik yedim
Ikinid ide
Visneli kek 2 isirik
2 kayisi 1 ceviz
Aksam
1 dilim ekmek yesillik bir dilim oeynirki salata
Yaa kizlar tatli ihtiyaci icin isirip birakiorum yaa arkadasim.kizdi ben hic yeme demistim.21 gun diye nasil.dayanim hic yemeden bnde hayat felsefesi yapacaksam eger yavasca azaltmaliyim dedim

kıyamam kuzum .
geçmiş olsun . neyi vardı ki kızçenin .
gelmiş geçmiş olsun inşallah . bi daha gelmesin hastalık falan .
Demir ilacı kullanamıyoruz kaç aydır doktor eksikliği varmı bakalım dedi hemşirede bir delik yerine iki açtı bulamadı damarı perişan olduk

Demir ilacı kullanamıyoruz kaç aydır doktor eksikliği varmı bakalım dedi hemşirede bir delik yerine iki açtı bulamadı damarı perişan olduk
larmaktan aldalar olmaz mi.
demir icin parmak ucundan alinmisti bizim
1 damla kan yoktu
sizin ayrintili seylere mi bakilacak ki cocugu o kadar ugrastirdilar.kiyamam.

larmaktan aldalar olmaz mi.
demir icin parmak ucundan alinmisti bizim
1 damla kan yoktu
sizin ayrintili seylere mi bakilacak ki cocugu o kadar ugrastirdilar.kiyamam.
İki tüp kan aldılar hemşire önce damarı buldu sonra kaybetti tekrar başka yerden açtı ben izlemeye dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…