Canım hamam ve sauna gibi yerlerden sonra ter attığın için soda veya sodalı ayran gibi şeyler içsen çok iyi olurduBen de sabah yarim oaket diyet biskuvi peynir yedim cnku arkadasla hamam sauna yaptik cok iyi geldi simdi ciktik
Ciktgimd 2ceviz ve yarim muz yedik
Canım çok şükür evde sürekli sebze oluyor ama ben pilav makarna hamur işini çok seviyorum evde yapınca yemeden duramıyorum ama yapmadan da olmuyor hiç birşey yoksa yan apartmanın altında manav var yok yok yeterki nadal yapmak istesinçocuklardan fırsat bulup diyet listesini gerçekleştirebeyebilirsin . bu ihtimal yüksek ama kendin için pazardan marketten sebze almanı tavsiye etmek istiyorum .
benim gibi kolay sebze çorbaları , sebze yemekleri yapabilirsin . at düdüklüye pişsin . ev insanları için yine kalorili mamalar yapabilirsin . özellikle çocuklar . pilav makarna köfte kızartma yer . çünkü onlar büyüdükleri için bi enerji harcamasalar bile büyümek için bi enerji harcıyor vucutları o yüzden çocuklar kilo almıyor
Ohh sefan olsun ne iyi gelmiştirBen de sabah yarim oaket diyet biskuvi peynir yedim cnku arkadasla hamam sauna yaptik cok iyi geldi simdi ciktik
Ciktgimd 2ceviz ve yarim muz yedik
ah ah . sana sopaCanım çok şükür evde sürekli sebze oluyor ama ben pilav makarna hamur işini çok seviyorum evde yapınca yemeden duramıyorum ama yapmadan da olmuyor hiç birşey yoksa yan apartmanın altında manav var yok yok yeterki nadal yapmak istesin
bak biliyorsun kendini . güzel şeyler yemişsin . tebrik ederim .Mutfağa gidince acıktığımı farkettim eğer yemek yemeseydim abur cubura saracaktım o yüzden Öğle yemeği yedim
3 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
Az spagetti
Abartmadım hepsini bir tabağın içine aldım yavaş yavaş yedim doydum zaten şu arkamdan kovalayan varmış gibi ayakta yemesem kilo vereceğimi biliyorum dolap önünde hızlı hızlı ağzıma tıkıştırınca ne yediğimi bilmiyorum birşey de anlamıyorum zaten
Canım salata yapabilirsin veya tarator olabilir cacıkta fena olmazSabah khvaltım
11 de yaptım
4 zeytin
Azıcık peynir
Pekmez
Bal kaymak
İki dilim ekmek
İki bardak çay
Saat 4 te
Azıcık kaymak yedim
Bir dilim ekmek
dolaşmaktan acıkmışım yemek yapmaya enerjim yetmedi kızımda uyudu yedim hemen
İmdide zeytin yağlı fasulye yapıcam saat 6 da yemeyi düşünüyorum yanına ne yapsam bilmiyorum fikri olan varsa yardım etsin artık ne yiyeceğini bilemiyorum bugün pazarda var ama hastaneden dolayı gidemedim bu saatten sonra da gidemem
kıyamam kuzum .Bende kaç saattir hastanedeydim kızın kontrolleri derken yoruldum oda kucakta olunca :) ağlayan bebişlere gülüyor minik kızım :)) kan verdi oynamaya başladı doktorun yanında kablolarla oynuyor ne yapacak ben bu kızım yiyesim geliyor çok şeker :))
Sebze bendede çok etkili oluyorCanım bebeğim büyük 15 aylık emzirmekle de kalori yakıyoruz ya sütüm gitmesin diye dedim kızılcık şerbeti ben de inanılmaz süt yapıyor dereotunu detoks içmeye başlayacağım bugün. Tatlıya bağımlıyım kesinlikle ağzıma bile sürmek istemiyorum yersem yerim çünkü hiç affetmemen iyisi şeker ihtiyacımı öyle karşılayayım diye düşünmüştüm :)
Hergün bu detoks ayranı için kızlar çok tok tutuyor.
Küçük bir avuç dereotu, az maydonoz içine 3 kasik yoğurt 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı kadar toz ve ya top karabiber hepsini blender den geçirip öğütün sonra ayran gibi sulandırın neredeyse bir öğün kadar tok tutuyor kabızlık probleminiz yoksa 1 türk kahvesi fincanı leblebi yiyin yanında ben bir de 1 küçük ekşi elma yiyorum.
Kızlar kırmızı pancar çorbası çok güzel tuvalete çıkarıyor mutlaka deneyin derim ben gün de 1 defa çıkarken 5 gündür içiyorum bu çorbayı gün de 3 defa çıkmaya başladım.
Ne kadarda basitmiş denerim bir ara haftaya fln bu hafta aldıklarımı yaslayıp salata yapıcam öyle seviyolar1 patates
1 demek brokotli
1 soğan
zeytin yağı
hepsi aynı anda düdüklüde kaynadı.
pişince blender yaptım .
1 bardak süt ilave ettim .
Maşallah kuzuya ne tatlıdır o şimdi ısırmalıkBende kaç saattir hastanedeydim kızın kontrolleri derken yoruldum oda kucakta olunca :) ağlayan bebişlere gülüyor minik kızım :)) kan verdi oynamaya başladı doktorun yanında kablolarla oynuyor ne yapacak ben bu kızım yiyesim geliyor çok şeker :))
evet cnm onu da simdi iciyorum o an yanimda yoktu haklisinCanım hamam ve sauna gibi yerlerden sonra ter attığın için soda veya sodalı ayran gibi şeyler içsen çok iyi olurdu
evet bu bircogumuzun hatasi oturarak ve yabasca yemek lazim cnm haklisinMutfağa gidince acıktığımı farkettim eğer yemek yemeseydim abur cubura saracaktım o yüzden Öğle yemeği yedim
3 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
Az spagetti
Abartmadım hepsini bir tabağın içine aldım yavaş yavaş yedim doydum zaten şu arkamdan kovalayan varmış gibi ayakta yemesem kilo vereceğimi biliyorum dolap önünde hızlı hızlı ağzıma tıkıştırınca ne yediğimi bilmiyorum birşey de anlamıyorum zaten
Sarfancim miktarlari nasildi yediklerinin sanki az olmus gbi doyduysan sorun yok amaKahvaltı
Kıymalı yumurta
Avucum kadar pide
Biraz bal, süt kaymağı
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
1 dilim ekmek üzeri peynir bir salam.
Demir ilacı kullanamıyoruz kaç aydır doktor eksikliği varmı bakalım dedi hemşirede bir delik yerine iki açtı bulamadı damarı perişan oldukkıyamam kuzum .
geçmiş olsun . neyi vardı ki kızçenin .
gelmiş geçmiş olsun inşallah . bi daha gelmesin hastalık falan .
larmaktan aldalar olmaz mi.Demir ilacı kullanamıyoruz kaç aydır doktor eksikliği varmı bakalım dedi hemşirede bir delik yerine iki açtı bulamadı damarı perişan olduk
İki tüp kan aldılar hemşire önce damarı buldu sonra kaybetti tekrar başka yerden açtı ben izlemeye dayanamadımlarmaktan aldalar olmaz mi.
demir icin parmak ucundan alinmisti bizim
1 damla kan yoktu
sizin ayrintili seylere mi bakilacak ki cocugu o kadar ugrastirdilar.kiyamam.
Nane ve maydanoz düzgün yazamamışımMezirenler kesinlikle maydanoz yemeyin sütünüz kesilir benden söylemesi mabede yemeyin maydanoz yerine dereotu yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?