Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım niye ayakta sardın sarmayı? Ayakta kalmak kaloriden ziyade enerjiyi tüketir bence. Bilemedim.

Kahvaltı
2 diyet kurabiye
Çay

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
Az salata

Ara
2 mandalina

Akşam
1 büyük kase yayla çorbası
Bolca salata

Ayrıca 3 mil Leslie yaptım bugün
akşam çay kahve birşeyler içerim. Akşam içtiklerimi pek yazamıyorum.

ah ah . sana sopa

kendini sebze ve meyveye ada kuzum . bunlardan sana fayda var .
yumurta , et , tavuk , balık da yersin menülerde ama ağırlık sebze , meyve.
Çok özeniyorum sana ne güzel benim canım öyle sebze meyve çekmiyorki börekler mantılar makarnalar tostlar ekmek arası şeyler offf offf

Çok özeniyorum sana ne güzel benim canım öyle sebze meyve çekmiyorki börekler mantılar makarnalar tostlar ekmek arası şeyler offf offf

Aynen bende öyleyim meyve alıyorum bazen çürüyüp gidiyor yazık seviyorum ama alıp yiyesim gelmiyor diğer şeylerden sıra gelmiyor

Canım kıymalı yumurta 5 kaşık kadar vardı, o tok tuttu sanırım.yuksek protein

Akşam da midem çok ağrıyor.
Kuşburnu çayı ictim. Ilık süt içtim. Yeni kendime geldim. Ama.aclik yok.

Öğlen 1 tabak dolusu tavuklu kereviz çorbası
Arada Sütlü nescafe biraz tuzlu fıstık
Akşam 1kase tavuk suyuna şehriye çorbası
3 4 parca haşlanmış karnıbahar üzerine yoğurt döküp yedim
Detoks suyumu da yaptım içmeye devam
Eşim ve çocuklara karnıbahari kızarttım kızım kazan kaldırdı yemekleri beğenmemiş halbuki şehriye çorbasını çok sever okulda kapuska bile yer

Çocuklara bir şey beğendirmek çok zor, biz de her gün ne pişiriceğimizi şaşıyoruz, benim kızım da çok yemek seçer çok zor

Beslenme duzenini degistirmek istiyorum cocuklarin saglikli aliskanliklari olsun istiyorum aslinda ekmegi kendim yapsam glutensiz siyez bugdayindan glutenli urun sokmasam onlar da pahali biraz aslında çoğu şey kendi ürünlerimiz zeytinyağı zeytin peynir salça tarhana domates sosları menemen yogurt sut gibi gibi dikkat ederiz yediklerimize ama bence yeterli degil

Kizlar okuyamiyorum dun de bildirmedigim aklima geldi

Dunki menum sabah yumurta cawdar 1dilim 8zeytin 4 cewiz cay
Oglen aywa yogurt
Aksam mercimek corbasi
Turk kahwesi

Bugun yumurta cay 1film cawdr 8 zeytin cay
Aksam tawuklu nohut
Turk kahwesi
Canım yediklerini baya azalmışsın tebrikler diyetisyene gittiğinde çok iyi verdiğini göreceğini dusunuyorum

Canım niye ayakta sardın sarmayı? Ayakta kalmak kaloriden ziyade enerjiyi tüketir bence. Bilemedim.
Alışığım cnm uzun süre ayakta kalmaya aman nazar değmesin üstüne birde mezdeke oynadık çocuklarla yarım saat iyi geldi çalışmayan kasları çalıştırdım biraz hemde terapi oldu
Karboncuyuz biz kolay alışamıyoruz benimde aklımda hep öyle şeyler var
Aynen bende öyleyim meyve alıyorum bazen çürüyüp gidiyor yazık seviyorum ama alıp yiyesim gelmiyor diğer şeylerden sıra gelmiyor
Evet ya bazen banada öyle oluyor evde kurupasta varsa meyveyi görmüyorum unutuyorum
Büyük benimki ama küçükten beri öyle, huy değişmiyor,inat,şimdi de ergen
Kaç yaşında kızın benim kızda 14 ten gün aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…