- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Bu kadarcık mıKahvaltı
Kıymalı yumurta
Avucum kadar pide
Biraz bal, süt kaymağı
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
1 dilim ekmek üzeri peynir bir salam.
Canım niye ayakta sardın sarmayı? Ayakta kalmak kaloriden ziyade enerjiyi tüketir bence. Bilemedim.Hızlıca ne yedim yazayım çıkmam lazım
Sabah nane limonlu su
Lorlu acı salçalı 1 yumurta, 3 çeri, 2 zeytın, 1.5 dilim ekmek çay
Ara sade tarçın karanfilli kahve, 1_2 çatal mozaik pasta
Ara 1 armut, 1 portakal öğlen atıştırdım ayak üstü 3 parça çeri birkaç patates kızartması 1 dilim peynir, lokum, nescafe tek seferde değil gidip gelip yefim
Akşam
6 lahana sarması kereviz salatası doymazsam bamyadan var onu yerim suyu bitiririm 1.5 litre spor yürüyüs+1 saat ayakta sarma sardım bilerek
Çok özeniyorum sana ne güzel benim canım öyle sebze meyve çekmiyorki börekler mantılar makarnalar tostlar ekmek arası şeyler offf offfah ah . sana sopa
kendini sebze ve meyveye ada kuzum . bunlardan sana fayda var .
yumurta , et , tavuk , balık da yersin menülerde ama ağırlık sebze , meyve.
Çok özeniyorum sana ne güzel benim canım öyle sebze meyve çekmiyorki börekler mantılar makarnalar tostlar ekmek arası şeyler offf offf
Canım kıymalı yumurta 5 kaşık kadar vardı, o tok tuttu sanırım.yuksek proteinevet cnm onu da simdi iciyorum o an yanimda yoktu haklisin
evet bu bircogumuzun hatasi oturarak ve yabasca yemek lazim cnm haklisin
Diyet konusunu da ozeltlemissin yeterki nadal istesin
Sarfancim miktarlari nasildi yediklerinin sanki az olmus gbi doyduysan sorun yok ama
Cok gecmis olsun insanin ici acir acimaz mi evlat oluncaDemir ilacı kullanamıyoruz kaç aydır doktor eksikliği varmı bakalım dedi hemşirede bir delik yerine iki açtı bulamadı damarı perişan olduk
Öğlen 1 tabak dolusu tavuklu kereviz çorbası
Arada Sütlü nescafe biraz tuzlu fıstık
Akşam 1kase tavuk suyuna şehriye çorbası
3 4 parca haşlanmış karnıbahar üzerine yoğurt döküp yedim
Detoks suyumu da yaptım içmeye devam
Eşim ve çocuklara karnıbahari kızarttım kızım kazan kaldırdı yemekleri beğenmemiş halbuki şehriye çorbasını çok sever okulda kapuska bile yer
An itibariyle kızım çorbasını içiyor 1.5 saat sonra tatlı dille acıkırsan aynı yemeklerini yemek durumundasın başka yemek yok demiştim ışe yaradi
Al benden de o kadarÇocuklara bir şey beğendirmek çok zor, biz de her gün ne pişiriceğimizi şaşıyoruz, benim kızım da çok yemek seçer çok zor
Senin kiz buyuk canim benimki 6 bitmek uzere 7 ye girecek ben bu yasta basedemiyorumSüper, bizim ki aç kalır gene de yemiycem dedi mi yemez
Canım yediklerini baya azalmışsın tebrikler diyetisyene gittiğinde çok iyi verdiğini göreceğini dusunuyorumKizlar okuyamiyorum dun de bildirmedigim aklima geldi
Dunki menum sabah yumurta cawdar 1dilim 8zeytin 4 cewiz cay
Oglen aywa yogurt
Aksam mercimek corbasi
Turk kahwesi
Bugun yumurta cay 1film cawdr 8 zeytin cay
Aksam tawuklu nohut
Turk kahwesi
Senin kiz buyuk canim benimki 6 bitmek uzere 7 ye girecek ben bu yasta basedemiyorum
Benimki de erken başladı ergenliğe bu aralar siklikla duydugum sey beni hiç anlamiyorsunuzBüyük benimki ama küçükten beri öyle, huy değişmiyor,inat,şimdi de ergen
Alışığım cnm uzun süre ayakta kalmaya aman nazar değmesin üstüne birde mezdeke oynadık çocuklarla yarım saat iyi geldi çalışmayan kasları çalıştırdım biraz hemde terapi olduCanım niye ayakta sardın sarmayı? Ayakta kalmak kaloriden ziyade enerjiyi tüketir bence. Bilemedim.
Karboncuyuz biz kolay alışamıyoruz benimde aklımda hep öyle şeyler varÇok özeniyorum sana ne güzel benim canım öyle sebze meyve çekmiyorki börekler mantılar makarnalar tostlar ekmek arası şeyler offf offf
Evet ya bazen banada öyle oluyor evde kurupasta varsa meyveyi görmüyorum unutuyorumAynen bende öyleyim meyve alıyorum bazen çürüyüp gidiyor yazık seviyorum ama alıp yiyesim gelmiyor diğer şeylerden sıra gelmiyor
Kaç yaşında kızın benim kızda 14 ten gün aldıBüyük benimki ama küçükten beri öyle, huy değişmiyor,inat,şimdi de ergen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?