Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rabbi yessir bela tuassir rabbi temmim bil hayr bu duayı sürekli oku anlamı Rabbim kolaylaşır zorlaştırma hayırla sonuçlandır anlamo
Sağol canım..
Su önemli eksik etme..Ama arada duraklama da olabilir bozma moralini..
Geçmiş olsun Allah birr daha göstermesin canım...
cnm allah zihin acikligi versin
yemesen daha iyi ama cok cektiyse azcik ye
saf protein diyeti yao 1 gunluk bnce cnm
Sağol canımcım..

Kızlar selam..
Sınavlarım bitti 3 ü iyi 3 ü nasıl bilmiyorum
1 ay sonra finaller var..Yaa bunu çok geç yaptılar az daha erken yapsalardı şimdide iki sınavın arası 1 ay ne saçmalık..

Neyse...
Dün kaçamaklı günümdü..Kahvaltı dışarıda akşam aspava..Ama hamur işi sadece su böreği..Aspavada lavaş yemedim
Dr um arada yapabilirsin kaçamak dedi..Ben cumartesileri ilan ettim..Şimdi durdum..

Sabah

menemen
peynir
az pastırma
yeşillik

öğlen

patates yemeği(dr ye dedi.Bunlar ömür boyu kısıtlamayla olmaz dedi)
kabak salatası

Şimdi de çayımla 10 tane kadar kuru yemiş bir hurmalı top tatlı(kuru yemişçiden aldım doğal)

A aaadddaaa Safransari yeni noel filmi buldum onu izliyorum seri 2 tane noel prensi ve noel prensi kraliyet bebeği
Güzele benziyor..izombie deki aktrist oynuyor severim onu..netflix..

Noel prensibi geçen sene izledim canım güzel di. Bu sene de prensin bebeği oluyor tam Noel zamanı onu çekmişler. Onu da izlemek istiyorum.

En sevdgim dr tipi afiyet olsun cnm bnde bakim noel.filmine en son noel tasi mi neydi unuttim bak neflixte guzeldi o da izledigim
Sağol canım..Ben de sevdim bu Dr u
Noel prensibi geçen sene izledim canım güzel di. Bu sene de prensin bebeği oluyor tam Noel zamanı onu çekmişler. Onu da izlemek istiyorum.
Şimdi ilkini izliyorum sonra da bebeğin olduğunu izleyeceğim canım

İyi akşamlar kızlar..
Bugün çok kötü besledim galiba ya siz karar verin

Zeytinlerin yanında ki kuymak eşime yapmıştım 1 yemek kaşığı kadar aldım tabağıma. 2 kepek ekmeği küçük ama.

Öğlen 2.30 gibi 1 kase bol acılı ve limonlu yeşil mercimek çorbası içtim.

Eşim evdeydi dışarı çıktık 2 ısırık simit ve 3 elma dilim patates yedim. Ayva tatlısı aldı eşim 3 küçük çatal da ondan yedim

Eve geldim 6.30 gibi 4 yemek kaşığı taze fasulye ve yarım kase yoğurt yedim.

Sabahtan beri 2 lt ye yakın şu içtim.
Sabah 1 saat leslie yaptım az sonra 1 saat leslie daha yapacağım.

Ekstra olarak karnım acıktığın için çok az sütlü tarcinli türk kahvesi içeceğim.
4 5 bardak ta çay içerim belki.

selamlar

haftasonu bol ekmekli ve karbonhidratlı geçti. zaman zaman kendimi durdurarak dengelemeye çalıştım.

kış gelince yaptığım tek spor olan yürüyüş hayatımdan çıktı. bundan sonra düzenli egzersiz yapmaya çalışacağım.

hepinizden ricam, spor yaptıkça buraya yazar mısınız? siz sporunuzu paylaştığınızda beni nasıl motive ediyorsunuz anlatamam

off seninde benim gibi çokmuş ben 3 çocuktan 4 sene ramazan yedim diğerlerinin hesabını yapamam ara ara tutuyordum ama hepsini tutmuş olamam bende kafadan 200 gün hesaplayacam yazarak tutacağım 197 kaldı
Benim de çok canım.
Geçen sene 28 tane tuttum.
Bu sene geçen ay 4 tane tuttum.
Bu ayda 20 tane tutmaya niyetlendim bakalım.
bende mümkün olduğunca tutacam canım emzirmenin bitmesini bekliyordum zaten
Cnmcim bulgur cok rahatsiz eden bisey ondan olablir mi tatli yapmaman cok iyi olmus bnce de normalde bulgur sana dokunur mi yaa bana inanilmaz dokunuyor
aslında ben çok rahatsız olmam ama akşam fazla yedim sanırım

bence çok güzel beslenmişsin canım. karbonhidrat biraz çok ama nerdeyse hepsi sağlıklı karbonhidrat.

1 saat de leslie yapmışsın daha ne olsun

canım bencede kötü değil hem bugün pazar diyet tatilde

Canım sen aslından Karatay kahvaltısı yapıyorsun. Ama ekmek ekliyorsum.
Bence ceviz olduğu günler ekmek.ekleme. zaten seni tok tutar ceviz.

Ben squat programına basladim, belki kaçırdın diye yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…