Bebeğimi keselediler yavrum kıyamam ben ona nasıl izin verdin çekip alsaydın evladını çok üzüldüm ben ya
biz de göbek düşene kadar bebeğin sadece başı yıkanır şok oldum yıkamayı geç keselemisler yavruyu
bak bence sana tavsiye çocuğun saglik konusunu kesinlikle açma yoruma kapalı tut baktın ters bir durum var kendin götür hastaneye cahil kesimle uğraşmak yorar insanı hiç o toplara girme derim.
Benim kızım da nöbet geçirmeden 3 gün önce birden kusmaya başladı 1 gün içinde 28 defa kustu dün gibi hatırlıyorum acile gittik serum vs durdurdular tahlil vs yapmadılar. 2. Gün yine aynı kusuyor 1 3 5 değil ki 17 defa kustu çocuk perişan halde eşimi arıyorum ben tabi panik haldeyim bana kızdı eşim dün doktor bişey demedi mevsimseldır geçer dedi neyse dedim. Aynı gün kv aradı niye oğlumu arıyorsun habire çalışıyor sizinlemi uğraşacak dedi ben şok oldum yuttum tabi o lafları.
3. Gün kusmadı ama dedim bu kız iyi değil halsiz bitkin ben diyorum ki bu çocuk iyi değil gidelim doktora yok gerek yok diyorlar akilsiz başım yine tamam dedim sustum.
Nöbet geçirdiği gün sabah eşime kahvaltı hazırladım saat 8 kızım huysuz değişik ama böyle kafa gitmiş gibi bilinçsiz bakıyor ama boş diyorum yine bu çocuk iyi değil eşimde diyor ağrısı vardır ilaç ver ağrı kesici dedim tamam vereyim mutfakta kizima ilaç verdim ya kızım ilacı yutamadan yere düştü gözleri kaydı tamamen göz bebekleri görünmüyor ağzı kitlendi kaskatı oldu biz bütün apartmanı inletiyoruz öldü öldü diye komşumuz geldi tuttu bizi kolumuzdan bindirdi arabaya götürdü acile ilk müdahale vs derken sevk etti bizi doktor başka hastaneye gittik oraya bekliyoruz tabi neyse kv geldi başladı abartmayın bu çocuk kusar işte biz hiç kusan çocuk görmedik mi demeye ben dişlerimi sıkıyorum 3 gündür yuttum yuttum ama en sonunda patladım karışma dedim konuşma ne yaşadığımı ben biliyorum bir defa eve gelip bakmadın çocuk nasıl diye halen konuşuyorsun dedim abartıyorum öylemi bak oğlunun yuzu burada ona sor dedim ne yaşadık sabah sinirden titriyorum kucağımda çocuk etrafımda kuru kalabalık doktor desen bakmıyor çocuk ağlıyor durmuyor kv halen boş konuşuyor o sırada işte doktor gördü tahlil istedi ben strese girdim gorumcem dedi ben girerim yanına ben tabi kapıda bekliyorum izliyorum o şurada çocuk tekrar nöbet geçirdi ben o sıkıntıdan stresten fenalaştım kendime geldiğimde kv başımda ağlıyordu yüzünü saklayıp o kadar gıcık oldum ki bu kv ler hep böyle cahile derdini anlatmak deve ye hendek atlatmaktan daha zor görmüşsün sen de.
Sana tavsiyem kesinlikle karıştırma evine çocuğuna ben çok pişman oldum onun cahil laflarını dinledim diye sen dinleme.