Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım mercimek köftesi masum içine fazla ince bulgur koymadiktan sonra.
Karatay da serbest mesela.istedigim kadar ye.
Bence yanına bol marul yıka, yesillikle ye istediğin kadar.
Bir bardak ayran ve turşu.
Bunları yazarken ağzım sulandi.

Bende akşam 5. Buçukta yedim.
Diyetisyenin yazdığı listede, aksam kefir, ayran, yada süt vardı bende.
Ben mesela bugün sütlü kahve ictim.

Kızlar cuma günü oruç meselesine anca kitaptan bakabildim tenzihen mekruh kesindir bende diyanetin iki cilttik ilmihali var hocalarda genelde bu ilmihaller olur peygamber efendimiz de tutulmasını tavsiye etmiştir ama zorunlu tutmanız gereken bir oruç olursa ozaman tutulabilir yoksa tutmamak evladır

Haftaya oruç tutacağım inşallah, o yüzden akşam olarak sordum soruyu. Yoksa öğlen yemeğinde yemeyi tercih ederim evet

İstediğin kadar ye deme kız

Gece bir dilim ekmek yenir mi psikolojik olarak kilo yapar kesin bana
cnm bnde ole diyordum biliyorsun gecen jafta boyunca 6 dilim ekmek yedim ve yarim oaket diyet biskuvi tartiya korka korka ciktim ama ideal kilomda oomama ragmen yarim kilo gtmisti o nedenle bu haftaki o 1 dilim ekmek bana koymaz insallaj
o bilgiler varya o blgiler bir yerden bir giriyor snra yanlis beslenioruz
Mercimek tahil grubundan o nedenle yaninda corba icmeden 3 tane falan tiketebkirein ama aksam gec saatte yeme cnm siskinlik yapar bulgur ve mermimek rahatsiz olursun
cnm zaten sarfan da borclarini tutuyor o nedenle titabildgi kadar musait oldgu gun tutmali bnce cnku borcu daha onemli o gun musait oluyor olablir sadece haftasonu esi ve cocugu var

Kız iftarda üç mercimek köftesiyle nasıl doyacağım yanına ne yiyeyim peki bana bir akıl ver.

Bence güzel olmuş bana çok gelmedi dengeli de olmuş

Kızlar akşam gelemedim misafirler geç gitti dün öğleden sonra tatlı önerilerinizi okudum hepinize teşekkür ederim ama hiçbir şey yapmaya elim değmedi çocuklar hiç durmadı wc banyoya temizlik yaptım çok ayrıntılı olmasada evi süpürdüm mutfakta bulaşık bitmek bilmiyor girip çıkıp mutfağı hallettim tatlıya sıra gelmedi zaten kızda kuala gibi yapıştı herşeyi beraber yaptık kuruyemiş meyve falan aldırdım
Zaten çiğ köfte olayını fena abarttım herkes çok yedi iyiki tatlı yapmamışım kimse üstüne birşey yiyemedi kahve yaptım yanına pişmaniye vardı çayla kuruyemiş koydum yenmedi meyve hazırlayacaktım herkes bana hazırlama dedi
Gece midem kötü oldu sanırım sindiremedi sabaha kadar su içtim son suyumu içerken kendimi iyi hissediyordum oruca niyetlendim
Hem bugün midemde dinlenir diye düşündüm

Eşim saat 12de kalktı güzel bir pazar kahvaltısı yapalım dedi oruçluyum deyince hadi yaaa dedi sonra çocuklar kebap istedi şimdi alışverişe gittiler

Diyet yaparken misafir ağırlamak tam bir kaos :) neyse ki güzel hazirlanmissin canım misafirlerin de memnun kalmıştır. Allah kabul etsin niyetini. Ben de tutsam mi diyorum bekarken kalan borçlarımı evliyken oluşan borçlarımı 2 gebelik 2 emzirme arası olan 120 gün borcum var hatta diğerlerini de hesaplamaya kalksam 30 gün de öyle gitse düz hesap da yaparsam 250 güncük kadar borcum var ne yapsam bilemedim

Benim de çok canım.
Geçen sene 28 tane tuttum.
Bu sene geçen ay 4 tane tuttum.
Bu ayda 20 tane tutmaya niyetlendim bakalım.

Canım bir yersen başlasan iyi olur evet. Kendini yormadan az az tut, devamlılık sağlarsan bitecektir emin ol.

Cnmcim bulgur cok rahatsiz eden bisey ondan olablir mi tatli yapmaman cok iyi olmus bnce de normalde bulgur sana dokunur mi yaa bana inanilmaz dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…