Cnm cok degil bnce de sadece eger karatay gbi yapiyorsan ekmek yeme eher karatay yapmiorsan ceviz fazla gbi geldi gozume hem zeytin hem ceviz yag grubuİyi akşamlar kızlar..
Bugün çok kötü besledim galiba ya siz karar verin
Eki Görüntüle 2565516
Zeytinlerin yanında ki kuymak eşime yapmıştım 1 yemek kaşığı kadar aldım tabağıma. 2 kepek ekmeği küçük ama.
Öğlen 2.30 gibi 1 kase bol acılı ve limonlu yeşil mercimek çorbası içtim.
Eşim evdeydi dışarı çıktık 2 ısırık simit ve 3 elma dilim patates yedim. Ayva tatlısı aldı eşim 3 küçük çatal da ondan yedim
Eve geldim 6.30 gibi 4 yemek kaşığı taze fasulye ve yarım kase yoğurt yedim.
Sabahtan beri 2 lt ye yakın şu içtim.
Sabah 1 saat leslie yaptım az sonra 1 saat leslie daha yapacağım.
Ekstra olarak karnım acıktığın için çok az sütlü tarcinli türk kahvesi içeceğim.
4 5 bardak ta çay içerim belki.
Sabahları ekmekten vazgeçemiyorum biliyor musun ne yaptıysam olmuyor bırakamıyorum cevizi bırakayım en iyisi. Gün için de normalde de diyet yapmiyorken yani ekmek hiç yemem ama kahvaltı işte sanki ekmek yemeyince eksik hissediyorum :/Canım sen aslından Karatay kahvaltısı yapıyorsun. Ama ekmek ekliyorsum.
Bence ceviz olduğu günler ekmek.ekleme. zaten seni tok tutar ceviz.
Karatay diyeti çok duydum ama hiç incelemedim nasıl olduğunu. Dediklerinizi dikkate alacağım cevizi çıkaracağım ve ya zeytin yemesem de olur. Bir de şöyle yapsam olur mu misal 2 küçük kepek ekmeği yerine 1 yiyip çok az da ceviz yesem olur mu ?Cnm cok degil bnce de sadece eger karatay gbi yapiyorsan ekmek yeme eher karatay yapmiorsan ceviz fazla gbi geldi gozume hem zeytin hem ceviz yag grubu
Canım güzel aslında menun benimkinde güzel yanı afiyet olsun :)Bnde oglen 1 yumurtali oeynirli omlet 1 bardak ayran 2 dilim ekmek
Ara 1 bardak sut 1 kivi 2.galeta
Aksam pirasa 1 dilim ekmek 3 kasik yogurt regl geldi bugun azcik 3 parca cikolata 1 dilim ekmek 1 dioim peynir 6 fistik
Ben de yapıyorum arada squat yalnız göbeğim beni çok üzüyor mekik çekeyim dedim ne yaptıysam beceremedimBen squat programına basladim, belki kaçırdın diye yazayım dedim
cnm 2 dilim ekmek ve 5 uesil zeyyin yiyeblirsin tabiki ekmek kullanacaksan bu sekilde kullan cnm istersenKaratay diyeti çok duydum ama hiç incelemedim nasıl olduğunu. Dediklerinizi dikkate alacağım cevizi çıkaracağım ve ya zeytin yemesem de olur. Bir de şöyle yapsam olur mu misal 2 küçük kepek ekmeği yerine 1 yiyip çok az da ceviz yesem olur mu ?
ben diyetisyene gidiyorum cnm ekmek yemek istersen benim menuye bakabilirsin cikolatalar fazla bir tek ama regl oldugu icin ben yedim bikac parcaCanım güzel aslında menun benimkinde güzel yanı afiyet olsun :)
O zaman ya zeytin ya ceviz tercih et canım. İkisi birlikte olunca yağ oranı artıyor. Kahvaltı tabağın çok doyurucu aslında.Sabahları ekmekten vazgeçemiyorum biliyor musun ne yaptıysam olmuyor bırakamıyorum cevizi bırakayım en iyisi. Gün için de normalde de diyet yapmiyorken yani ekmek hiç yemem ama kahvaltı işte sanki ekmek yemeyince eksik hissediyorum :/
Çalışmıyorum canım çocuklarım küçük olduğu için ev hanımıyım. Sen neler yapıyorsun :)cnm 2 dilim ekmek ve 5 uesil zeyyin yiyeblirsin tabiki ekmek kullanacaksan bu sekilde kullan cnm istersen
ben diyetisyene gidiyorum cnm ekmek yemek istersen benim menuye bakabilirsin cikolatalar fazla bir tek ama regl oldugu icin ben yedim bikac parcabu arada.unutmusum.ne is yapiyorsun canim
Benim de basen canım.Ben de yapıyorum arada squat yalnız göbeğim beni çok üzüyor mekik çekeyim dedim ne yaptıysam beceremedimçok üzülüyorum ya
Evet çünkü sabah çok aç oluyorum :) akşam en geç 7 de bitiyor ya yemek faslı gece de açız tabi sabah az yemeyi denedim ama olmuyor ne zaman az yesem o gün çok fazla yalnış besleniyorum. Gerçekten de oldukça tok tutuyor dinç oluyorum bu sayede.O zaman ya zeytin ya ceviz tercih et canım. İkisi birlikte olunca yağ oranı artıyor. Kahvaltı tabağın çok doyurucu aslında.
Ben önce den leslie ve diyet yaparak 5 ay da 14 kilo verdim arada squat da yapıyordum ilk kızımda hiç göbeğim kalmamıştı basen ve kollarım vardı leslie ve squat çok işe yaramıştı tavsiye ederim. İkinci kizimda da tam tersi basenim çok olmadı ama göbeğim 5 aylik gibi kaldı kollarım da keza göbek için sadece mekik diyorlar onu da ben beceremiyorumBenim de basen canım.
Ama çok spor yapmıyorum, erimesi için bölgesel hareket yapmıyorum..
Bazen araştırıyorum o kadar çok bilgi var ki nette. Ne yapacagima karar vermedigimden birşeye başlayamiyorum.
Allah bagislasin cocuklarini cnmÇalışmıyorum canım çocuklarım küçük olduğu için ev hanımıyım. Sen neler yapıyorsun :)
Allah bagislasin cocuklarini cnmbnde ogretmenim 8 yillik evliyim 29 yasindayim cocuk yok
Mekik yapamıyorsun haftalık plank egzersizlerine başla süper diyebilirim tüm ön kasları çalıştırıyorBen de yapıyorum arada squat yalnız göbeğim beni çok üzüyor mekik çekeyim dedim ne yaptıysam beceremedimçok üzülüyorum ya
Afiyet olsun canim çiğ köfteyi çok seviyorum ben de ama diyet yaparken nasıl tuketecegimi bilemiyorum misal 3 çiğköfte yesem akşam yanında sadece çorba mi içmem gerekiyor?Herkese iyi geceler bir haftasonu daha bitti Cumartesi birazcik kaçamaklı geçti
Bugün sabah klasik kahvaltı yaptım daha sonra bi arkadasin ciftligine gittik cocuklar cok eglendi orda da saat5 gibi tarhana corbami oglana icirfim ben 3 köfte 3 kaşık bulgur pilavı 3 tane çiğ köfte yedim biraz fazla bulgurlu oldu ama misafirlikteydik ama şunu farkettim ben sizden fazla yiyordum sanki sizce
Canım bende kizimdan sonra 16 kilo verdim. Aynen lislie ve squat yaptım. Kollarım da, kızım.kucaktan inmedigi için sanırım inceledi.Ben önce den leslie ve diyet yaparak 5 ay da 14 kilo verdim arada squat da yapıyordum ilk kızımda hiç göbeğim kalmamıştı basen ve kollarım vardı leslie ve squat çok işe yaramıştı tavsiye ederim. İkinci kizimda da tam tersi basenim çok olmadı ama göbeğim 5 aylik gibi kaldı kollarım da keza göbek için sadece mekik diyorlar onu da ben beceremiyorum
Plank egzersizi ilk defa duydum hemen araştırayım canım çok sağol :)Mekik yapamıyorsun haftalık plank egzersizlerine başla süper diyebilirim tüm ön kasları çalıştırıyor
Verirsin mutlaka dedim hep kendime inanmak önemli bir de şu son kilolar cidden gıcık ediyor beni bakalım ben nasıl vereceğimCanım bende kizimdan sonra 16 kilo verdim. Aynen lislie ve squat yaptım. Kollarım da, kızım.kucaktan inmedigi için sanırım inceledi.
Bunun üzerine 6-7 kilo aldım, ve 2 senedir 2 ileri 1 geri veremedim. Neyse inşallah son 4.5 kilo kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?