Şekerim günaydınay tahin pekmeze ben de bayılırım . 1 tatlı kaşığından bi zarar gelmez . koruma döneminde zarar gelmez ama kilo verme döneminde kilonun sabit kalmasına neden olabilir .
Ben de mercimek köftesini bulguruyla sert yaparım ama sosuyla açarım çok yağ koymam.Z.yağına soğan sarımsak ve domatesli biraz sulu sos..evet mercimek köftesi masum .
içine çok yağ koymadığın sürece.
ben mercimeği ve bulguru baya katı yaptığımda yağ ile açıyorum . bol zeytin yağı . o zaman güzel kıvam alıyor . yemesi yumuşak oluyor . ama yağı fazla oluyor işte.
çocuklar bolca yer . severler . onlar büyüme döneminde olduğu için vucut harcıyor onu . ama bize yaramaz fazla yağlısı. sabah 8 , akşam 5 e kadar toto üzerinde oturunca .
canım . afiyet olsun . zor olmuş akşamın ama yine de harika geçmiş .Kızlar akşam gelemedim misafirler geç gitti dün öğleden sonra tatlı önerilerinizi okudum hepinize teşekkür ederim ama hiçbir şey yapmaya elim değmedi çocuklar hiç durmadı wc banyoya temizlik yaptım çok ayrıntılı olmasada evi süpürdüm mutfakta bulaşık bitmek bilmiyor girip çıkıp mutfağı hallettim tatlıya sıra gelmedi zaten kızda kuala gibi yapıştı herşeyi beraber yaptık kuruyemiş meyve falan aldırdım
Zaten çiğ köfte olayını fena abarttım herkes çok yedi iyiki tatlı yapmamışım kimse üstüne birşey yiyemedi kahve yaptım yanına pişmaniye vardı çayla kuruyemiş koydum yenmedi meyve hazırlayacaktım herkes bana hazırlama dedi
Gece midem kötü oldu sanırım sindiremedi sabaha kadar su içtim son suyumu içerken kendimi iyi hissediyordum oruca niyetlendim
Hem bugün midemde dinlenir diye düşündüm
Eşim saat 12de kalktı güzel bir pazar kahvaltısı yapalım dedi oruçluyum deyince hadi yaaa dedi sonra çocuklar kebap istedi şimdi alışverişe gittiler
soya sosu da var evde. az koyuyorum ondan . çocuklar yemez diye . tuzu az koyup soya sosu ile tamamlıyorum. benim soya sosum tuzlu. aslında japonya , kore vs asya ülkelerinde soya sosu tuzlu değilmiş .Ben de mercimek köftesini bulguruyla sert yaparım ama sosuyla açarım çok yağ koymam.Z.yağına soğan sarımsak ve domatesli biraz sulu sos..
bravo safranım . maşallah diyim arkadaşımaDün 25 bugün 50 squat yaptım.
1 aylık programı yapmak istiyorum nasipse..
dün gördüm kraliyet bebeğini ama açmadık .Canım 3 film miş..Kraliyet düğünü ve 3 kraliyet bebeği
oh oh , yine aspava . mis vallahi.Kızlar selam..
Sınavlarım bitti 3 ü iyi 3 ü nasıl bilmiyorum
1 ay sonra finaller var..Yaa bunu çok geç yaptılar az daha erken yapsalardı şimdide iki sınavın arası 1 ay ne saçmalık..
Neyse...
Dün kaçamaklı günümdü..Kahvaltı dışarıda akşam aspava..Ama hamur işi sadece su böreği..Aspavada lavaş yemedim
Dr um arada yapabilirsin kaçamak dedi..Ben cumartesileri ilan ettim..Şimdi durdum..
Sabah
menemen
peynir
az pastırma
yeşillik
öğlen
patates yemeği(dr ye dedi.Bunlar ömür boyu kısıtlamayla olmaz dedi)
kabak salatası
Şimdi de çayımla 10 tane kadar kuru yemiş bir hurmalı top tatlı(kuru yemişçiden aldım doğal)
A aaadddaaa @sarfansari yeni noel filmi buldum onu izliyorum seri 2 tane noel prensi ve noel prensi kraliyet bebeği
Güzele benziyor..izombie deki aktrist oynuyor severim onu..netflix..
aaa bu tabak benim tabaklara benziyor . içindeki mamalar yani.İyi akşamlar kızlar..
Bugün çok kötü besledim galiba ya siz karar verin
Eki Görüntüle 2565516
Zeytinlerin yanında ki kuymak eşime yapmıştım 1 yemek kaşığı kadar aldım tabağıma. 2 kepek ekmeği küçük ama.
Öğlen 2.30 gibi 1 kase bol acılı ve limonlu yeşil mercimek çorbası içtim.
Eşim evdeydi dışarı çıktık 2 ısırık simit ve 3 elma dilim patates yedim. Ayva tatlısı aldı eşim 3 küçük çatal da ondan yedim
Eve geldim 6.30 gibi 4 yemek kaşığı taze fasulye ve yarım kase yoğurt yedim.
Sabahtan beri 2 lt ye yakın şu içtim.
Sabah 1 saat leslie yaptım az sonra 1 saat leslie daha yapacağım.
Ekstra olarak karnım acıktığın için çok az sütlü tarcinli türk kahvesi içeceğim.
4 5 bardak ta çay içerim belki.
evet . aslında karatayda yağlı tohumlar fazla yenir kahvaltıda. tok tutar . ekmek yenmez . ekmez yerine onu yeriz .Karatay diyeti çok duydum ama hiç incelemedim nasıl olduğunu. Dediklerinizi dikkate alacağım cevizi çıkaracağım ve ya zeytin yemesem de olur. Bir de şöyle yapsam olur mu misal 2 küçük kepek ekmeği yerine 1 yiyip çok az da ceviz yesem olur mu ?
of evet karbonhidrat olmuş biraz .Herkese iyi geceler bir haftasonu daha bitti Cumartesi birazcik kaçamaklı geçti
Bugün sabah klasik kahvaltı yaptım daha sonra bi arkadasin ciftligine gittik cocuklar cok eglendi orda da saat5 gibi tarhana corbami oglana icirfim ben 3 köfte 3 kaşık bulgur pilavı 3 tane çiğ köfte yedim biraz fazla bulgurlu oldu ama misafirlikteydik ama şunu farkettim ben sizden fazla yiyordum sanki sizce
Aklıma gelirse söylerim canım..Ama Klaus u mutlaka izleyin çocuklar bayılacak..bravo safranım . maşallah diyim arkadaşıma
dün gördüm kraliyet bebeğini ama açmadık .
akşam nuh izledik
ve ardından niyazi gül dört nala , izledik. çocuklar istedi illa.
öyle.
başka tavsiye edebileceğiniz film var mı.
netflisiks ten .
düzce deyim . yakınmışız memleketine.Ben Zonguldak kdz Ereğli canım ama.erzurumda yaşıyorum
onu izledi cocuklar . perşembe ya da çarşamba günüydü.Aklıma gelirse söylerim canım..Ama Klaus u mutlaka izleyin çocuklar bayılacak..
kolay gelsin . güzel gülüşünle hastaları iyileştirirsin sen hemenceeeciikBen kaçar kızlar..Hastalarım gelmeye başladı ..Öpüldünüz
et yemekleri ile aram hiç iyi değildir . ben de orada ot ne bulursam onu yerdim .Aynen çok ağır tadı hiç sevmiyorum sanki tadı ekşimiş yemek gibi kokuyor
Bnce de yasaklar bana gore de degil cnm madem beslenmeyi ohrncez yasakolmamaliCanım arkadaşların dediğine katılıyorum ya ekmek ya ceviz olacak..Cevizler de biraz fazla olmuş..Onun dışında güzel bence..Karatay yapacaksan ekmek yok bu arada..
Bravos sanaaaBenim dr um da aynı şeyi söylüyor..Yasaklama yok bende ama işi insan gibi yemeye getiriyor Serbest diyip abartmamalı..Ben de geçen sordum mesela iş yerinde sık sık patatesli yemek bezelye falan çıkıyor napayım dedim..Ye dedi..Bunları ömür boyu yiyecek beden yasaklayamayız dedi..Ama tabii hergün yersem sonuç hüsran olur bunu demeye getirdi adam..
afiyet olsunGünaydın canlarım...
Dün akşam
Terbiyeli şehriye çorbası
2-3 kaşık nohut yemeği
3 köfte
yoğurt
salata
Bu sabah
pastırmalı omlet
peynir 3 zeytin
roka köz biber
çeri maydanoz
bebeğim . şimdi gördüm ya. yazmaktan görmemişim .Şekerim günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?