Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Saat 5 yazmışım ama eşime de sordum 4 de yemişiz aksam yemeği yemedim çocuklarla eşim meyve yedi ben sadece çay ictim

Et ana ôğün desem okadar yani kahvaltı dahil etli :)) am yaprak sarmasına da et yakışmıyor anacım baharatları da sabit herkesin yemeği aynı kokuyor o kokuyu da ben sevemedim midem kalkıyor birde bebek olsun davet ederler yeni gelin ol yaklaşık bir sene davet ederler hep aynı menü aynı yemekler aynı koku

Yok canım laz değilim ben eşim Trabzonlu ben Samsunluyum eşim tarafı kuymak diyor ona :) ben de evlenince öğrendim benim kızlar müptelası oldular

Yok canım laz değilim ben eşim Trabzonlu ben Samsunluyum eşim tarafı kuymak diyor ona :) ben de evlenince öğrendim benim kızlar müptelası oldular
Bende yöresel ürünler pazarından aldım geçen sene peynirini.
Evde yaptım ama ününü fazla kaçırdım sanırım köyü renk oldu.
Tekrar denemek istiyorum daha az kavurarak ama diyetteyim hep diye elim varmıyor.

Diyet için sıkıntı kuymak bol tereyağlı mısır unlu, 2 çeşit bol peynirli oluyor tadı efsane ama kalorisi de tadı kadar efsane :) 1 kaşık yenebilir ama tadımlık.

az kavur , tereyağında.
suyunu koy .
kaynarken peynirini koy .
peynir tuzlu ise tuz ilave etme.
öyle fokurdasın .
2 kaşık mısır unu kullansan baya çok oluyor .
kıvamı akışkan olunca güzel olur .
bol su alan bi şey biliyorsun zaten .2 kaşık mısır unu 1 bardaktan çok su alıyor . belki 2 bardak . mısır ununa bağlı da olabilir . köyden geldi mısır unumuz .
hazır olan mısır unları ile farklı.
hazır olanlar daha az su tutuyor . lezzeti de daha farklı . yine de hiç yoktan iyidir . mısır unu evde kalmadığında hazır alıyorum .

kolay gelsin . güzel gülüşünle hastaları iyileştirirsin sen hemenceeeciik
Sağol kuzumm o senin güzel görüşün
Bnce de yasaklar bana gore de degil cnm madem beslenmeyi ohrncez yasakolmamali
Bana yemek gelirken evime mesela makarna bile geliyordu hem kiko veriyordum hem onu yiyordum onemli olan miktar
Aynen katılıyorumm
bebeğim . şimdi gördüm ya. yazmaktan görmemişim .

selam ben de yıllardır zayıylayamayanlardanım. aranıza hoşgeldim:)
Merhaba bende katılmak istiyorum.karatay daha önce yaptım. 2 çocuğum var. Emzirmeye devam ediyorum. Kızım 15 aylık oldu. Ama artık başlaya bilirim. Yarın sabah aç karnına tatılacağım.
Hoşgeldiniz aramıza başarılar
Ayyyyyy kuymak diye diye canımı istettiniz çok fenasınız çokkkkkkk

Akşama kadar acıkmadın mi canım az geldi benim gözüme kahvaltı da yapmamissin bebisten fırsat mi olmadı emziriyorsun aralarda sağlıklı şeyler yemeye çalış bence

Akşama kadar acıkmadın mi canım az geldi benim gözüme kahvaltı da yapmamissin bebisten fırsat mi olmadı emziriyorsun aralarda sağlıklı şeyler yemeye çalış bence
Fırsat olmadan malesef kızım bir türlü uyumadı tam uyudu derken uyandı üzerine mama yedirdim çorbası vardı bir kustu ortalığı temizlemekle de uğraştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…