Saat 5 yazmışım ama eşime de sordum 4 de yemişiz aksam yemeği yemedim çocuklarla eşim meyve yedi ben sadece çay ictimof evet karbonhidrat olmuş biraz .
akşamı hafif tutmaya bak canım .
akşam 1 kase çorba yanına 1 kase salata ya da 1 kase yoğurt yeterli gelir .
akşam oturuyoruz daha çok .
gündüz yediklerin yakılıyor bi şekilde ama akşam yediklerinin yakılması zor .
Hoşgeldin kendini tanitir misin yas kilo hedef gibiselam ben de yıllardır zayıylayamayanlardanım. aranıza hoşgeldim:)
Düzce'de iyiymiş Ereğli'de fırsat bulursan mutlaka git çok güzeldir güzelde sahili vardüzce deyim . yakınmışız memleketine.
iş için burdayım ben de. memuriyet olunca öyle oldu.
Et ana ôğün desem okadar yani kahvaltı dahil etli :)) am yaprak sarmasına da et yakışmıyor anacım baharatları da sabit herkesin yemeği aynı kokuyor o kokuyu da ben sevemedim midem kalkıyor birde bebek olsun davet ederler yeni gelin ol yaklaşık bir sene davet ederler hep aynı menü aynı yemekler aynı kokuet yemekleri ile aram hiç iyi değildir . ben de orada ot ne bulursam onu yerdim .
hayvancılık çok sanıyorum o tarafta o yüzden et ağırlıklı besleniyorlar değil mi.
erzurumlular için eminim çok sevilen lezzetlerdir de alışmayınca yemek güç.
selam ben de yıllardır zayıylayamayanlardanım. aranıza hoşgeldim:)
Hoşgeldiniz hanımlarMerhaba bende katılmak istiyorum.karatay daha önce yaptım. 2 çocuğum var. Emzirmeye devam ediyorum. Kızım 15 aylık oldu. Ama artık başlaya bilirim. Yarın sabah aç karnına tatılacağım.
Yok canım laz değilim ben eşim Trabzonlu ben Samsunluyum eşim tarafı kuymak diyor ona :) ben de evlenince öğrendim benim kızlar müptelası oldularaaa bu tabak benim tabaklara benziyor . içindeki mamalar yani.
muhlama gördüm orada.
laz mısın .
dün kahvaltıya ben de yaptım muhlama.
çocuklar da seviyor . büyük oğlum hariç.
afiyet olsun . güzel gidiyorsun maşalllah.
Bende yöresel ürünler pazarından aldım geçen sene peynirini.Yok canım laz değilim ben eşim Trabzonlu ben Samsunluyum eşim tarafı kuymak diyor ona :) ben de evlenince öğrendim benim kızlar müptelası oldular
Canım ben de aslen Amasyalıyım hemşeri sayılırız senleYok canım laz değilim ben eşim Trabzonlu ben Samsunluyum eşim tarafı kuymak diyor ona :) ben de evlenince öğrendim benim kızlar müptelası oldular
Diyet için sıkıntı kuymak bol tereyağlı mısır unlu, 2 çeşit bol peynirli oluyor tadı efsane ama kalorisi de tadı kadar efsane :) 1 kaşık yenebilir ama tadımlık.Bende yöresel ürünler pazarından aldım geçen sene peynirini.
Evde yaptım ama ününü fazla kaçırdım sanırım köyü renk oldu.
Tekrar denemek istiyorum daha az kavurarak ama diyetteyim hep diye elim varmıyor.
Ay Amasya ya gidecektik 1 defa nasip olmadı gidenler söyler çok güzel memleket diye evet hemşehri sayılırız canımCanım ben de aslen Amasyalıyım hemşeri sayılırız senle
Tamm canım yarın ki menum öyle olacak galiba :)amin cnmm insallah
Yaninda bol salata ve ayran tuket cnm 3 tane ile eger corba icersen o da tahil grubundan olur cnku
az kavur , tereyağında.Bende yöresel ürünler pazarından aldım geçen sene peynirini.
Evde yaptım ama ününü fazla kaçırdım sanırım köyü renk oldu.
Tekrar denemek istiyorum daha az kavurarak ama diyetteyim hep diye elim varmıyor.
boy 170 kilo 83 yaş 46 hedefim 68Hoşgeldin kendini tanitir misin yas kilo hedef gibi
Sağol kuzumm o senin güzel görüşünkolay gelsin . güzel gülüşünle hastaları iyileştirirsin sen hemenceeeciik
Aynen katılıyorummBnce de yasaklar bana gore de degil cnm madem beslenmeyi ohrncez yasakolmamali
Bana yemek gelirken evime mesela makarna bile geliyordu hem kiko veriyordum hem onu yiyordum onemli olan miktar
bebeğim . şimdi gördüm ya. yazmaktan görmemişim .
selam ben de yıllardır zayıylayamayanlardanım. aranıza hoşgeldim:)
Hoşgeldiniz aramıza başarılarMerhaba bende katılmak istiyorum.karatay daha önce yaptım. 2 çocuğum var. Emzirmeye devam ediyorum. Kızım 15 aylık oldu. Ama artık başlaya bilirim. Yarın sabah aç karnına tatılacağım.
Et ana ôğün desem okadar yani kahvaltı dahil etli :)) am yaprak sarmasına da et yakışmıyor anacım baharatları da sabit herkesin yemeği aynı kokuyor o kokuyu da ben sevemedim midem kalkıyor birde bebek olsun davet ederler yeni gelin ol yaklaşık bir sene davet ederler hep aynı menü aynı yemekler aynı koku
Ayyyyyy kuymak diye diye canımı istettiniz çok fenasınız çokkkkkkkYok canım laz değilim ben eşim Trabzonlu ben Samsunluyum eşim tarafı kuymak diyor ona :) ben de evlenince öğrendim benim kızlar müptelası oldular
Akşama kadar acıkmadın mi canım az geldi benim gözüme kahvaltı da yapmamissin bebisten fırsat mi olmadı emziriyorsun aralarda sağlıklı şeyler yemeye çalış benceBugün kü menüm
Ôğlen bal kaymak bir dilim ekmek
Bir bardak neskafe çay kalmamış ondan neskafe
Akşam 4 tane köfte
Bir kase yoğurt
Bir porsiyon salata keten tohumlu çörek otlu
Bir dilim ekmek
Lt su içtim daha içicem inşallah
Fırsat olmadan malesef kızım bir türlü uyumadı tam uyudu derken uyandı üzerine mama yedirdim çorbası vardı bir kustu ortalığı temizlemekle de uğraştımAkşama kadar acıkmadın mi canım az geldi benim gözüme kahvaltı da yapmamissin bebisten fırsat mi olmadı emziriyorsun aralarda sağlıklı şeyler yemeye çalış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?