Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iyi geceler hepinize bu yeni listem yeni milomsa 71.4 kizlar size yazmak icin catladim resmen hafta sonu da girmeedim iyi tartilmiyorum okadar degisik hesapliyor ki diyetisyen walla kac kgm yagdan kaci odem den derken ozet 3bucuk kg gitmis

Son düzenleme:
Korkma canım gelişimi gereği normal uzaması bu aydan sonra azalır ama benim kızım da 1 yaş kontrolünde 83 cm çıkmıştı. Doktorunuz bir şey söylemedi mi?
Geçen ay iki cm uzadı sağlık ocağı hemşiresi normal ayına göre fazla uzamış dedi ama takib edicem de 9.aya kadar kontrol yok

Maşallah sana inşaat istikrarlı gider durmadan kilolar

Geçen ay iki cm uzadı sağlık ocağı hemşiresi normal ayına göre fazla uzamış dedi ama takib edicem de 9.aya kadar kontrol yok
bebekler ilk 3 ay ayda 5 cm uzar.
ama bu 4 cm de olabilir.
sonraki aylar düser bu sayı.
normaldir eminim.
kız çocuklar daha narin uzayabilir.
kıznvari degil mi

Anladım canım endişe etme bence çok güzel çünkü gelişimi de iyi. Küçük kızım da doğduğu günden beri kusuyordu ek gıdaya geçtikten sonra azaldı desteksiz oturmaya başladığı zaman düzeldi çok şükür. Bebeğin de alerji durumu yok dimi canım süt alerjisi gibi?

Yok canım kakasını süreklilik kontrol ediyorum doktora kusuyor dedim ama birşey demedi kan değerine baktı sadece kanı biraz düşük dedi birde b vitamini düşmüş vitamin kullanıyoruz bellide yine demir vitamini yapmış olabir

bu sabah kahvalti yapamadim.
bit kac badem.yedim ciktim
iş yeri de yerim dedim ama 9 bucukta isten cikip oglumun etkinligine gittim
yogurtlu kiymali makarna yalti arkadar orada. mutfak grubuyla. ondan yerim dedim.
ama bizlere yetmedi.
cocuklara ancak yetti.
ediz den az makarna kaldi .2 kaşık onu yedim
kurabiye yapmiştim
onu yedim bir kaç tane.
ise onunce corba ve ayva yedim.

eve gelince patates yemegi.
1 paket hindi fume
1 yumurtali menemen
1 dilim ekmek.
2 kurabiye .cay
1 greyfurt ve 1 trabzon hurma yedim.
cok uykum var .dun gec yatip sabah 06 .25 de kalkinca .uykumu alamaim.

Kızlar bu arada bugün kızımla egzersiz yaptık karın köprü hareketini on defa yaptım kız karnımdayken sonra dizlerimi karnıma çekme egzersizi yaptım ayakarıma koydum nasıl eğlendi anlatamam 3 tekrar yapabileydim iyiydi ama hergün yapmaya çalışın am bakalım arada yapıyorum sanırım belindeki bir cm incelemenin sebebi bu :)

bebeginin fazla mi uzun oluduğunu düsünüyorsun.
ben tam tersini düsünduğünü sandim
Yok canım hemşire dedi bir ayda 3 cm uzamış en son iki ay önce görmüştü toplam 5 cm etti bence az 70 i gecmesi lazımdı kalsiyumu da fazla kusması durduğu zaman uzadı demekki kusma etkiliyor kızı

Yok canım hemşire dedi bir ayda 3 cm uzamış en son iki ay önce görmüştü toplam 5 cm etti bence az 70 i gecmesi lazımdı kalsiyumu da fazla kusması durduğu zaman uzadı demekki kusma etkiliyor kızı
evet ankadim simdi.
ama sık kusan cocuarda bu cm daha az da olabilir kim bilir.
besinlerin tam vitamin mineral vs .alınmiyordur dedigin gibi
bir zaman sonra kusması biter insallah.

Canım keşke sabah az da olsa kahvaltı yapabilsen çocuklardan anca yetisiyorsun biliyorum ama hep ayaküstü yiyorsun 10 dk oturup yemeğe vaktin olmuyor mu kahvaltı en önemli öğün biliyorsun bi de çalışıyorsun kız küçükken bakıcısı vardı sanki simdi kimse yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…