Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kilo olarak düşünmedim hiç.
Yatma saati ile sahur saati birbirine çok uzak geliyor bana. Ve kalkma saati ile sahur çok yakın. O yüzden yiyip yatmayı hiç düşünmemiştim.

Kilo olarak düşünmedim hiç.
Yatma saati ile sahur saati birbirine çok uzak geliyor bana. Ve kalkma saati ile sahur çok yakın. O yüzden yiyip yatmayı hiç düşünmemiştim.
Aslında gece yemeseydim iyiydi bu sabah bende uyandım 1 l su içtim 1 tanede yeşil çay içtim

sabah çocuklara pankek, ve keşli kuskus yaptım .
büyük oğlan için portakal sıktım .
çöpü çıkardım .
ve koşarak evden çıkış mı desem kaçış mı desem .
servis kaçmasın aman...
şükür işteyim .
bina hala ısınmada sıkıntılı.
ama olacak . zihin gücü ile bunu başaracağım evelallah

menu cok guzel cnim
Cok guzel cnm ya harika

Süpersin..maşallah diyelim

Selam kızlar..

Dün gece niyeyse bir çikolata krizi tuttu beni4 kare diyet çikolata ve 1 küçük sütlü milkayı gömdüm
off ne olacak bu tatlı krizlerim..Gün içinde halbuki hurmalı top da yemiştim..Sonra çok pişman oldum tabii..Bu hafta böyle bir durumda ne yapmalıyım onu sorucam..Tarçınlı süt içseydim keşke

Akşam

Kızımdan tavuk sote
2 kaşık pilav
şalgam suyu
salata

Bu sabah

Pastırmalı omlet
peynir zeytin
yeşillik köz biber çeri

Sersumcum acaba gun icinde yeteri kadar saglikli karbonhidrat almiyor musun o nedenle tatli krizin oluyor olablir mi

Herkese merhabalar
Kahvaltıyi eşim erken geldi kız hastaydı okula gitmedi öyle olunca hep beraber yaptık 11.30 gibi yediklerine gelirsek

4 5 kasik kıymalı yumurta
2 zeytin az peynir
2 dilim ekmek 2 ısırık gevrek

Eşim gelirken boyozla gevrek almış bana aldığı gevrekten sadece 2 ısırık aldım normalde gevreğe hayır diyemem tok olsam bile yerim iyi dayandım valla

Bmde direk.boyoz kismina odaklandim nasil ozlemisim

Ay kiyamammm yılbaşında gelecek misiniz Izmire plân yaptınız mı canım
yilbasinda planimiz yok da 15 tatilde var o nedenle izmoe gelemeyecegiz bu kis canim ama kardesimden isteyeblirim o getirir
İlk defa duydum ama aklımda canlandırınca oldukça lezzetli göründü istanbul da satan yer var mıdır acaba
Cnm milfoya da benziyor sadece izmire has istanbulda bagdat caddesine girerken var bazzi uerlerde ama hcbiri izmirdeki gbi degil

Yakınım kadıköy e ama işte diyetteyim bir gün yolum düşerse İzmir de yemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…