- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Kilo olarak düşünmedim hiç.benim canım hiç gece otlamayı çekmiyor ya aslında şu dereotunu deneyecek tim ama unutuyorum
menü gayet güzel bugün herkeste taze fasulye varmış galiba bendede vardı :)
Ben yatmadan yiyorum uyursam bidaha yiyemiyorum ya ne güzel sen kahvaltı gibi yiyorsun ben yatmadan yiyorum acaba o da kilo yapar mı
Aslında gece yemeseydim iyiydi bu sabah bende uyandım 1 l su içtim 1 tanede yeşil çay içtimKilo olarak düşünmedim hiç.
Yatma saati ile sahur saati birbirine çok uzak geliyor bana. Ve kalkma saati ile sahur çok yakın. O yüzden yiyip yatmayı hiç düşünmemiştim.
kilosu iyi canım .3.800 doğdu şuan 7.600
menu cok guzel cnimEki Görüntüle 2565905
Kızlar iyi akşamlar geçte olsa menümü paylaşayım. Sabah kahvaltımı 11 de yaptım ekstra 4 bardak çay içtim.
Eki Görüntüle 2565907
Öğlen 3 de kereviz çorbası içtim bol limonlu ve acılı.
Eki Görüntüle 2565906
Akşam 6.30 da 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı taze fasulye
3 yemek kaşığı yoğurt yedim.
Ekstra olarak küçük kızıma yoğurtlu prinç pilavı yedirdim 1 yemek kaşığından az kaldı yemedi israf olmasın diye onu yedim.
Öğlen de eşim kizima börek aldı çok güzel koktu ben de 1 küçük ısırık aldım sadece.
1.5 lt su içtim
1 büyük kupa çok az süt katıp tarcinli türk kahvesi içeceğim 10 gibi.
30 dk aerobik yaptım kızlarla
11 gibi 1 saat leslie yapacağım kızlar.
Menum nasıl acaba ?
Cok guzel cnm ya harikaEki Görüntüle 2565924
Iyi geceler hepinize bu yeni listem yeni milomsa 71.4 kizlar size yazmak icin catladim resmen hafta sonu da girmeedim iyi tartilmiyorum okadar degisik hesapliyor ki diyetisyen walla kac kgm yagdan kaci odem den derken ozet 3bucuk kg gitmis
Süpersin..maşallah diyelimEki Görüntüle 2565924
Iyi geceler hepinize bu yeni listem yeni milomsa 71.4 kizlar size yazmak icin catladim resmen hafta sonu da girmeedim iyi tartilmiyorum okadar degisik hesapliyor ki diyetisyen walla kac kgm yagdan kaci odem den derken ozet 3bucuk kg gitmis
Sersumcum acaba gun icinde yeteri kadar saglikli karbonhidrat almiyor musun o nedenle tatli krizin oluyor olablir miSelam kızlar..
Dün gece niyeyse bir çikolata krizi tuttu beni4 kare diyet çikolata ve 1 küçük sütlü milkayı gömdüm
off ne olacak bu tatlı krizlerim..Gün içinde halbuki hurmalı top da yemiştim..Sonra çok pişman oldum tabii..Bu hafta böyle bir durumda ne yapmalıyım onu sorucam..Tarçınlı süt içseydim keşke
Akşam
Kızımdan tavuk sote
2 kaşık pilav
şalgam suyu
salata
Bu sabah
Pastırmalı omlet
peynir zeytin
yeşillik köz biber çeri
Bmde direk.boyoz kismina odaklandim nasil ozlemisimHerkese merhabalar
Kahvaltıyi eşim erken geldi kız hastaydı okula gitmedi öyle olunca hep beraber yaptık 11.30 gibi yediklerine gelirsek
4 5 kasik kıymalı yumurta
2 zeytin az peynir
2 dilim ekmek 2 ısırık gevrek
Eşim gelirken boyozla gevrek almış bana aldığı gevrekten sadece 2 ısırık aldım normalde gevreğe hayır diyemem tok olsam bile yerim iyi dayandım valla
Ay kiyamammm yılbaşında gelecek misiniz Izmire plân yaptınız mı canımBmde direk.boyoz kismina odaklandim nasil ozlemisim
Boyoz ne ki canımBmde direk.boyoz kismina odaklandim nasil ozlemisim
Talas böreği gibi dusun yiyince ağzında dagiliyo biraz yağlı ici kat kat Izmire ozguBoyoz ne ki canım
İlk defa duydum ama aklımda canlandırınca oldukça lezzetli göründüTalas böreği gibi dusun yiyince ağzında dagiliyo biraz yağlı ici kat kat Izmire ozgu
Bilmiyorum ki varsa @aaadddaa bilirİlk defa duydum ama aklımda canlandırınca oldukça lezzetli göründüistanbul da satan yer var mıdır acaba
Neyse canım bilmesem daha iyi diyetimi mundar etmeyeyimBilmiyorum ki varsa @aaadddaa bilir
yilbasinda planimiz yok da 15 tatilde var o nedenle izmoe gelemeyecegiz bu kis canim ama kardesimden isteyeblirim o getirirAy kiyamammm yılbaşında gelecek misiniz Izmire plân yaptınız mı canım
Cnm milfoya da benziyor sadece izmire has istanbulda bagdat caddesine girerken var bazzi uerlerde ama hcbiri izmirdeki gbi degilİlk defa duydum ama aklımda canlandırınca oldukça lezzetli göründüistanbul da satan yer var mıdır acaba
Yakınım kadıköy e ama işte diyetteyimyilbasinda planimiz yok da 15 tatilde var o nedenle izmoe gelemeyecegiz bu kis canim ama kardesimden isteyeblirim o getirir
Cnm milfoya da benziyor sadece izmire has istanbulda bagdat caddesine girerken var bazzi uerlerde ama hcbiri izmirdeki gbi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?