yok canim 2 yasinda jrese verdikCanım keşke sabah az da olsa kahvaltı yapabilsen çocuklardan anca yetisiyorsun biliyorum ama hep ayaküstü yiyorsun 10 dk oturup yemeğe vaktin olmuyor mu kahvaltı en önemli öğün biliyorsun bi de çalışıyorsun kız küçükken bakıcısı vardı sanki simdi kimse yok mu
İnşallah canım bende öyle umuyorum kilo alımı bile durdu nerdeyse 3 ayda anca 1 kilo aldıevet ankadim simdi.
ama sık kusan cocuarda bu cm daha az da olabilir kim bilir.
besinlerin tam vitamin mineral vs .alınmiyordur dedigin gibi
bir zaman sonra kusması biter insallah.
Anladım canım olabilir demir değin gibi kusma ishal ve ya kabiz da yapıyor.Yok canım kakasını süreklilik kontrol ediyorum doktora kusuyor dedim ama birşey demedi kan değerine baktı sadece kanı biraz düşük dedi birde b vitamini düşmüş vitamin kullanıyoruz bellide yine demir vitamini yapmış olabir
kaç kilo bebiş.İnşallah canım bende öyle umuyorum kilo alımı bile durdu nerdeyse 3 ayda anca 1 kilo aldı
Sahura kalkıyor musun ?Amin inşallah.
Sahuru 6 gibi yapıyorum.
Yeşillik iyi olur doğru söylüyorsunEvde yok ama inşallah yarın akşama aklımda olsun.
Bu arada menünü ben beğendim.
Kalkıyorum canım. Bir daha da yatmıyorum:)Sahura kalkıyor musun ?
Bende kalkıyorum. Normalde 8 de uyanırım. Ama sahur yap ezanı bekle, namaz yat derken 1-1.5 saat uyanik kalmış oluyorum. Uyuyunca da 10 da uyanıyorum.Kalkıyorum canım. Bir daha da yatmıyorum:)
3.800 doğdu şuan 7.600kaç kilo bebiş.
kaç kilo doğmuştu
banada ben herkesten çok yiyorum gibi geliyor (ki öyle zaten) mesela siz 3 tane çiğ köfte derken ben oturunca 1 tabak çiğ köfte yiyorum o üç taneyi de bulaşıkları toplarken götürüyorum o yüzden çok nadir yiyorum kendimi biliyorumHerkese iyi geceler bir haftasonu daha bitti Cumartesi birazcik kaçamaklı geçti
Bugün sabah klasik kahvaltı yaptım daha sonra bi arkadasin ciftligine gittik cocuklar cok eglendi orda da saat5 gibi tarhana corbami oglana icirfim ben 3 köfte 3 kaşık bulgur pilavı 3 tane çiğ köfte yedim biraz fazla bulgurlu oldu ama misafirlikteydik ama şunu farkettim ben sizden fazla yiyordum sanki sizce
sen deyince araştırdım uygulama indirdim yarın başlayacam inşallah beceririm benim göbek çok fena benden bağımsız yaşıyorMekik yapamıyorsun haftalık plank egzersizlerine başla süper diyebilirim tüm ön kasları çalıştırıyor
üç müA
Afiyet olsun canim çiğ köfteyi çok seviyorum ben de ama diyet yaparken nasıl tuketecegimi bilemiyorum misal 3 çiğköfte yesem akşam yanında sadece çorba mi içmem gerekiyor?
sen yeter ki gel canımcım elimden geleni yaparım gelmeyenide sana yaptırırım nolcak kicanım . afiyet olsun . zor olmuş akşamın ama yine de harika geçmiş .
pişmaniye , kuruyemiş , çiğ köfte . daha ne olsun , ve en önemlisi çay . mis vallahi.
sana misafirliğe gelsem ben .
3 çocuklu kadına da misafir olmak , vicdan ister bee. hepisi küçük .
ayy benimde canım çok çekti yarın yapacam sanırımsoya sosu da var evde. az koyuyorum ondan . çocuklar yemez diye . tuzu az koyup soya sosu ile tamamlıyorum. benim soya sosum tuzlu. aslında japonya , kore vs asya ülkelerinde soya sosu tuzlu değilmiş .
ah canım çekti yaaa. mercümek köfte.
Çok faydası olacağına eminim :)banada ben herkesten çok yiyorum gibi geliyor (ki öyle zaten) mesela siz 3 tane çiğ köfte derken ben oturunca 1 tabak çiğ köfte yiyorum o üç taneyi de bulaşıkları toplarken götürüyorum o yüzden çok nadir yiyorum kendimi biliyorum
sen deyince araştırdım uygulama indirdim yarın başlayacam inşallah beceririm benim göbek çok fena benden bağımsız yaşıyor
üç mü
sen yeter ki gel canımcım elimden geleni yaparım gelmeyenide sana yaptırırım nolcak ki
ayy benimde canım çok çekti yarın yapacam sanırım
selam ben de yıllardır zayıylayamayanlardanım. aranıza hoşgeldim:)
HoşgeldinizzzMerhaba bende katılmak istiyorum.karatay daha önce yaptım. 2 çocuğum var. Emzirmeye devam ediyorum. Kızım 15 aylık oldu. Ama artık başlaya bilirim. Yarın sabah aç karnına tatılacağım.
Canım menünü çok beğendim ama eleştirilecek bile olsa kendi yediklerimi düşünüp yorum yapmaktan vazgeçiyorum haftasonu cozutmalarım misafir falan derken bana +1 kilo olmuş cumaya kadar onu yok etmem lazım almak benim için çok kolay ama vermek zorBugün yediklerim
Sabah
1.5 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Biraz peynir 3 ceri
Arada
1 bardak sütlü nescafe
Biraz kepekli galeta
Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 4 kaşık yoğurtlu kereviz
benim canım hiç gece otlamayı çekmiyor ya aslında şu dereotunu deneyecek tim ama unutuyorumAfiyet olsun Allah kabul etsin canim sahur yemeğin de yeşillik yemeyi tavsiye ederim bütün gün açlık ve susuzluk oluyor haliyle barsaklar da çalışmıyor en azından onlar yararlı olur.
menü gayet güzel bugün herkeste taze fasulye varmış galiba bendede vardı :)Eki Görüntüle 2565905
Kızlar iyi akşamlar geçte olsa menümü paylaşayım. Sabah kahvaltımı 11 de yaptım ekstra 4 bardak çay içtim.
Eki Görüntüle 2565907
Öğlen 3 de kereviz çorbası içtim bol limonlu ve acılı.
Eki Görüntüle 2565906
Akşam 6.30 da 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı taze fasulye
3 yemek kaşığı yoğurt yedim.
Ekstra olarak küçük kızıma yoğurtlu prinç pilavı yedirdim 1 yemek kaşığından az kaldı yemedi israf olmasın diye onu yedim.
Öğlen de eşim kizima börek aldı çok güzel koktu ben de 1 küçük ısırık aldım sadece.
1.5 lt su içtim
1 büyük kupa çok az süt katıp tarcinli türk kahvesi içeceğim 10 gibi.
30 dk aerobik yaptım kızlarla
11 gibi 1 saat leslie yapacağım kızlar.
Menum nasıl acaba ?
Ben yatmadan yiyorum uyursam bidaha yiyemiyorum ya ne güzel sen kahvaltı gibi yiyorsun ben yatmadan yiyorum acaba o da kilo yapar mıAmin inşallah.
Sahuru 6 gibi yapıyorum.
Yeşillik iyi olur doğru söylüyorsunEvde yok ama inşallah yarın akşama aklımda olsun.
Bu arada menünü ben beğendim.
Aynen gece yeme kilo yapar diyim sana sahur yaoman daha sağlıklı olurbenim canım hiç gece otlamayı çekmiyor ya aslında şu dereotunu deneyecek tim ama unutuyorum
menü gayet güzel bugün herkeste taze fasulye varmış galiba bendede vardı :)
Ben yatmadan yiyorum uyursam bidaha yiyemiyorum ya ne güzel sen kahvaltı gibi yiyorsun ben yatmadan yiyorum acaba o da kilo yapar mı
Canım harika gitmiş çok sevindim listenide çok beğendim oruçsuz günlerimde örnek alabileceğim bir liste demekki gitmeyen kilo yokmuşEki Görüntüle 2565924
Iyi geceler hepinize bu yeni listem yeni milomsa 71.4 kizlar size yazmak icin catladim resmen hafta sonu da girmeedim iyi tartilmiyorum okadar degisik hesapliyor ki diyetisyen walla kac kgm yagdan kaci odem den derken ozet 3bucuk kg gitmis
Gitmeyen kilo yok yerleşen kiloda yokmuş sebep doğru bildiğimiz yanlışlar ben bı ara 55 den 48 kere inmiştim zira 36 beden kıyafetler oluyordu :)))Canım harika gitmiş çok sevindim listenide çok beğendim oruçsuz günlerimde örnek alabileceğim bir liste demekki gitmeyen kilo yokmuş
55 şuan tek hayalimGitmeyen kilo yok yerleşen kiloda yokmuş sebep doğru bildiğimiz yanlışlar ben bı ara 55 den 48 kere inmiştim zira 36 beden kıyafetler oluyordu :)))
Ne kaldı şurda 55 e
55 şuan tek hayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?