Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

esim ceviz ayiklamiş .ondan 1 tane yedim simdi

yarin kreste kizimin yerli mali haftasinda bize kuruyemis düstu.
babasi findik ve ceviz ayikladi
marketten leblebi ve fistik da almiş.
yarin baskalari başka mamalar getirecek
ortaya karısik .
yarin kreşte olmak vardi ...

yok canim 2 yasinda jrese verdik
bakici sıkintısı oldu
4 ay ücretsiz izne ayrildim
o bitince 2 ysinda krese baslattik
daha iyi olu
sosyal oldu

ve ben hic firsat bulamiyirum kahvaltiya

yillar once bulurdum
nasil yapardim bilmem
o zaman bakici vari oğlanlarimıza
simdi istemiyorlar.
ve hazirladiklarimdan kendileri gelince yiyor.

evet ankadim simdi.
ama sık kusan cocuarda bu cm daha az da olabilir kim bilir.
besinlerin tam vitamin mineral vs .alınmiyordur dedigin gibi
bir zaman sonra kusması biter insallah.
İnşallah canım bende öyle umuyorum kilo alımı bile durdu nerdeyse 3 ayda anca 1 kilo aldı

Anladım canım olabilir demir değin gibi kusma ishal ve ya kabiz da yapıyor.

Kalkıyorum canım. Bir daha da yatmıyorum:)
Bende kalkıyorum. Normalde 8 de uyanırım. Ama sahur yap ezanı bekle, namaz yat derken 1-1.5 saat uyanik kalmış oluyorum. Uyuyunca da 10 da uyanıyorum.

10 da uyanma sebebim de kızım geç kalkıyor bugünlerde. Normalde 7-8 arası kalkardı, o uyanınca bende uyanmak zorunda kalirdim. Geçen hafta geç yatmaya başladı, yani ben zorlamiyorum 9 da uyuması için. Geç kalkınca geç yatıyor sabahta geç kalkması benim işime geliyor bugünlerde.

Çünkü ilk günler daha zorlanıyorum oruçta.

banada ben herkesten çok yiyorum gibi geliyor (ki öyle zaten) mesela siz 3 tane çiğ köfte derken ben oturunca 1 tabak çiğ köfte yiyorum o üç taneyi de bulaşıkları toplarken götürüyorum o yüzden çok nadir yiyorum kendimi biliyorum
Mekik yapamıyorsun haftalık plank egzersizlerine başla süper diyebilirim tüm ön kasları çalıştırıyor
sen deyince araştırdım uygulama indirdim yarın başlayacam inşallah beceririm benim göbek çok fena benden bağımsız yaşıyor
A

Afiyet olsun canim çiğ köfteyi çok seviyorum ben de ama diyet yaparken nasıl tuketecegimi bilemiyorum misal 3 çiğköfte yesem akşam yanında sadece çorba mi içmem gerekiyor?
üç mü
sen yeter ki gel canımcım elimden geleni yaparım gelmeyenide sana yaptırırım nolcak ki
ayy benimde canım çok çekti yarın yapacam sanırım

Çok faydası olacağına eminim :)

Bugün yediklerim
Sabah
1.5 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Biraz peynir 3 ceri

Arada
1 bardak sütlü nescafe
Biraz kepekli galeta

Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 4 kaşık yoğurtlu kereviz
Canım menünü çok beğendim ama eleştirilecek bile olsa kendi yediklerimi düşünüp yorum yapmaktan vazgeçiyorum haftasonu cozutmalarım misafir falan derken bana +1 kilo olmuş cumaya kadar onu yok etmem lazım almak benim için çok kolay ama vermek zor

Afiyet olsun Allah kabul etsin canim sahur yemeğin de yeşillik yemeyi tavsiye ederim bütün gün açlık ve susuzluk oluyor haliyle barsaklar da çalışmıyor en azından onlar yararlı olur.
benim canım hiç gece otlamayı çekmiyor ya aslında şu dereotunu deneyecek tim ama unutuyorum
menü gayet güzel bugün herkeste taze fasulye varmış galiba bendede vardı :)
Amin inşallah.
Sahuru 6 gibi yapıyorum.
Yeşillik iyi olur doğru söylüyorsun Evde yok ama inşallah yarın akşama aklımda olsun.
Bu arada menünü ben beğendim.
Ben yatmadan yiyorum uyursam bidaha yiyemiyorum ya ne güzel sen kahvaltı gibi yiyorsun ben yatmadan yiyorum acaba o da kilo yapar mı

Aynen gece yeme kilo yapar diyim sana sahur yaoman daha sağlıklı olur

Canım harika gitmiş çok sevindim listenide çok beğendim oruçsuz günlerimde örnek alabileceğim bir liste demekki gitmeyen kilo yokmuş

Canım harika gitmiş çok sevindim listenide çok beğendim oruçsuz günlerimde örnek alabileceğim bir liste demekki gitmeyen kilo yokmuş
Gitmeyen kilo yok yerleşen kiloda yokmuş sebep doğru bildiğimiz yanlışlar ben bı ara 55 den 48 kere inmiştim zira 36 beden kıyafetler oluyordu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…