Canım ben evlenmeden önce yani 7 sene önce gitmiştim çok memnun kaldım güzel kiloda vermiştim hani orası sadece bayanlara özel olduğu için daha rahat giyinebiliyorsun bol müzik eşliğinde çok motive oluyorsun eğlenerek hareket ediyorsun yaktığın kaloriyi anlamıyorsun gitme şansın varsa muhakkak git eminim sende çok seveceksin umarım seninkide öyledir çok samimi sıcak bir ortam vardıBu sefer kararliyim inşallah vericem az önce vitrinde çok şık bi kazak gördüm esim duralım bak dedi ben de zayıflayayım öyle dedim adam da sürekli aynı şeyler dediyediğimi de görüyo benim sorunum yavas calisam metom ve hareketsizlik kızı almaya gittim geldiğimde sana spor salonu buldum dedi kirildigimi anladi sanirim su b - ftt var ya bakalim gidip memnun kalan tanıdığınız var mi nasıl acaba
kuzum . şükür eve dönmüşsün . peki niye hastanedeyniz . noldu ki. hasta mı var .Haklısınız kızlar o kadar ekmek yerine kuruyemiş veya yeşillikler ekleyebilirdim ama bu safrakesesinden dolayı 9 aydır yumurtanın hayaliyle yaşıyordum o göz göz yumurtaya ekmek banmak istiyordum artık yumurta yiyebilirmişim tabi bundan sonra o kadar ekmek yemem bugün ekmek simit derken hep karbonhidrat oldu ama akşama nohut pilav yapacam pilavın tadına bakmayı düşünmüyorum 1 kase nohut yemeği ve 1 kase yoğurt dengeler herhalde yemekten öncede meyve yerim belki şimdi yine yorgunluk kahvesi yaptım onu içiyorum sabahtan beri 14000 adım atmışım bakalım akşama kadar kaç olacak
anladım . ama daha önce kilo verdin yine verebilirsin diye düşünüyorum . kilo verdiğin dönemde troidin var mıydı peki.Iyi dileklerin ve destegin icin sagol canim tiroidim var o da kilo vermemi cok cok zorlastiriyor
Yazdım ama görmemişsin canım kontrol için dr çağırmıştıkuzum . şükür eve dönmüşsün . peki niye hastanedeyniz . noldu ki. hasta mı var .
Lise cağından beri var tiroidim veriyorum ama gr gr o da bazen sabrımı azaltiyo motivasyonumun düşmemesi lazım sizler sayesinde vericem insallahanladım . ama daha önce kilo verdin yine verebilirsin diye düşünüyorum . kilo verdiğin dönemde troidin var mıydı peki.
sagol cnm sana da afiyet olsun bu arada sen deyince hatirladim 2 dilim hindi fume yemistim bndeafiyet olsun kuzum .
afiyet olsun . bol çeşitli bi gün olmuş .
ben de yazayım
sabah kalkınca 1 trabzon hurma
1 küçük kurabiye
3 adet ceviz
işe gelince 2 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ile 1 çay kaşığı kakao karışımı.
çay çay çay
saat 10 da 1 küçük trabzon hurma.
saat 12.30 da 4 küçük trabzon hurma
1 büyük eti cinn
1 ısırık beyaz çikolata
bu aralar tatlıyla aram iyi
3 avuç çekirdek
150 gr hindi füme
5-6 adet marul
2 dilim ekmek
bu yukardaki aburcuburları eve aldım da .kendim önden test ettim . pek yapmadığım şey ama arada oluyor .
akşama ıspanak tarator var .onu yerim .
umarım daha da bi şey yemem .
saçma sapan şeylere odaklanıyorum bu aralar .
cnm begendiysen alsaydin ertelemeseydin bmde hep oyle diye diye tum sevdgim seyleri alamadim erteledim ayrica uzme kendini yarim kg cok iyiBu sefer kararliyim inşallah vericem az önce vitrinde çok şık bi kazak gördüm esim duralım bak dedi ben de zayıflayayım öyle dedim adam da sürekli aynı şeyler dediyediğimi de görüyo benim sorunum yavas calisam metom ve hareketsizlik kızı almaya gittim geldiğimde sana spor salonu buldum dedi kirildigimi anladi sanirim su b - ftt var ya bakalim gidip memnun kalan tanıdığınız var mi nasıl acaba
Cevap yazdigin icin tesekkurler canim ciddi ciddi dusunuyorum olmazsa yilbasi gecsin başlayayımCanım ben evlenmeden önce yani 7 sene önce gitmiştim çok memnun kaldım güzel kiloda vermiştim hani orası sadece bayanlara özel olduğu için daha rahat giyinebiliyorsun bol müzik eşliğinde çok motive oluyorsun eğlenerek hareket ediyorsun yaktığın kaloriyi anlamıyorsun gitme şansın varsa muhakkak git eminim sende çok seveceksin umarım seninkide öyledir çok samimi sıcak bir ortam vardı
O akşam gerçekten psikolojik olarak iyi değildim, sanki her şey kötüye gidiyor gibi geldi. Kilo da verdiğim yok, boşuna az yiyorum diye düşündüm.kız sen dövcem
yeme atakların yüzünden bi dünya laf ettin . kendini üzdün . bizi de üzdün .
şimdi eksi 1 kg.
çok sevindim . boş yere üzmüşsün kendini. her şey yoluna giriyor gibi.
tebrik ederim .
Diyetisyen e gidiyor musun canım. Akupunktur yöntemini hiç duydun mu bak o sayede kilo veren çok insanlar var tek başıma yapamam diyorsan mutlaka destek al canım. Gr gr bile olsa vermek çok önemli bence bakma ben de çok verdim gibi görünüyor ama ödem atıyorum o yüzden verdiğim gr kilo fazla görünüyor.Lise cağından beri var tiroidim veriyorum ama gr gr o da bazen sabrımı azaltiyo motivasyonumun düşmemesi lazım sizler sayesinde vericem insallah
Altın sarısı olmuyor ama yağsız tavada orta ateşte pişiyor ben öyle yapıyorum çocuklara daha sağlıklı oluyor canım.Kizlar bişey sorcam size akşama sinitzel yapicam benimkini yağsız tavada yapsam kızarır mi olmazsa az yağ koyup oyle pisirsem sakıncası olur mu
Diyetisyene gitmiyorum canim akupunkturu çok isterim ama imkanım o kadar yok hayatımda hamilelik hariç hiç bu kiloda olmadım doğumdan sonra eski kiloma dönerdim kızıma 54 le oğlana 58 le hamile kalmistim 10 ar kilo aldim ikisinde de su an kendimi hiç beğenmiyorum basenler popo almış başını gitmis başka çaresi yok azar azar da olsa vermem lazımDiyetisyen e gidiyor musun canım. Akupunktur yöntemini hiç duydun mu bak o sayede kilo veren çok insanlar var tek başıma yapamam diyorsan mutlaka destek al canım. Gr gr bile olsa vermek çok önemli bence bakma ben de çok verdim gibi görünüyor ama ödem atıyorum o yüzden verdiğim gr kilo fazla görünüyor.
Teşekkürler canimAltın sarısı olmuyor ama yağsız tavada orta ateşte pişiyor ben öyle yapıyorum çocuklara daha sağlıklı oluyor canım.
Eline sağlık canım.Kızlar listeyi yapıyorum vaktim az
KİLO BİLDİRİMİ
Kilo verenler
1.BESTEKIZ - 3500 gr
2. M Maridraw -1500 gr
2.ficans - 1500 gr
3.hayal_hatun - 1000 gr
4. N nnnadal - 500 gr
4. Z zeze_35 - 500 gr
5. A aaadddaaa - 400 gr
5.Safransari - 400 gr
Kilo alanlar
Aytanesii
@Pamuk92
Baslangıç bildirimi yapanlar
@Güzelhatun007
Bildirim yapmayanlar
sersum
izole
Kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim
Unuttuğum arkadaşlar varsa bildirebilir.
selamlar. ancak gelebildim.Kızlar listeyi yapıyorum vaktim az
KİLO BİLDİRİMİ
Kilo verenler
1.BESTEKIZ - 3500 gr
2. M Maridraw -1500 gr
2.ficans - 1500 gr
3.hayal_hatun - 1000 gr
4. N nnnadal - 500 gr
4. Z zeze_35 - 500 gr
5. A aaadddaaa - 400 gr
5.Safransari - 400 gr
Kilo alanlar
Aytanesii
@Pamuk92
Baslangıç bildirimi yapanlar
@Güzelhatun007
Bildirim yapmayanlar
sersum
izole
Kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim
Unuttuğum arkadaşlar varsa bildirebilir.
Cnm bnce cokkkk iyi yaomissin hem.gezme olmus hem de tadini cikarmissin afiyet olsunBugün merkeze gittik. 2 saat uzak bize. Eşimin semineri vardı.
Bizde çarşıda biraz takıldık, sonra AVM ye gittik.
Kahvaltıda pizza poğaça, saat 4 te de, İskender yedim. İskenderin ekmeğinin 2 ye ikisini yedim. Yani kaçamak günüm oldu bugün.
Ama AVM ye 4-5 ayda bir gidiyoruz uzak olunca. İskender yemeği de özlüyorum..
İyi yapmışsın cnm kızın içinde iyi olmus iskender özlenmezmiiBugün merkeze gittik. 2 saat uzak bize. Eşimin semineri vardı.
Bizde çarşıda biraz takıldık, sonra AVM ye gittik.
Kahvaltıda pizza poğaça, saat 4 te de, İskender yedim. İskenderin ekmeğinin 2 ye ikisini yedim. Yani kaçamak günüm oldu bugün.
Ama AVM ye 4-5 ayda bir gidiyoruz uzak olunca. İskender yemeği de özlüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?