Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ben evlenmeden önce yani 7 sene önce gitmiştim çok memnun kaldım güzel kiloda vermiştim hani orası sadece bayanlara özel olduğu için daha rahat giyinebiliyorsun bol müzik eşliğinde çok motive oluyorsun eğlenerek hareket ediyorsun yaktığın kaloriyi anlamıyorsun gitme şansın varsa muhakkak git eminim sende çok seveceksin umarım seninkide öyledir çok samimi sıcak bir ortam vardı

kuzum . şükür eve dönmüşsün . peki niye hastanedeyniz . noldu ki. hasta mı var .

sagol cnm sana da afiyet olsun bu arada sen deyince hatirladim 2 dilim hindi fume yemistim bnde
cnm begendiysen alsaydin ertelemeseydin bmde hep oyle diye diye tum sevdgim seyleri alamadim erteledim ayrica uzme kendini yarim kg cok iyi

Cevap yazdigin icin tesekkurler canim ciddi ciddi dusunuyorum olmazsa yilbasi gecsin başlayayım

O akşam gerçekten psikolojik olarak iyi değildim, sanki her şey kötüye gidiyor gibi geldi. Kilo da verdiğim yok, boşuna az yiyorum diye düşündüm.
Yeme atağı yaşadım, gerekirse yediklerimi yazabilirim de ama konuyu dağıtmak istemiyorum. Gerek yok.

Bir daha yorum yaparken iki kere düşünsem iyi olacak

Lise cağından beri var tiroidim veriyorum ama gr gr o da bazen sabrımı azaltiyo motivasyonumun düşmemesi lazım sizler sayesinde vericem insallah
Diyetisyen e gidiyor musun canım. Akupunktur yöntemini hiç duydun mu bak o sayede kilo veren çok insanlar var tek başıma yapamam diyorsan mutlaka destek al canım. Gr gr bile olsa vermek çok önemli bence bakma ben de çok verdim gibi görünüyor ama ödem atıyorum o yüzden verdiğim gr kilo fazla görünüyor.

Kizlar bişey sorcam size akşama sinitzel yapicam benimkini yağsız tavada yapsam kızarır mi olmazsa az yağ koyup oyle pisirsem sakıncası olur mu

Diyetisyene gitmiyorum canim akupunkturu çok isterim ama imkanım o kadar yok hayatımda hamilelik hariç hiç bu kiloda olmadım doğumdan sonra eski kiloma dönerdim kızıma 54 le oğlana 58 le hamile kalmistim 10 ar kilo aldim ikisinde de su an kendimi hiç beğenmiyorum basenler popo almış başını gitmis başka çaresi yok azar azar da olsa vermem lazım

Eline sağlık canım.

Bugün merkeze gittik. 2 saat uzak bize. Eşimin semineri vardı.
Bizde çarşıda biraz takıldık, sonra AVM ye gittik.

Kahvaltıda pizza poğaça, saat 4 te de, İskender yedim. İskenderin ekmeğinin 2 ye ikisini yedim. Yani kaçamak günüm oldu bugün.

Ama AVM ye 4-5 ayda bir gidiyoruz uzak olunca. İskender yemeği de özlüyorum..

selamlar. ancak gelebildim.

bu hafta tartılamadım. beni bu hafta affedin lütfen haftaya inşallah sağlıklı şekilde başlangıç kilo bildirimi yapacağım.

@Pamuk92 emeğine sağlık, listemiz çok güzel.

kilo verenlere tebrikler, maşallah boş kilo vermeli bir hafta

Cnm bnce cokkkk iyi yaomissin hem.gezme olmus hem de tadini cikarmissin afiyet olsun

İyi yapmışsın cnm kızın içinde iyi olmus iskender özlenmezmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…