Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bnde menuyu yazayim smdilik
Sabah
1 kasik yulafli omlet az lor ve yesllik
Yarim musli bar
Kiymali yumurta 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Ara bi isirk kurabiye 1 kayisi 1 ceviz
Aksam ton balikli salata dusunuyorum bi parca cikolata yerim
Haa bir de cocuklar yapmis bir kasik asure yedim

Canım az yemişsin cabuk acikirsin bence domates salatalık zetin yeşillik eklesen daha doyurucu olurdu

afiyet olsun kuzum .
afiyet olsun . bol çeşitli bi gün olmuş .

ben de yazayım

sabah kalkınca 1 trabzon hurma
1 küçük kurabiye
3 adet ceviz

işe gelince 2 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ile 1 çay kaşığı kakao karışımı.
çay çay çay

saat 10 da 1 küçük trabzon hurma.

saat 12.30 da 4 küçük trabzon hurma
1 büyük eti cinn
1 ısırık beyaz çikolata
bu aralar tatlıyla aram iyi

3 avuç çekirdek
150 gr hindi füme
5-6 adet marul
2 dilim ekmek

bu yukardaki aburcuburları eve aldım da .kendim önden test ettim . pek yapmadığım şey ama arada oluyor .

akşama ıspanak tarator var .onu yerim .
umarım daha da bi şey yemem .
saçma sapan şeylere odaklanıyorum bu aralar .

yeterli gayet .
ekmek yerine kuruyemiş de ekleyebilirsin .

dışarıda olunca mecbur . simit vs . olur böyle . hasta mısınız . neden gittin hastaneyiee

Kilo veren herkesi ayri ayri kutlarim M Maridraw ficans ve @ hayaletin çok kıskandım sizi sadece 500 gr verebildim o kadar uğraş hoş hasimato tiroidim var haftada 1 kg ve üstü hayal benim icin
500 gr mı küçümseme zeze ciğim . az değil ki 500 gr .
almaktan kat kat iyidir vermek .

Ben bunu kahvalti icin demistim
evet farkettim .
aslında kahvaltısı gayet yerinde.
resme koymamış ama çeyrek ekmek demiş .
sanıyorum bi somon ekmeğin çeyreği demek istedi.
doyurmuştur elbet .
ama dediğin gibi yeşillik olsaydı gayet daha doyardı.
meyve ilave etse tabağın kenarına. 1 yeşil elma , yarım muz . 3 ceviz . ekmeği de çıkarsa tam olacak .
ama bazen ekmeksiz olmuyor .
kilo verme aşamasında ekmeği çıkarmalı hayatımızdan . sonra korumaya geçince arada yenir . az az .

aslında sabah 8 ,akşam 5 mesaim . ve masa başı .
otur otur totom da büyümüyor .
kilo da almıyorum .
asıl kalorili şeyleri akşam yiyorum .
ve akşam daha hareketliyim çocuklar , çamaşır . toplanma , koşturma . sanıyorum ondan kilo olmuyor .

500 gr mı küçümseme zeze ciğim . az değil ki 500 gr .
almaktan kat kat iyidir vermek .
Bu sefer kararliyim inşallah vericem az önce vitrinde çok şık bi kazak gördüm esim duralım bak dedi ben de zayıflayayım öyle dedim adam da sürekli aynı şeyler dedi yediğimi de görüyo benim sorunum yavas calisam metom ve hareketsizlik kızı almaya gittim geldiğimde sana spor salonu buldum dedi kirildigimi anladi sanirim su b - ftt var ya bakalim gidip memnun kalan tanıdığınız var mi nasıl acaba

yeterli gayet .
ekmek yerine kuruyemiş de ekleyebilirsin .

dışarıda olunca mecbur . simit vs . olur böyle . hasta mısınız . neden gittin hastaneyiee
Önemli birşey yok canım kontrol için gittim ama çok bekledim 11den 15:30 a kadar ancak eve geldim yemeğim yoktu hızlıca onu yaptım daha yataklar bile duruyor şimdi sıra onlara geldi kız kucağımdan inmiyor onu uyutayım işime bakacam

Geçmiş olsun canım

hiç üzülme canım benim .
sen kararını ver .
ben de zamanında motive olmak için vitrinlere mankenlere modellere bakardım . 36 beden pantolon . s beden kazak .
40 bedene çıkmıştım .
ama kararını verdikten sonra hepsi kolay .
önemli olan kararını verebilmek .
yavaş çalışan meton vardır . ama onu şaşırtmak da senin elinde olabilir .
eğer başka bi hastalığın vs yoksa bunu başarırsın . başaran nasıl yapıyor kuzum . çok mu farklı ki senden .
karar vermek ile ilgili.
zayıflama işi sende bitiyor .
pleaaas s. zaten az bi fazlan var .

Masallahin var gayet iyisin canim
sağ ol kuzum .
sen de olacaksin istediğin kiloda .
yeşillk al marketten .
ekmeği hiç yeme.
bi süre sadece sebze pişir evde kendine en azından .
ben de hep kendime pişiririm . çocukların , eşimin yedikleri hoş gelmiyor pek .
aburcubur hariç
yemek olayım benim çok farklı. benim gibi garip beslenen az kişi var . ve seninle beslenme alışkanlığımız çok benziyor .

Canım az yemişsin cabuk acikirsin bence domates salatalık zetin yeşillik eklesen daha doyurucu olurdu
Haklısınız kızlar o kadar ekmek yerine kuruyemiş veya yeşillikler ekleyebilirdim ama bu safrakesesinden dolayı 9 aydır yumurtanın hayaliyle yaşıyordum o göz göz yumurtaya ekmek banmak istiyordum artık yumurta yiyebilirmişim tabi bundan sonra o kadar ekmek yemem bugün ekmek simit derken hep karbonhidrat oldu ama akşama nohut pilav yapacam pilavın tadına bakmayı düşünmüyorum 1 kase nohut yemeği ve 1 kase yoğurt dengeler herhalde yemekten öncede meyve yerim belki şimdi yine yorgunluk kahvesi yaptım onu içiyorum sabahtan beri 14000 adım atmışım bakalım akşama kadar kaç olacak

Iyi dileklerin ve destegin icin sagol canim tiroidim var o da kilo vermemi cok cok zorlastiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…