Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Walla sabah 1 dilim aksam 1 dilim cawdar ekmegi werdi cok acikiyorum bu listede gunduz cok uzun aralar insulini kirmamiz sart dedi bilmiom bakalim alisir insallh vucud kisa zamanda.

Butun arkadaslari tebrik ederim bende guzel 1 hafta gecirmisiz...

Sabah domates salatalik peynir zeytin 1dilim cawdar cay

Ogle portakal 1 badem 20 adet

Aksam tawuk sote

Turk khwesi

Haklısın canım midem zaten rahatsız belkide gitmem

Anlamıyorlar işte canım kaynanm ayıp öyle olurmu yemelisin yapmalısın gitmelisin ben böyle ısrar görmedim bizim orda kimseyi zorlamalar ama burası bambaşka ben adetlerimde çok ağrılı olurum ama burda kimse anlamıyor ilsende gelicen diyor kadın

Çok saçma ya bence bir insan karşısında ki insanı gerçekten düşünüp sevse onun halini anlar destek olur. Kv bence seni anlamıyor dediğin gibi belkide çekemiyor zayıflamaya çalıştığın için ben de bu ısrarları anlamıyorum yemiyorum bitti illaha sık boğaz ediyorlar. Sana tavsiyem sağlıklı salata varsa 2 kaşık al başka ürünlerdense yarım yemek kaşığı al tatlı hiç alma baktın ısrar kıyamet ondan da 1 2 çatal kadar al kafi bu kadar de.

En iyisi sadece çatal kullanmak inşallah sadece yemek olur ozaman azıcık ucundan hallederim zaten hem karnım hemde midem hala ağrıyor birde dış ağrısı başladı yirmilik dişlerim duruyor hala çok sorunum var ağrı kesici ve ama süte geçen var parol kalmamış gözlerim çıkacak ağrıdan

Allah yardımcın olsun. Stresten olabilir bence çok kasma kendini 1 2 hafta korumaya al kendini bi dinlendir bedenini ruhunu. Papatya ve melisa çayı iç sütüne de geçer bebeğin de rahatlar. Uyumaya çalış belki geçer ağrın.

O çaylar evde yok canım rezene var ıhlamur var bı duş alayım belki uyurum bu dış ağrısı nedeniyle gözlerim sabaha kadar kan oluyor

O çaylar evde yok canım rezene var ıhlamur var bı duş alayım belki uyurum bu dış ağrısı nedeniyle gözlerim sabaha kadar kan oluyor
20 lik dişler zor çıkar benim 1 yıl sürmüştü bir de hamileydim büyük kizima Allah dan gömülü değildi çıktı çıkarken yanında ki dişimi kırdı attı. Allah şifa versin geçmezse bi acile git baksınlar

Aynen canım inşallah geçer ya birde ikitanesi birden ağrıyor

ellerine sağlık canım ben verenlerde değil alanlarda olacaktım ama bana torpil geçmişsin teşekkürler
canım kaynanan Erzurumlumu
Aynen canım inşallah geçer ya birde ikitanesi birden ağrıyor
çok geçmiş olsun inşallah düzgün çıkar bende çok çekmiştim onlardan bide yanağa doğru içinden uzuyordu ameliyatla 3 dişi birden aldılar o kabusu hatırlattın bana

selamlar. bugün biraz hareketli, yemek düzeni gene şaşacak

sabah 2 fincan türk kahvesi, bir fincan filtre kahve.

şuan: kremalı kahve.

ne zaman öğle yemeği yiyebileceğim bilmiyorum

düzenimi çok bozdum. burdan düzenli paylaşarak kontrol altında tutmaya çalışacağım.

Kahveler uçuşuyor ben de hiç sabah içemedim midem almadı helal olsun valla ama öğle yemeği değil de imkan varsa kahvaltı yap bence daha tok tutuyor.

Herkese merhabalar geçen sporaya yazıldım gittim pazartesi iş çıkışı başlıcam çünkü kilo vermem artık gerçekten duraklamıştı böyle daha iyi olacak umarım
Spor benim için de çok önemli çünkü vücut diyetle zayıflarken sporla topluyor kendini. Duraklama dönemi sıkıntı gerçekten inşaAllah kaldığın yerden devam edersin kilo vermeye.

Haklisin cnm sen guclu alan olistur yiyormus gbi yap yeme israr ederlerse hastayim de sakin kv ni dinleme yemiyor diye insan bozulur mu hic

Canım bu kahveleri nasıl yapıyorsun sen? Kahve makinası ile mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…