Walla sabah 1 dilim aksam 1 dilim cawdar ekmegi werdi cok acikiyorum bu listede gunduz cok uzun aralar insulini kirmamiz sart dedi bilmiom bakalim alisir insallh vucud kisa zamanda.cnm aslinda protein agirlikli vermis et miktari fazla 200 gram az yiyor olablir misin ekemegi cnm
harikasin sarfancim
aslinda beyaz ekmkle tam bugdayin kalorisi ayni cnm sadece beyaz daha az tok tutuyor bnce tarti o am sorun cikarmis olablir mi tabi bir de beyaz ekemegin odem yapma ihtimali cokkk fazla tuz atiolar ondan olablir yumurtlama dobemi olablir regl olablir ya da saglikli seyleri fazla yemis olabliresin
Haklısın canım midem zaten rahatsız belkide gitmemCanım yazmayayım dedim ama yapamadım senin iyiliğin için yazicam lütfen kırılma yarın madem mecbur misafirliğe gideceksin aklıma gelen sağlıklı şeylerle gitmeden biraz atistirip öyle git mesela orda da ikramların az zararlı daha masumlarından sec oyle ye salata tarzı bisey varsa onu ye çiğ köfte mercimek köftesi de masum sayılabilir o tarz seyleri yiyebilirsin tatlıyı yeme bence dün iki dilim pasta yedin ondan onceki gun de kek ve kurabiye yemistin zaten onu da zorla yedirdiler diyorsun ama keşke yarısını yeseydin hadi 1 dilim yiyorsun 2. dilimi yemeseydin iyiydi bugunku tartida fazla çıkmanda bunun da etkisi vardir diye düşünüyorum bugun uzulmene ben de uzuldum inan kendini cok kilolu hissetmene misafirlikte tabağını bitirmeden biraz biraz ye sorarlarsa mideme dokunuyor fazla yiyince dersin umarim kirilmazsin
Anlamıyorlar işte canım kaynanm ayıp öyle olurmu yemelisin yapmalısın gitmelisin ben böyle ısrar görmedim bizim orda kimseyi zorlamalar ama burası bambaşka ben adetlerimde çok ağrılı olurum ama burda kimse anlamıyor ilsende gelicen diyor kadıncnm bmde sut diyecektim icmissin cok iui
Zezecim sana katiliyorum israrlar konusunda kim kuserse kussun cidden bi de yemicm dedikce israr ediolar dun ben mudur bey yaptirdi diye yedim tabi az yedim ama.ona bile pisman oldum bugun arkadaslarla da konustik kim.istiosa yapsin yesin ama ben yemiorum dedim dileyen kirilsin ben uzulecegime
Çok saçma ya bence bir insan karşısında ki insanı gerçekten düşünüp sevse onun halini anlar destek olur. Kv bence seni anlamıyor dediğin gibi belkide çekemiyor zayıflamaya çalıştığın içinAnlamıyorlar işte canım kaynanm ayıp öyle olurmu yemelisin yapmalısın gitmelisin ben böyle ısrar görmedim bizim orda kimseyi zorlamalar ama burası bambaşka ben adetlerimde çok ağrılı olurum ama burda kimse anlamıyor ilsende gelicen diyor kadın
En iyisi sadece çatal kullanmak inşallah sadece yemek olur ozaman azıcık ucundan hallederim zaten hem karnım hemde midem hala ağrıyor birde dış ağrısı başladı yirmilik dişlerim duruyor hala çok sorunum var ağrı kesici ve ama süte geçen var parol kalmamış gözlerim çıkacak ağrıdanÇok saçma ya bence bir insan karşısında ki insanı gerçekten düşünüp sevse onun halini anlar destek olur. Kv bence seni anlamıyor dediğin gibi belkide çekemiyor zayıflamaya çalıştığın içinben de bu ısrarları anlamıyorum yemiyorum bitti illaha sık boğaz ediyorlar. Sana tavsiyem sağlıklı salata varsa 2 kaşık al başka ürünlerdense yarım yemek kaşığı al tatlı hiç alma baktın ısrar kıyamet ondan da 1 2 çatal kadar al kafi bu kadar de.
Allah yardımcın olsun. Stresten olabilir bence çok kasma kendini 1 2 hafta korumaya al kendini bi dinlendir bedenini ruhunu. Papatya ve melisa çayı iç sütüne de geçer bebeğin de rahatlar. Uyumaya çalış belki geçer ağrın.En iyisi sadece çatal kullanmak inşallah sadece yemek olur ozaman azıcık ucundan hallederim zaten hem karnım hemde midem hala ağrıyor birde dış ağrısı başladı yirmilik dişlerim duruyor hala çok sorunum var ağrı kesici ve ama süte geçen var parol kalmamış gözlerim çıkacak ağrıdan
O çaylar evde yok canım rezene var ıhlamur var bı duş alayım belki uyurum bu dış ağrısı nedeniyle gözlerim sabaha kadar kan oluyorAllah yardımcın olsun. Stresten olabilir bence çok kasma kendini 1 2 hafta korumaya al kendini bi dinlendir bedenini ruhunu. Papatya ve melisa çayı iç sütüne de geçer bebeğin de rahatlar. Uyumaya çalış belki geçer ağrın.
20 lik dişler zor çıkar benim 1 yıl sürmüştü bir de hamileydim büyük kizima Allah dan gömülü değildi çıktı çıkarken yanında ki dişimi kırdı attı. Allah şifa versin geçmezse bi acile git baksınlarO çaylar evde yok canım rezene var ıhlamur var bı duş alayım belki uyurum bu dış ağrısı nedeniyle gözlerim sabaha kadar kan oluyor
Aynen canım inşallah geçer ya birde ikitanesi birden ağrıyor20 lik dişler zor çıkar benim 1 yıl sürmüştü bir de hamileydim büyük kizima Allah dan gömülü değildi çıktı çıkarken yanında ki dişimi kırdı attı. Allah şifa versin geçmezse bi acile git baksınlar
ellerine sağlık canım ben verenlerde değil alanlarda olacaktım ama bana torpil geçmişsin teşekkürlerKızlar listeyi yapıyorum vaktim az
KİLO BİLDİRİMİ
Kilo verenler
1.BESTEKIZ - 3500 gr
2. M Maridraw -1500 gr
2.ficans - 1500 gr
3.hayal_hatun - 1000 gr
4. N nnnadal - 500 gr
4. @zeze_35 - 500 gr
5. A aaadddaaa - 400 gr
5. @sarfansari - 400 gr
Kilo alanlar
Aytanesii
@Pamuk92
Baslangıç bildirimi yapanlar
@Güzelhatun007
Bildirim yapmayanlar
sersum
izole
Kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim
Unuttuğum arkadaşlar varsa bildirebilir.
canım kaynanan ErzurumlumuAnlamıyorlar işte canım kaynanm ayıp öyle olurmu yemelisin yapmalısın gitmelisin ben böyle ısrar görmedim bizim orda kimseyi zorlamalar ama burası bambaşka ben adetlerimde çok ağrılı olurum ama burda kimse anlamıyor ilsende gelicen diyor kadın
çok geçmiş olsun inşallah düzgün çıkar bende çok çekmiştim onlardan bide yanağa doğru içinden uzuyordu ameliyatla 3 dişi birden aldılar o kabusu hatırlattın banaAynen canım inşallah geçer ya birde ikitanesi birden ağrıyor
Spora ne zamandır gidiyorsun canim
Kahveler uçuşuyor ben de hiç sabah içemedim midem almadıselamlar. bugün biraz hareketli, yemek düzeni gene şaşacak
sabah 2 fincan türk kahvesi, bir fincan filtre kahve.
şuan: kremalı kahve.
ne zaman öğle yemeği yiyebileceğim bilmiyorum
düzenimi çok bozdum. burdan düzenli paylaşarak kontrol altında tutmaya çalışacağım.
Spor benim için de çok önemli çünkü vücut diyetle zayıflarken sporla topluyor kendini. Duraklama dönemi sıkıntı gerçekten inşaAllah kaldığın yerden devam edersin kilo vermeye.Herkese merhabalar geçen sporaya yazıldım gittim pazartesi iş çıkışı başlıcam çünkü kilo vermem artık gerçekten duraklamıştı böyle daha iyi olacak umarım
Haklisin cnm sen guclu alan olistur yiyormus gbi yap yeme israr ederlerse hastayim de sakin kv ni dinleme yemiyor diye insan bozulur mu hicAnlamıyorlar işte canım kaynanm ayıp öyle olurmu yemelisin yapmalısın gitmelisin ben böyle ısrar görmedim bizim orda kimseyi zorlamalar ama burası bambaşka ben adetlerimde çok ağrılı olurum ama burda kimse anlamıyor ilsende gelicen diyor kadın
Canım bu kahveleri nasıl yapıyorsun sen? Kahve makinası ile mi?selamlar. bugün biraz hareketli, yemek düzeni gene şaşacak
sabah 2 fincan türk kahvesi, bir fincan filtre kahve.
şuan: kremalı kahve.
ne zaman öğle yemeği yiyebileceğim bilmiyorum
düzenimi çok bozdum. burdan düzenli paylaşarak kontrol altında tutmaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?