Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dizim yüzünden kaldım öyle geri gideceğine ileri gidiyorum sanki yüz kilo gibi hissediyorum onada şişim eşim yüzünden normal ekmek tüketiyorum tamamen kessem başladığımda daha fazlasını alırım diye bırakamıyorum ama en azından çavdar yad atam buğday olsa istiyorum ama kendi istediğini getiriyor unutuyorum diyor en azından onlar dilimli fazla kaçırmam dimi ama

Kızlar benim kilo ne olmuş öyle yazmaya korkuyorum buraya
Rumuz Aytenazmi
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 62.4
Farkıda ayüzdeyide hesaplamıycam buda yeter mahvolmuş hissediyorum ödemmi başka birşey mi anlamadım
Ödemdir inş. Cnm regl öncesi flnsan ondandır
Sen alsan siyah ekmek türü dilimleyip koy buzdolabına birsey olmaz müsaitsen tabiki

Tunaydin kizlar hemen dunki menumu yazim buseferki listem cok zorluo dun acliktansabahi sabah ettim ya

Peynir zeytin salatalik domates 1 cawdar dilim
Muz 20 badem turk kahwesi
200 gram et cawdar 1dilim
Nescafe
cnm aslinda protein agirlikli vermis et miktari fazla 200 gram az yiyor olablir misin ekemegi cnm
Rumuz Sarfansari
Geçen hafta 59.4
Bu hafta 59.0
Fark %0.67
harikasin sarfancim
Rumuz Aytenazmi
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 62.4
Farkıda ayüzdeyide hesaplamıycam buda yeter mahvolmuş hissediyorum ödemmi başka birşey mi anlamadım
aslinda beyaz ekmkle tam bugdayin kalorisi ayni cnm sadece beyaz daha az tok tutuyor bnce tarti o am sorun cikarmis olablir mi tabi bir de beyaz ekemegin odem yapma ihtimali cokkk fazla tuz atiolar ondan olablir yumurtlama dobemi olablir regl olablir ya da saglikli seyleri fazla yemis olabliresin

Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

Geçen hafta: 57.4
Bu hafta: 56.4
Fark: 1000 g
Yüzde: 1,74
kız sen dövcem
yeme atakların yüzünden bi dünya laf ettin . kendini üzdün . bizi de üzdün .
şimdi eksi 1 kg.
çok sevindim . boş yere üzmüşsün kendini. her şey yoluna giriyor gibi.
tebrik ederim .

bi şeylere başlamaktan korma. ekmeği bırakmak istiyorsan bırak . azaltmak istiyorsan yarı yarıya azalt.
köklü kararlar almalısın
aldığın kararları biz destekliyoruz burda.
hep birlikte olunca çok güzel uygulanıyor .
evde tek başına olsan . o zaman çabık geri gelir kilolar . ama biz burda buna izin vermiyoruz pek.
kilo verenler çoğunlukta bizim gurupta . destek olmuşuzdur her zaman

Rumuz Sarfansari
Geçen hafta 59.4
Bu hafta 59.0
Fark %0.67
canım sen hayale bakma gayet iyi gidiyorsun az öz olsun ama giden kilolar geri gelmesin tebrik ediyorum
Rumuz Aytenazmi
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 62.4
Canım 2 kilo alma ihtimalin yok sen zaten şişliğinin farkındasın üzme tatlı canını bak BESTEKIZ gibi birden inersin çok mutlu olursun inşallah üzülürsen yersin, yersen şişliğin kiloya döner sakın ha

Ödemdir inş. Cnm regl öncesi flnsan ondandır

Sen alsan siyah ekmek türü dilimleyip koy buzdolabına birsey olmaz müsaitsen tabiki
Kaç aydır olmadım regli öncesini hiç bilmiyorum o nedenle şuanda midemde ağr8yor karnım da belimde başımda ne hastalığı bu böyle anlamadım

Tamam canım sağolasın ben meyve yiyin en iyisi hastalanmadan atlattım da

Şuan için öyle de ilerde daha fazla almaktan inan korkuyorum ister istemez ama vermem de lazım

Şuan için öyle de ilerde daha fazla almaktan inan korkuyorum ister istemez ama vermem de lazım
Strest yapma cnm belki de o yapmistir ben strest yapinca asla veremiorum almaktan korktukca aliosun sanki gbi oluyo
Strest yapma cnm belki de o yapmistir ben strest yapinca asla veremiorum almaktan korktukca aliosun sanki gbi oluyo

Bir ikigün detox yapayım ozaman belki bağırskalarımda sorun vardır biraz ban kokulu gibi geldi
Canım bi kadın doğum doktoruna git geçmezse regl söktürücü verir belki. Yeşil çay iç ödem için. Bir de papatya melisa gibi çaylar da tüketebilirsin sakinleştirir seni hem de rahatlatır. Tuvalete çıkmakta zorlaniyorsan form çayın kayısılı olanı var ben kullanıyorum şişkinlik ve kabızlık olduğunda hemen tuvalete çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…