Eline sağlık canimmKızlar listeyi yapıyorum vaktim az
KİLO BİLDİRİMİ
Kilo verenler
1. @BESTEKIZ - 3500 gr
2. M Maridraw -1500 gr
2.ficans - 1500 gr
3.hayal_hatun - 1000 gr
4. @nnnadal - 500 gr
4. Z zeze_35 - 500 gr
5. A aaadddaaa - 400 gr
5.Safransari - 400 gr
Kilo alanlar
Aytanesii
@Pamuk92
Baslangıç bildirimi yapanlar
@Güzelhatun007
Bildirim yapmayanlar
sersum
@izole
Kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim
Unuttuğum arkadaşlar varsa bildirebilir.
Bir önceki mesajımda bu konuya açıklık getirmiştim
Teşekkürler
Harikasın
Ooo maşallah
İnş. Cnm başarıcam buna inanıyorum aslında uygulamada sıkıntı
Vav harıkasın cnm
Süpertebrikler
Oo süper cnm
Kendimi iyi hissetmiyorsan tartışma cnm sabitlere eklerim istersen
evet senden aninda gidecek bnde de eksilme var simdi bildirim yaoacagim bnde cnm
olsun cnm bir yerden baslamak lazim
pamugum olsun insallah haftaya verirsin
saka mi bu yaaaaaaaa
masallah cnm cok sevndm bak hani veremiorum diordun sanki
Ficanscim sanki iki haftadir veriosun dmi ilk kez iki hafta verdin sanirim ondan sikayet ediodun tebrikler
ay sen dövmelikmisin sevmelikmisin bilemedim tebrik ediyorum canımcım
maşallah çok istikrarlı gidiyorsun
sende iyi vermişsin canım sen kaçıyon ben kovalıyom tam yaklaştım derken yine farkı 3 adıma çıkartıyon
bak o açıdan bakmadım haraket dememeliydim dimiişi çözdüm ama : ve p yi yanyana yazınca oluyormuş
Senide tebrik ediyorum iyi bir başlangıç devamını dilerim
Wayyy kizlar tebrik ederim hepimizi guzel bir hafta olmus
Kızlar listeyi yapıyorum vaktim az
KİLO BİLDİRİMİ
Kilo verenler
1. @BESTEKIZ - 3500 gr
2. M Maridraw -1500 gr
2.ficans - 1500 gr
3.hayal_hatun - 1000 gr
4. @nnnadal - 500 gr
4. Z zeze_35 - 500 gr
5. A aaadddaaa - 400 gr
5.Safransari - 400 gr
Kilo alanlar
Aytanesii
@Pamuk92
Baslangıç bildirimi yapanlar
@Güzelhatun007
Bildirim yapmayanlar
sersum
@izole
Kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim
Unuttuğum arkadaşlar varsa bildirebilir.
Bugün merkeze gittik. 2 saat uzak bize. Eşimin semineri vardı.
Bizde çarşıda biraz takıldık, sonra AVM ye gittik.
Kahvaltıda pizza poğaça, saat 4 te de, İskender yedim. İskenderin ekmeğinin 2 ye ikisini yedim. Yani kaçamak günüm oldu bugün.
Ama AVM ye 4-5 ayda bir gidiyoruz uzak olunca. İskender yemeği de özlüyorum..
aslında sabah 8 ,akşam 5 mesaim . ve masa başı .
otur otur totom da büyümüyor .
kilo da almıyorum .
asıl kalorili şeyleri akşam yiyorum .
ve akşam daha hareketliyim çocuklar , çamaşır . toplanma , koşturma . sanıyorum ondan kilo olmuyor .
Canım tatlı çekiyor nasıl geçirsem bu isteği bastırsam bilemedim
Spora ne zamandır gidiyorsun canimKahvaltı
Öğlene kadar bir şey yemedim öğlen tereyağında yumurta peynir ,2 zeytinyağlı biber dolması
Akşam 2 karnıyarık yarım tabak makarna
Kahvaltı öncesi 40 dakika yürüyüş
Akşam da spora gittim pilates ve zumba şu an pert durumdayım
Sütlü tarçınlı türk kahvesi içtim ya çok şükür iyi geldi sütünü biraz fazla koydum.Sütlü kahve ya da tarçınlı süt
Canım yazmayayım dedim ama yapamadım senin iyiliğin için yazicam lütfen kırılma yarın madem mecbur misafirliğe gideceksin aklıma gelen sağlıklı şeylerle gitmeden biraz atistirip öyle git mesela orda da ikramların az zararlı daha masumlarından sec oyle ye salata tarzı bisey varsa onu ye çiğ köfte mercimek köftesi de masum sayılabilir o tarz seyleri yiyebilirsin tatlıyı yeme bence dün iki dilim pasta yedin ondan onceki gun de kek ve kurabiye yemistin zaten onu da zorla yedirdiler diyorsun ama keşke yarısını yeseydin hadi 1 dilim yiyorsun 2. dilimi yemeseydin iyiydi bugunku tartida fazla çıkmanda bunun da etkisi vardir diye düşünüyorum bugun uzulmene ben de uzuldum inan kendini cok kilolu hissetmene misafirlikte tabağını bitirmeden biraz biraz ye sorarlarsa mideme dokunuyor fazla yiyince dersin umarim kirilmazsinKızlar yarın bu halde misafirliğe gitmek zorundayım hiç istemiyorum inşallah biri halime acır sevgili kaynanm sakın hastayım deme misafirliğe gidicez dedi hanım ölsem kimin umrunda acaba
cnm bmde sut diyecektim icmissin cok iuiCanım tatlı çekiyor nasıl geçirsem bu isteği bastırsam bilemedim
Zezecim sana katiliyorum israrlar konusunda kim kuserse kussun cidden bi de yemicm dedikce israr ediolar dun ben mudur bey yaptirdi diye yedim tabi az yedim ama.ona bile pisman oldum bugun arkadaslarla da konustik kim.istiosa yapsin yesin ama ben yemiorum dedim dileyen kirilsin ben uzulecegimeCanım yazmayayım dedim ama yapamadım senin iyiliğin için yazicam lütfen kırılma yarın madem mecbur misafirliğe gideceksin aklıma gelen sağlıklı şeylerle gitmeden biraz atistirip öyle git mesela orda da ikramların az zararlı daha masumlarından sec oyle ye salata tarzı bisey varsa onu ye çiğ köfte mercimek köftesi de masum sayılabilir o tarz seyleri yiyebilirsin tatlıyı yeme bence dün iki dilim pasta yedin ondan onceki gun de kek ve kurabiye yemistin zaten onu da zorla yedirdiler diyorsun ama keşke yarısını yeseydin hadi 1 dilim yiyorsun 2. dilimi yemeseydin iyiydi bugunku tartida fazla çıkmanda bunun da etkisi vardir diye düşünüyorum bugun uzulmene ben de uzuldum inan kendini cok kilolu hissetmene misafirlikte tabağını bitirmeden biraz biraz ye sorarlarsa mideme dokunuyor fazla yiyince dersin umarim kirilmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?