Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eline sağlık canimm

Bugünkü menüm
Sabah 10.00 da

1.5 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir salatası rokalı maydonozlu çok degildi
Peynir aksam börek için kullanmıştım sarıp habersiz gelen misafirler için dolaba attım ordan kaldı
Ara

15.00 de
3 4 minik kepekli galeta
1 bardak nescafe

18.30 da

1 kase yayla corbasi
1 sinitzel
1 dilim diyet ekmeği
2 kaşık yoğurt ve salata

Kızlar iyi akşamlar menümü paylaşıyorum.

11 de yaptım kahvaltı
3 yağsız tavada biber kızarttım
4 bardak çay

Ara 1 kupa yeşil çay

Saat 4 te 5 büyük kepçe kırmızı pancar çorbası bol ekşi ve acılı

5 de 1 küçük Trabzon hurması yedim

1.5 kepçe susuz kuru fasulye
2.5 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı yoğurt
Çeyrek çay bardağı nar suyu
1 tatlı kaşığı nar

Sabah 50 dk leslie yaptım
10 da 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
11 gibi 1 saat leslie yapacağım
20 squat yapacağım
3 4 bardak daha siyah çay içerim
1.5 lt su içtim.

Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 1tane haşlanmış yumurta ve 1 avuç zeytin
2 tane türk kahvesi 1 tane mandalin
Kızımın okulunda yerli malı 1 parça kek 2 parça haşhaşı tatlı 1 avuç kadar badem yedim 1 bardak kola kaçtım
Ara da 1 avuç çitemik yedim
Akşam yemeği yok
1 fincan salep

Bir önceki mesajımda bu konuya açıklık getirmiştim

Teşekkürler

Harikasın

Ooo maşallah

Sağol canım ben de seni tebrik ederim

İnş. Cnm başarıcam buna inanıyorum aslında uygulamada sıkıntı

Vav harıkasın cnm

Süper tebrikler

Oo süper cnm

Kendimi iyi hissetmiyorsan tartışma cnm sabitlere eklerim istersen

Sağol canım

Canım teşekkür ederim evet ilk kez 2 hafta üst üste kilo verdim sabit bile kalmıyordum devamı gelir inşall

Ha gayret canım sen kapatırsın arayı

Wayyy kizlar tebrik ederim hepimizi guzel bir hafta olmus

Kilo veren herkesi ayri ayri kutlarim M Maridraw ficans ve @ hayaletin çok kıskandım sizi sadece 500 gr verebildim o kadar uğraş hoş hasimato tiroidim var haftada 1 kg ve üstü hayal benim icin

Canım niye hayal olsun yaparsın sen de bak bende de var haşimoto

Ellerine sağlık canım çok güzel bir liste oldu hepimizi tebrik ediyorum

Afiyet olsun canım

Spora ne zamandır gidiyorsun canim

Tavsiyemiz lezzetli Klaus u izledik kızımla. Sabah 5 te kalktığım için çok yorgumdum, kızım da hem gidiş hem geliş uyuduğu için çok enerjik. Onu oyalamak için film seyrederim dedim. Ki 15 dk bir yerde oturması imkansızdı. Ama filmi izledi soktayim.

Bugün kü menüm
Sabah yarım haşlanmış yumurta
üçtane haşlad8m ama ben kızla uğraşırken eşim yemiş kalanı yedim
6 tane zeytin
iki dilim ekmek
iki bardak çay

Saat 5 te ikitane küçük kivi
üç kaşık yoğurt
Tarçın
Bir tatlı kaşığı chia tohumu koydum
Kür yaptım kendime

Saat 8 de
3ntane tavuk pirzola fırında mangal
İki dilim ekmek
Bir su bardağı ananas suyu
Salata

Kızlar yarın bu halde misafirliğe gitmek zorundayım hiç istemiyorum inşallah biri halime acır sevgili kaynanm sakın hastayım deme misafirliğe gidicez dedi hanım ölsem kimin umrunda acaba
Canım yazmayayım dedim ama yapamadım senin iyiliğin için yazicam lütfen kırılma yarın madem mecbur misafirliğe gideceksin aklıma gelen sağlıklı şeylerle gitmeden biraz atistirip öyle git mesela orda da ikramların az zararlı daha masumlarından sec oyle ye salata tarzı bisey varsa onu ye çiğ köfte mercimek köftesi de masum sayılabilir o tarz seyleri yiyebilirsin tatlıyı yeme bence dün iki dilim pasta yedin ondan onceki gun de kek ve kurabiye yemistin zaten onu da zorla yedirdiler diyorsun ama keşke yarısını yeseydin hadi 1 dilim yiyorsun 2. dilimi yemeseydin iyiydi bugunku tartida fazla çıkmanda bunun da etkisi vardir diye düşünüyorum bugun uzulmene ben de uzuldum inan kendini cok kilolu hissetmene misafirlikte tabağını bitirmeden biraz biraz ye sorarlarsa mideme dokunuyor fazla yiyince dersin umarim kirilmazsin

Yarın biz de ailecek disari gezmeye gitmeyi düşünüyoruz eşim kahvaltıya gidelim dedi ben de evde yapalım gidecegimiz yerde başka şeyler deneriz deyip kandırdım evde hafif bir kahvslti yapip gidecegimiz yerde bol bol yurumeyi sonra da aksam biraz erken olabilir biseyler yemeyi planliyorum bakalim

Canım tatlı çekiyor nasıl geçirsem bu isteği bastırsam bilemedim
cnm bmde sut diyecektim icmissin cok iui
Zezecim sana katiliyorum israrlar konusunda kim kuserse kussun cidden bi de yemicm dedikce israr ediolar dun ben mudur bey yaptirdi diye yedim tabi az yedim ama.ona bile pisman oldum bugun arkadaslarla da konustik kim.istiosa yapsin yesin ama ben yemiorum dedim dileyen kirilsin ben uzulecegime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…