Afiyet olsun canim :)Slm kizlarr sabah arkadasimla yuruyuse ciktik 1.5 saat yuruduk sonra strbucks gttik eksi mayali domatesli sandvic yedim bir de sade turk kajvesi tek lokum ile
Afiyet olsun canım yine eşin yok sanırım zamanı güzel değerlendirmişsinSlm kizlarr sabah arkadasimla yuruyuse ciktik 1.5 saat yuruduk sonra strbucks gttik eksi mayali domatesli sandvic yedim bir de sade turk kajvesi tek lokum ile
Oh ne güzel dinlenmissin canım :) ben de uzun zamandır önce ki gün 9.40 da uyandım aile boyu uyumusuz şoklardaydımBu gece oğlan rahatsızdı 2 buçuktan 5 buçuğa kadar uyanık kaldık sabah 8 buçukta arabayı çekmek için zile bastılar sonra ben tekrar uyumuşum eşimin uykusu açılmış çayı demlemiş kahvaltı hazırlamış tazecik pide almış çocuklarında beni uyandırmasına izin vermemiş uyandığımda saat 11 di o kadar iyi geldiki anlatamam aylardır kurduğum hayaller gerçek oldu sanki güzel bir kahvaltı sonrası çocukları yıkadım şimdi uyuttum işler beni bekler yediklerimi sonra yazarım görüşürüz
Evet canım Erzurumlu Allah'tır eşim rahatsız gelemez dedi de başımdan savdım kapıyı kıracklardı birtane ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım kıza etki etti galiba gözlerim kan çanağı olmuştu sabahellerine sağlık canım ben verenlerde değil alanlarda olacaktım ama bana torpil geçmişsin teşekkürler
canım kaynanan Erzurumlumu
çok geçmiş olsun inşallah düzgün çıkar bende çok çekmiştim onlardan bide yanağa doğru içinden uzuyordu ameliyatla 3 dişi birden aldılar o kabusu hatırlattın bana
sagol cnmcimAfiyet olsun canim :)
esim uyuyordu ben ciktim cnm oglen dondumAfiyet olsun canım yine eşin yok sanırım zamanı güzel değerlendirmişsin
Ayy ayy masallah masallah ne guzel olmus bugun boyle cnm cok sevndm guzel dinlenmissindir smdiBu gece oğlan rahatsızdı 2 buçuktan 5 buçuğa kadar uyanık kaldık sabah 8 buçukta arabayı çekmek için zile bastılar sonra ben tekrar uyumuşum eşimin uykusu açılmış çayı demlemiş kahvaltı hazırlamış tazecik pide almış çocuklarında beni uyandırmasına izin vermemiş uyandığımda saat 11 di o kadar iyi geldiki anlatamam aylardır kurduğum hayaller gerçek oldu sanki güzel bir kahvaltı sonrası çocukları yıkadım şimdi uyuttum işler beni bekler yediklerimi sonra yazarım görüşürüz
Akşama kadar nasıl dayandın canımbugünkü menüm sabah 3-4 çay kaşığı fındık ezmesi kaşıkladım
akşam 1 tabak çorba 1 tabak ızgara 3 adet biber biber közleme 2 bardak kola
cok guzel cnm bu arada dondurmayi nerede yedin izmirde ben dondirma canavariyim o nedenle merak ettimHerkese iyi haftasonlari
Bugünü az hasarla atlattık şükür
Sabah 10.00 da
1.5 yumurtadan kıymalı yumurta
1 dilim diyet ekmeği bizim fırına özel diyabetliler ve diyettekilere özel çıkarıyorlarmış denemek istedim
Biraz peynir ve çay
Kahvaltıdan sonra dışarı çıktık bol bol yürüdük fotoğraf çekildik gezdik gittiğimiz yerlerde bizimkiler biseyler yedi ben sadece cay içtim yanıma leblebi kuru üzüm almıştım ondan atıştırdım arada
Arada leblebi kuru uzum 1 avuç kadar
14.00 dondurma
Gittiğimiz yerin meşhur el yapimiydi
16:30
140 gr et döner
Biraz lavaş ve içecek
Toplamda 10.000 adımın üstünde yürümüşüm
Nasıl sizce kizlar
Cnm menun sagliksiz gorunuyor canin mi istemedi bilerek mi oldubugünkü menüm sabah 3-4 çay kaşığı fındık ezmesi kaşıkladım
akşam 1 tabak çorba 1 tabak ızgara 3 adet biber biber közleme 2 bardak kola
Bugün Focaya gittik canım orada Nazmi usta meşhurmuş orda yedik tahinli bademli yedim ben biliyor musun orayicok guzel cnm bu arada dondurmayi nerede yedin izmirde ben dondirma canavariyim o nedenle merak ettim
Cnm menun sagliksiz gorunuyor canin mi istemedi bilerek mi oldu
Tahinli Bademli miiiiiBugün Focaya gittik canım orada Nazmi usta meşhurmuş orda yedik tahinli bademli yedim ben biliyor musun orayi
hayir hayir cok iyi atlatmissin haftasonunu harikasinİyi akşamlar kızlar menum bugün kötü galiba ya
Eki Görüntüle 2567513
Eşim su böreği almıştı resimde ki ekmeği yemedim onun yerine 1 kibrit kutusundan az büyük su böreği yedim. Biberleri yağsız tavada da kızardı.
Öğlen çorba içemedim pazara gittim.
Akşam da kv ye gittik. Saat 5.40 ta
4 kaşık türlü yemeği
4 tane çiğ köfte
Yarım su bardağı ayran içtim.
Sabah 45 dk leslie yaptım
Öğlen yarım kupa yeşil çay içtim.
Su 1.5 lt içtim
10 da sütsüz tarçınlı türk kahvesi içeceğim
11 gibi 1 saat leslie yapacağım
Kızlar kötümü menum ya
Yaa sana diyecektim focaya mi gitttiniz diye evet hatta onunde sira oluyor dimi yillardir oradalar bnde aynisini yedimBugün Focaya gittik canım orada Nazmi usta meşhurmuş orda yedik tahinli bademli yedim ben biliyor musun orayi
Gayet iyi kötü değil canım hatta süpersinİyi akşamlar kızlar menum bugün kötü galiba ya
Eki Görüntüle 2567513
Eşim su böreği almıştı resimde ki ekmeği yemedim onun yerine 1 kibrit kutusundan az büyük su böreği yedim. Biberleri yağsız tavada da kızardı.
Öğlen çorba içemedim pazara gittim.
Akşam da kv ye gittik. Saat 5.40 ta
4 kaşık türlü yemeği
4 tane çiğ köfte
Yarım su bardağı ayran içtim.
Sabah 45 dk leslie yaptım
Öğlen yarım kupa yeşil çay içtim.
Su 1.5 lt içtim
10 da sütsüz tarçınlı türk kahvesi içeceğim
11 gibi 1 saat leslie yapacağım
Kızlar kötümü menum ya
Evet sıra oluyor canım hatta tabela aşmışlar sırayı sokak arasına doğru ilerleyin demisler cadde tikanmasin diyehayir hayir cok iyi atlatmissin haftasonunu harikasin
Yaa sana diyecektim focaya mi gitttiniz diye evet hatta onunde sira oluyor dimi yillardir oradalar bnde aynisini yedim
Benim bir de alacatida var cok severim odrdakini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?