Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mi menemenKahvaltı Menemen,peynir zeytin domates kaymak ayva reçeli
Öğlen lavaş üzeri pizza ayran
Akşam kabak çekirdeği ayva
Bir menemen dahaKahvaltı Menemen,peynir zeytin domates kaymak ayva reçeli
Eğer menemen olmasaydı listen sayılmazdıKahvaltı Menemen,peynir zeytin domates kaymak ayva reçeli
Bilmem aslında iyi olur böyle toplu aynı şeyi yemek :))Eğer menemen olmasaydı listen sayılmazdı
Eee yarın ne günü yapıyoruz kızlar![]()
Denk getirmeye çalışsak yapamayız zaten geçen hafta herkeste aynı gün taze fasulye vardı bugün de menemenBilmem aslında iyi olur böyle toplu aynı şeyi yemek :))
Demi ama komikte oluyor :)Denk getirmeye çalışsak yapamayız zaten geçen hafta herkeste aynı gün taze fasulye vardı bugün de menemen![]()
Sende mi menemen
Bir menemen daha![]()
Eğer menemen olmasaydı listen sayılmazdı
Eee yarın ne günü yapıyoruz kızlar![]()
Bilmem aslında iyi olur böyle toplu aynı şeyi yemek :))
Denk getirmeye çalışsak yapamayız zaten geçen hafta herkeste aynı gün taze fasulye vardı bugün de menemen![]()
Moralini bozma haftasonları herkes kaçamak yapıyor. Zaten hamburger dışında bir şey yok, o da eşinle yemişsiniz işte ne güzel :) pişman olma pişman olursan kilo yaparKızlar iyi geceler çok saçma besledim bugün
Eki Görüntüle 2567927
Sabah ekmeksiz bu tabaktakileri yedim 3 fincan çay ile.
Öğlen yine çorba içemedim
5 de avm ye gittik kızlar için eşimle. Hamburger menü alayım dedi kabul etmedi eşim bozuldu. Tamm almicam sana salata alırım dedi gitti geldi 2 menü hamburger almış büyük boy ama ben sadece nagıtlı hamburger ekmeklerini yedim kola ve patatesten hiç yemedim.
Kayinbabam geldi 2.5 aydır memleletteydi toplandık herkes vardı pasta almışlar kızların pastasından 1 küçük çatal yedim sadece.
Sabah 1 saat leslie yaptım
1.5 lt su içtim
Nasıl menüm berbat dimi![]()
İnşallah o kadar cesaretlendirmişti ki beni kilo vermem duraklayınca moraller sıfır oldu bir an yarın gidicem spora belki özel bir plan da hazırlarlarSpor benim için de çok önemli çünkü vücut diyetle zayıflarken sporla topluyor kendini. Duraklama dönemi sıkıntı gerçekten inşaAllah kaldığın yerden devam edersin kilo vermeye.
Abartma ya eşinle ne güzel dışarıda faaliyet yapmışsınız bunun neresi berbat sana dünde söyledim yenilen yiyecek bitmiştir dönüp arkana bakmaya hiiiçç gerek yok önüne bak çok istikrarlı bir Halime görüyorum benKızlar iyi geceler çok saçma besledim bugün
Eki Görüntüle 2567927
5 de avm ye gittik kızlar için eşimle. Hamburger menü alayım dedi kabul etmedi eşim bozuldu. Tamm almicam sana salata alırım dedi gitti geldi 2 menü hamburger almış büyük boy ama ben sadece nagıtlı hamburger ekmeklerini yedim kola ve patatesten hiç yemedim.
Kayinbabam geldi 2.5 aydır memleletteydi toplandık herkes vardı pasta almışlar kızların pastasından 1 küçük çatal yedim sadece.
1.5 lt su içtim
berbat degil canim haftasonu kacamakli oomis haftaici dikkat edersin haftasinu boyle miini kacamaklarla devam edersen kilon gider zaten su boregi kucuk ama 2 gundur var o biraz kalorili bisey art arda yememye calis cnm ama guzel merak etmeKızlar iyi geceler çok saçma besledim bugün
Eki Görüntüle 2567927
1.5 lt su içtim
Dikkat etmemişim cnm yoksa torpil geçmezdim halbuki sana cvpta yazmıştım neyseellerine sağlık canım ben verenlerde değil alanlarda olacaktım ama bana torpil geçmişsin teşekkürler
canım kaynanan Erzurumlumu
çok geçmiş olsun inşallah düzgün çıkar bende çok çekmiştim onlardan bide yanağa doğru içinden uzuyordu ameliyatla 3 dişi birden aldılar o kabusu hatırlattın bana![]()
Çok çok geçmiş olsun cnm yavruya inş. Bidaha yaşamazsınBu gece oğlan rahatsızdı 2 buçuktan 5 buçuğa kadar uyanık kaldık sabah 8 buçukta arabayı çekmek için zile bastılar sonra ben tekrar uyumuşum eşimin uykusu açılmış çayı demlemiş kahvaltı hazırlamış tazecik pide almış çocuklarında beni uyandırmasına izin vermemiş uyandığımda saat 11 di o kadar iyi geldiki anlatamam aylardır kurduğum hayaller gerçek oldu sanki güzel bir kahvaltı sonrası çocukları yıkadım şimdi uyuttum işler beni bekler yediklerimi sonra yazarım görüşürüz
Çok geçmiş olsun bende 20 likten çekmiştim çok zorduEvet canım Erzurumlu Allah'tır eşim rahatsız gelemez dedi de başımdan savdım kapıyı kıracklardı birtane ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım kıza etki etti galiba gözlerim kan çanağı olmuştu sabah
Sahur
1 kaşık rendelenmiş köy peyniri ile 1 yumurtalı omlet.
1 dilim ekmek
Sahur
1 kepçe mercimek çorbası
10 adet lahana sarma. Sarmada içi az koymaya çalıştım. Ve 1 bardak bulgur 1 bardak pirinç ile iç hazirlamistim. Küçük bir tencere lahana sardım hazırladığım için 1/3 bu kullandım ancak.
Eşim pazara gitmişti lahana sirtlamis gelmiş sarma yap diyekaç saat onla uğraştım bugün.
Off çok kötü olmuş kıyamam buyuk insan zor dayanıyor bu acıya Allah şifa versin Bidaha yasatmasınCanım kabızlık problemi yaşadı canım gecede sancıdan uyumadı gündüz yine kötü olunca acile gittik lavman yapıldı çok şükür rahatladı ama bu akşam yine acıyor diyordu sanırım zorlamayla çatlak oluştu şimdi o acıyor onun haricinde soğuk algınlığı fena sarstı sürekli burunları akıyor üçününde silmekten yara oldu artık elimde peçeteyi gören ağlamaya başlıyor zor bir hafta oldu hala devam ediyor
Gerçekten süper yemişsin cnm ama sende kilo yapmaz o yiyon yiyon eritiyorsun senhaftasonu cozuttugum zamanlar cogunluktaydi
elmali crumble yaptim
ve bolca yedim.
evde tereyagi yapmistim. onunla yaptim
elmali kek yaptim
uzerine sarellle surdum.yedim
dun sabah kavhaltida taze soganli omlet. 7 adet cig kofte .
sonra:
elma. cubuk kraker muhlama.ceviz. margarinli ekmek
trabzon hurma
incir uyutmasi yalyim yerken uzerine 1 tali kasigi dark kakao koydum yedim
tatli dolu olu dun.
sacma sapan yedi..
bu sabah 1 trabzon hurma yedi. kalkinca.
oglandan omlet kalmisti. kursa gitti .ona hazirlmistim.onu yedim. az ekmek.
ve daha kahvalti yapmadik
az once cay demledim
simdi kahve iciyorum.
günaydın .Dikkat etmemişim cnm yoksa torpil geçmezdim halbuki sana cvpta yazmıştım neyse
Çok çok geçmiş olsun cnm yavruya inş. Bidaha yaşamazsın
Çok geçmiş olsun bende 20 likten çekmiştim çok zordu
Sonunda eşin lahanayı kapıp geldi ve sana iş etti demek neyse iyi yaptın cnm kış bitti Bi lahana sarmadın demez en azından :) bende gece çorbayı yaptım lahana dan çok acı olmuş ama içerken hıçkırık tutuyor 2 gün yeter bana
Off çok kötü olmuş kıyamam buyuk insan zor dayanıyor bu acıya Allah şifa versin Bidaha yasatmasın
Gerçekten süper yemişsin cnm ama sende kilo yapmaz o yiyon yiyon eritiyorsun sen![]()
oy oy . kıyamam onlara.Günaydınlar kızlar
Cuma akşamından annemlere gittik pazar akşamı döndük mini bir tatil oldu ufaklık hiç dönmek istemedi tabi bakkal park birde şımartan anneanne, dede olunca ağladı gitmemek için kal sen diyoruz yok illa bizimle kalmak istedi kedimizde bizimleydi onunla uğraşmakta yordu beni kaç kere yatağını kirletti ben temizledikçe kirletti daha eve almıcam bahçede biraz buyukçe kedi evi yapmış abim kendilerine onlarınkı gidince bize verdi arabayada sığınca getirdik iyi oldu annemi çalışırdık kurana gidiyor cüzde 10.derste çok unutuyor ben, kızım ve erkek yiğenim dönüşümlü çalıştırıyoruz ama çabuk unutuyor tam camiye giderken rabbi yesiri okuyormuş ve tıkır tıkır okuyormuş çok mutlu tabi bende öyle geç kalınmış bir dersti annem için olsun.
Yediklerini karmasıktı unuttum bile c. Tesi kahvaltıda lavas, peynir, zeytin, birkaç kızartma, domates çay
Arada Türk kahve, 1 kare
Arada meyve kahvaltıyı geç yapınca tabi
Akşam
Hamsi salata 1 dlm ekmek, 1 küçük kase dondurmalı irmik helvası
Dünde
Muhlama, peynir, zeytin 1 akıtma küçük boy, çay, birkaç kızartma
Ara kahve,
Elma
Akşam ıspanak yemeği., nohutlu, bulgur köfteli çorba
Oldukça hareketli bir hafta sonuydu şöyle bakkal evin üstünde ters dubleks gibi defalarca inip çıktım pazar vardı oraya gittik uzaktı abilere gittik ordada kahve 1 lokum çocukların peşindeyim ve anneme hiç iş yaptırmadım dinlensin diye yaşlanınca güçleri kalmadı kıpır kıpırdı anacım biz eve dönünce de üzülmüyormuş babamla sessizlik oluyormuş seslerimiz kulaklarına geliyormuş anacıgımın
Sengünaydın .
hele dün dibine vurdum saçmalamanın
akşam misafirliğe gittik
o zamana kadar iyi idare ettiydim . sağlıklı mamalar ile beslendim .
ve akşam 1 kupa fantaa. 1 kupa cocoo cola.
ve 1 tabak bol yağda mezgit . öyle yağ çekmişti ki . çıtır çıtır içine kadar işlemişti .
salata.
2 adet fıstıklı baklava.
olsun dedim . aay her zaman mı yiyorum baklava. ki hiç sevmem ama dün akşam yiyesim tuttu . kaymak tadı vardı
kola ve fanta ağzıma sürmem . içtim gitti. anlamadım nasıl oldu.![]()
ama pamukcuğumun dediği gibi eritirim bunları.
çünkü bugün tekrar sağlıklı beslenmeye devam inşallah . rutini bozmuyoruz .![]()
Evet kaçtı biraz ama hiç pişman değilim cnm yemesem pişman olurdumoy oy . kıyamam onlara.
ne güzel anne baban var.
Allah sağlık versin hepsine.
kedi de sıkıntı çıkarmış . ben de kediyi evde hiç haz etmiyorum .
severim . çok severim ama evde .![]()
![]()
yediklerin biraz fazla mı kaçmış benim gibi. lokum . irmik helva. dondurmalı. muhlama akıtma kızartma .bilemedim . çok hareketli de olsan . artıya geçmiş olma olasılığın var .