Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Safransari memnun kaldın mı kahvaltıdan iyi geçti mi
Evet canım çok guzeldi.
Çok şık bir mekan olmuş.
Bulunduğumuz yerde Ceyhan nehrinin bir kolu geciyor, suyun kenarında şık bir mekan olmuş.
O kadar güzel bir mimarisi var ki, eşimle şaşırdık buraya ne kadar yatırım yapmislardir kim bilir diye,
Güzel mekanın tadını cikaracagimiza hesaplamalara girdik, ne kadar yatırım yapmislardir buraya diye, ruhumuz fakir

bunlarla başa çıkmak için bi şeyler yapmak lazım .
geçmişte olanı değiştiremezsin . onun için geçmişi yok sayman lazım .
gelecekte olacaklar için de hiç modunu düşürme. olan oluyor . bazı şeylere müdahale edemiyoruz .
ama her olumsuzluğun karşısında yıkılmadan ayakta durmamız lazım .
diyetle birlikte ortaya çıkan bi durum değildir diye düşünüyorum .
acıktığında belki olumsuza yöneliyorsun . farklı bi şeyler düşün , bul , izle , ilgilen .

aynen senin gibi düşünüyorum canım. öyle de hayatıma uygulamaya çalışıyorum.

maalesef diyet başlangıcında depresiflik oluyor, yemek zevkinden mahrum kalınca

amann allahim harika gorunuyorrrr
sersumcum seni esinin emekliliginde istedgin kilonda istedgin evde kizinla ve esinle gezerken hayal ediyorum cnm
Canımmmm inşallah
sersum bem de aile olarak kafa olarak cok yakin bluorum cnim seni kendime cok olgun guzel bakis acilarin var objektif
Sağol canım..Ben de çok ortak noktamız olduğunu düşünüyorum biliyorsun
Benim kızım da 7 Ocak doğumlu o da bize çok düşkün duygusaldır çok iyi bir gözlemcidir burcunun özelliği mi yoksa babadan mi almış bilmiyorum ayrıca çok inattir
Ben 8 ocak kızım 20 ocak iki inat çok fenayızdır..Babamız arada kalır çoğu zaman
Ayy aynı biz eşim masaları sayar günde şu kadar kişi gelse şunu kazanırlar falan..Züğürdün çenesi işte

Aldım cnm vardı basit yapmışlar ana sevdi oğlan oynadık birkaç el şuanda ısrar ediyor oynayalım diye hepimiz uyuduk o hariç canı sıkılmış ayak ucumda TV izliyordu
Diyet başlarında öyle olmadı normal cnm kısıtlanma duygusu bendede oluyor kaybetmiştik hissi gibi değişik

Canım daha önce de söylemiştim. Diyete değil sorunlarına odaklan. Şu anda problem diyet motivasyonunun olmaması değil bence. Başka şeyler bunu da etkiliyor olmalı. Kendin başa çıkamıyorsan uzman yardımı al. Ama lütfen problem ne ise onu çözmeye çalış.

13,30 14 arası Yarım saat yürüyüş bugunluk 1 saati tamamladım
14,30
2 kupa çorba
Haslanmış karnabahar brokoli yoğurtla yedim, bir avuç mısır çerezi külah gibi olandan fırınlanmış
Çay, kahve, salep, sütlü kahve
Az öncede 1, 5 kupa çorba tulumlu
Yatana kadar birşeyler içiyorum inş. İçecekler kilo vermemi engellemez

Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurtadan sucuklu yumurta Oğlumla beraber yedik sucukları daha çok ona verdim
1 kibrit kutusu kadar köy peyniri
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.00 da
1 adet hurmalı top
1 bardak az sütlü nescafe
Yarim portakal

Akşam yemeği 18.00 de
1 kase mercimek çorbası
4 küçük lahana sarması
3 kaşık havuç tarator

Selam kızlar
öğlen

3 kaşık yoğurt çorbası
et sote
2 kaşık bulgur
yoğurtlu pancar salatası

Akşam ( Safransari kulaklarını çınlattım)

beyti
1 kaşık bulgur pilavı
sersum dikkatimi çekiyor kaç zamandır çorbayı 3 4 kaşık iciyorsun neden o kadar mi alıyorsun tabağına yoksa bikac kaşık alıp bırakıyor musun merak ettim

tamam canım, sözlerini dinleyeceğim

sabah:
2 fincan filtre kahve

öğlen:
bir buçuk porsiyon et sote
bir buçuk porsiyon zeytinyağlı enginar
birer fincan filtre kahve, türk kahvesi, nescafe
yarın fincan çok az kahveli süt

akşam:
iki kase buğdaylı yoğurtlu çorba
üstüne bol pul biber
bir activia
yarım avokado
belki bir fincan türk kahvesi içerim, belki de içmem.

su: gün boyu 3 litre su içtim. halen içiyorum. bugün su içmelere doyamadım

dünki gibi bikaç dakika da olsa esneme hareketleri yapacağım.

sersum dikkatimi çekiyor kaç zamandır çorbayı 3 4 kaşık iciyorsun neden o kadar mi alıyorsun tabağına yoksa bikac kaşık alıp bırakıyor musun merak ettim
Az alıyorum evet..Listemde ya sadece çorba ya da yemek var yanına ekmek var, ben ekmek yemeyip yemeği az ,çorbayı çok az alıyorum..dr um da olabilir dedi..kısaca hepsinden yemiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…