Hayırdır geçmiş olsun canımKızlar rahatsızim antibiyotik kullanıyorum izin istiyorum
Geçmiş olsun canımKızlar rahatsızim antibiyotik kullanıyorum izin istiyorum
Anladım canımAz alıyorum evet..Listemde ya sadece çorba ya da yemek var yanına ekmek var, ben ekmek yemeyip yemeği az ,çorbayı çok az alıyorum..dr um da olabilir dedi..kısaca hepsinden yemiş oluyorum
Cok dogru soylemis hayal senin sorunum diyet degil cnm daha bugun bnde uzmanindan ke dim icin boyle seyler duydum esas sorununu bulup cozmeye cakismalisinCanım daha önce de söylemiştim. Diyete değil sorunlarına odaklan. Şu anda problem diyet motivasyonunun olmaması değil bence. Başka şeyler bunu da etkiliyor olmalı. Kendin başa çıkamıyorsan uzman yardımı al. Ama lütfen problem ne ise onu çözmeye çalış.
Geçmiş olsun tabikiKızlar rahatsızim antibiyotik kullanıyorum izin istiyorum
Bugünkü menüm:
Kahvaltı
2 diyet kurabiye
Çay
Ara
Çikolatalı latte
Öğlen
1 tabak nohutlu pırasalı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak mantarlı tavuk sote
1 dilim ekmek
Salata, çok az yoğurt
13,30 14 arası Yarım saat yürüyüş bugunluk 1 saati tamamladım
14,30
2 kupa çorba
Haslanmış karnabahar brokoli yoğurtla yedim, bir avuç mısır çerezi külah gibi olandan fırınlanmış
Çay, kahve, salep, sütlü kahve
Az öncede 1, 5 kupa çorba tulumlu
Yatana kadar birşeyler içiyorum inş. İçecekler kilo vermemi engellemez
Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurtadan sucuklu yumurta Oğlumla beraber yedik sucukları daha çok ona verdim
1 kibrit kutusu kadar köy peyniri
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 15.00 da
1 adet hurmalı top
1 bardak az sütlü nescafe
Yarim portakal
Akşam yemeği 18.00 de
1 kase mercimek çorbası
4 küçük lahana sarması
3 kaşık havuç tarator
sabah:
2 fincan filtre kahve
öğlen:
bir buçuk porsiyon et sote
bir buçuk porsiyon zeytinyağlı enginar
birer fincan filtre kahve, türk kahvesi, nescafe
yarın fincan çok az kahveli süt
akşam:
iki kase buğdaylı yoğurtlu çorba
üstüne bol pul biber
bir activia
yarım avokado
belki bir fincan türk kahvesi içerim, belki de içmem.
su: gün boyu 3 litre su içtim. halen içiyorum. bugün su içmelere doyamadım
dünki gibi bikaç dakika da olsa esneme hareketleri yapacağım.
Akşam biraz kaçmış galiba canım börek olmasaymış çok iyiymiş ama olsun yarın telafi edersinAkşam yemeği
Üçtabe köfte
4 kaşık bulgur pilavı
Birtane börek tavuklu
Salata
İki çatal ucuylatarator
İki bardak çay
Geçmiş olsun ciddi bir sağlık sorunun yoktur inşaAllahKızlar rahatsızim antibiyotik kullanıyorum izin istiyorum
Kaynanama yedim şuan mide bulantısı perişan etti beni gitmeseydin keşke sağlık ocağına kan sonuçlarına bakmaya gittim dönüşte uğrayın dedim kanım da baya yüksek çıkm8ş 15.4 sınıra dayanmış 15.9 olunca napıyorlar acaba herhalde adet olmuyorum diye arttı iyice öncesinde 14 civarında olurdu hep doğum yaptım yine düşmedi hamilekiktede düşmedi bu aralar burun kanamam oluyor sebebi bu herhalde basıncı yükseliyor vücudun kan değerlerim çok güzel ne eksik ne fazl ama sınırdalar napcan bakalım hava aldım biraz iyi oldu daAfiyet olsun canım
Sahlep içmeyi özledim de hangi öğün içsem bilemedimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canim menün çok güzel
Afiyet olsun canımbu kadar kahve uykusuzluk ve ya agresiflik yapmıyor mu?
Akşam biraz kaçmış galiba canım börek olmasaymış çok iyiymiş ama olsun yarın telafi edersin
Cok gecmis olsun bunun icin birsey onerdiler mi ne yapilmasi gerekiyormusKaynanama yedim şuan mide bulantısı perişan etti beni gitmeseydin keşke sağlık ocağına kan sonuçlarına bakmaya gittim dönüşte uğrayın dedim kanım da baya yüksek çıkm8ş 15.4 sınıra dayanmış 15.9 olunca napıyorlar acaba herhalde adet olmuyorum diye arttı iyice öncesinde 14 civarında olurdu hep doğum yaptım yine düşmedi hamilekiktede düşmedi bu aralar burun kanamam oluyor sebebi bu herhalde basıncı yükseliyor vücudun kan değerlerim çok güzel ne eksik ne fazl ama sınırdalar napcan bakalım hava aldım biraz iyi oldu da
canım yüksek olunca sıkıntıları oluyor mu .Kaynanama yedim şuan mide bulantısı perişan etti beni gitmeseydin keşke sağlık ocağına kan sonuçlarına bakmaya gittim dönüşte uğrayın dedim kanım da baya yüksek çıkm8ş 15.4 sınıra dayanmış 15.9 olunca napıyorlar acaba herhalde adet olmuyorum diye arttı iyice öncesinde 14 civarında olurdu hep doğum yaptım yine düşmedi hamilekiktede düşmedi bu aralar burun kanamam oluyor sebebi bu herhalde basıncı yükseliyor vücudun kan değerlerim çok güzel ne eksik ne fazl ama sınırdalar napcan bakalım hava aldım biraz iyi oldu da
Benim kanım hep düşük olur bi ara 9 falandı 11 olur genelde sınırın hep altında üstüne hiç çıkmadı fazla işte ne güzel bi zararı oluyormuymus fazla oluncaKaynanama yedim şuan mide bulantısı perişan etti beni gitmeseydin keşke sağlık ocağına kan sonuçlarına bakmaya gittim dönüşte uğrayın dedim kanım da baya yüksek çıkm8ş 15.4 sınıra dayanmış 15.9 olunca napıyorlar acaba herhalde adet olmuyorum diye arttı iyice öncesinde 14 civarında olurdu hep doğum yaptım yine düşmedi hamilekiktede düşmedi bu aralar burun kanamam oluyor sebebi bu herhalde basıncı yükseliyor vücudun kan değerlerim çok güzel ne eksik ne fazl ama sınırdalar napcan bakalım hava aldım biraz iyi oldu da
Geçmiş olsunKızlar rahatsızim antibiyotik kullanıyorum izin istiyorum
Ooooohooo daha yemeden erimiştir o canım 5 km yürümüşsün işteDondurma kaçamagım oldu mc sundae küçük boy ve birkaç yudum espresso sade soda 5 km oldu yürüyüş
Ne güzel bak eskiden sabahın köründe kalkıyordun yetişmek için canım..Senin adına sevindim..Benim kalkış 6.35 o da arabayla gidiyorum diye metro kullandığımda daha erken..Kızın kahvaltısı benim kahvaltım derken 7.20 de çıkıyorum..günaydın .
bu sabah saati kurmayı unutmuşum . kurdum sandım .
saat 07.15 de uyandım
hemen çocuklara yumurta kızarttım . mataraları doldurdum
beslenmeye bi şey koydum . büyük oğlanın kahvaltısı için portakal sıktım .
kendi yiyeceğim şeyleri akşamdan buzdolabına koymuştum . onları çantama attım .
çöpü çıkardım evden çıktım .
yetiştim .
1 saat öncesinden kalkmaya gerek yok her zaman . onu anladım . ama öğlen yemeleri için bi şey yapamadım .
evde olan şeylerden idare etmek zorundalar .
akşamdan yemek hazır olursa mesela. sabah 7 ye de kursam saati hazırlanıp çıkabilir kanımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?