Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hazır paket planı ikiye bölüp su süt karışımıyla yapıyorum yoğun sevmiyoruz biz kalorisi e hiç bakmadım inş. Çok değildir
Geçmiş olsun kesin adettendir olsanda rahatlasan
Uykunuda almış oldun bu arada hızla kalktığın içim dinçte oldun güzel oluyor bazen çocuklar acıkınca bulurlar yiyecek bişey merak etme
Afiyet olsun kalorisi çok değilmiş çikonun
Günaydın kızlar..
kahvaltım

köy lavaşı arası(bitti çok şükür)
peynir zeytin roka
çayyy
Afiyet olsun mmm ne güzeldir o lavaş

sağ ol canım . evet bulurlar bi şey yiyecek . inşallah

baktım çikonun kalorisi 169 muş

Benim kanım hep düşük olur bi ara 9 falandı 11 olur genelde sınırın hep altında üstüne hiç çıkmadı fazla işte ne güzel bi zararı oluyormuymus fazla olunca
Bilmiyorum hiçbir bilgim yok fazla olunca bı kan verilmesi gerektiğini biliyorum oda emzirince almazlar vitaminler hepten düşüyor

Karın ağrısı var ama gelmiyor bende diyorum olsamda rahatlasam patlayacak az kaldı

Hemoglobin yüksekliğinin belirtileri

Baş dönmesi
Zihin bulanıklığı
Hafif hafıza kaybına yol açan zihinsel işlev bozuklukları
Bacakta şişme
Güçsüzlük
Kemiklerde ağrı
Ateş
Nefes darlığı
Halsizlik
Dudaklarda, tırnaklarda, dilde, parmak uçlarında mavileşme
Özellikle banyo yaptıktan sonra vücudun herhangi bir yerinde kaşıntı
Ciltte kolay morarma
Geçici görme kaybı
Artan kan pıhtılaşması nedeniyle ciltte şişme
Vücudun çeşitli bölgelerinde his kaybı
Bunlardan 8 tanesi ve bende baya rahatsız ediyormuş beni akciğer rahatsızlığı na sebep olabiliyormuş malesef
Birde rakımı yüksek yerde yaşamak yazıyor sebeplerden biri Erzurum'un rakımı kez Ereğli ye gire çok yüksek hamilelik boyunca da burnum kanadı hal arada oluyor malesef

Canım adet söktürücü isteyene doktordan ve ya bir kadın doğum uzmanına görün

Canım adet söktürücü isteyene doktordan ve ya bir kadın doğum uzmanına görün
Emzirirken vermez ki adet söktürücü normal der geçer bir yıl olmayan varmış acaba bal kürü mü denesem daha önce kullandım 3. Günü adet olduruyor işe yaramazsa giderim mutlaka

Emzirirken vermez ki adet söktürücü normal der geçer bir yıl olmayan varmış acaba bal kürü mü denesem daha önce kullandım 3. Günü adet olduruyor işe yaramazsa giderim mutlaka
adet söktürücülerin gebelik olsa bile yan etkisi yok diyorlardı. bi sor yine .

adet söktürücülerin gebelik olsa bile yan etkisi yok diyorlardı. bi sor yine .
Daha önce kullandım acillik oldum o nedenle bal kürü kullanmıştım bacaklarımda boyun damarlarında kaspkma başladı bir ilaç kullanımıyla hemde kutuyu olduğu gibi çöpe attım

Ara yarım portakal yarım greyfurt
1 kase Haslanmış yogurtlu karnabahar brokoli
Öğle
2 kupa çorba
Yarım ince pide kıymalı tavuklu 1 bard ayran oğlumda kalan külah
1,5 saat yürüyüş
Çay, çay, çay
Yeşil çay aldım aktaran demleme için akşam yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…