Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende kahvaltımı paylaşayım
İki dilim ekmek
Sucuklu yumurta üç tane yumurta ile yaptım çoğunu eşime yedirdim :))
Bir dilim peynir
Zeytinin ucu kaçmış anlamadm bukadar yediğimi 13 tane :KK57:
İki bardak çay dünkü karnıbahar beni öldürdü midemi bozdu troidlerimide ağrıttı kaynanm almış yoksa eve sokmuyorum eşimde yemiyor bildiğiniz bile bile lades oldu bütün sorunlarım hortlamış gibi hissediyorum farkındasınız hergün bir derdim bir ağrım var

Selam kızlar,

Herkes bu akşam kaçamak yapacak ben bu akşam sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum 🤣 herkes gider Mersin’e olayı benim hayatım hep🤣🤣

Allahım yemek yemekten tiksindim resmen.
Bugün itibarı ile menü paylaşmaya başlıyorum. Kahvaltıyı not ettim akşam topluca yazarım inşallah. Akşam sadece çorba salata düşünüyorum. Bakalım.

Mevsim değil de düzenli hayata bağlı benim de enerjim. Yerleşik hayata alışmışım göçebe hayata ayak uyduramıyorum 😂😂 tatil hiç yaramadı, evimi düzenimi çok özledim. Bir kere daha anladım ki tatili ve gezmeyi sevmiyorum.
Ben yine çok yedim yaa off :kızgın:

Mutlu yıllar dilerim kızlar 😊 iyi akşamlar.

Sabah 10 da
3 bardak çay içtim yanında

20191231_103119.webp

Öğlen 2.30 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy Trabzon hurması

Saat 4.30 da
3 büyük kepçe tavuk çorbası acılı ekşili

20191231_170137.webp

Saat 6.25 te

2 kaşık havuç tarator
3 kaşık mantar biber maydonoz sote yağsız
2 yemek kaşığı kadar patlıcan oturtma

20191231_180707.webp

Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 10 gibi 1 saat leslie yapacağım
11 de 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1 lt su içtim
1 kupa yeşil çay içeceğim.

Hayırdır canım ne siparişi yapıyordun ?
Canim ben daha once calistigim sigortaciya yardima gidiyordum ya ara ara simdik te lazer yazi yazma makinasi almis onda yazilcak siparis warmis ona yardima gittim uc kurus uc kurustur diyetisyen paaram cikti

Ewet kizlar malesef hala ayni kiloda we yagda ve gramdayim bu hafta olmadi tostlar lokumlar corbalar yumurtasiz sabahlar beni yakti cok uzgunum suan kilomun serefine icesim war listemde tek degisiklik 9 gun et balik 9 gunde sebze yemegi diger hersey ayni
Bu hafta bozmustun saniyorum cnim nacizhane fikrim elinden geldgince bozmamya calis cnku zaman harciyorsun emek ve para hos tabi bunlari baskasini yazmasi kolay insan kendine olunca zor yapiyor😊

Back
X