Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayırla gidip gelsin canım.
Sen de bu sırada annenlere gitseydin, yanlız sıkılmaz hem ziyaret etmiş olurdun.
Canım onlar memelekette değil küçük kardeşim geçen yaz atandı bitlise onun yanındalar tatilde memlekete geçecekler ondan bir hafta sonra da eşim gelecek karışık yani

Bende muffin kalıbında muhallebili ırkı helvası yaptım yarısını yedim başım ağrıdı :) neyse kocişim bolbol yesin :KK48: :KK48: bir hafta sonra bedelli askere gidecek kalacağım kızımla tek bilmiyorum ne yapıcam bomboş ev iyice boşalacak
Cnm allah kavustursun tez zamanda gidip gelsin insallah

Günaydın hanımlar,
Ben yine deli gibi yiyorum :KK43:
Ne oldu da motivasyonumu kaybettim bilmiyorum. Şuursuz bir şekilde yemek yiyorum ve mutsuzum...
2020 ye yiyerek girdin diyemi oldu şak canım belkide psikolojik olabilir belki yemek isteyince okadar çabuk kilo yapmayacak şeyler ye bari meyve fındık fıstık bu zamanı çabuk atlatırsın inşallah banada olmaya başladı bu aralar güç birşeyler eksilince alarma geçiyor yerine gelmesi için sen bir süre kilonu korumaya çalış yemek vakitlerini geçirme

2020 ye yiyerek girdin diyemi oldu şak canım belkide psikolojik olabilir belki yemek isteyince okadar çabuk kilo yapmayacak şeyler ye bari meyve fındık fıstık bu zamanı çabuk atlatırsın inşallah banada olmaya başladı bu aralar güç birşeyler eksilince alarma geçiyor yerine gelmesi için sen bir süre kilonu korumaya çalış yemek vakitlerini geçirme
Hahaa biraz öyle oldu 🤣
Yaa ne bileyim umarım düzelirim. Mantıklı bir açıklaması yok durumumun.

Canim
Biraz gec oldu ama kızlar anca yazabildim
Sabah uyaninca
Limonlu ılık su
Kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta bir kaşık tereyagı baharat döktüm üzerine
10 zeytin
K.k peynir
2 dilim elma
2 portakal
Marul
5 tane ceviz
Canım 2 portakal dediğin dilim mi yoksa tam portakal mı?

Back
X