- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım onlar memelekette değil küçük kardeşim geçen yaz atandı bitlise onun yanındalar tatilde memlekete geçecekler ondan bir hafta sonra da eşim gelecek karışık yaniHayırla gidip gelsin canım.
Sen de bu sırada annenlere gitseydin, yanlız sıkılmaz hem ziyaret etmiş olurdun.
Cnm allah kavustursun tez zamanda gidip gelsin insallahBende muffin kalıbında muhallebili ırkı helvası yaptım yarısını yedim başım ağrıdı :) neyse kocişim bolbol yesin![]()
bir hafta sonra bedelli askere gidecek kalacağım kızımla tek bilmiyorum ne yapıcam bomboş ev iyice boşalacak
Rabbim kavuştursunCanım onlar memelekette değil küçük kardeşim geçen yaz atandı bitlise onun yanındalar tatilde memlekete geçecekler ondan bir hafta sonra da eşim gelecek karışık yani
Canım tatil sonrası istahin açılmıştırGünaydın hanımlar,
Ben yine deli gibi yiyorum
Ne oldu da motivasyonumu kaybettim bilmiyorum. Şuursuz bir şekilde yemek yiyorum ve mutsuzum...
Evet gideceğim.Canım tatil sonrası istahin açılmıştır
Yarın işe gidecek misin ?
Evden uzak kalmak mutfaktan da uzak kalmak demek
2020 ye yiyerek girdin diyemi oldu şak canım belkide psikolojik olabilir belki yemek isteyince okadar çabuk kilo yapmayacak şeyler ye bari meyve fındık fıstık bu zamanı çabuk atlatırsın inşallah banada olmaya başladı bu aralar güç birşeyler eksilince alarma geçiyor yerine gelmesi için sen bir süre kilonu korumaya çalış yemek vakitlerini geçirmeGünaydın hanımlar,
Ben yine deli gibi yiyorum
Ne oldu da motivasyonumu kaybettim bilmiyorum. Şuursuz bir şekilde yemek yiyorum ve mutsuzum...
Hahaa biraz öyle oldu2020 ye yiyerek girdin diyemi oldu şak canım belkide psikolojik olabilir belki yemek isteyince okadar çabuk kilo yapmayacak şeyler ye bari meyve fındık fıstık bu zamanı çabuk atlatırsın inşallah banada olmaya başladı bu aralar güç birşeyler eksilince alarma geçiyor yerine gelmesi için sen bir süre kilonu korumaya çalış yemek vakitlerini geçirme
Sanada canim mutlu sağlıklı nice yıllaraMerhaba kızlar herkese mutlu yıllar
Canım 2 portakal dediğin dilim mi yoksa tam portakal mı?Biraz gec oldu ama kızlar anca yazabildim
Sabah uyaninca
Limonlu ılık su
Kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta bir kaşık tereyagı baharat döktüm üzerine
10 zeytin
K.k peynir
2 dilim elma
2 portakal
Marul
5 tane ceviz
2 dilim canım bazen yazmayi unutuyomCanim
Canım 2 portakal dediğin dilim mi yoksa tam portakal mı?
İnşallah canım:))Hahaa biraz öyle oldu
Yaa ne bileyim umarım düzelirim. Mantıklı bir açıklaması yok durumumun.
Olsun canim insanlık hali2 dilim canım bazen yazmayi unutuyom![]()
Trabzon hurmasına bende bayılırım canım son gunleri zaten 1 2 hafta sonra bulunmaz bile afiyet olsun cokta degil sankiOlsun canim insanlık halibende bugün yarım Trabzon hurması 1 tane küçük kivi yedim fazlamı geldi acaba ya
![]()