- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım detokslar regl dönemi dışında yapılsa daha etkili olur diye duymuştum reglde etoks yapmak yanlış bi secim olmasin tabi sen bilirsin kizlar aydinlatirsa sevinirimKahvaltı
2 yumurtalı ıspanak
2 kk peynir
Ara
1 gün kurusu kahve
Öğlen
1 tabak karnıbahar kisiri
Ara
Form çayı
1 elma
Akşam
3 kaşık yoğurt
1.5 kabak sote
Yeşil.cay içeceğim.
Belki sütlü kahve
Bilmiyordum canım.Canım detokslar regl dönemi dışında yapılsa daha etkili olur diye duymuştum reglde etoks yapmak yanlış bi secim olmasin tabi sen bilirsin kizlar aydinlatirsa sevinirim
Yanlis da olabilir ama boyle duymuştum buna ek regli iken verdiğin kilo ödemden dolayı belli olmazmış odemi atinca gercek kilon ortaya cikarmisBilmiyordum canım.
Bugün sabah tartildim, hiç verememistim.canim.Yanlis da olabilir ama boyle duymuştum buna ek regli iken verdiğin kilo ödemden dolayı belli olmazmış odemi atinca gercek kilon ortaya cikarmis
İnş gecer canım bulaşık makinesi parlatıcısında dene gecmezseKızlar halıya kahve döküldü küçük kızım oyuncakla vurunca boca oldu halım krem beyaz arası renk bulaşık makinesi tableti ve Arap sabunuyla sildim baya sizce geçer mi lekelerşu an ıslak pek anlaşılmıyor
Bacım sendeki iradeye ve azme hayranımİyi akşamlar canlarım
Sabah 10.30 da
3 bardak çay
Biber ve mantarlar tost makinesinde kızardı yağsız tuzsuz
Eki Görüntüle 2573774
Öğlen 3.30 da
1 Trabzon hurması
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Saat 5 de
Dünkü tavuk çorbası 3 kepçe acılı ekşili
Saat 6.40 da
1 küçük havuç 1 küçük kereviz ve 3 kaşık yoğurtla yaptığım salata üstüne ceviz
Avuç içi kadar göbek 1 çeri domates
1 büyük kepçe nohut
1 yemek kaşığı kadar et
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Eki Görüntüle 2573773
Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
11 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içeceğim
1 lt su limonlu
Kızlar çıkmış halının lekesi tavsiyeleriniz için teşekkürler![]()
Canım kayısı çayını her gün 2 kupa iciyorsun bu kadar düzenli içmek bağırsak tembelliği yapmasın bence arada iç yeşilçay her gün içebilirsin aslında kayısı çayına ihtiyacın var mi hergun çorba iciyor lifli şeyler yiyorsunİyi akşamlar canlarım
Sabah 10.30 da
3 bardak çay
Biber ve mantarlar tost makinesinde kızardı yağsız tuzsuz
Eki Görüntüle 2573774
Öğlen 3.30 da
1 Trabzon hurması
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Saat 5 de
Dünkü tavuk çorbası 3 kepçe acılı ekşili
Saat 6.40 da
1 küçük havuç 1 küçük kereviz ve 3 kaşık yoğurtla yaptığım salata üstüne ceviz
Avuç içi kadar göbek 1 çeri domates
1 büyük kepçe nohut
1 yemek kaşığı kadar et
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Eki Görüntüle 2573773
Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
11 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içeceğim
1 lt su limonlu
Kızlar çıkmış halının lekesi tavsiyeleriniz için teşekkürler![]()
Bende bulaşık parlatıcısı ile siliyorum biminkiyle renksiz halıya renk vermesin birde gogorsil var nasıl birşey de çay kahve kan Allah ne verdiyse çıkarıyorKızlar halıya kahve döküldü küçük kızım oyuncakla vurunca boca oldu halım krem beyaz arası renk bulaşık makinesi tableti ve Arap sabunuyla sildim baya sizce geçer mi lekelerşu an ıslak pek anlaşılmıyor
Rengli döneminde savunma düşüyor vücut kalkanı olmuyor o nedenle hastalıklara o dinemde yakalanıyoruz genelde aç kalınması direnci iyice düşürüyor hatta o dönemde nazar çok değer sebebidr buCanım detokslar regl dönemi dışında yapılsa daha etkili olur diye duymuştum reglde etoks yapmak yanlış bi secim olmasin tabi sen bilirsin kizlar aydinlatirsa sevinirim
Canım lahmacunda az hamur var. Olur o kadarcik karbonhidratİyi akşamlar kızlar
Eki Görüntüle 2573802
Akşam 19:50
1 ev yapımı lahmacun
2 dilim pide
Salata
Turp
Roka tere
Ayran
Evde lahmacun pide yaptık kızlar tabağım harici yemedim ama kiloya yansıyacaktır hamur sonuçta![]()
![]()
Gayet iyi gidiyorsun afiyet olsun dert etme kendine her zaman olmuyor sonuçtaİyi akşamlar kızlar
Eki Görüntüle 2573802
Akşam 19:50
1 ev yapımı lahmacun
2 dilim pide
Salata
Turp
Roka tere
Ayran
Evde lahmacun pide yaptık kızlar tabağım harici yemedim ama kiloya yansıyacaktır hamur sonuçta![]()
![]()
Iki dilim pide de var canımCanım lahmacunda az hamur var. Olur o kadarcik karbonhidrat
Öyle tabi uzun bir zaman yapmassak iyi olacak canım anca veriyom zatenGayet iyi gidiyorsun afiyet olsun dert etme kendine her zaman olmuyor sonuçta
Ah be canımın içi Şubat a ne kaldı 59 olmam lazım hatta 59.9 bile olsam yetiyor haha işin ucunda karizmam varBacım sendeki iradeye ve azme hayranım![]()
Canım kayısı çayını her gün 2 kupa iciyorsun bu kadar düzenli içmek bağırsak tembelliği yapmasın bence arada iç yeşilçay her gün içebilirsin aslında kayısı çayına ihtiyacın var mi hergun çorba iciyor lifli şeyler yiyorsun
1 kupa da olsa her gun duzenli icmek sıkıntılı bence anlatmak istedigim o canim tabi sen bilirsinAh be canımın içi Şubat a ne kaldı 59 olmam lazım hatta 59.9 bile olsam yetiyor haha işin ucunda karizmam var
Canım benim o açıdan bakmamıştım aslında yeşil çayı sade içemiyorum kayısı çayı da hoşuma gittiği için beraber içiyorumaslında şöyle söyleyeyim 1 kupa içiyorum ya yeni çaylar koymadan ilk demediğim poşet caylarin üstüne sıcak su koyup tekrar içiyorum o yüzden 2 kupa yazdım aslında
![]()