Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ah be canımın içi Şubat a ne kaldı 59 olmam lazım hatta 59.9 bile olsam yetiyor haha işin ucunda karizmam var 🙈🙉🙊

Canım benim o açıdan bakmamıştım aslında yeşil çayı sade içemiyorum kayısı çayı da hoşuma gittiği için beraber içiyorum😊 aslında şöyle söyleyeyim 1 kupa içiyorum ya yeni çaylar koymadan ilk demediğim poşet caylarin üstüne sıcak su koyup tekrar içiyorum o yüzden 2 kupa yazdım aslında 😅
Artik 60 kilo olunca oncesi sinradi yaparsın fotolarla haftaya 60 i görürsün

Anladım tabi canım seni dikkat edeceğim mutlaka peki kaç günde 1 içeyim kayısı çayını
Bilimiyorum ki 2 3 gunde bir ic veya haftada 2 kere falan direk bağırsakları bu kadar tembellestirmeyen başka şeyler de olur hep aynı şeyi içme değiştir bunyen de alışmamış olur arada tarçınlı su iç elmalı zencefili kürler var maydonozlu falan farklı şeyler dene

Bilimiyorum ki 2 3 gunde bir ic veya haftada 2 kere falan direk bağırsakları bu kadar tembellestirmeyen başka şeyler de olur hep aynı şeyi içme değiştir bunyen de alışmamış olur arada tarçınlı su iç elmalı zencefili kürler var maydonozlu falan farklı şeyler dene
Tamm canım yapacağım dediklerini 😊

2 yumurtalı biberli lor kavurma yedim.

2 günlük detoks sonucum -400 Gr.

Bugün de devam etmek istiyorum. Ama bir arkadaşım oturmaya davet etti.
arkadaşım önemli bir tedavi geçirdi, aldığı radyasyondan dolayı bir süredir kimseyle gorusmuyordu. Dayanamaz mamalardan yerim diye korkuyorum gitmeye bir yandan da. İnsalah kendimi tutabilirim.

arkadaşım önemli bir tedavi geçirdi, aldığı radyasyondan dolayı bir süredir kimseyle gorusmuyordu. Dayanamaz mamalardan yerim diye korkuyorum gitmeye bir yandan da. İnsalah kendimi tutabilirim.
Maşallah canım dikkat edersin birşey olmaz inşallah hasta insanları ziyaret çok önemli hem moralde olursun arkadaşına

Canım yarın devam edersin hem öyle peş peşe yapmak iyi değil haftada iki yada üçgün yaptımmı tamam birde benim verdiğim detoxu dene istersen yarın o daha fazla kalori harcatıyor bir kilo farkediyor günde

bu akşam çocuklar patates kızartması istedi.
sarımsaklı yoğurt yapıyorum yanına. bandırıp yiyorlar .
biber de kızartırım .
aslında evde börek , vs başka yiyecekler de var . pazar günü fazla fazla yapmışım hep . abartmışım .
benm de bu ara canm hep yagli seyler istiorum regl yaklasiyor saniyorum o nedenle surekli istiyorum
Ah be canımın içi Şubat a ne kaldı 59 olmam lazım hatta 59.9 bile olsam yetiyor haha işin ucunda karizmam var 🙈🙉🙊

Canım benim o açıdan bakmamıştım aslında yeşil çayı sade içemiyorum kayısı çayı da hoşuma gittiği için beraber içiyorum😊 aslında şöyle söyleyeyim 1 kupa içiyorum ya yeni çaylar koymadan ilk demediğim poşet caylarin üstüne sıcak su koyup tekrar içiyorum o yüzden 2 kupa yazdım aslında 😅
Cnm biriyle iddiaya mi girdun subata kadar diye😊

Canım yarın devam edersin hem öyle peş peşe yapmak iyi değil haftada iki yada üçgün yaptımmı tamam birde benim verdiğim detoxu dene istersen yarın o daha fazla kalori harcatıyor bir kilo farkediyor günde
Kabak detoksu haftada iki üç gün yapılmaz canım aklında olsun 3 günlük bir detokstur ama en fazla ayda 1 kere yapılır fazlası zarar aklında olsun istedim

benm de bu ara canm hep yagli seyler istiorum regl yaklasiyor saniyorum o nedenle surekli istiyorum

Cnm biriyle iddiaya mi girdun subata kadar diye😊
Canım iddia değil de eşimin çok yakın olduğu ve aile olarak görüştüğümüz arkadaşı evleniyor, o gece onlarla yemeğe davetliyiz güzel olmak güzel görünmek istiyorum o gün daha zayıf olarak yani 😊😊

Back
X