- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Akşam 4-5 gibi yap canım. Gelen olur belki daha.Rumuz: M mochachocolate
Başlangıç kilom:70
Gecen hafta:66.0
Güncel kilom:66.300
Fark:+300
Spor yuruyusfalan hicbirşey yapamadım
+++++lar dayım
Hepinizi tebrik ederim kızlar cok güzel kilolar vermişsiniz liste için birazda bekleyemmi bildirim yapamayanlar liste girmeyecekler var mi kızlar
Tamm canım5 e kadar bekleyelim herkesin isi gücü var yazamamışlardir
canım olsun . olur . çok değil artı 300 . sıkıntı değil . gider o.Rumuz: M mochachocolate
+++++lar dayım
Hepinizi tebrik ederim kızlar cok güzel kilolar vermişsiniz liste için birazda bekleyemmi bildirim yapamayanlar liste girmeyecekler var mi kızlar
ah ben de aynıyım . öğlenden beri feci karnım ağrıyor . hiç böyle olmazdı oysa. hala geçmedi. sıcak çay içiyorum .Yaptım canım eşim de evdeydi izinli bugün çocukların kahvaltısını yaptır derken vakit geçti yeni yazdımsağol canım regl de olursam rahatlayacağım ama çünkü rahatsızlık veriyor bana karnın tuvalete çıktığım halde şiş ve ağrıyor bugün olurum belki
öyle canım . kööpek dişi en eziyetli çıkan dişİlk kızım diş çıkartırdı ben öyle anlardım dişi patladığında ne huysuzluk ne ateş ne ağrı hiç bir belirti yoktuküçük kızım da tam tersi her dis çıkarken aşırı derecede huysuz ağrılı oluyor ateşi arada yükselip iniyor keşke o da ablası gibi olsaydı bu azı ve köpek dişleri çok zor çıkıyor 2 ay oldu daha patlamadı
baya inatçıymış senin kızçenin dişleri yahuu.Canım benim kızım da 14 aylık çıkarmıştı ilk dışını. Bu yüzden Dr a gittik baya hormon testi yapıldı hatta.
katılıyorum . 1 ayda 7 . müthiş . olağanüstü .@erturulunhalimesi tam bir ayda 7 kilo.harika. hatta regl şişliği de var. Maşallah canim
aşk olsun .Tünaydın kızlar erken kalktım misafir vardı kahvaltıya diye hazırlık falan filan derken misafirin gelmesi 11 bucugu buldu 12 de yedim anca yazabiliyorum
Eki Görüntüle 2574834
Uyaninca iki bardak ılık limonlu su bide kekik çayı içtim
hahaha. ben de diyorum . bi tuhaflık var . hayal ne ara 66 olduDoğum günü kutlu olsun
Çok geçmiş olsun canım
Bak beni 66.2 yazmış
evet . sende de sıkıntı olmuş . bugün daha az bi eziyet şeysi oldu .cnm bak vucut tam ke diginden vazgecince direk saliyor gercekten strest yapmana gerek yok sen zaten dogru seyler yapiyorsun brawo
bnm de skintili gecti bugun ama kendimi yipratmamaya calisiyorum
sogum gnu kutlu olsin cnmmmm masallah
saefancim harikasin cnm masallah sana
4 kg gtmis geldginden beri cok iyi masallah
Istee son zamanlardaki favorim bayiliorum azimli insanlara kendime de istiorum bravo cnm
hahaha.Çok özür dilerimmmm
Hemen düzelttim.
Özür dilenecek bir şey yok kuzum takıldım sanaÇok özür dilerimmmm
Hemen düzelttim.
Şeker hastalarında da oluyor diye biliyorum canım gecmis olsunHanımlar bende ağız kuruluğu başladı. Bugün ise hat safhada. Kalorifer den mi diyeceğim ama senelerdir hiç olmazdı.
Başka neden olur acaba
Yok yok madem bildirim yaptın yazalım tabii ki çok iyi kilo vermişsin maşallah canimGeçen hafta önümüzdeki hafta listeye girmeyeyim dinleneyim demistim ama diyet yapmadan duramadim listeye almasaniz da olur sorun degil her ne kadar ilk defa 1. olmuş olsam daönemli olan kilo vermis olmak ama demi
Kalorifer klimada olabilir canım yeterince su içiyorsundur onu söylemeye bile gerek yok ya da hasta falan mı olacan acaba canımHanımlar bende ağız kuruluğu başladı. Bugün ise hat safhada. Kalorifer den mi diyeceğim ama senelerdir hiç olmazdı.
Başka neden olur acaba
İnş. Cnm TşklerOglusunun dogum günü kutlu olsun canım nice mutlu saglikli yaslari olsun
Tşkler cnm ne güzel süslü püslü mesaj çok memnun oldummaşallah paşama. doğum günü kutlu olsun . sağlıklı uzun yaşları olsun . Allah güzel günlerini göstersin inşallah.
Eki Görüntüle 2574781
Tşkler cnmCanim doğum günü kutlu olsun Paşa'nın
Benim kız da bu sene doğum günü istiyor. Herkese haber ver gelirken bana hediye getirsinler diyor :))
Benim kızım isteği de, 5 sayılı balon var ya, ondan istiyor.
Biz doğumgünü den bir gün önce, memlekete gideceğiz. Orda birşeyler yaparız artik
Ay ne güldümAyın 19 UNDa.
17 sinde tatil, 18 inde gidecez bizde.
Geçen bir arkadaşının doğum günüydü ona gittik, babannesi çocuğa çeyrek altın takmıştı.
Anne doğum günümde bana da madalyon yakacaklar mi diyor, bende anlamadım ne madalyonu diye, meğer çeyrek altını kasdediyirmus
Allah yardımcınız olsun zor döneminde bebeğin ama gelip geçiyor inan sıkıntı yapma jel fln varsa belki iyi gelirBende bildirim yapayım
Aytenazmi
Başlangıç 63.3
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 59.9
Fark -1000
Kızlar kızım dış yüzünden ateşleniyor akşamdan beri dah kahvaltı bile yapamadm dua edin hayırlı cumalar
Tşkler cnmDogum günü kutlu olsun oğlunun canım nice nice güzel yaşlara
Valla benim de aklıma şeker geldi Allah korusun cnm kaloriferdende olabilir önceki yıllarda diyet yapıyormuydunHanımlar bende ağız kuruluğu başladı. Bugün ise hat safhada. Kalorifer den mi diyeceğim ama senelerdir hiç olmazdı.
Başka neden olur acaba
Ödemdir muhtemelen benimde.öyle oldu sonra birden gidiyorlar çok mutlu oluyor insanRumuz: M mochachocolate
+++++lar dayım
Sağolasın canım geçecek inşallah sabah 9 dan sonra çıkmadı inşallah böyle gider kaynanama gelmiş birşey giydir döndü kız diyor tulum var üzerinde daha ne olsunİnş. Cnm Tşkler
Tşkler cnm ne güzel süslü püslü mesaj çok memnun oldum
Tşkler cnm
Benim oğlan hiç kabullenemedi 5i 4 üm diyo
Ohh tatile denk geliyor doğum günü ne güzel
Ay ne güldümmadalyona fıstığında az kalmış doğum gününe
Allah yardımcınız olsun zor döneminde bebeğin ama gelip geçiyor inan sıkıntı yapma jel fln varsa belki iyi gelir
Tşkler cnm
Valla benim de aklıma şeker geldi Allah korusun cnm kaloriferdende olabilir önceki yıllarda diyet yapıyormuydun
Canım ben diş döneminde ağrı kesici ateş düşürücü kullandım kimisi vermiyor ama çocuğu da harap etmeye gerek yok bence sen bilirsin gecmis olsun canimSağolasın canım geçecek inşallah sabah 9 dan sonra çıkmadı inşallah böyle gider kaynanama gelmiş birşey giydir döndü kız diyor tulum var üzerinde daha ne olsun
Kendimi bildim bileli diyet yapıyorumİnş. Cnm Tşkler
Tşkler cnm ne güzel süslü püslü mesaj çok memnun oldum
Tşkler cnm
Benim oğlan hiç kabullenemedi 5i 4 üm diyo
Ohh tatile denk geliyor doğum günü ne güzel
Ay ne güldümmadalyona fıstığında az kalmış doğum gününe
Allah yardımcınız olsun zor döneminde bebeğin ama gelip geçiyor inan sıkıntı yapma jel fln varsa belki iyi gelir
Tşkler cnm
Valla benim de aklıma şeker geldi Allah korusun cnm kaloriferdende olabilir önceki yıllarda diyet yapıyormuydun
Veriyorum canım kıyamıyorum ki tüm düzeni değişti yapışık ikizler gibiyiz ağrısı var belliki memeyi bırakınca ağlıyor böyle değildi inşallah iyileşir biran evvelCanım ben diş döneminde ağrı kesici ateş düşürücü kullandım kimisi vermiyor ama çocuğu da harap etmeye gerek yok bence sen bilirsin gecmis olsun canim
cnm dogalgazdan az su icmekten olur seker hastaligindan da olur da o degildir o genelde uzun surede olan biseydenHanımlar bende ağız kuruluğu başladı. Bugün ise hat safhada. Kalorifer den mi diyeceğim ama senelerdir hiç olmazdı.
Başka neden olur acaba
Canım eline biraz soğuk şeyler ver yeşil soğan havuç salatalık gibi biraz soğuk olsa iyi olur dişlerini de kasır rahatlar ama gözünün önünde olsun boğazına kaçmasınVeriyorum canım kıyamıyorum ki tüm düzeni değişti yapışık ikizler gibiyiz ağrısı var belliki memeyi bırakınca ağlıyor böyle değildi inşallah iyileşir biran evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?