- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
ellerine sağlık, çok güzel bir liste. maşallah herkes kilo vermiş.KİLO VEREN ŞEKERLER
Z zeze_35 Geçen hafta=63.2 Bu hafta=62 fark=-1200 gr Yüzde=%1.8987
Aytanesii Geçen hafta=60.9 Bu hafta=59.9 Fark=-1000gr
M Maridraw Geçen hafta=70.3 Bu hafta=63.5 Fark=-800gr Yüzde=%1.24
ficans Geçen Hafta=77.7 Bu Hafta=77.0 Fark=-700 Yüzde=%0.900
@hayal_hatun Geçen hafta=56.8 Bu hafta=56.2 Fark:-600 gr Yüzde=%1.05
Safransari Geçen Hafta=59.4 Bu Hafta=58.8 Fark=-600 gr Yüzde=%0.99
KİLO VEREMEYEN ŞEKER
M mochachocolate Geçen Hafta=66.00 Bu Hafta=66.300 Fark=+++++300 gr
Kilo bildirimi yapmayanlar
@Pamuk92
@aaadddaaa
izole
@BESTEKIZ
@nnnadal 80 ile arada
@demirleke canım bildirim yaptınmı yaptıysa farketmemiş olabilirim
seni de tebrik ediyorum . maşallah diyorum .
ama fark kısmına - yazsaydın keşkemmmm.
daha etkileyici görünüyor
Canımız sağolsun ne yapalım gelecek haftaya kısmet artıkellerine sağlık, çok güzel bir liste. maşallah herkes kilo vermiş.
M mochachocolate canım alanlarda yalnız değilsin, ben de kilo aldım. hem de 1,5 kilo
rumuz: izole
geçen hafta: 61,1kg
bu hafta: 62,6 kg
fark: +1.500 gr %+2,46
Olur canım ya kalıbı esnekse bideL beden eşofman takımı sipariş verdim.
Manken üzerindeki M bedendi, ve baya zayıftı.
Ondan L bedeni korkarak aldım.
İnşallah olur, amin.
Çok geçmiş olsun canım yat dinlen doktora gitmeyide ihmal etme ilaçsız zor geçiyorKızlar boğazım şişti bir anda bir de titreme var 1 saat spor yapacaktım ama çok halsizlestim başımda ağrıyor
Canım balıktan sonra tatlı çekti yarım çay kaşığı Nutella yedim
Gideceğim canım ya aslında kötü oldu benim için perşembe diş randevum vardı kötü denk geldiÇok geçmiş olsun canım yat dinlen doktora gitmeyide ihmal etme ilaçsız zor geçiyor
Tarçınlı az sütlü türk kahvesi içiyorum oldukça ise yariyor canımCanınız tatlı bişey istediğinde nasıl onluyirsunuz?
Bende deniyim yarın sabahTarçınlı az sütlü türk kahvesi içiyorum oldukça ise yariyor canım
Sabah değil de 3 4 gibi güzel gidiyor hem açlığı baskiliyor hem de şeker tüketmeyi önlüyor yine de sen bilirsin canımBende deniyim yarın sabah
Kötü tesadüf hemen geçer inş canımGideceğim canım ya aslında kötü oldu benim için perşembe diş randevum vardı kötü denk geldi
Unutmuşum cnm yeni doğalgaza geçmiştin değilmi ondan o zmn nemsizliktenCanım 2 lt su içiyorum.
Doğalgazdan herhalde.
Evi felan da havalandırıyorum. Uyumadan nemlendiriyorum ama kuruyor hava demek.
Istemiyor artık ama su ya da kahve bitki çayı falan içerimCanınız tatlı bişey istediğinde nasıl onluyirsunuz?
Bence akşam denesen daha iyi olur o gofretleri yemezsin :))) akşama meyve koyma meyve o saatten sonra göbekte yağlanmya sebep olur depolanma vakti o akşem yediklerimizBende deniyim yarın sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?