Hoş buldum teşekkür ederim.Hoşgeldin canım aramıza
Yok estagfurullah afiyet olsun 16 saat yemeyecem yazmişsın canım bide if diyeti var onun gibi bişey demi uyguluyorsunIlk günden çok gevezelik etmeyim.
Sabah 2 yumurta peynir zeytin yedim.
Aksamustu urfa kebap ama sadece kebap ve turşusu salatası ekmek pilav yok... biber yoğurt. 8 saat içinde yedim 16 saat yemeyeceğim.
Canim oncelikle hoşgeldin su ketojenik diyet oturmadı kafamda nedir ne degildir senden kopya çekerim artık menülerini takipteyimHerkese tekrardan merhaba
Kendimi tanıtayim. 35 yaşındayım
Boy 170
Kilo 72
20 gün önce diyete başladım. Ketojenik diyete. Başlangıç kilom 76 ydi. Arada bir mola verdim ipin ucu kaçtı 5.gün yakaladım ve tekrar devametmeye başladım. 15 gün ketojenikte arada 5gun cozutmama rağmen 4 kilo vermiş oldum. Devam ediyorum çoğu zaman rahat ama bazen aşırı zorlaniyorum o zaman bu yoldaki yoldaş desteği etkili oluyor. Son 2 gündür 2 öğün beslenmeli keto dayım. En az 3lt su içiyorum. 2 bardak da yeşil çay. Ayrıca bugün spor merkezine yazıldım. Bende durumlar böyle
AlemsinSağol canım benim ..Ben de özledim bu haftam çok yoğun geçti..Haftaya sınavım var iş yerinde de fırsat buldukça ders çalıştım ondan gelemedim...Önümüzdeki hafta da bol ders çalışmalı geçecek fırsat bulunca gelirim..
İnşallah canım
Atom karınca gibisin maşallahKızlar 1 saat leslie yaptım 7 de, saat 9.30 dan başladım 50 dk aerobik, kol bacak ve plates yaptım pilim bitti ama üstüne az önce regl oldum.
Deli gibi tatlı çekiyor canım çeyrekten az yerli muz yedim 2 çatal da noodle makarna yedim
Arada vücudu şaşırtmak lazımKızlar tutun beni ya 3 ısırık crunch yedimnoluyo banaaaa yaaa
sersumcim bak gtmis bu jafta da ne kadar guzel canim tebrikler toolamda kac oldu 2.5 falan oldu sanirsam degil miKızlarr hepinize ayrı ayrıÇooook teşekkür ederim tekrardan..
Doğum günümde güzel geçti..Annemler çiçek yollamış iş yerime çok şaşırdım ve mutlu oldum ...Eşim de kızımın vasıtasıyla çiçek almış ,kızım da kupa almış iş yerim için...Sevilmek hatırlanmak çok güzel...Doğum günü bahane
Bu hafta da kilo verdim 400 gr kadar ..Dr um bu hafta vermeyebilirsin demişti tartılmadan önce çünkü regl me 4 gün var..Ama ben 2 akşam yemeğimde detoks çorbası yedim onu da söyledim sanırım işe yaradı..Bu hafta da yap dedi..Face sayfamda tarifi var isteyen olursa baksın..Link atıyorum
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
canim muza kakao serp buzdolabi posetinde salla ye tatli krizin olmasi normal kayisinin icine ceviz koy ye veya sutun icine 2 kare cikolata az da kakao at ve ic canmKızlar 1 saat leslie yaptım 7 de, saat 9.30 dan başladım 50 dk aerobik, kol bacak ve plates yaptım pilim bitti ama üstüne az önce regl oldum.
Deli gibi tatlı çekiyor canım çeyrekten az yerli muz yedim 2 çatal da noodle makarna yedim
Hosgeldin aramiza hedefin kac keto yapiyorsun demek bel ve cevresinden iyi verdiyor gercekten ketolarIlk günden çok gevezelik etmeyim.
Sabah 2 yumurta peynir zeytin yedim.
Aksamustu urfa kebap ama sadece kebap ve turşusu salatası ekmek pilav yok... biber yoğurt. 8 saat içinde yedim 16 saat yemeyeceğim.
Kafamda 62-63 Var cocuk dogurmadan onceki kilom. ama 67 olunca bir diyetisyene gidip kas yağ oranima baktiracagim.yaptigim diyet direkt yağ hedef alıp yaktırıyor. Kas oranimi yuksek tutmam lazim bkr rahatsizligimdan dolayi .kas yapmakta vucut incecikte olsa tartida fazla gosteriyor.yuzme ve fitness da yapacağım için muhtemelen bana kas yaptıracak . Kafalar karışık.insallah bir 67 olup diyetisyene gideyim bakalim o ne diyecek. Yağ minimum kaş ortalama üstü olana kadar devam aslında.Hosgeldin aramiza hedefin kac keto yapiyorsun demek bel ve cevresinden iyi verdiyor gercekten ketolar
haklısın canımburaya gelmezsen bak kaçıyor ucu.
gel kuzum
Hosgeldin canimSelam kiloyla başı dertte cefakar arkadaşlarım.
Bismillah deyip başlayalim bizde.
Bakalım nasıl ve ne kadar vericez hayırlısıyla...
Çokmu yemişim kız yazarken ben utandım nekadar şey yemişimHosgeldin caniminşaAllah çok çok veririz hepimiz
Meyve yemissin canım biraz kaçmış ama olsun toparlarsın yarınÇokmu yemişim kız yazarken ben utandım nekadar şey yemişimdünkü tatlılardan sonra canım aslında çok tatlı istedi helvada vardı evde ama dur Ayten dedim sabret bugünlerde geçecek yemedim muz yedim onun yerine :))))
Canım benim de doğumdan sonra oldu. Reglin en yoğun günleri başım ağrıyor.Meyve yemissin canım biraz kaçmış ama olsun toparlarsın yarınben de birşey yiyemiyorum başım ağrıyor 3 gündür geçmedi son 5 6 regl zamanlarımda başım ağrımaya başladı bu beni çok rahatsız ediyor sürekli midem bulanıyor ne yesem rahatlayamadım bir türlü
Tansiyonun mu oynadı acaba varsa tansiyon aleti baksanMeyve yemissin canım biraz kaçmış ama olsun toparlarsın yarınben de birşey yiyemiyorum başım ağrıyor 3 gündür geçmedi son 5 6 regl zamanlarımda başım ağrımaya başladı bu beni çok rahatsız ediyor sürekli midem bulanıyor ne yesem rahatlayamadım bir türlü
Tansiyonun normal aslında sebebini de bilemiyorum ki karın ağrısına bile razıyım o bari 1 gün sürüp bitiyordu bugün 3. Günüm bitecek halen geçmedi azalmadı bileTansiyonun mu oynadı acaba varsa tansiyon aleti baksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?