Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese tekrardan merhaba
Kendimi tanıtayim. 35 yaşındayım
Boy 170
Kilo 72

20 gün önce diyete başladım. Ketojenik diyete. Başlangıç kilom 76 ydi. Arada bir mola verdim ipin ucu kaçtı 5.gün yakaladım ve tekrar devametmeye başladım. 15 gün ketojenikte arada 5gun cozutmama rağmen 4 kilo vermiş oldum. Devam ediyorum çoğu zaman rahat ama bazen aşırı zorlaniyorum o zaman bu yoldaki yoldaş desteği etkili oluyor. Son 2 gündür 2 öğün beslenmeli keto dayım. En az 3lt su içiyorum. 2 bardak da yeşil çay. Ayrıca bugün spor merkezine yazıldım. Bende durumlar böyle

Ilk günden çok gevezelik etmeyim.
Sabah 2 yumurta peynir zeytin yedim.
Aksamustu urfa kebap ama sadece kebap ve turşusu salatası ekmek pilav yok... biber yoğurt. 8 saat içinde yedim 16 saat yemeyeceğim.
Yok estagfurullah afiyet olsun 16 saat yemeyecem yazmişsın canım bide if diyeti var onun gibi bişey demi uyguluyorsun

Canim oncelikle hoşgeldin su ketojenik diyet oturmadı kafamda nedir ne degildir senden kopya çekerim artık menülerini takipteyim

sersumcim bak gtmis bu jafta da ne kadar guzel canim tebrikler toolamda kac oldu 2.5 falan oldu sanirsam degil mi
canim muza kakao serp buzdolabi posetinde salla ye tatli krizin olmasi normal kayisinin icine ceviz koy ye veya sutun icine 2 kare cikolata az da kakao at ve ic canm
Ilk günden çok gevezelik etmeyim.
Sabah 2 yumurta peynir zeytin yedim.
Aksamustu urfa kebap ama sadece kebap ve turşusu salatası ekmek pilav yok... biber yoğurt. 8 saat içinde yedim 16 saat yemeyeceğim.
Hosgeldin aramiza hedefin kac keto yapiyorsun demek bel ve cevresinden iyi verdiyor gercekten ketolar

Hosgeldin aramiza hedefin kac keto yapiyorsun demek bel ve cevresinden iyi verdiyor gercekten ketolar
Kafamda 62-63 Var cocuk dogurmadan onceki kilom. ama 67 olunca bir diyetisyene gidip kas yağ oranima baktiracagim.yaptigim diyet direkt yağ hedef alıp yaktırıyor. Kas oranimi yuksek tutmam lazim bkr rahatsizligimdan dolayi .kas yapmakta vucut incecikte olsa tartida fazla gosteriyor.yuzme ve fitness da yapacağım için muhtemelen bana kas yaptıracak . Kafalar karışık.insallah bir 67 olup diyetisyene gideyim bakalim o ne diyecek. Yağ minimum kaş ortalama üstü olana kadar devam aslında.

Hosgeldin canim inşaAllah çok çok veririz hepimiz
Çokmu yemişim kız yazarken ben utandım nekadar şey yemişim dünkü tatlılardan sonra canım aslında çok tatlı istedi helvada vardı evde ama dur Ayten dedim sabret bugünlerde geçecek yemedim muz yedim onun yerine :))))

Kahvaltim
2 peynirli çiğ börek
(Eşime yaptım. Dayanamadım yedim 2 tane)

Ara
Kahve 1 gün kurusu

Öğlen
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek

Şimdi filtre kahve içiyorum.

Akşam planım hafif birşeyler.
Bir de 1 tane Trabzon hurması aldım. Benden başka kimse yemiyor evde. Üzerine tahin döküp yeme planım var.

Meyve yemissin canım biraz kaçmış ama olsun toparlarsın yarın ben de birşey yiyemiyorum başım ağrıyor 3 gündür geçmedi son 5 6 regl zamanlarımda başım ağrımaya başladı bu beni çok rahatsız ediyor sürekli midem bulanıyor ne yesem rahatlayamadım bir türlü

Canım benim de doğumdan sonra oldu. Reglin en yoğun günleri başım ağrıyor.

Tansiyonun mu oynadı acaba varsa tansiyon aleti baksan

Tansiyonun mu oynadı acaba varsa tansiyon aleti baksan
Tansiyonun normal aslında sebebini de bilemiyorum ki karın ağrısına bile razıyım o bari 1 gün sürüp bitiyordu bugün 3. Günüm bitecek halen geçmedi azalmadı bile

Safransari canım sen gittin mi doktora hiç acaba niye böyle oluyor bize ben de de doğumdan 6 7 sonra başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…