Yok canım gitmedim.Tansiyonun normal aslında sebebini de bilemiyorum ki karın ağrısına bile razıyım o bari 1 gün sürüp bitiyordu bugün 3. Günüm bitecek halen geçmedi azalmadı bile
Safransari canım sen gittin mi doktora hiç acaba niye böyle oluyor bize ben de de doğumdan 6 7 sonra başladı
Cnm bnde de olur rwgl donemi migreni diyorlar bnde normal migren de var ustelik mideme vurur hepMeyve yemissin canım biraz kaçmış ama olsun toparlarsın yarınben de birşey yiyemiyorum başım ağrıyor 3 gündür geçmedi son 5 6 regl zamanlarımda başım ağrımaya başladı bu beni çok rahatsız ediyor sürekli midem bulanıyor ne yesem rahatlayamadım bir türlü
Benim de canım maalesef kullanmamak gereken bir ilaç var onu kullanıyorum başım ağrıdığında emzirdiğim için uyardı ama yok onların verdiği ilaç 1 gr fayda etmiyor bazen günde 5 tane ilaç içiyorum da geçmiyor mecbur kendi ilacımı alıyorum da anca ise yariyorCnm bnde de olur rwgl donemi migreni diyorlar bnde normal migren de var ustelik mideme vurur hep
Canım acaba kan kaybediyoruz ya bu da beyinde basınç vs mi yapıyor ? Yani kadın doguma değil de nöroloji doktoruna mı gitsekYok canım gitmedim.
Çok ihmal ediyorum bu konuyu.
O bacakları ayıran sandalyeye çıkmamak için hep
Afiyet olsun canimSabah 2 dilim ekmek 1 dikim owynir ve yarim elma yedim
Oglen sucuklu yunurta 2 dilim ekmek
Ara muzlu cevizli yogurt
Aksam 2 kasik pilav biraz et ce yigrt bugun visneli browni ve san sebastian yaomistim esime onlardan tattim
Misir yedim az once patlamis
Hiç bilmiyorum canım. Bende pko var.ona bağladım hepCanım acaba kan kaybediyoruz ya bu da beyinde basınç vs mi yapıyor ? Yani kadın doguma değil de nöroloji doktoruna mı gitsek
afiyet olsun hangi çaydan içiyorsun canımKahvaltı
2 çiğ börek peynirli
Öğlen
1 yumurtalı menemem
1 dilim.ekmek
Ara
Trabzon hurması
1 kaşık tahin
Akşam
3 köfte
Soğan salatasi
Gün içinde 3 gün kurusu yedim. Ama bagirsaklarim hala çalışmadı. 3 gündür çalışmıyordu. Akşam artık bağırsak çalıştıran. Çayımı içtim. Ancak yarına etki eder.
yetiyordu kuzum ama birincisi yarin misafir gelecek ikincisi visneli browni kismini sadece bi lokma agzima atmak icin yaotim en sevdgim seydir kendisiAfiyet olsun canimeşine tek çeşit tatlı yetmiyor mu
sarfancim pko bas agrisi i tetikler mi blmiyorum ama kilo vermeyi kesin etkiliyor onu bliyorum yani demekki ondan yavas gidiyor sende cnmHiç bilmiyorum canım. Bende pko var.ona bağladım hep
cnm acaba ogunlere salata mi katsan taze yesillik iyi bagirsak caliatiryorKahvaltı
2 çiğ börek peynirli
Öğlen
1 yumurtalı menemem
1 dilim.ekmek
Ara
Trabzon hurması
1 kaşık tahin
Akşam
3 köfte
Soğan salatasi
Gün içinde 3 gün kurusu yedim. Ama bagirsaklarim hala çalışmadı. 3 gündür çalışmıyordu. Akşam artık bağırsak çalıştıran. Çayımı içtim. Ancak yarına etki eder.
Teşekkürler canım hoş buldum valla tam istikrarlı başlasam çok güzel veririm de bakalım başlıyorum yarından itibaren inşallah hu akşam 2 kş yoğurt 1tkş pul biber yarım limon sıkıp yedikten sonra yatıcam ocak bitene kadar bu işlemi yapcam yağlar erisin
Canım kilonu bildir sonra hergün menümü at tamamTeşekkürler canım hoş buldum valla tam istikrarlı başlasam çok güzel veririm de bakalım başlıyorum yarından itibaren inşallah hu akşam 2 kş yoğurt 1tkş pul biber yarım limon sıkıp yedikten sonra yatıcam ocak bitene kadar bu işlemi yapcam yağlar erisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?