Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar iyi akşamlar hepinize

Sabah 10.30 da
3 bardak çay
1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
2 kaşık yağsız tavada domates kavurması

Saat 5 de
1 yeşil elma
1 sürpriz yumurtanın yarı çikolatası kağıt gibiydi.

Saat 6.30 da
1 büyük kase kıvırcık ve biberli salata
1 kaşık haşlanmış et
3 kaşık yoğurt
3 kaşık pırasa yemeği

Saat 7.30 da 1 saat leslie yapacağım
Saat 10 da 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1 kupa yeşil çay ve 2 kupa ıhlamur içeceğim
1.5 lt su içtim

Yok canım gitmedim.
Çok ihmal ediyorum bu konuyu.
O bacakları ayıran sandalyeye çıkmamak için hep

Cnm bnde de olur rwgl donemi migreni diyorlar bnde normal migren de var ustelik mideme vurur hep

Sabah 2 dilim ekmek 1 dikim owynir ve yarim elma yedim
Oglen sucuklu yunurta 2 dilim ekmek
Ara muzlu cevizli yogurt
Aksam 2 kasik pilav biraz et ce yigrt bugun visneli browni ve san sebastian yaomistim esime onlardan tattim
Misir yedim az once patlamis

Cnm bnde de olur rwgl donemi migreni diyorlar bnde normal migren de var ustelik mideme vurur hep
Benim de canım maalesef kullanmamak gereken bir ilaç var onu kullanıyorum başım ağrıdığında emzirdiğim için uyardı ama yok onların verdiği ilaç 1 gr fayda etmiyor bazen günde 5 tane ilaç içiyorum da geçmiyor mecbur kendi ilacımı alıyorum da anca ise yariyor

Afiyet olsun canim eşine tek çeşit tatlı yetmiyor mu

Kahvaltı
2 çiğ börek peynirli

Öğlen
1 yumurtalı menemem
1 dilim.ekmek

Ara
Trabzon hurması
1 kaşık tahin

Akşam
3 köfte
Soğan salatasi

Gün içinde 3 gün kurusu yedim. Ama bagirsaklarim hala çalışmadı. 3 gündür çalışmıyordu. Akşam artık bağırsak çalıştıran. Çayımı içtim. Ancak yarına etki eder.

afiyet olsun hangi çaydan içiyorsun canım

Afiyet olsun canim eşine tek çeşit tatlı yetmiyor mu
yetiyordu kuzum ama birincisi yarin misafir gelecek ikincisi visneli browni kismini sadece bi lokma agzima atmak icin yaotim en sevdgim seydir kendisi
Hiç bilmiyorum canım. Bende pko var.ona bağladım hep
sarfancim pko bas agrisi i tetikler mi blmiyorum ama kilo vermeyi kesin etkiliyor onu bliyorum yani demekki ondan yavas gidiyor sende cnm
cnm acaba ogunlere salata mi katsan taze yesillik iyi bagirsak caliatiryor

Bugünkü menüm
Sabah 10.00 da
1.5 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kaşık lor

14.30 da
1 poğaça
3 tane sarma ( kendi yaptığım yarmalı mercimekli)
1 kase patates salatası ( yeşilliği boldu patatesi az seçtim)

Kızlar misafirlikteydik 8 çeşitli bi menüden sadece bunları yedim en masumlarıydı 4 çeşit tatlıyı es geçtim çok ısrar ettiler ama almadım valla
O saatten sonra da bisey yemedim su an aciktimmm

T Temmuz07 bak canım burası buyur gel çoğalıyoruz her gečn gün hoşgeldin Sefa geldin
Teşekkürler canım hoş buldum valla tam istikrarlı başlasam çok güzel veririm de bakalım başlıyorum yarından itibaren inşallah hu akşam 2 kş yoğurt 1tkş pul biber yarım limon sıkıp yedikten sonra yatıcam ocak bitene kadar bu işlemi yapcam yağlar erisin

Kızlar ya spor yapacağım dedim ya yapamadım karnım ağrıyor zaten niye böyle oldum bu ara bilmiyorum az önce 3 minik hobbyy yedim çeyrekte dürüm yedim et döner midem de bulandı ama görmemiş aç gibi saldırdım eşim bile şaşırdı ne oluyor sana diye başım ağrıdıkca iradem düşüyor 3 gündür bozdum kendimi dua ediyorum yarın sabah yeniden başlamak için inşaAllah başımın ağrısı geçer diye dua ediyorum

Canım kilonu bildir sonra hergün menümü at tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…