Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım gün içinde ve aksam yemeğini görünce az yemiş demiştim içimden üstüne en sonki paylaşımın yanılmadığımı gösterdi saldırman normal acıkıyorsun regl de metabolizma daha çok çalışıyor demiştim sana ama sen regl olalı daha da kistin yediklerini yemek öncesinde çorba içerdin bakıyorum yok porsiyonun az 3 kaşık pırasa sağlıklı şeylerden fazla ye bu aralar protein al kuruyemiş ye yoksa bu saatlerde açlığın tavan yapar saldırırsın

geçmiş olsun canım geçer inş

Midem bulanıyor canım o 3 kaşık yemeği bile zorla yedim çorba vs içemedim zaten katı şeyler tüketmek istedim yoktu evde eşim gelince almış içini boşaltım az lavaş ve döneri kaldı. Beni rahatsız eden yemek değil aslında onu toparlarim ama baş ağrısı mide bulantısı beni etkiliyor regl olmaktan nefret eder oldum her ay bunu yaşıyorum ge tipimiz ay da oldu ama hafif atlattım bu sefer ağır geçiyor. Yarın sabahtan tekrar düzene koyayım kendimi ipin ucu kaçmadan inşaAllah geçecek herşey

Merhabalar günlük yeme isim bittiğine göre yazabilirim
Kahvaltı
peynirli az sucuklu 2 yumurta
Zeytin
Peynir

Akşam
Etli mevsim salata
Avakado
2.0lt su ve devam içmeye
8 saat yemek 16 saat açlık devam.
Hepinize kolayliklar
8 -16 saat . gayet mantıklı .
duymuştum daha önce . başarıya ulaşırsın bu şekilde bence.

of çok zor böyle . her ay aynı mı yani. kıyamam .

günaydın kızlar
hafta sonu bol kaçamaklı geçti . her zaman oludğu gibi.
bisküvili pasta yapmıştım . en çok ondan kaçtı fazla fazla
kabak tatlısı
çikolata
fıstık .
bunları biraz abarttım .
meyve de yedim . mantar sote vs .

bu sabah çocuklara yoğurtlu çorba
pankek
beslenmeler . mataralar .
büyük oğlanın cebinde harçlık kalmış mı kontrol . kalmamış . para koy .
çöpü akşamdan eşim çıkarmış . bu sabah uğraşmadım
kendime akşamdan hazırladığım mamaları aldım .
5-6 kaşık nar yedim . eşim ayıklamıştı akşam .
1 bardak limonlu su içtim . çıktım .
işe geldim ve kahve yapacaktım . kalmadığını farkedince meyve çayı yaptım . içeceğim .
1 büyük bardak su doldurdum . içmeyi umuyorum .
su ile aram hiççç iyi değil . günlük 1 bardak içiyorsam süper . 200 ml yani.
çay kahve , çay kahve. su unutuluyor hep .

cnm regl de istah acilir ama.200 kaloriye kadar fazladan alablirsin meto bunu yakar otursan bile senin diblenmeye ohtiyacn var reglden dolayi bikac gun spor yapma diblen vucudunu dinle sonra zaten duzeliyorsun
cnm senin beslenme tarzina ben cok alistim.hele ki o fistiklara senin menude gormesem olmaz
Sen tatli yesen de dengeliyorsun cnm bnm

evet . bugün dengeleme günüm inşallah
bu sabah 52.2 çıktı kilo.
yani gün be gün arttırdım kilomu.
tatlı yiyerek .
oysa cumartesi sabah 51.5 çıkmıştım . bilmedim .

Kızlar boy kilo oranlari nasıl?
Kim ne kadar sürede kaç kilo verdi?
Ne tarz besleniyorsunuz.

Bebeğim olduğu için sık yazamasam da sürekli takip edip elimden geldiğince uygulamaya çalışcam.

1 hafta sonra 8 aylık olacak oğlum.
Boy 1.60
Kilo 69 diyelim
Maksimum 70 i gördüm minimum 66 (doğumdan sonra)
Ve hala sütüm sürdüğü için şişkinlik de var.
Adet kanamasında vücuttan ödemde atıldığı için onu bekliyorum
(Ilk oğlumda 9 ay adet olamadım.)

Umarim gram gram da olsa eksileri görürüm

Bende 2 ayda bir adet oluyorum şuanlik benimkide 8 aylik olcak geçen hafta salı 92.2 yle başladım şuan 88.2 olmusum

Hosgeldin canim ben de emziriyorum kızım 16 aylık oldu. Benim boyum 157 cm başlangıç kilom 70.3 cuma günü 63.5 çıktım 1 ay için de 7 kilo civarında verdim.

Emziriyorum diye daha protein ağırlıklı besleniyorum kahvaltım da suyu bol tüketmeye çalışıyorum bu ara biraz azaldı gerçi düzenli spor yapıyorum arada kaçamak oluyor ama olsun yapacak birşey yok ☺ bizim avantajimiz kesinlikle emzirmek çünkü ekstra kalori yakıyoruz.

Ben ilk kızım da 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra 2. kızım da 40 çıktıktan 2 hafta sonra oldum arada günleri değişiyor ama düzenli oluyorum. Son 5 6 regl dönemi şiddetli başım ağrıyor sebebini ben de bilemiyorum inşaAllah sen de biran önce regl olursun canım vücudunda rahatlar.

Kızlar günaydın dün çok kötüydüm bugün iyiyim elhamdülillah ufak bi baş ağrısı var ama olsun buna da şükür ☺

Sabah 1 saat spor yaptım güzel de kahvaltımı yaptım. Dün 64 kilo çıkmıştım bugün sabah wc ye gitmediğim halde 63.8 çıktım buna da şükür daha fazla bekliyordum. Bu hafta belki kilo veremeye bilirim ama en azından sabit çıkmaya çalışacağım.

Herkese merhabalar
Dün en son 14.30 da yemiştim kızı okula bıraktım ordan da sağlık ocağına kan vermeye gittim derken kahvaltı yapmam 11i buldu
millet if yöntemiyle zayıflıyor benim zaten hep 15 16 saat açlık oluyor bugün ama 20 saat oldu
Tabi çok acıkınca kahvaltı da
2 dilim tam buğday ekmeği
1.5 yumurta
Köy peyniri az tereyağ bal
Tavuk alıp Tavuk suyuna çorba yapmayı düşünüyorum bakalım

Canım bende yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim. Orada artık diyet hakgetire
Ama dönünce akşam 6 dan sonra yemeyeceğim. Sabah 10 gibi de kahvaltı yaparsam 16 saatlik süre oluyor. Dönünce bunu uygulayacagim.
Aslından akşam yemeklerim 5-6 civarı ama sonrasında sütlü kahve meyve mısır birseyler yeniyor. Artık sadece aoda su kahve çay içerim akşamları.

Selam kizlar ah internetimizi kopardilar bakim calismasi adi altin da 15 gundur illah ettim yaaa ilk zaman lar 1gb internetimden girdim sonra oda 2 gunde bitti 1 gun yazdim size sayfa yenilenmio bekle bekle yok bi baktim sms gb bitti die allahim kimseyi netsiz birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…