- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Geçmiş olsun canım neyi varBuğün hastaneye geldik kızımı dr a getirdim bu yüzden aceleyle evden çıkınca tartılamadım ama sabah 2 ev yapımı poğaça 1 brdk şekerli çay 8, 9 adet leblebi şimdilik bu kadar
Iyiyim sen nasilsin sarfrancim walla en buraya yazdim iste kilo weremedim durdu bu hafta die cok kacamkli bi haftadi zaten....bu haftaki listem de 9 gun et kofte balik 9 gun sebze war di ekmeksiz di ekmek yedigim aksamlar oluyor dayanamiyorum cumartesi kontrol ozaman gunceli bildiririm zaten.onun disinda iyi diyete dewam sen nasilsinCanım aklimdaydin, merak ettim seni.
Nasılsın, diyet nasıl gidiyor, geçen hafta kilo verebildin mi ?
HarikaBende 2 ayda bir adet oluyorum şuanlik benimkide 8 aylik olcak geçen hafta salı 92.2 yle başladım şuan 88.2 olmusum
Geçmiş olsun canım kızınaIyi aksamlar kizlar hemen bildirimimi yapim
Sabah yumurta zeytin peynir 1 cawdar ekmegi
Aksam pirasa yemegi 1 dilim cawdar ekmegi
Aralar da turk kahwe si ve yesil cay
2 litre de suyum war...
Internetsizlik yetmior gibi kizda hastalandi neyi oldugunu hala anlayamadik bogazi mikrop kapmis dedi acil dr. Ama ilaclar ii gelmedi yarin cocuk doktoruna goturucem..
Bu arada benim de yarin dahiliye kontrolum war bakalim insilin dusmus mu ona gore ilaci kesicek herkes iyo tam gaz dewam anladigim kadariyla
Hoşbuldum canım sen baya yol katetmişsin.Hosgeldin canim ben de emziriyorum kızım 16 aylık oldu. Benim boyum 157 cm başlangıç kilom 70.3 cuma günü 63.5 çıktım 1 ay için de 7 kilo civarında verdim.
Emziriyorum diye daha protein ağırlıklı besleniyorum kahvaltım da suyu bol tüketmeye çalışıyorum bu ara biraz azaldı gerçidüzenli spor yapıyorum arada kaçamak oluyor ama olsun yapacak birşey yok ☺ bizim avantajimiz kesinlikle emzirmek çünkü ekstra kalori yakıyoruz.
Ben ilk kızım da 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra 2. kızım da 40 çıktıktan 2 hafta sonra oldum arada günleri değişiyor ama düzenli oluyorum. Son 5 6 regl dönemi şiddetli başım ağrıyor sebebini ben de bilemiyoruminşaAllah sen de biran önce regl olursun canım vücudunda rahatlar.
Canım öyle gerçekten nasıl olsa emziriyoruz süt de olsun diye işimize öyle geldiHoşbuldum canım sen baya yol katetmişsin.
Böyle şeyleri duymak heyecanlandiriyor.
Hamileyken o dahadikkatliydim Karnımda bebeğim var diye. Doğurunca sapittim adeta.
Istahim bir açıldı sorma.
Obur oldum resmen.
Hiperaktif biri olduğum halde bu kadar aldım. Pasif otursam oooo
Regl olmayi özleyecegim aklımın ucuna gelmezdi
Tam kan tahlilini en son ne zaman yaptırdın?Canım öyle gerçekten nasıl olsa emziriyoruz süt de olsun diye işimize öyle geldibir de benim kızım da süt proteini alerjisi vardı şuan süt hariç sütlü herşeyi tüketiyor kızım, ilk zamanlar ama sütüm gitmesin diye tatlilara şerbetlere bulamıştım kendimi çok seviyorum ben tatlıyı büyük işime gelmişti eşim hergün tatlı getiriyordu bana tabi 15 ay da 64 kilodan 72 73 kiloları gördüm. Bir ara dikkat ettim 70.3 kiloya düştüm. Baktım tek başıma hiç zevkli değil bu topikte oldukça motive oldum el birliğiyle zayıflıyoruz ve zayiflayacağız
Bekarken ve ya ilk kızımdan sonra hiç baş ağrısı yaşamadım ikinci kizimda ilk regl olduğum aylarda yaşamadım ama bu bir kaç ay 2 gün kala başım ağrımaya başlıyor reglim 2. gunu akşama doğu geçiyor. Valla varlığı dert yokluğu ne diyelim
En son doğum yaptığım gün yapıldı tam kan sayımı. Canim ben de ileri derece de kansızlık vardı hastane de takviye yapıldı 3 defa serum verildi bir ilaç vardı 3 şişe halinde serumlarla karıştırıp vermişlerdi. Hamilelik dönemimde zor günler yaşadım bu sebepten. B12 de D vit de hep düşüktü onları da iğneyle düzelttiler. Çok sıkıntı var bakma ama artık yoruluyorum doktor doktor gezmektenTam kan tahlilini en son ne zaman yaptırdın?
Demir eksikliği olabilir b12 eksik olabilir
D vitamini eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor mesela.
Baş ağrısı hele de kanama zamanlari oluyorsa,kansızlık olabilir.
Ihmal etme derim.
Sağlık ocağına uğra bir.
İyiyim canım çok şükür.Iyiyim sen nasilsin sarfrancim walla en buraya yazdim iste kilo weremedim durdu bu hafta die cok kacamkli bi haftadi zaten....bu haftaki listem de 9 gun et kofte balik 9 gun sebze war di ekmeksiz di ekmek yedigim aksamlar oluyor dayanamiyorum cumartesi kontrol ozaman gunceli bildiririm zaten.onun disinda iyi diyete dewam sen nasilsin
Günaydınlar
Sabah kızıma krep yaptım. Ucundan acizik isirdim.
Kızıma yumurta yediremiyorum, yese de 4 te 1 ini ancak yiyor. Bende bir yumurta biraz süt unla karistirim krep yapıyorum. 1 yumurtalı krep oluyor krebinn tamamını yiyor, 1 yumurta yemis oluyor..
Çocuğu yumurta yemeyen varsa, tavsiye olsun diye yazdım.
Kahvaltı hiç canım istemedi.
Dün akşam yaptığım kabaklı ayran aşı çorbası içtim.bir kase.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?