Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhabalar

sabah:
filtre kahve, siyah çay, kurabiye

öğlen:
tavuk eti
bol salata
kuruyemiş
ayran

akşama istikrarımı sürdürürüm inşallah
geldin kuzum . nasılsın . menün harika. böyle devam . istikrar şart
Eki Görüntüle 2576552
Iyi akşamlar kızlar bugün biraz erken yedim geçe kalmayım diye
Akşam 16.20
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Salata
2 kaşık yoğurt
Ayran
ay şu tabağa bak .
bayılazaayyymm
keşke benim olsaa

oy kıyamam kuzum yaaa.
tamir olsun bi an önce ama.. çok önemli .
wc problemi derken .
doktor ne dedi kuzum .

büyük niye ateşlendi şimdi of.. çok geçmiş olsun .

Canım yarıya l tatili boyunca yani 2 hafta kalacağım. Cumartesi ben gideceğim, bir hafta sonra eşim gelecek.
gidiyorsun demek .
iyi tatiller şimdiden .
çok eşya götürme bari. yük etme kendine. gidişin dönüşü var unutma. o çantalar , bavullar ...

Buğün hastaneye geldik kızımı dr a getirdim bu yüzden aceleyle evden çıkınca tartılamadım ama sabah 2 ev yapımı poğaça 1 brdk şekerli çay 8, 9 adet leblebi şimdilik bu kadar
hoş geldin . takip edemez oldum yahu.
gelenler olmuş . hoş geldiniz kızlar . gençler.

gidiyorsun demek .
iyi tatiller şimdiden .
çok eşya götürme bari. yük etme kendine. gidişin dönüşü var unutma. o çantalar , bavullar ...
Ya ben bu sene şöyle birşey yaptım.
4 tane kazak, 4 tane pantolon. 2 eşofman takımı, 2 pijema takımı koydum sadece dolaba. Bunlarla bütün kişi gecirecem dedim.

Öyle de yapıyorum çok rahat.
Biraz sadelesmeye gidiyorum.
Çalışmadığım için sanırım yetiyor bu kadar kıyafet.
Ondan kıyafette az goturecem.

Tesekkurler kizlar suan sonuc sirasindayim aksama yazicam hayir spor yapmiyorum acken mutsuzum su bile icmek istemiyor canim

Çok geçmiş olsun canım ah makinenin bozulması kötü oluyor geçen bizdede bozuldu gibi oldu gösterge gitti 1 2 saat sonra kendi kendine düzeldi bakalım nereye kadar gidecek çok maliyetli olmaz inş canım
bende belki düzelir diye ikide bir tekrar denedim ama olmadı dün servisten geldiler evde olmayacakmış bugün gelip makineyi alacaklardı ama hala gelmediler bekliyorum
oy kıyamam kuzum yaaa.
tamir olsun bi an önce ama.. çok önemli .
wc problemi derken .
doktor ne dedi kuzum .

büyük niye ateşlendi şimdi of.. çok geçmiş olsun .
Sürekli büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor saatlerce tepişip ağlıyor yapmamak için direniyor totişinde kılcal çatlaklar var dedi doktor 3 tane lavman verdi krem şurup falan verdi inşallah geçici çözüm olmaz aylardır böyle ona da banada yetti

Bugünkü diyet listem Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 1 satalık 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
Öğle: yoğurt 1 kase
Canım bişey istemedi
Ara 2 bardak cay 4 susamlı çubuk
Aksam: 8 tane içli köfte yarım dilim ekmek ayran salata
2.5 buçuk şu
Pulbiber li yoğurt gece

Geçmiş olsun

Guzel tarif denicem yarin

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir

8 tane içli köfte miiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…