ama oldu mu şimdi . bu tabaktakiler yenir mi hiç .tablo gibi ama. nasıl kıydın .Eki Görüntüle 2576799
Günaydın kızlar
2 bardak Ilık sirkeli su
Sabah 10.30
1 tane haşlanmış yumurta tereyağ zeytinyağlı
Zeytin
Peynir
Marul dereotu roka
Fındık fıstık
3 dilim elma
Az nar
Yeşilçay
geldin kuzum . nasılsın . menün harika. böyle devam . istikrar şartmerhabalar
sabah:
filtre kahve, siyah çay, kurabiye
öğlen:
tavuk eti
bol salata
kuruyemiş
ayran
akşama istikrarımı sürdürürüm inşallah
ay şu tabağa bak .Eki Görüntüle 2576552
Iyi akşamlar kızlar bugün biraz erken yedim geçe kalmayım diye
Akşam 16.20
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Salata
2 kaşık yoğurt
Ayran
oy kıyamam kuzum yaaa.Günaydın kızlar nasılsınız maşallah hepiniz çok güzel motive gidiyorsunuz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Hafta sonu hava çok güzeldi bizde değerlendirelim dedik pikniğe gittik çocuklar çok eğlendi ama eve gelince büyük oğlan ateşlendi 2 gündür çıkıyor onunla uğraşıyorum küçük oğlanına kronikleşen wc problemi var dün onları doktora götürdüm günler kısa olunca zaman bana yetmiyor pek gelemiyorum bu ara
Bide bulaşık makinem bozuldu bugün servis gelecek umarım az paraya hallederiz Allah makinelerimize zeval vermesin 2 gündür elim sudan çıkmaz oldu
gidiyorsun demek .Canım yarıya l tatili boyunca yani 2 hafta kalacağım. Cumartesi ben gideceğim, bir hafta sonra eşim gelecek.
ay . yiyemedin mi kuzum . nasıl oldu ki öyle .aslında çok bi şey değilmiş yemek istediğin şey ki. 2 yumurtalı.Kahvaltim
2 yumurtalı menemen yaptım, yarısını yiyebildim.
Yarım dilim ekmekle.
hoş geldin . takip edemez oldum yahu.Buğün hastaneye geldik kızımı dr a getirdim bu yüzden aceleyle evden çıkınca tartılamadım ama sabah 2 ev yapımı poğaça 1 brdk şekerli çay 8, 9 adet leblebi şimdilik bu kadar
Ya ben bu sene şöyle birşey yaptım.gidiyorsun demek .
iyi tatiller şimdiden .
çok eşya götürme bari. yük etme kendine. gidişin dönüşü var unutma. o çantalar , bavullar ...
Dün istahim yoktu. Bende zorlamak istemedim. Bugün sabahta yok çok şükür. Bugün de az yedim.ay . yiyemedin mi kuzum . nasıl oldu ki öyle .aslında çok bi şey değilmiş yemek istediğin şey ki. 2 yumurtalı.
Cnm yaa cumartrsi mi dgiorsun 15 gun mu kalacaksin orada ablan gtmis miDün istahim yoktu. Bende zorlamak istemedim. Bugün sabahta yok çok şükür. Bugün de az yedim.
Geçmiş olsun canım kızınabu ara çok fazla salgın var zor gercekten inşaAllah bir an önce sağlığına kavuşur evladın. Sana da geçmiş olsun inşaAllah senin de sonuçların tertemiz çıkar canım
Tesekkurler kizlar suan sonuc sirasindayim aksama yazicamİyiyim canım çok şükür.
Kizcene çok geçmiş olsun. Okulda durmadan salgın hastalıklar, bir türlü düzelmiyor. Neyse ki yarıyıl tatili yaklaşıyor, evde biraz toparlar inşallah.
Canım spor yapıyor musun bu arada ?
Yapmıyorsanız bu duraklama döneminde yap, şaşırtıcı bir metobolizmayo
bende belki düzelir diye ikide bir tekrar denedim ama olmadı dün servisten geldiler evde olmayacakmış bugün gelip makineyi alacaklardı ama hala gelmediler bekliyorumÇok geçmiş olsun canım ah makinenin bozulması kötü oluyor geçen bizdede bozuldu gibi oldu gösterge gitti 1 2 saat sonra kendi kendine düzeldi bakalım nereye kadar gidecek çok maliyetli olmaz inş canım
Sürekli büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor saatlerce tepişip ağlıyor yapmamak için direniyor totişinde kılcal çatlaklar var dedi doktor 3 tane lavman verdi krem şurup falan verdi inşallah geçici çözüm olmaz aylardır böyle ona da banada yettioy kıyamam kuzum yaaa.
tamir olsun bi an önce ama.. çok önemli .
wc problemi derken .
doktor ne dedi kuzum .
büyük niye ateşlendi şimdi of.. çok geçmiş olsun .
Geçmiş olsunbende belki düzelir diye ikide bir tekrar denedim ama olmadı dün servisten geldiler evde olmayacakmış bugün gelip makineyi alacaklardı ama hala gelmediler bekliyorum
Sürekli büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor saatlerce tepişip ağlıyor yapmamak için direniyor totişinde kılcal çatlaklar var dedi doktor 3 tane lavman verdi krem şurup falan verdi inşallah geçici çözüm olmaz aylardır böyle ona da banada yetti
Guzel tarif denicem yarinGünaydınlar
Sabah kızıma krep yaptım. Ucundan acizik isirdim.
Kızıma yumurta yediremiyorum, yese de 4 te 1 ini ancak yiyor. Bende bir yumurta biraz süt unla karistirim krep yapıyorum. 1 yumurtalı krep oluyor krebinn tamamını yiyor, 1 yumurta yemis oluyor..
Çocuğu yumurta yemeyen varsa, tavsiye olsun diye yazdım.
Kahvaltı hiç canım istemedi.
Dün akşam yaptığım kabaklı ayran aşı çorbası içtim.bir kase.
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirbende belki düzelir diye ikide bir tekrar denedim ama olmadı dün servisten geldiler evde olmayacakmış bugün gelip makineyi alacaklardı ama hala gelmediler bekliyorum
Sürekli büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor saatlerce tepişip ağlıyor yapmamak için direniyor totişinde kılcal çatlaklar var dedi doktor 3 tane lavman verdi krem şurup falan verdi inşallah geçici çözüm olmaz aylardır böyle ona da banada yetti
8 tane içli köfte miiiiiBugünkü diyet listem Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 1 satalık 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
Öğle: yoğurt 1 kase
Canım bişey istemedi
Ara 2 bardak cay 4 susamlı çubuk
Aksam: 8 tane içli köfte yarım dilim ekmek ayran salata
2.5 buçuk şu
Pulbiber li yoğurt gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?