Canım aklimdaydin, merak ettim seni.Selam kizlar ah internetimizi kopardilar bakim calismasi adi altin da 15 gundur illah ettim yaaa ilk zaman lar 1gb internetimden girdim sonra oda 2 gunde bitti 1 gun yazdim size sayfa yenilenmio bekle bekle yok bi baktim sms gb bitti die allahim kimseyi netsiz birakmasin
Yap canım bakalım fark edecek miCanım bende yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim. Orada artık diyet hakgetire
Ama dönünce akşam 6 dan sonra yemeyeceğim. Sabah 10 gibi de kahvaltı yaparsam 16 saatlik süre oluyor. Dönünce bunu uygulayacagim.
Aslından akşam yemeklerim 5-6 civarı ama sonrasında sütlü kahve meyve mısır birseyler yeniyor. Artık sadece aoda su kahve çay içerim akşamları.
Bugün 4. Günüm 8-16 da. Ilk 3 gün sadece 2 öğün yedim ama bugün işte yorulunca öğlen 1 porsiyon sebze ile ara öğün gibi bisi yaptim8 -16 saat . gayet mantıklı .
duymuştum daha önce . başarıya ulaşırsın bu şekilde bence.
Canim bikac haftadir seni motive olmuş görüyorum iyi gidiyorsun menülerde güzell tebriklerKahvaltı
2 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek.
Ara
Elma, kahve
Akşam
Köfteli hünkar beğendi.
8 minik misket köfte vardı üstünde.
1 bardak ayran, salata.
Başka birşey yemem.artik inşallah.
Sağol canım. İnşallah böyle devam eder.Canim bikac haftadir seni motive olmuş görüyorum iyi gidiyorsun menülerde güzell tebrikler
Ne kadar kalacaksiniz? az hasarla atlatmaya bakarsın tatile de her zaman mi çıkılıyor canımSağol canım. İnşallah böyle devam eder.
Yarıyıl tatilinde memlekete gidecem, bütün duzenim değişecek
Lahana tiroide iyi gelmezz canım biliyorsundur iki gundur yiyorsun dokunmasın ben etkisini hemen görmem ama sen ağrı yapiyor falan diyordun ondan dedimBugün ara öğün yaptım birtane yerli muzun üzerine tarçın ve fındık ceviz kırdım 4 kaşık yoğurt koydum yedim iyi geldi
Akşam bir porsiyon lanana kavurması
Yarım kase yoğurt bir dilim ekmek
Canım yarıya l tatili boyunca yani 2 hafta kalacağım. Cumartesi ben gideceğim, bir hafta sonra eşim gelecek.Ne kadar kalacaksiniz? az hasarla atlatmaya bakarsın tatile de her zaman mi çıkılıyor canım
Yiyecek birşey bulamadım ondan yedim canımLahana tiroide iyi gelmezz canım biliyorsundur iki gundur yiyorsun dokunmasın ben etkisini hemen görmem ama sen ağrı yapiyor falan diyordun ondan dedim
Karnıbahar yenebiliyor mu ketodaSelam bayanlar günü kazasız belasız bitirmenin huzuru ile...
Kahvaltı
3peynirli kaşarlı yumurta
Öğle
Karnabahar haşlama yarim porsiyon
Akşam
Turşu kavurma
Tavuk sote
3 badem
3lt su 4 yeşil çay...
Bir gün daha böyle geçti. Kendime hayret ediyorum hayatımda ilkkez bu kadar lacamaksiz diyet yapıyorum. Ve uğraşıyorum ama yediklerim1000kaloriyi zor geçiyor yada geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?