Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım pazarlarda köylülerde satıyor bir gittiğinde bakın sor pazarcılara
Canım bakayım cumartesi günü inşaAllah bulurum. Benim altta ki dişimin birinin kökü görünüyor birinin de yarısı görünüyor yani yüksek ihtimal ameliyat olacağım korkuyorum bu dağ kemiği ileri düzeyde çekilmelere de fayda eder mi acaba?

Kızlar bugün menü paylasmasam olur mu? Hiç iç açıcı değil pişman değilim yediklerimden sadece buraya yazmaya çekindim yarın tekrar yeniden 4 elle sarılıp tam motive halimle geri döneceğim aranıza inşaAllah. Bu ara bir kopukluk yaşıyorum toparlayamadım kendimi 2 gün iyiysem 1 gün kötü oluyorum. Bu da geçecek biliyorum motivasyonunu kesinlikle kaybetmemem lazım.

Yazma canım napalm benide yarın kaynanamların günü varmış zorla götirmeseler bari zor toparlamışken bugünden detox yapıyorum olmazsa yarın akşamda yaparım

Yazma canım napalm benide yarın kaynanamların günü varmış zorla götirmeseler bari zor toparlamışken bugünden detox yapıyorum olmazsa yarın akşamda yaparım
Ne detoksu canım ? Ben de yapayım dedim kabak detoksu kabağın kilosu 8-10 lira arası olmuş pazar çok pahalıydı bu hafta

Diş için görmeden anlarlar mı acaba?
Canım ben o hocadan duydum iyi geldiğini görenler napıyor ki doktorlar yani çünkü onun tıpta tedavisi yok babamdada var biliyorum dişleri geç kalındığı için döküldü hatta damak bile kalmadı da doktor damağa bir işlem yaptı sonra dış yaptırdı inan damak olmayınca dişte durmuyor işlem yapmasam disleri taşıyamazsın demiş

Ne detoksu canım ? Ben de yapayım dedim kabak detoksu kabağın kilosu 8-10 lira arası olmuş pazar çok pahalıydı bu hafta
Dereotlu olan varya yeşil elma detoxu ben maydanoz yerine dereotu koyuyorum yeşil çayda sallama kalmış limonda kalmamış limonlu salllama çay koydum geçen hafta yaptım hatırlarsan baya ipin ucunu kaçırmıştım birgünde eksiye düştüm çok şükür

Geçmiş olsun ara öğün yapmiyormusun

Canım ya sana zahmet olmazsa bana tekrar paylasirmisim yarın yapayım

Canım özel de mi yaptırdı devlette mi? Peki ne kadar ileriydi babanın durumu korktum iyice

Canım özel de mi yaptırdı devlette mi? Peki ne kadar ileriydi babanın durumu korktum iyice
Devlette yaptırdı doktoru çok iyiydi güvendi şimdi mutlu valla o eskileri anmak bile istemiyorum anlatayım sana yemek yerken sallanıyordu bir defa ekmekte kaldı dışı sapasağlam dış ne çürük ne birşey var ama döküldü çoğu dişide sallanıyordu sert birşey yemeye özellikle et yemeye korkuyordu yarın santim yukarı çekilmişti birde rengi değişmişti damağın

Canım ya sana zahmet olmazsa bana tekrar paylasirmisim yarın yapayım
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 büyük limon
  • 2 yeşil elma
  • 2 küçük parça taze zencefil ( Boyutu fotoda var)
  • 1 çubuk tarçın
  • 5 adet tane karabiber
  • 1 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 5 adet tane yasemin çayı ( Ben bulamadığım için kullanmadım ama olursa çok iyi olur )
  • 1, 5 litre su
O gün yemek için;

• 3 haşlanmış yumurta ( Sabah öğle akşam öğünü )
Hazırlanışı

Yazın yaklaşmasıyla kilo verme telaşına düşen (Benim gibi) tüm bayanlara selam :) spora bile başladım ufaktan yememe dikkat etmeye başladım derkeen haldır haldır etrafta yağ yaktıran detoks tarifi aramaya koyuldum.Malum göbeğimdeki yağlar yakında benim yerime araştırmaya başlayacaklar :) neyse hanımlar bu tarif inanılmaz yayılmış herkes denemiş ayrıca bir televizyon programında uzman kişice tarifi verilmiş ayda tamı tamına 6 kilo yağ yakmak deyince benim gözler bir açıldı ki :) hemen bugünden yaptım, başlıyorum. Aman ha pazartesiye kalmasın yalan olur dedim :)
Şimdi tarifime geçiyorum. Çok basit hanımlar.

1. Çubuk tarçını, karabiberi, yeşilçayı tencereye koyun.
  2. Maydanozları yıkayıp birkaç parçaya bölüp atın tencereye.
  3. Yeşil elmaları kalın kalın soyup kabuklarını tencereye ekleyin.
  4. Limonunuz büyük değilse benimkiler gibi küçükse 2 tane kullanın yarıya bıçakla kesip onuda tencereye atıyoruz.
  5. Taze zencefilimizide kabaca bi rkaç parçaya bölüp tencereye ekliyoruz.
  6. Ve üzerine 1. 5 litre soğuk su ekleyip ocağımıza alalım kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatıyoruz ve ocağın altını kısıp bir 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyoruz.
  7. Soğuyana kadar tencerede öylece bekliyor, demleniyor.
  8. Sonra süzüyoruz ve sürahiye koyuyoruz. İşte bu kadar :)
    Tadı çok keskin ve ekşimsi.
  9. Ben fazla bekletmeden düzdüm birde kırmızı elma ekledim tadı daha güzel oldu birde bugün duydum pekmezde ödem attırıyormuş istersen içine koyabilirsin

Ayy benim de aynı sadece sallanmiyor canım 2 ay önceye kadar koyu pembeydi şimdi mor renk oldu diş etlerim benim hamileliğim de başladı bu illet o zaman tedavi olamadım doğum yaptım emzirdiğim için yine tedavi olamadım kızım neredeyse 1.5 yaşında artık yeteri kadar süt aldığı için dedim başlayayım tedaviye peki babanın dişleri takmami yoksa monte mi canım

Canım bu 3 yumurta diyor ya o her öğün sadece bir yumurta mı yoksa her öğün 3 er yumurta mı? Bir de bu 1 gün mü yapılacak canım

Denemekte fayda var ama diş eti çekilmesine küçük bir operasyonla hallediyorlar uyuşturma falan yaptıkları için ağrı falanda olmuyor canım

Denemekte fayda var ama diş eti çekilmesine küçük bir operasyonla hallediyorlar uyuşturma falan yaptıkları için ağrı falanda olmuyor canım
Canım baktım ben internette çok zor geçti vs yapıyorlardı özellikle uyusturduklarinda 4 5 tane iğne kullaniyorlarmis ya offff stres stres sardı beni

Canım baktım ben internette çok zor geçti vs yapıyorlardı özellikle uyusturduklarinda 4 5 tane iğne kullaniyorlarmis ya offff stres stres sardı beni
Doktorada bağlı tabi ama iğneler sinek ısırığı gibi korkulacak bişey yok herkesin acı eşiği farklı bide internetteki yorumlar bazen çok abartılı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…