Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım nasıl oldu olay kıyamam kuzuma
Canım kaynama gittik günleri vardı poğaça vardı fırında ban bak dedi bende kızı sen tut ozaman bakayu dedim olmuş alayım dedim birtane havlu aldım elini yakma dedi neyse ocağın üzerinde tencere vardı onun üzerine koyacaktır oda kalkmış şuraya köy diye yer gösteriyor zaten oraya koyacaktımdaa tepsiyi koyarken eğildi kızda elini uzattı ya tutaydı tepsiyi ben napardım orda başlandı eli üzeri işaret parmağının üzeri bildiğin demiri ete basarlar ya öyle oldu ben kız yandı diyorum anlmoyor ben yanmdm yok birşeyim diyor otutturmusken niye kalkarki madem sende kalkcan kalk yap sinirlerim çok bozuk yanık kremi sürüyorum sürekli

Canım çok üzüldüm gerçekten kv cahillik etmiş. Bu kv lerde var böyle hem iş yap der hem de kendisi gelir yapmaya çok saçma olan miniğe olmuş kıyamam ya nemli tut canım ağzına felan sokarsa ellerini dikkat et olur mu Allah yardımcısı olsun kuzumun

Yanık kremi sürüyorum amnhematemmi sürsem daha iyi olur onun iyileştirme etkisi daha fazla sağolasın canım

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki offf off

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki offf off
Nadalcım ben dün yine hunharca yedim.
Midem artık almıyordu ama ben yatana kadar tıkıştırmaya devam ettim. Yemin ederim görseniz insan değil bu derdiniz
Gülüyorum ağlanacak halime...

Neyse bu sabah artık fiziksel olarak bitik vaziyetteydim. Sindirime yardımcı tüm organlarım yorgun, bitik, perişan... İstesem de yiyemedim artık. Zaten istemiyorum tiksindim resmen. Boş mideyi özledim.

Bir kitap okuyordum beni çok sardı.
Şizofren bir kadının hikayesini anlatıyor. Dün başlayıp bugün bitirdim kitabı. Beni çok etkiledi. Biraz ibadet ettim, 3 mil leslie yaptım, sıvı şeyler tükettim sadece. Tabii sadece sıvı şeyler de midemi bulandırdı. Fiziksel olarak iyi değilim. Bugün bir şey yemeden atlatırsam yarın çok daha iyi olacağıma inanıyorum.

Ay resmen psikolojik vakayım ama normal insanlar gibi dolaşıyorum ortalıkta

İyi akşamlar kızlar
Akşam 17:00
Tavuk suyu çorbası (un kullanmadım üzerine yarım y.kaşığı tereyağı tabakta çok yağlı gözüküyor ama normal bir çorbaydı)
Birazda haşlama tavuktan kalanları didikleyip tavada baharat z.yağ tereyağıyla soteledim
Limonlu Salata
Ayran

canim sen cok siki yapmiyordun diyet dimi ama yine de peyniri aksamlari tuketme bana diyetisyen kahwaltida bile ya peynir yada yumurta wermisti ilk hafta paylasim dedim
Kızlar kusura bakmayın kızımın elini yaktı kaynanam ondan giremedim çok huzursuz
cok gecmis olsun
Sen baya iyi gidiodun ne oldu bole

canim sen cok siki yapmiyordun diyet dimi ama yine de peyniri aksamlari tuketme bana diyetisyen kahwaltida bile ya peynir yada yumurta wermisti ilk hafta paylasim dedim
aaa öyle mi dedi. ben de araştırayım.

çok sıkı yapmıyorum bu arada. şimdilik öncelikle sağlıksız beslenmeyi bırakmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…