Eli su topladı dizlerim titriyor resmenAytanesii canım geçmiş olsun inşaAllah kötü bir şey olmamıştır. Rabbim acısını alsın yavrunun içim kıyıldı okurken
Bana göre çok yandı da unuttu acısını sağ eli birde en çok onu kullanıyorAy çok geçmiş olsun canım çocuklara hiç kıyamıyorum bir tuhaf oldum sizi hiç düşünemiyorum baya yandımı canım
Az kaldı çok ciddi tanığa sebep oluyordu ya avuçlasaydı korkudan gözümü kırpamıyorum hal o korku geçemediAa çok geçmiş olsun. Ciddi bir yanık değildir umarım
Canım nasıl oldu olayEli su topladı dizlerim titriyor resmen
Canım kaynama gittik günleri vardı poğaça vardı fırında ban bak dedi bende kızı sen tut ozaman bakayu dedim olmuş alayım dedim birtane havlu aldım elini yakma dedi neyse ocağın üzerinde tencere vardı onun üzerine koyacaktır oda kalkmış şuraya köy diye yer gösteriyor zaten oraya koyacaktımdaa tepsiyi koyarken eğildi kızda elini uzattı ya tutaydı tepsiyi ben napardım orda başlandı eli üzeri işaret parmağının üzeri bildiğin demiri ete basarlar ya öyle oldu ben kız yandı diyorum anlmoyor ben yanmdm yok birşeyim diyor otutturmusken niye kalkarki madem sende kalkcan kalk yap sinirlerim çok bozuk yanık kremi sürüyorum sürekliCanım nasıl oldu olaykıyamam kuzuma
Canım çok üzüldüm gerçekten kv cahillik etmiş. Bu kv lerde var böyle hem iş yap der hem de kendisi gelir yapmaya çok saçma olan miniğe olmuşCanım kaynama gittik günleri vardı poğaça vardı fırında ban bak dedi bende kızı sen tut ozaman bakayu dedim olmuş alayım dedim birtane havlu aldım elini yakma dedi neyse ocağın üzerinde tencere vardı onun üzerine koyacaktır oda kalkmış şuraya köy diye yer gösteriyor zaten oraya koyacaktımdaa tepsiyi koyarken eğildi kızda elini uzattı ya tutaydı tepsiyi ben napardım orda başlandı eli üzeri işaret parmağının üzeri bildiğin demiri ete basarlar ya öyle oldu ben kız yandı diyorum anlmoyor ben yanmdm yok birşeyim diyor otutturmusken niye kalkarki madem sende kalkcan kalk yap sinirlerim çok bozuk yanık kremi sürüyorum sürekli
Yanık kremi sürüyorum amnhematemmi sürsem daha iyi olur onun iyileştirme etkisi daha fazla sağolasın canımCanım çok üzüldüm gerçekten kv cahillik etmiş. Bu kv lerde var böyle hem iş yap der hem de kendisi gelir yapmaya çok saçma olan miniğe olmuşkıyamam ya nemli tut canım ağzına felan sokarsa ellerini dikkat et olur mu Allah yardımcısı olsun kuzumun
Hametan iyi gelir canimYanık kremi sürüyorum amnhematemmi sürsem daha iyi olur onun iyileştirme etkisi daha fazla sağolasın canım
Yanık fazla ise dr görür canım onlar bikac tane yanık kremi falan verebiliyorlar benim kızım da 2 yaşinda yanmıştı birsuru krem kullandık iz kalmadıYanık kremi sürüyorum amnhematemmi sürsem daha iyi olur onun iyileştirme etkisi daha fazla sağolasın canım
Hiç bilemiyorum ki canım başıma böyle talihsizlik gelmediYanık kremi sürüyorum amnhematemmi sürsem daha iyi olur onun iyileştirme etkisi daha fazla sağolasın canım
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki offf offGünaydın hanımlar,
Herkes için bol eksili bir gün olsun inşallah.
Ben bugün tartılmayı unuttum. Evden çok apar topar çıktım sabah. Belki iyi oldu, moralim bozulacaktı o kesin (şu anda hiç bozuk değil sanki). Olsun kara listeye bu kiloyla girmek iyi olmazdı @sarfansari bu hafta bana üzgün bir surat çiz lütfen:)) Ben baktığım zaman anlarım bu hafta neler olduğunu:))
Beslenmeme gelince, pazar akşamından bu yana saçma sapan beslenme modundayım. Bilenler biliyor ara sıra böyleyim ben. Sadece sıklığı ve uzunluğu değişir. Epeydir bu modda değildim. En son yılbaşındaydı işte. Yine sıklaştı gibi arasıonun öncesinde epeydir böyle değildim diyeyim.
Şimdilik 4 gün oldu. Her sabah kalkıp tamam yaa bu sabah sağlıklı beslenmeye geçiyorum artık diyorum. Tabii sabah pek iştah olmayınca kendime inanarak başlıyorum güne ve sonra karşıma çıkan ilk cezbedici yemekte bütün motivasyonumu yitirip o ilk lokmayla birlikte hunharca yemeye geçiş yapıyorum...
Gerçekten midem çok yorgun. Beynim de öyle. Hayır bir de domino taşları gibi bir tanesi devrilince hepsi devrilmeye mahkum bir hayatım var. İbadetlerimden zevk almıyorum, kitap okuyamıyorum, çok yiyorum diye hayatımın diğer alanları da nasibini almak zorunda mı???
@aaadddaaa anlıyorsun beni, mükemmeliyetçi kişilik; ya her şey mükemmel gitmelidir ya da her şey berbat gitmeye mahkumdur. Bir şey tam olamıyorsa o halde hiç olmasın’dır.
Neyse.. sabah sabah kafa şişirmeyeyim
Velhasıl Bugün de kendimden yana umutluyum:)) Tamam yaa sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum bugüntaam taam
Nadalcım ben dün yine hunharca yedim.Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki offf off
canim sen cok siki yapmiyordun diyet dimi ama yine de peyniri aksamlari tuketme bana diyetisyen kahwaltida bile ya peynir yada yumurta wermisti ilk hafta paylasim dedimmenüm
sabah:
soğuk sandviç (beyaz ekmekli)
çay
filtre kahve
öğlen: birer porsiyon
mercimek çorbası
dolma
yoğurt
salata
helva
akşam:
bolca peynir
domates
zeytin
iki dilim tam tahıllı ekmek
1,5-2 avuç yer fıstığı
1 ceviz
yarım kurabiye
bundan sonrası bol su ve çay kahve ile geçer.
su içmelere doyamıyorum gene. gün boyuda 2 litre kadar içmişimdir.
cok gecmis olsunKızlar kusura bakmayın kızımın elini yaktı kaynanam ondan giremedim çok huzursuz
Sen baya iyi gidiodun ne oldu boleNadalcım ben dün yine hunharca yedim.
Midem artık almıyordu ama ben yatana kadar tıkıştırmaya devam ettim. Yemin ederim görseniz insan değil bu derdiniz
Gülüyorum ağlanacak halime...
Neyse bu sabah artık fiziksel olarak bitik vaziyetteydim. Sindirime yardımcı tüm organlarım yorgun, bitik, perişan... İstesem de yiyemedim artık. Zaten istemiyorum tiksindim resmen. Boş mideyi özledim.
Bir kitap okuyordum beni çok sardı.
Şizofren bir kadının hikayesini anlatıyor. Dün başlayıp bugün bitirdim kitabı. Beni çok etkiledi. Biraz ibadet ettim, 3 mil leslie yaptım, sıvı şeyler tükettim sadece. Tabii sadece sıvı şeyler de midemi bulandırdı. Fiziksel olarak iyi değilim. Bugün bir şey yemeden atlatırsam yarın çok daha iyi olacağıma inanıyorum.
Ay resmen psikolojik vakayım ama normal insanlar gibi dolaşıyorum ortalıkta
Günler diyeti kötü etkiliyor herkes yerken yememek zor afiyet olsunBugun menu yok bende gun um war di diyetisyende kacamak icin izin werdi bende dibine wurdum
Ara sıra böyle olur bana no panicSen baya iyi gidiodun ne oldu bole
aaa öyle mi dedi. ben de araştırayım.canim sen cok siki yapmiyordun diyet dimi ama yine de peyniri aksamlari tuketme bana diyetisyen kahwaltida bile ya peynir yada yumurta wermisti ilk hafta paylasim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?