Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi geceler kızlar

Saat 11.30 da
2 catal patates kızartması
1 minik sosis
Çeyrekten az simit

Saat 3.10 da
1.5 kepçe bol naneli ve acılı yayla çorbası

Saat 4.30 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy yeşil elma

Saat 6 da
6 minik köfte yağsız tavada pişti
5 mantar yağsız tavada pişti
1 küçük kırmızı pancar salatası 2 kaşık yoğurtla
Kıvırcık salatası

Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie daha yaptım
Şimdi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içiyorum
2 kupa da yeşilçay içeceğim

Kızlar benim maa ailem benden irmik helvası istedi yaptım. Ondan da 3 tatlı kaşığı yedim

Yanık kremi sürüyorum amnhematemmi sürsem daha iyi olur onun iyileştirme etkisi daha fazla sağolasın canım
çok geçmiş olsun canım umarım daha iyidir minik kuzu1
canım benim ya sende farkındalık var pişmanlığını yaşıyor saçmalığını görüyor tedavi olmak için çaba sarf ediyorsun benim gibi kendinibilmez acizler ne yapsın yiyom yiyom sonra dönüp yine yiyom ben bile benden sıkıldım
Allah iyiliğini versin nerden neyi bağladın
Eki Görüntüle 2578581
Günaydın kızlar
Sabah 10.30
Tereyağlı peynirli maydanozlu omlet
Peynir
Zeytin
Salatalık
1 muz 2 dilim elma
Marul maydanoz
Fındık
Yoğurt
Çay
Bu tabakta çok güzel ama ben nedense balıkla hiç doymuyorum 1 saat sonra acıkıyorum bide kendimi şartlandırdım herhalde canım mutlaka üstüne helva çekiyor her türlü sağlıklı gıda bana gelince kalorili bombaya dönüşüyor

Bilmiyorum bana yetiyor canım balıktan sonra helva yiyenleri duymuştum özellikle yaparlar ama bizde yok öyle o yüzden aramam canımda pek çekmiyor tatlıları artık

canım görünmez kaza olmuş . çok şükür daha büyük bi şey de olmamış .

ne kadar acımıştır kim bilir .
hızlıca iyileşir inşallah .
arkadaşlar söylemiş hamiietan krem çok iyi yanık için .

öhööüüü öhüüööö

çook güzelll. afiyet olsunn .

Gitmedim canım götürelim diyen olmadı valla eşin yanında olmayınca ben buralı değilim hicbiryer bilmiyorum
canım varsa bi resim at bize. yanık durumu nasıl . yani çok büyük bi yanık değilse doktora gerek yok .
gelmiş geçmiş olsun .
sadaka ver kuzum . bi çocuk mesela.
çantada genelde çikolata gofret varsa . çocukla dilenen biri görürsem çocuğun eline veriyorum .
içim rahat ediyor .

Bilmiyorum bana yetiyor canım balıktan sonra helva yiyenleri duymuştum özellikle yaparlar ama bizde yok öyle o yüzden aramam canımda pek çekmiyor tatlıları artık
bizde dun balik yedik esim mutlaka ustune helva yer bnde w isirik yerim cok kalorili bisydir

A aaadddaaa Canım çok geçmiş olsun eşim de aynı maalesef 2. kutu antibiyotik e başladı bugün. Doktora gittim iç hastalıklarına göndermiş ciğerleri iyi değilmiş doktor söyledi 1 aydır sürünüyor eşim nasıl bir hastalıksa yapıştı yakasına gitmiyor. Sen de dikkatli ol canım mutlaka tekrar git doktora.

Kizlar salgin var oyle kotu usutmusum ki resmen kan kusacaktim az kalsin bugun az daha iyiyim hcbisey yiyemiorim.hastaliktan sebep
Cok gecmis olsun canım bol bol sivi al sıcak şeyler iç tavuk sulu çorbalar içmeye çalış bol bol dinlen
Dün akşam bi arkadaşım cocuklara sirkeli su ıcirıyorum dedi sirke şifadır bikac damla koyabilirsin
Öksürüğün varsa da tereyağı az isit soğuyunca pekmez ekle iç
Ayrıca soğanın üstünü kes içini az oy içine bal koy onu iç gerçekten ise yarıyor yap
Evini bol bol havalandir eve okaliptuslu su veya lavantali su koyabilirsin antiseptikler
Hiç olmadı soğanı ikiye bol salona yatak odana koy önce biraz kokuyor ama sonra alışıyorsun
Tekrardan geçmiş olsun canim

A aaadddaaa cım geçmiş olsun
Tatil öncesi inşallah toparlarsın bir an önce.
amin cnm sagolasin
YAaa suanda cok tirsdim cnim benim de ilk kez boyle oluyor acaba bnde aile hekimine mi gtsem cigerlerim cikacak neredeyse

Simdi sirkeli sudan baslayarak dediklerini yapacagim canim bu kez fenayim baya bir

amin cnm sagolasin

YAaa suanda cok tirsdim cnim benim de ilk kez boyle oluyor acaba bnde aile hekimine mi gtsem cigerlerim cikacak neredeyse
Biran önce git canim. Annem de 2.5 aydır çekiyor öksürük afedersin kadın artık çişini yapıyormuş öksürmekten 3 farklı doktora gitti en son gittiği ciğerlerine berbat demiş işte bugün röntgen çekilecek sen de git bir an önce sağlık ihmale gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…