çok geçmiş olsun canım umarım daha iyidir minik kuzu1Yanık kremi sürüyorum amnhematemmi sürsem daha iyi olur onun iyileştirme etkisi daha fazla sağolasın canım
canım benim ya sende farkındalık var pişmanlığını yaşıyor saçmalığını görüyor tedavi olmak için çaba sarf ediyorsun benim gibi kendinibilmez acizler ne yapsın yiyom yiyom sonra dönüp yine yiyom ben bile benden sıkıldımNadalcım ben dün yine hunharca yedim.
Midem artık almıyordu ama ben yatana kadar tıkıştırmaya devam ettim. Yemin ederim görseniz insan değil bu derdiniz
Gülüyorum ağlanacak halime...
Neyse bu sabah artık fiziksel olarak bitik vaziyetteydim. Sindirime yardımcı tüm organlarım yorgun, bitik, perişan... İstesem de yiyemedim artık. Zaten istemiyorum tiksindim resmen. Boş mideyi özledim.
Bir kitap okuyordum beni çok sardı.
Şizofren bir kadının hikayesini anlatıyor. Dün başlayıp bugün bitirdim kitabı. Beni çok etkiledi. Biraz ibadet ettim, 3 mil leslie yaptım, sıvı şeyler tükettim sadece. Tabii sadece sıvı şeyler de midemi bulandırdı. Fiziksel olarak iyi değilim. Bugün bir şey yemeden atlatırsam yarın çok daha iyi olacağıma inanıyorum.
Ay resmen psikolojik vakayım ama normal insanlar gibi dolaşıyorum ortalıkta
Allah iyiliğini versin nerden neyi bağladınDeğil mi:)))
Mümkünse çekmesin de artık.
Yemeğe anlam yüklemeyi sevmiyorum, yiyorsun bitiyor sonuçta. Sonra tekrar acıkıyorsun zaten. Uykuya böyle bir anlam yüklemiyoruz mesela. Dinlenmiş olmak için uyuyoruz, uyanıyoruz, bitiyor. Bu yemekle imtihanı nedir yahu insanoğlunun
Eki Görüntüle 2578581
Günaydın kızlar
Sabah 10.30
Tereyağlı peynirli maydanozlu omlet
Peynir
Zeytin
Salatalık
1 muz 2 dilim elma
Marul maydanoz
Fındık
Yoğurt
Çay
Bu tabakta çok güzel ama ben nedense balıkla hiç doymuyorum 1 saat sonra acıkıyorum bide kendimi şartlandırdım herhalde canım mutlaka üstüne helva çekiyor her türlü sağlıklı gıda bana gelince kalorili bombaya dönüşüyorsenin bu güzel tabaklarının hatırına sabah ekmek yemeyeceğim özene bezene böyle tabak hazırlayıp fotosunu atacam
Eki Görüntüle 2578738
Iyi akşamlar kızlar
Akşam 18.45
Yağsız tavada zeytinyağında hamsi 2 dilim palamut (un kullanmadım)
Salata
Acı biber sosu
Bilmiyorum bana yetiyor canım balıktan sonra helva yiyenleri duymuştum özellikle yaparlar ama bizde yok öyle o yüzden aramam canımda pek çekmiyor tatlıları artıkçok geçmiş olsun canım umarım daha iyidir minik kuzu1
canım benim ya sende farkındalık var pişmanlığını yaşıyor saçmalığını görüyor tedavi olmak için çaba sarf ediyorsun benim gibi kendinibilmez acizler ne yapsın yiyom yiyom sonra dönüp yine yiyom ben bile benden sıkıldım
Allah iyiliğini versin nerden neyi bağladın
Bu tabakta çok güzel ama ben nedense balıkla hiç doymuyorum 1 saat sonra acıkıyorum bide kendimi şartlandırdım herhalde canım mutlaka üstüne helva çekiyor her türlü sağlıklı gıda bana gelince kalorili bombaya dönüşüyor
canım görünmez kaza olmuş . çok şükür daha büyük bi şey de olmamış .Canım kaynama gittik günleri vardı poğaça vardı fırında ban bak dedi bende kızı sen tut ozaman bakayu dedim olmuş alayım dedim birtane havlu aldım elini yakma dedi neyse ocağın üzerinde tencere vardı onun üzerine koyacaktır oda kalkmış şuraya köy diye yer gösteriyor zaten oraya koyacaktımdaa tepsiyi koyarken eğildi kızda elini uzattı ya tutaydı tepsiyi ben napardım orda başlandı eli üzeri işaret parmağının üzeri bildiğin demiri ete basarlar ya öyle oldu ben kız yandı diyorum anlmoyor ben yanmdm yok birşeyim diyor otutturmusken niye kalkarki madem sende kalkcan kalk yap sinirlerim çok bozuk yanık kremi sürüyorum sürekli
Eki Görüntüle 2578581
Günaydın kızlar
Sabah 10.30
Tereyağlı peynirli maydanozlu omlet
Peynir
Zeytin
Salatalık
1 muz 2 dilim elma
Marul maydanoz
Fındık
Yoğurt
Çay
balık arkasından tahin helvası yenir . adettendir.Bilmiyorum bana yetiyor canım balıktan sonra helva yiyenleri duymuştum özellikle yaparlar ama bizde yok öyle o yüzden aramam canımda pek çekmiyor tatlıları artık
öhööüüü öhüüöööİyi geceler kızlar
Saat 11.30 da
2 catal patates kızartması
1 minik sosis
Çeyrekten az simit
Eki Görüntüle 2578796
Saat 3.10 da
1.5 kepçe bol naneli ve acılı yayla çorbası
Eki Görüntüle 2578795
Saat 4.30 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy yeşil elma
Saat 6 da
6 minik köfte yağsız tavada pişti
5 mantar yağsız tavada pişti
1 küçük kırmızı pancar salatası 2 kaşık yoğurtla
Kıvırcık salatası
Eki Görüntüle 2578794
Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie daha yaptım
Şimdi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içiyorum
2 kupa da yeşilçay içeceğim
Kızlar benim maa ailem benden irmik helvası istedi yaptım. Ondan da 3 tatlı kaşığı yedim
ahhhhh baeeeybiiiEki Görüntüle 2578738
Iyi akşamlar kızlar
Akşam 18.45
Yağsız tavada zeytinyağında hamsi 2 dilim palamut (un kullanmadım)
Salata
Acı biber sosu
canım varsa bi resim at bize. yanık durumu nasıl . yani çok büyük bi yanık değilse doktora gerek yok .Gitmedim canım götürelim diyen olmadı valla eşin yanında olmayınca ben buralı değilim hicbiryer bilmiyorum
bizde dun balik yedik esim mutlaka ustune helva yer bnde w isirik yerim cok kalorili bisydirBilmiyorum bana yetiyor canım balıktan sonra helva yiyenleri duymuştum özellikle yaparlar ama bizde yok öyle o yüzden aramam canımda pek çekmiyor tatlıları artık
Cok gecmis olsun canım bol bol sivi al sıcak şeyler iç tavuk sulu çorbalar içmeye çalış bol bol dinlenKizlar salgin var oyle kotu usutmusum ki resmen kan kusacaktim az kalsin bugun az daha iyiyim hcbisey yiyemiorim.hastaliktan sebep
amin cnm sagolasin
YAaa suanda cok tirsdim cnim benim de ilk kez boyle oluyor acaba bnde aile hekimine mi gtsem cigerlerim cikacak neredeyse
Simdi sirkeli sudan baslayarak dediklerini yapacagim canim bu kez fenayim baya birCok gecmis olsun canım bol bol sivi al sıcak şeyler iç tavuk sulu çorbalar içmeye çalış bol bol dinlen
Dün akşam bi arkadaşım cocuklara sirkeli su ıcirıyorum dedi sirke şifadır bikac damla koyabilirsin
Öksürüğün varsa da tereyağı az isit soğuyunca pekmez ekle iç
Ayrıca soğanın üstünü kes içini az oy içine bal koy onu iç gerçekten ise yarıyor yap
Evini bol bol havalandir eve okaliptuslu su veya lavantali su koyabilirsin antiseptikler
Hiç olmadı soğanı ikiye bol salona yatak odana koy önce biraz kokuyor ama sonra alışıyorsun
Tekrardan geçmiş olsun canim
Soğanın içine bal ve tereyağlı pekmez öksürük için birebirCanım sana dediklerimin aynısını oğluma yapıyorum inşallah icer
Biran önce git canim. Annem de 2.5 aydır çekiyor öksürük afedersin kadın artık çişini yapıyormuş öksürmekten 3 farklı doktora gitti en son gittiği ciğerlerine berbat demiş işte bugün röntgen çekilecekamin cnm sagolasin
YAaa suanda cok tirsdim cnim benim de ilk kez boyle oluyor acaba bnde aile hekimine mi gtsem cigerlerim cikacak neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?