Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ben 2 hafta yokum. O sıra sen toparlar, bana attığın 3 farkı, 5 e cikarirsin bozma moralini

Canım ben 2 hafta yokum. O sıra sen toparlar, bana attığın 3 farkı, 5 e cikarirsin bozma moralini
Canım yaa güleyim mi üzüleyim bir an tereddüt ettim:)) Yarış işin cilvesi, yoksa herkes kendiyle yarışıyor biliyorsun. Sana 5 fark atmak yeme bozukluğumu geçirseydi keşke o zaman yarışın bir anlamı olurdu.

nasıl yapıyorsun . tarif verir misin . kerevizi çok severim de.
Canım 1 çay kaşığı ayçiçeği yağı ve 1 çay kaşığı tereyağı eritiyorum 1 yemek kaşığından biraz az un ekleyip kavuruyorum 1 büyük ve ya 2 orta küçük kerevizı soyup küp küp dogruyorum tencereye koyup kısık ateşte kavuruyorum 1 küçük patates 1 büyük soğan 3 diş sarımsak da ekleyip kavuruyorum sıcak su ve kemik ilik tavuk veya et suyu varsa her birinden biri 1 su bardagi ekleyip sebzeler pisine kadar bekliyorum en son tuzunu ve ince ince kiydigim maydonoz ve kereviz yapraklarını ekleyip blenderden çekiyorum

Bu hafta kilo veremedim dikkat ettim gerçekten dün kan tahlili sonuçlarımı aldım kanım ve d vitaminim sınırda veya biraz altında dr ilaç başlattı ikisine de kilo veremememe ne kadar etkisi olur bilmem
hiç fikrim yok .
tam sınırda olmasına ragmen ilaç vermiş . genelde vermezler . çok düşük değilse. beslenmeye dikkat et derler .
şunu ye , iç diye söylemişlerdi büyük oğluma. kan sınıra yakındı . ama düşüktü.

Saol canım bende çiğ deneyeyim o zaman vitamince kaybolmaz öyle hem

Son düzenleme:
Bu hafta kilo veremedim dikkat ettim gerçekten dün kan tahlili sonuçlarımı aldım kanım ve d vitaminim sınırda veya biraz altında dr ilaç başlattı ikisine de kilo veremememe ne kadar etkisi olur bilmem
D vitamini baya etkiliyor canım kilo vermeyi sana olumlu etkisi olacaktır ilaçların geçmiş olsun canım

Kan siniri 11 benim 11.4 oldum olası düşük bu ara rahim duvarında kalınlaşma var regl yoğunluğu ve gün sayisi çok oluyor daha da kan kaybediyorum

seker ilaci kullandim kestik bu ay dustu die birde migren icin sibelium kullaniyorum diyetisyen bilior
Diyetisyene gidiyorum canim ben kolestrolum triodim sinirda insulin direncim yuksekti basladigim da 1 ay oldu daha bakalim.Yani listem bu ilk haftalar boyle degildi gayet doyuruydu

Son düzenleme:
Hep bu soyleyemediklerinden hep at icinden gitsin atara atar gidere gider

Kizlar aksam oldu ses cikmadi neden kimse kilo takvimini yapmadi ben arada bi alinan karari kacirmis olabilirmiyim

17 ocak yuzde tablosu
Ertugrulun annesi 0.629
Zeze35 0.16
Bestekiz 2.17

Sira kimde
Kizlar aksam oldu ses cikmadi neden kimse kilo takvimini yapmadi ben arada bi alinan karari kacirmis olabilirmiyim

17 ocak yuzde tablosu
Ertugrulun annesi 0.629
Zeze35 0.16
Bestekiz 2.17
Sıra kimdeydi acaba bi de hala bildirim yapmayanlar var

Kan siniri 11 benim 11.4 oldum olası düşük bu ara rahim duvarında kalınlaşma var regl yoğunluğu ve gün sayisi çok oluyor daha da kan kaybediyorum
benim de wardi dogum dan once kucuk bi operasyon gecirmistim ama benim cok az reglm cok agrim oluyor suan
Sira kimde
Sıra kimdeydi acaba bi de hala bildirim yapmayanlar var
Bende bacim yaptim listeyi wallaaaa dahasini bilmem

17 ocak yuzde tablosu
Ertugrulun annesi 0.629
Zeze35 0.16
Bestekiz 2.17
Canim ben kilo alanlar grubundayim
KILIO VERENLER

1. BESTEKIZ % 2.17
2.@ertuğrulunhalimesi % 0.629

KILO ALANLAR
Z zeze_35

SABIT OLUP KILOSUNU KORUYANLAR
@demirleke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…