- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Canım ben 2 hafta yokum. O sıra sen toparlar, bana attığın 3 farkı, 5 e cikarirsinGünaydın hanımlar,
Herkes için bol eksili bir gün olsun inşallah.
Ben bugün tartılmayı unuttum. Evden çok apar topar çıktım sabah. Belki iyi oldu, moralim bozulacaktı o kesin (şu anda hiç bozuk değil sanki). Olsun kara listeye bu kiloyla girmek iyi olmazdı Safransari bu hafta bana üzgün bir surat çiz lütfen:)) Ben baktığım zaman anlarım bu hafta neler olduğunu:))
Beslenmeme gelince, pazar akşamından bu yana saçma sapan beslenme modundayım. Bilenler biliyor ara sıra böyleyim ben. Sadece sıklığı ve uzunluğu değişir. Epeydir bu modda değildim. En son yılbaşındaydı işte. Yine sıklaştı gibi arasıonun öncesinde epeydir böyle değildim diyeyim.
Şimdilik 4 gün oldu. Her sabah kalkıp tamam yaa bu sabah sağlıklı beslenmeye geçiyorum artık diyorum. Tabii sabah pek iştah olmayınca kendime inanarak başlıyorum güne ve sonra karşıma çıkan ilk cezbedici yemekte bütün motivasyonumu yitirip o ilk lokmayla birlikte hunharca yemeye geçiş yapıyorum...
Gerçekten midem çok yorgun. Beynim de öyle. Hayır bir de domino taşları gibi bir tanesi devrilince hepsi devrilmeye mahkum bir hayatım var. İbadetlerimden zevk almıyorum, kitap okuyamıyorum, çok yiyorum diye hayatımın diğer alanları da nasibini almak zorunda mı???
A aaadddaaa anlıyorsun beni, mükemmeliyetçi kişilik; ya her şey mükemmel gitmelidir ya da her şey berbat gitmeye mahkumdur. Bir şey tam olamıyorsa o halde hiç olmasın’dır.
Neyse.. sabah sabah kafa şişirmeyeyim
Velhasıl Bugün de kendimden yana umutluyum:)) Tamam yaa sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum bugüntaam taam
Canım yaa güleyim mi üzüleyim bir an tereddüt ettim:)) Yarış işin cilvesi, yoksa herkes kendiyle yarışıyor biliyorsun. Sana 5 fark atmak yeme bozukluğumu geçirseydi keşkeCanım ben 2 hafta yokum. O sıra sen toparlar, bana attığın 3 farkı, 5 e cikarirsinbozma moralini
Canım 1 çay kaşığı ayçiçeği yağı ve 1 çay kaşığı tereyağı eritiyorum 1 yemek kaşığından biraz az un ekleyip kavuruyorum 1 büyük ve ya 2 orta küçük kerevizı soyup küp küp dogruyorum tencereye koyup kısık ateşte kavuruyorum 1 küçük patates 1 büyük soğan 3 diş sarımsak da ekleyip kavuruyorum sıcak su ve kemik ilik tavuk veya et suyu varsa her birinden biri 1 su bardagi ekleyip sebzeler pisine kadar bekliyorum en son tuzunu ve ince ince kiydigim maydonoz ve kereviz yapraklarını ekleyip blenderden çekiyorumnasıl yapıyorsun . tarif verir misin . kerevizi çok severim de.
hiç fikrim yok .Bu hafta kilo veremedim dikkat ettim gerçekten dün kan tahlili sonuçlarımı aldım kanım ve d vitaminim sınırda veya biraz altında dr ilaç başlattı ikisine de kilo veremememe ne kadar etkisi olur bilmem
Saol canım bende çiğ deneyeyim o zaman vitamince kaybolmaz öyle hemBen çok beğeniyorum canım kereviz çorbasını yumuşak bir tadı oluyor ekşi çok yakışıyorpancarı pişmiş olarak iki defa yedim bir tanesi mayonezlidi o güzeldi ikincisi mayonezsizdi onu beğenmedim malum diyet yapınca mayonez olmuyor çiğ tavsiye ediyorum o yüzden sen yine de ikisini de dene pişmiş çiğ hangisi hoşuna giderse onu yersin ☺
D vitamini baya etkiliyor canım kilo vermeyi sana olumlu etkisi olacaktır ilaçların geçmiş olsun canımBu hafta kilo veremedim dikkat ettim gerçekten dün kan tahlili sonuçlarımı aldım kanım ve d vitaminim sınırda veya biraz altında dr ilaç başlattı ikisine de kilo veremememe ne kadar etkisi olur bilmem
Kan siniri 11 benim 11.4 oldum olası düşük bu ara rahim duvarında kalınlaşma var regl yoğunluğu ve gün sayisi çok oluyor daha da kan kaybediyorumhiç fikrim yok .
tam sınırda olmasına ragmen ilaç vermiş . genelde vermezler . çok düşük değilse. beslenmeye dikkat et derler .
şunu ye , iç diye söylemişlerdi büyük oğluma. kan sınıra yakındı . ama düşüktü.
Teşekkürler canım inşallah bi etkisi olur ılaclarin daha başlamadım amaD vitamini baya etkiliyor canım kilo vermeyi sana olumlu etkisi olacaktır ilaçların geçmiş olsun canım
seker ilaci kullandim kestik bu ay dustu die birde migren icin sibelium kullaniyorum diyetisyen biliorşok diyet listesi gibi menü, kuş kadar yemişsin, kilolar gitmezse bence de olay çıkar
ben çok gelemediğim için bilemiyorum, diyetisyene mi gidiyorsun canım?
kullandığın ilaç var mı? belki su tutturuyordur (ödem yani).
Diyetisyene gidiyorum canim ben kolestrolum triodim sinirda insulin direncim yuksekti basladigim da 1 ay oldu daha bakalim.Yani listem bu ilk haftalar boyle degildi gayet doyuruyduAldigin kaloriyicok düşürürsen vücut sinyal verir metabolizma zayıflar veremezsin. Şeker hastalığım için gittiğim diyetisyen benim diyette yedigimden cok yiyecek yazdi. Aman doydum bunu yemeyim acikmadim arayi atlayım dedim 15 günde 500 gram anca gitti. Kızdı dedi herşey yenilecek ve iki haftada 1.5kg sırf yağdan gitti.
Herkes kendi bünyesini tabiki daha iyi bilir ama bir tecrübemle ilgili nacizane tavsiyem kendini çok ac bırakma.
Hep bu soyleyemediklerinden hep at icinden gitsin atara atar gidere giderGünaydın hanımlar,
Herkes için bol eksili bir gün olsun inşallah.
Ben bugün tartılmayı unuttum. Evden çok apar topar çıktım sabah. Belki iyi oldu, moralim bozulacaktı o kesin (şu anda hiç bozuk değil sanki). Olsun kara listeye bu kiloyla girmek iyi olmazdı Safransari bu hafta bana üzgün bir surat çiz lütfen:)) Ben baktığım zaman anlarım bu hafta neler olduğunu:))
Beslenmeme gelince, pazar akşamından bu yana saçma sapan beslenme modundayım. Bilenler biliyor ara sıra böyleyim ben. Sadece sıklığı ve uzunluğu değişir. Epeydir bu modda değildim. En son yılbaşındaydı işte. Yine sıklaştı gibi arasıonun öncesinde epeydir böyle değildim diyeyim.
Şimdilik 4 gün oldu. Her sabah kalkıp tamam yaa bu sabah sağlıklı beslenmeye geçiyorum artık diyorum. Tabii sabah pek iştah olmayınca kendime inanarak başlıyorum güne ve sonra karşıma çıkan ilk cezbedici yemekte bütün motivasyonumu yitirip o ilk lokmayla birlikte hunharca yemeye geçiş yapıyorum...
Gerçekten midem çok yorgun. Beynim de öyle. Hayır bir de domino taşları gibi bir tanesi devrilince hepsi devrilmeye mahkum bir hayatım var. İbadetlerimden zevk almıyorum, kitap okuyamıyorum, çok yiyorum diye hayatımın diğer alanları da nasibini almak zorunda mı???
A aaadddaaa anlıyorsun beni, mükemmeliyetçi kişilik; ya her şey mükemmel gitmelidir ya da her şey berbat gitmeye mahkumdur. Bir şey tam olamıyorsa o halde hiç olmasın’dır.
Neyse.. sabah sabah kafa şişirmeyeyim
Velhasıl Bugün de kendimden yana umutluyum:)) Tamam yaa sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum bugüntaam taam
Sıra kimdeydi acaba bi de hala bildirim yapmayanlar varKizlar aksam oldu ses cikmadi neden kimse kilo takvimini yapmadi ben arada bi alinan karari kacirmis olabilirmiyim
17 ocak yuzde tablosu
Ertugrulun annesi 0.629
Zeze35 0.16
Bestekiz 2.17
benim de wardi dogum dan once kucuk bi operasyon gecirmistim ama benim cok az reglm cok agrim oluyor suanKan siniri 11 benim 11.4 oldum olası düşük bu ara rahim duvarında kalınlaşma var regl yoğunluğu ve gün sayisi çok oluyor daha da kan kaybediyorum
Bende bacim yaptim listeyi wallaaaaSira kimde
Sıra kimdeydi acaba bi de hala bildirim yapmayanlar var
Canim ben kilo alanlar grubundayimKizlar aksam oldu ses cikmadi neden kimse kilo takvimini yapmadi ben arada bi alinan karari kacirmis olabilirmiyim
17 ocak yuzde tablosu
Ertugrulun annesi 0.629
Zeze35 0.16
Bestekiz 2.17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?