- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Afiyet olsun canım balıktan sonra bilmiyorum tatlı şeyler pek bağdaştıramiyom kafamda alışkanlık olsaydı belki bende yapamazdım helvasıbizde dun balik yedik esim mutlaka ustune helva yer bnde w isirik yerim cok kalorili bisydir
ben irmik helvası sevenlerdenimbalık arkasından tahin helvası yenir . adettendir.
canım çok geçmiş olsun ihmal etme biran önce doktora git ilaç kullan bol bol dinlen kendine iyi bak tatil geldi iyileşmelisinKizlar salgin var oyle kotu usutmusum ki resmen kan kusacaktim az kalsin bugun az daha iyiyim hcbisey yiyemiorim.hastaliktan sebep
Çok geçmiş olsun canım havalar buz gibi salgın var ortalıkta dediğin gibi hastanelerde adım atılacak yer yok canım dikkat edin kendinize kızlarKizlar salgin var oyle kotu usutmusum ki resmen kan kusacaktim az kalsin bugun az daha iyiyim hcbisey yiyemiorim.hastaliktan sebep
Alışkanlık gibi değil ya harbiden canım istiyor aranıyorum geçen akşam bizimkiler baklava aldı balıktan sonra o iyi gelmedi helvayı tercih ederdimAfiyet olsun canım balıktan sonra bilmiyorum tatlı şeyler pek bağdaştıramiyom kafamda alışkanlık olsaydı belki bende yapamazdım helvası
canim simdi sirkeli su yaotim sarimsak yuttum pekmekz ve teryagi kaldi biz dogu gorevindeyken hep bunu yapiyorlarlardi ama ben bunu nasil icerim bilemiorumCanım sana dediklerimin aynısını oğluma yapıyorum inşallah icer
benim ilk kez boyle oldu kuzum resmen fena usutmusum yani cok sagolasin ilac aldim simdi 2 tane onlari kullaniorumBiran önce git canim. Annem de 2.5 aydır çekiyor öksürük afedersin kadın artık çişini yapıyormuş öksürmekten 3 farklı doktora gitti en son gittiği ciğerlerine berbat demiş işte bugün röntgen çekileceksen de git bir an önce sağlık ihmale gelmiyor.
cok tesekkur ederim cnm evet ya cumaya kadar iyilesmleyim nadallcimmben irmik helvası sevenlerdenim
canım çok geçmiş olsun ihmal etme biran önce doktora git ilaç kullan bol bol dinlen kendine iyi bak tatil geldi iyileşmelisin
tesekkur ederim cnimmmÇok geçmiş olsun canım havalar buz gibi salgın var ortalıkta dediğin gibi hastanelerde adım atılacak yer yok canım dikkat edin kendinize kızlar
aliskanlik yaptigi icin istioruz eskiden tek tatli bu tarz seylermis ya babalardan dedelerden bunu gorduk sonrq da aliskanliga cevirdik bnde dun baligin ustune hemen 2 isirik caktim hasta olmasam daha coo yerdimAlışkanlık gibi değil ya harbiden canım istiyor aranıyorum geçen akşam bizimkiler baklava aldı balıktan sonra o iyi gelmedi helvayı tercih ederdim
Bu sabah senin tabaklara özendim çok güzel tabak hazırladım ama çocuklarla uğraşırken fotoğraf çekmeyi unuttum
1 yumurta (içinde 2 kaşık kavrulmuş lahana)
1 dilim kaşar
Çeyrek domates
1 küçük salatalık
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 közlenmiş biber
Çay çay çay
Birkaç kuruyemiş
Şimdi 1 meyve yiyecem
Bugün sabahtan çocukları kontrole götürdüm ancak öğlende kahvaltı yaptım Allah nasip ederse bugün sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim
en sevdiklerimIyi aksamlar kızlar
sabah kontrole hastaneye gittigim için kahvaltı yapamadım öglene kadar hastanede işin bitmedigi icin öglen pide ayran yedim bugün kaçamakli bir gündü eve gelince 1 muz fındık
Eki Görüntüle 2579153
Aksam 19.00
Ispanakli yumurta
Kereviz salatası üzerine biraz tereyağı döktüm Az morlahana acı biber sosu
canim ya. dikkat et. nasil basardin böyle üşüttün.canim simdi sirkeli su yaotim sarimsak yuttum pekmekz ve teryagi kaldi biz dogu gorevindeyken hep bunu yapiyorlarlardi ama ben bunu nasil icerim bilemiorum
Nane limon olayini da yaptim smdi
benim ilk kez boyle oldu kuzum resmen fena usutmusum yani cok sagolasin ilac aldim simdi 2 tane onlari kullaniorum
cok tesekkur ederim cnm evet ya cumaya kadar iyilesmleyim nadallcimm
tesekkur ederim cnimmm
aliskanlik yaptigi icin istioruz eskiden tek tatli bu tarz seylermis ya babalardan dedelerden bunu gorduk sonrq da aliskanliga cevirdik bnde dun baligin ustune hemen 2 isirik caktim hasta olmasam daha coo yerdim
Daha iyi canım kremleri karıştırıp sürüyorum baya iyileştiçok geçmiş olsun canım umarım daha iyidir minik kuzu1
canım benim ya sende farkındalık var pişmanlığını yaşıyor saçmalığını görüyor tedavi olmak için çaba sarf ediyorsun benim gibi kendinibilmez acizler ne yapsın yiyom yiyom sonra dönüp yine yiyom ben bile benden sıkıldım
Allah iyiliğini versin nerden neyi bağladın
Bu tabakta çok güzel ama ben nedense balıkla hiç doymuyorum 1 saat sonra acıkıyorum bide kendimi şartlandırdım herhalde canım mutlaka üstüne helva çekiyor her türlü sağlıklı gıda bana gelince kalorili bombaya dönüşüyor
Canım daha iyi kremle dolanıyorum kuruyor üzeri çabuk
sagol kuzum evet insallah cuma gidecegiz iyilesmeye calisiorum bnden de esime gecmis buguncanim ya. dikkat et. nasil basardin böyle üşüttün.
siz 15 tatilde asya ya giiyirdunuz demi.
iyi ol bi an evvel canim.
gecmis olsun
Ayy cnm neden agriyor ki safra kesesi senin dusundgun bisey mi yoksa boyle.bir rahatsziligin mi varsabah kahvaltim chiali keten tohumlu pekmezli gevrek. bi minik parca
işe gidince 2 ceviz. saat 11 de 3 kuru kayisi
saat 12.30 da 1 kase havuc salatasi .ton balikli misirli
az makarna. 1 tatli kasigi salçalı.
marul
saat 4 de 1 kupa kahve
aksam eve gidince 2 avuç finik
az sarelleee
1 kase pırasa.
2 kasik taze fasulye.
arada fistik kuru üzüm.
kek pisirdim .az onun tadina bakarim
bu ara muem cok rahatiz
yeigim seyler agri yapiyor.
ne yersem yiyim farketmiykr
safra kesesi rahatsizligi boyle bi sey mi acaba.
cuma gunune kadar iyi olursunuz insallAh .sagol kuzum evet insallah cuma gidecegiz iyilesmeye calisiorum bnden de esime gecmis bugun
Ayy cnm neden agriyor ki safra kesesi senin dusundgun bisey mi yoksa boyle.bir rahatsziligin mi var
Kp.nasil sizde mi gitti mi
Kabuk bağladı kremler sayesinde nemli tutmaya çalışıyorum canım sağolasınaksam yemegi patlak mi sadece
guzelll lokma kacamaklar bede de war bugun
tebrikler ben kesin yerdim bi isirikda olsa yutardim
Nasil oldu cocugun eli canim biraz duzelme war mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?