ah ahhhhEki Görüntüle 2579415
Günaydın kızlar
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah 10.40
2 haşlanmış yumurta üzerine tereyağ zeytinyağ döktüm
Peynir
Zeytin
Ceviz fındık fıstık
1 muz 1 mandalina 3 dilim kivi
Maydanoz kuzukulağı
Kefir
canım geçmiş olsun . iyi toparladın . eşin nasıl oldu . onun durumu nasıl .allah ne verdiyse ictim canim cok sukir bugun baya baya topladim esime gecti simdi onu iylestirmeye calisiorum
Kayinpederler genelde sessiz sakin oluyorlar Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsuncuma gunune kadar iyi olursunuz insallAh .
kp bizde.
sıkıntı yok.cok seker ve sessiz biri
cocuklarla pişti oynamişlar bugun.
baya liste tutmuslar.
kendi cocuklariyla da cok oynarmiş
daha bizde . kv de gelir bence. işlerini halletsin de.
biraz da iyi olmasi lazim . moral olarak.öyle gelir.
annesini kaybetti.
gecmis olsun canimKizlar salgin var oyle kotu usutmusum ki resmen kan kusacaktim az kalsin bugun az daha iyiyim hcbisey yiyemiorim.hastaliktan sebep
bende bende irmik helwasi puffff aklima dusmeyeydi iyi duben irmik helvası sevenlerdenim
canım çok geçmiş olsun ihmal etme biran önce doktora git ilaç kullan bol bol dinlen kendine iyi bak tatil geldi iyileşmelisin
Geçmiş olsun canım bi anda mi olduiyi aksamlar kizlar regl olamadim henuz eli kulaginda fakat regl agrisi ile tansiyon dusuklugu kan sekeri ishal kusma bi anda ne oldugumu anlamadim serum yedim acillik oldum ellerimin ustu delik desik mahfettiler damar cikmio ac susuz....
suan daha iyiyim kacamak alarak bi lokma cukalata isirdim 2 de pringes attim agzima onun disinda sikinti yok
sabah yumurta peynir 1 dilim cawdar cay portakal
aksam nohut yogurt
turk kahwesi
ihlamur
gecmis olsun canim
bende bende irmik helwasi puffff aklima dusmeyeydi iyi du
Çok geçmiş olsun canımiyi aksamlar kizlar regl olamadim henuz eli kulaginda fakat regl agrisi ile tansiyon dusuklugu kan sekeri ishal kusma bi anda ne oldugumu anlamadim serum yedim acillik oldum ellerimin ustu delik desik mahfettiler damar cikmio ac susuz....
suan daha iyiyim kacamak alarak bi lokma cukalata isirdim 2 de pringes attim agzima onun disinda sikinti yok
sabah yumurta peynir 1 dilim cawdar cay portakal
aksam nohut yogurt
turk kahwesi
ihlamur
keşke benim olsaEki Görüntüle 2579721
Günaydın kızlar
Sabah 9.50
Terayağlı Peynirli omlet
Peynir
Zeytin
1 muzun yarısı 1 mandalina 3 dilim elma
Ceviz fındık fıstık
Marul kuzukulağı
2 kaşık yoğurt
Yeşilçay
Şimdiden iyi tatiller canım gözün aydın esin de geliyor termalde varsa saunaya da gir tavsiye ederim ter atmak hem vücuda hem de kilo vermeye iyi geliyor diyebilirimSelam kızlar...Gelemiyorum..izne ayrılacağım 2 gün sonra annem geldi eşim de gelecek termal tatile gideceğiz inşallah..geçmişe dönemedim.Umarım herkes iyidir...
Benim kilo durumlarım hala yavaş..Dr haftada 3 gün gün aşırı akşam sadece salata ayran verdi ..bakalım bir de vücudu şaşırtalım dedi...ne pis bir metom var beee
Hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?