Canım günde 2 saat leslie nasıl yapabiliyorsun geçenlerde yapayım dedim 25 dk zor dayandımİyi akşamlar canlarım
Sabah 11.40 da
3 incecik dilim sucuk,1 yemek kaşığı salça, 2 biber, 1 yumurta tavada.
1 haşlanmış yumurta
4 bardak çay
Eki Görüntüle 2581040
Saat 3 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Saat 5.30 da
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık nohut
4 kaşık yoğurt
Kıvırcık salatası
Eki Görüntüle 2581039
Sabah 1 saat leslie yaptım
Şimdi 1 saat leslie yapacağım
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay içeceğim
3 dilim yeşil elma yedim.
Canım vücudum bünyem alıştı artık sıkılmıyorum ben çünkü hareketli müziklerle destekliyorum baya havaya sokuyor beniCanım günde 2 saat leslie nasıl yapabiliyorsun geçenlerde yapayım dedim 25 dk zor dayandım
Ben bide herşeyden cabuk sıkılan biriyim ondan da olabilir sabredemem o kadar
Ben de nasıl vakit buluyorsun ona şaşırıyorum :)Canım vücudum bünyem alıştı artık sıkılmıyorum ben çünkü hareketli müziklerle destekliyorum baya havaya sokuyor beni
Allah böyle sağlıklı menülerini hem sana hem bana daim etsin çok şükür bugün bende çok kötü değildim ama diyetlikte değildim sen benden çok iyi olmuşsun umarım şimdiye kadar yememişsindirMenümü yazıyorum
Sabah
Yarı süt yarı su ile yaptığım neskafe
Kahvaltı (öğlene doğru)
1 yumurtadan kıymalı menemen
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 ceviz
Ara
Ayva tatlısı (normal ölçüsünden az şeker koydum ki böylesi gayet iyi geldi bana, üzerine de az ceviz ufaladım)
Akşama doğru
Ciğer şiş
Çeyrek lavaş
1 bardak ayran
Salata
Diyet olarak değil de normal sağlıklı bir insan menüsü olarak düşünün:)
gece gece bir şeyler yemem inşallah.
kız sende nasıl bir fil hafızası var ben bile nasıl yaptığımı unuttum yeniden yapacak olsam yine sizlere sorar veya internetten bakarım herhalde maşallah sanaN nnnadal ayva tatlısını yaparken seni andım:))
Suyunu azalttım fazla gelmişti çünkü hatırlıyorum :)) şekeri de 1,5 bardaktan 1 bardağa düşürdüm. Yarın da @sarfansari nın diyet kekinden yapmayı düşünüyorum bakalım.
bende bugün 3 mil yaptım bide yarım saat ayağımda topuklular sırtımda bebek çantası kucağımda kızımla sahilde yürüdüm spor oldumu bilmem ama çok yorucu olduğu kesinHa bir de 3 mil Leslie yaptım bugün
Canım ben çocuklar uyanmadan ve çocuklar uyuduktan sonra yapıyorum sporumuBen de nasıl vakit buluyorsun ona şaşırıyorum :)
Çocuklar bölmüyor mu, ne bileyim su isteyen çişi gelen vs olmuyor mu
Yemedim yemedimAllah böyle sağlıklı menülerini hem sana hem bana daim etsin çok şükür bugün bende çok kötü değildim ama diyetlikte değildim sen benden çok iyi olmuşsun umarım şimdiye kadar yememişsindir
kız sende nasıl bir fil hafızası var ben bile nasıl yaptığımı unuttum yeniden yapacak olsam yine sizlere sorar veya internetten bakarım herhalde maşallah sana
bende bugün 3 mil yaptım bide yarım saat ayağımda topuklular sırtımda bebek çantası kucağımda kızımla sahilde yürüdüm spor oldumu bilmem ama çok yorucu olduğu kesin
Yaa benim çocuklar Gece zor uyuyor sabah da benden önce uyanıyorlarCanım ben çocuklar uyanmadan ve çocuklar uyuduktan sonra yapıyorum sporumubenim kızlar 9.30 civarı uyanıyor ben 8 de başlayıp 9 da bitiriyorum sporu, akşam da 9 da yatmış oluyorlar ben de yine 9.30 10 gibi 1 saat daha yapıyorum. Kızlarla da yaptığım oluyor arada aerobik filan hem anne çocuk etkinlik yapıyoruz hem de enerjilerini atıyorlar sayemde
Ay bak ben tarifi senden aldığımıda unutmuşum biz sevmişmiydik hiç hatırlamıyorum evde yine ayvalar var yapsam mı bilemedimYemedim yemedim
Ayva tatlısının tarifini nasıl unutayım sana ben vermiştim zaten
Yaa benim çocuklar Gece zor uyuyor sabah da benden önce uyanıyorlar
Evet ben vermiştim suyu biraz fazla gelmiştiAy bak ben tarifi senden aldığımıda unutmuşum biz sevmişmiydik hiç hatırlamıyorum evde yine ayvalar var yapsam mı bilemedim
Benim çocukların 3ü evdeyken spor yapmak zor muhakkak biri uyanık oluyor aynı anda uyusalar asla tamam olmayan işlerime yetişmeye çalışıyorum şimdi ortancayı uyutuyorum sonra kızıda uyutacam büyüğüde babasıyla pazara gönderecem ancak mutfak toplayıp yemek yapacam evler tam toparlanmadan herkes yine evde yine ayaklanacaklar tüm günlerim çok yoğun geçiyor çok şükür
Gözün aydın canım.Kızlar dün tam olarak ne yedim bilmiyorum yoğunluktan
Unutmadan kahvaltı mı paylaşım
Yumurtalı mantar sote
Azıcık helva sezonu başlattık :))
İki dilim ekmek
eşim bir Dünya ekmek almış askerde yiyememiş
Gözün Aydın'a gelenler olabilirmiş ne yapsam bilemedim düşünüyorum
Akşama kendime bulgur pilavı
Birtane tavuk but haşlama
Salata ve yoğurt yapıyorum eşimede mantı haşloycam birde çorba yaparım tavuk suyuna birde salata yeter :))
Kavuşmuşsunuz canım Allah bidaha ayırmasın artan ekmek bayatlanmış olursa canım biz kurutuyoz robotta çekip buzluğa atıyoz köfteye kıbrıs tatlısına ekmek içine yumurta bulayıp harç gibi yapıp ara sıra tavuk kızartması yapıyoz kıtır ekmekte yapan var canım ama ben hiç denemedim böyle degerlendirebilirsin direk dolapta yer varsa ekmegide koyabilirsin bazıları öylede yapiyor canımKızlar dün tam olarak ne yedim bilmiyorum yoğunluktan
Unutmadan kahvaltı mı paylaşım
Yumurtalı mantar sote
Azıcık helva sezonu başlattık :))
İki dilim ekmek
eşim bir Dünya ekmek almış askerde yiyememiş
Gözün Aydın'a gelenler olabilirmiş ne yapsam bilemedim düşünüyorum
Akşama kendime bulgur pilavı
Birtane tavuk but haşlama
Salata ve yoğurt yapıyorum eşimede mantı haşloycam birde çorba yaparım tavuk suyuna birde salata yeter :))
@demirleke nasıl gecti misafirlermidafirlerle yedim ictim ben de.
menuler guzel.
hele fotolara bayildim
ellerinize saglik.
aytenazmi
gözün aydin eşin askerden gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?