Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım kronik depresyon var bende. Distimik bozukluk diye geçiyor. Bir de yemek konusunda binge eating var, tıkınırcasına yeme bozukluğu.
Uzun uzun yazmıyorum merak edenler bakabilir:) Dönemsel bir şey değil bu durum. Hep vardı. Sadece farkındalığım ve mücadelem arttı. O da yaş ya da tecrübeyle ilgili galiba. Tam bilmiyorum aslında.
45 dakika olan 3 mil, 5 mil 1 saat 15 dakika sürüyor o yüzden sordum. Ben hep 3 mil videosundan yapıyorum. Yani 2 mil de yapsam o videonun 2 millik kısmına kadar yapıyorum.
Çocuklar yokken bu hafta yaparsam sonradan aldığım gereksiz kilolar çabuk gidecektir. Çocuklar varken yapamıyorum ben, zemin ve şartlar mükemmelen uygun olması gerekiyor. Bu da başka bir sıkıntım

Yalnış hatırladım ben galiba canım ben sabah çocuklar uyuyorken yapıyorum çünkü çocuklar uyanınca kahvaltı faslı başlıyor geç kalıyor sporum. Saat 8 de yapıyorum 9 da bitiyor sporum. Çocuklar da 9.30 gibi uyanıyor o arada kahvaltılarını hazırlayıp yediriyorum. En son kendim kahvaltı yapıyorum.

Senin bu geçirdiğin psikolojik durum için tedavi olma şansın yok mu canım

Terapi filan aldım.
En iyi halim bu gerisini sen düşün :))

Anlıyorum canım kendine telkin vermeye devam et o zaman biz de senin yanındayız 4 elle tekrar sarılacaksın bize ben inanıyorum ki 2 hafta içinde gidecek o artılar.
Canım yaa çok sağol
Bugün daha iyiyim elhamdülillah.

Aklım şu anda Elazığ depreminde. İnşallah büyük kayıplar yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…