Demi ama işte naparsın :))Gözün aydın canım misafir iyi hoşta ilk günden niye gelirler günler torbayamı girdi
Eline saglik canim ne guzel listeler yapiosunuz ben bole beceremiyom24 Ocak 2020 listemiz
KKilo veren gururlarımız
M Maridraw - 800 %1,26
Aytanesii - 400
Sabit kalanlarımız
izole
Z zeze_35
Azcık alanlar
M mochachocolate +300 g
BESTEKIZ +100 g
Ara verenler
N nnnadal
hayal_hatun
@Pamuk92
Tatilde olanlar
sersum
Safransari
Korumada olanlar
A aaadddaaa
@demirleke
Unuttuğum varsa şimdiden affola kızlar
Biz eski kurtlar uzun zaman geçince öğreniliyor umarım öğrenmeden kilolardan kurtulursun da zaten kilo verirkende pek anlamazdım deyip muhabbete gelirsin o zaman sana liste yaptırmayızEline saglik canim ne guzel listeler yapiosunuz ben bole beceremiyom
Ellerine sağlık canım24 Ocak 2020 listemiz
KKilo veren gururlarımız
M Maridraw - 800 %1,26
Aytanesii - 400
Sabit kalanlarımız
izole
Z zeze_35
Azcık alanlar
M mochachocolate +300 g
BESTEKIZ +100 g
Ara verenler
N nnnadal
hayal_hatun
@Pamuk92
Tatilde olanlar
sersum
Safransari
Korumada olanlar
A aaadddaaa
@demirleke
Cok gecmis olsun herkeseKızlar Elazığ da olanlar ve ya çevre illerde olanlar varsa çok geçmiş olsun
Allah hepimizi korusun geçmiş olsun depremi yaşayanlaraKızlar Elazığ da olanlar ve ya çevre illerde olanlar varsa çok geçmiş olsun
Canım kronik depresyon var bende. Distimik bozukluk diye geçiyor. Bir de yemek konusunda binge eating var, tıkınırcasına yeme bozukluğu.Hayatındaki monotonluktan mi sıkıldın belki de canını sıkan biseyler var bilemiyorum ama once onlari halletmelisin halledemiyorsan benim gibi kabullenmelisin bu da bir yol
kendime su an durum bunu gerektiriyor yapacak bisey yok cunku benim degistirebilecegim seyler degil ama zaman gelince hersey duzelecek diyorum nacizane tavsiyemdir
45 dakika olan 3 mil, 5 mil 1 saat 15 dakika sürüyor o yüzden sordum. Ben hep 3 mil videosundan yapıyorum. Yani 2 mil de yapsam o videonun 2 millik kısmına kadar yapıyorum.Canım ben 5 mil yapıyorum şöyle söyleyeyim ben bu leslie yi 5 yıldır yapıyorum aralıklı olarak yani ezbere video yu ilk zamanlar izlerdim sonra alıştım. Normalde 45 dk felan sürüyordu ben onu 1 saate tamamlıyorum. Önce ki gün dedim indireyim nootbook a videoyu bulamadım
Eline sağlık canım güzel listen için24 Ocak 2020 listemiz
KKilo veren gururlarımız
M Maridraw - 800 %1,26
Aytanesii - 400
Sabit kalanlarımız
izole
Z zeze_35
Azcık alanlar
M mochachocolate +300 g
BESTEKIZ +100 g
Ara verenler
N nnnadal
hayal_hatun
@Pamuk92
Tatilde olanlar
sersum
Safransari
Korumada olanlar
A aaadddaaa
@demirleke
Yalnış hatırladım ben galiba canımCanım kronik depresyon var bende. Distimik bozukluk diye geçiyor. Bir de yemek konusunda binge eating var, tıkınırcasına yeme bozukluğu.
Uzun uzun yazmıyorum merak edenler bakabilir:) Dönemsel bir şey değil bu durum. Hep vardı. Sadece farkındalığım ve mücadelem arttı. O da yaş ya da tecrübeyle ilgili galiba. Tam bilmiyorum aslında.
45 dakika olan 3 mil, 5 mil 1 saat 15 dakika sürüyor o yüzden sordum. Ben hep 3 mil videosundan yapıyorum. Yani 2 mil de yapsam o videonun 2 millik kısmına kadar yapıyorum.
Çocuklar yokken bu hafta yaparsam sonradan aldığım gereksiz kilolar çabuk gidecektir. Çocuklar varken yapamıyorum ben, zemin ve şartlar mükemmelen uygun olması gerekiyor. Bu da başka bir sıkıntım
Terapi filan aldım.Yalnış hatırladım ben galiba canımben sabah çocuklar uyuyorken yapıyorum çünkü çocuklar uyanınca kahvaltı faslı başlıyor geç kalıyor sporum. Saat 8 de yapıyorum 9 da bitiyor sporum. Çocuklar da 9.30 gibi uyanıyor o arada kahvaltılarını hazırlayıp yediriyorum. En son kendim kahvaltı yapıyorum.
Senin bu geçirdiğin psikolojik durum için tedavi olma şansın yok mu canım
Geçmiş olsun canım sen hangi şehirdeydin?Kızlar deprem çok hissedildi burda baya korktum avizelr perdeler hep sallandı ayağımın altı kaydı gitti sanki rabbim daha şiddetli yasâyanlara kolaylık versin inşallah
Erzincan diye hatırlıyorumGeçmiş olsun canım sen hangi şehirdeydin?
Erzurum muydu yoksaErzincan diye hatırlıyorum
Anlıyorum canımTerapi filan aldım.
En iyi halim bu gerisini sen düşün :))
Canım yaa çok sağolAnlıyorum canımkendine telkin vermeye devam et o zaman biz de senin yanındayız 4 elle tekrar sarılacaksın bize ben inanıyorum ki 2 hafta içinde gidecek o artılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?