Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Helvacı güzeli:))))

Pide ekmek getiriyor genelde oda normal kurutma olmuyor ya bende yapıyorum da

@demirleke nasıl gecti misafirler
Neler yaptın önemli kişiler gelecek diyordun kimler geldi üniversiteden mi
canım cumartesi gelip kv mi bana bıraktılar .
gelenler kv min ablası , eniştesi ve kızları. kızları dediğim de 42 yaşında

neyse nohutlu pirinçli yoğurtul çorba
fırında köfte patates
pilav
mağnolya
ıslak kek
çay demledim .
ardından türk kahvesi.
onlar da getirmişler . fıstık fındık .
boş durulmadı hiç .
oturmadım .
3 saat oturup gitiler
kv evde .
misafirlerle güzel geçti.
kv dem biraz titiz elden geçiriyor evin çekmecelerini ve balkonu toparladı sildi süpürdü vs .
düzen ve simetri takıntısı var . durmuyor . ve otoriter biri. çok karışır çocuk yetiştirme , davranış , oturuş , duruş çok inceler . çok irdeler . çok hissettirir .
bakalım . gidiyor da işte . gel bize sor .
onun açısından da çok zor olsa gerek .
çünkü ben temiz biri olsam da rahat biriyim .
rahatlığım da onu rahatsız ediyor ki 16 buçuk yıllık gelin olmama rağmen bi türlü beni olduğum gibi kabul etmedi. değiştirmeye çalışıyor ama bana işlemiyor .

benim yeme içme durumları aynı.
tatlı vs , pide lahmacun yedim . ama makul miktarlarda olunca kilo olmadı.
bu sabah 52.2 geldim . yediklerime rağmen .

bu sabah 1 cevizli çörek ve 1 yemek kaşğı tahin pekemez
işe gelince çay

öğlen 2 küçük havuç
1 greyfurt
yarım etiii brownei, bi öğrenci verdi. ve yarısını yedim . belki yarıdan fazla. çünkü 1 paketi 488 kaloriymiş . oldukça yüksek . onun yerine 1 koca tabak yemek ye. yanına yoğurt . ancak bu kalori oluyor zatii.alıntı yaptım . minnak bi paket

Kızlar bugün biraz.kaçırdım şu saatten sonra yemek yemesem ne yiyebilir içebilirim çay kahve içsem dün ne yedim se süt yaptı gece şişti göğüslerim ağrıdan yatamdm sırtıma vurdu saat 4 tü ben hal ayakatdım gittim dayanamam sağdım 260 ml süt çıktı kızımda emziriyorum ama ona rağmen çıktı ne yükmüş ya bugün menü bildrimesem olurmu yad cesaret edip yazayım mı bilemedim

ay maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…