Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de böyle uyanmak istiyorum, gece gene yedim, aç olmadığım halde, en son 10 ocakta bildirim yapmışım 77.0 olarak, şimdi 79 a dayandım, nasıl olacak bilmiyorum
Belki tek tek okuyamadın ben sana özet geçeyim:) ben en son iki hafta önce cuma bildirim yaptım 56.2 ile. Dün kilom 60.9’du.

Ben de günlerce yedim yedim yedim, en son yediğim şeyin son lokmasını çöpe döktüğümü hatırlıyorum ki benim evimde hiçbir yiyecek çöpe gitmez. Ama midem o bir lokmayı bile almadı artık. Sonra sızıp kalıyordum artık kan şekerim yükseldiği için mi neyden bilmiyorum. Sabah uyanıyorum midemde sanki bir kitle var gibi. Sabah o mideyle sıfır iştah, hatta öğlen bile öyle. Sonra akşama doğru yemeye bir başlıyorum... kendim normal sofra yapıp yiyorum, eşim geliyor onunla normal bir sofra kurup yiyorum. Hiç abartmıyorum sufle yapıyorum diyelim 4 kase, hepsini o akşam yiyorum. Ay daha neler neler anlatsam roman olur:))) bunları da ibreti alem için yazdım işte

Canım yaa çok sağol ❤
Bugün daha iyiyim elhamdülillah.

Aklım şu anda Elazığ depreminde. İnşallah büyük kayıplar yoktur...
Inş canım haberleri gördükçe içim çok tuhaf oldu Allah'ım kimseye yaşatmasın binalardan çalıp uygun yapmayanlarda yazıklar olsun doğal afet ama tedbirini alıp gerisini Allah a bırak anca ceplerini dolduruyorlar

Bana da bu anlattıkların çok tanıdık, seni okurken aynı ben diyorum, buraya da menü yazmaya yüzüm yok diye uğramıyorum, arada bir normale dönüyorum, ama bu aralar çok uzak

Slm kızlar nasılsınız tatil nasıl geçiyor bende annemden döndüm 1 haftadır oradaydık
Elazığ ve çevre illerinde olanlara çok geçmişler olsun rabbim yardımcıları olsun
Iyiyim Allaha şükür hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti amin Allah'ım bidaha yaşatmaz inş depremi haberleri gördükçe çok üzülüyorum

Bana da bu anlattıkların çok tanıdık, seni okurken aynı ben diyorum, buraya da menü yazmaya yüzüm yok diye uğramıyorum, arada bir normale dönüyorum, ama bu aralar çok uzak
Anlıyorum seni.
İnşallah çabucak toparlarsın. Ne diyeceğimi de tam bilmiyorum kelin ilacı olsa misali :)

eline sağlık, çok güzel bir liste olmuş

haftaya liste bende, umarım kendi listemde de sabitlerde yada verenlerde olurum

Iyiyim Allaha şükür hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti amin Allah'ım bidaha yaşatmaz inş depremi haberleri gördükçe çok üzülüyorum
İnşallah cnm insanlar karda kışta sokakta kaldı rabbimin takdiri boynumuz kıldan ince yardımıda tez zamanda gönderir inşallah

Menümü yazıyorum

Sabah
Yarı süt yarı su ile yaptığım neskafe

Kahvaltı (öğlene doğru)
1 yumurtadan kıymalı menemen
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 ceviz

Ara
Ayva tatlısı (normal ölçüsünden az şeker koydum ki böylesi gayet iyi geldi bana, üzerine de az ceviz ufaladım)

Akşama doğru
Ciğer şiş
Çeyrek lavaş
1 bardak ayran
Salata

Diyet olarak değil de normal sağlıklı bir insan menüsü olarak düşünün:)
gece gece bir şeyler yemem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…