bnde az once senin coreklerden yaptim cnm evde hashas vardi hashasli yaptim hem yarin esim de yer ise gotursun dedimeve gelince baktim yeterli sut yok. basemel sos yapamayacağim.
karnibahari az hasladim
ama biraz daha haslayabilirmisim .zor pisti
soguyunca tepsiye dogradim irice
uzerine yumurta az un ve az süt cirptim döktum. fırinladim.enfes oldu
Bastami adinda ince pirinc kullaniyorlar ama ben bizim pirincten de oldukca fazla gordum bana da dokunmuyor pilav mesela beni aciktirmiyor pataes de oyle ikisi de aciktirmiyorevet ondan.onlar tuz bile koymaz .makineleri var .evde de onda yapiyorlar.
benim de ondan canim cekiyor.
Aynen ben de öyle yaptım. Yumurta-süt-un. Güzel oldu. Ama eşim yemeğe gelmedi ben de yine saçma sapan yedimeve gelince baktim yeterli sut yok. basemel sos yapamayacağim.
karnibahari az hasladim
ama biraz daha haslayabilirmisim .zor pisti
soguyunca tepsiye dogradim irice
uzerine yumurta az un ve az süt cirptim döktum. fırinladim.enfes oldu
Bizde alıyoz canım ara sıra pazarda bile satıyorlarhımmmm . anladım . diyorum ki bu kız niye böyle alıyor yumurtayı acap .
bildiğin bi şey varsa biz de öyle alalım diycektim de hiç denk gelmiyor buralarda .
Canım ben meyve yiyorum çünkü emziriyorum meyve şekerini de kesersem bayılırım herhalgüzel mamalar . afiyet olsun şekerim .
2 gün şekersiz . nasıl gidiyor . şeker derken meyve de yemiyorsunuz acap . ya da kuru meyve.
Ay maşallah ne güzel vermiş darısı bizim başımızaBende 2 öğün beslenmeye karar verdim.
Öğlenleri ne yiyeceğimi şaşırıyorum.
Böyle daha rahat oluyor.
Kahvaltımı 10 gibi geç yaparım, akşam 5-6 gibi de akşam yemeği yerim . Bu 7 saat içinde de meyveli bir ara öğün yapabilirim. Biraz böyle alistirip vücudu karataya geçme niyetim var.
Memlekette kuzenim i görünce şaşırdım. 16 kilo vermiş Karatay ile. Facebook'ta Karatay grubuna yazısını görüyordum arada ama bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum. 3.5 ayda vermiş 16 kilo. Haftada yaklaşık 1 kilo vermiş yani. Korumaya geçmiş şimdi.
Başınız sağolsun canimKızlar iyi akşamlar
Sabah 10.20 de
3 bardak çay
3 kaşık menemen
Eki Görüntüle 2584592
Saat 4 de
1 kase mercimek çorbası acılı ekşili
Eki Görüntüle 2584591
Saat 6.40 da
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık kıymalı mantar sote
4 kaşık yoğurt
1 büyük tabak salata
Eki Görüntüle 2584590
Spor yapamadım bugün eşimin akrabası vefat etti Trabzon a gitti ben de anneme geldim kızlarla.
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içtim
2 kupa ıhlamur içtim
1 lt su içtim.
Afiyet olsun canım Allah rahmet eylesin başınız sağolsunKızlar iyi akşamlar
Sabah 10.20 de
3 bardak çay
3 kaşık menemen
Eki Görüntüle 2584592
Saat 4 de
Eki Görüntüle 2584591
Saat 6.40 da
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
1 büyük tabak salata
Eki Görüntüle 2584590
Spor yapamadım bugün eşimin akrabası vefat etti Trabzon a gitti ben de anneme geldim kızlarla.
2 kupa ıhlamur içtim
1 lt su içtim.
iyi bari safran cım . eşin de diyete başlamış . sevindim senin için .Eşim yiyor karnıbahar seviyor.
Yeşil fasulye de sever.
Dünden kalan mercimek çorba var, bir de onu yer.
Eşim 88 kilo olmuş. Normali 80 kilo. Memeleri felan çıkmaya başladı.
Spor salonuna yazılacak, diyet yapacakmış.
Bu duruma ben de çok memnun oldum. Pilav felan yapmak zorunda değilim artık benim yediklerimden oda yer.
Haslayip üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda biber yakıp dokecegim.
Besemal soslu da çok seviyorum. Kızartmasıni da, ama en masumu bu geliyor bana.
ipek tabi daha küçük . çok saf. ego falan da yok . en güzel yaşları. sonra başlar ego tavan yapmaya .Ayy Allahı ne güldüm ipek böcüğü yaa bende dardanel anladım tonbalık olan
Benim eşimde 88 kilo göbeği var birtek çok yiyor ama 13 yıldır bu kiloda boyu 175 boyuna göre kalıplı duruyor
cnm demirleke meyvecidir zaten bol bol.meyve onerir o nedenle kesmeni istemezCanım ben meyve yiyorum çünkü emziriyorum meyve şekerini de kesersem bayılırım herhal
basiniz sagolsun cnmKızlar iyi akşamlar
Sabah 10.20 de
3 bardak çay
3 kaşık menemen
Eki Görüntüle 2584592
Saat 4 de
Eki Görüntüle 2584591
Saat 6.40 da
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
1 büyük tabak salata
Eki Görüntüle 2584590
2 kupa ıhlamur içtim
1 lt su içtim.
ipek yaaa yerim ben onuiyi bari safran cım . eşin de diyete başlamış . sevindim senin için .
birlikte daha hızlı verirsiniz .
ipek tabi daha küçük . çok saf. ego falan da yok . en güzel yaşları. sonra başlar ego tavan yapmaya .
ton balık mı sandın . hakikaten de benziyor aslında ilk duyunca.
benim koca 86 kilo oldu. boyu 183 , belki daha uzun . bilmiyorum .
yazın 82-83 oluyor kilosu.
kilo ile arası yok . çünkü yazın dalıyor . dalış kıyafetinin içine girebilmesi ve suda 4-5 saat kalabilmesi için kilosunun olmaması lazımn . kilo yoruyor çünkü.
afiyet olsun balım .Zencefil zerdeçal limon soda karisimi iciyorum şimdi. Üzerine kahvaltı yapacağım.
Kızlar 9 ayda kulagimi yikatmistim. 4-5 gündür kulagimda tıkanıklık var yine. Gliserin kullanıyorum 2 gündür. Daha yeni yikatmistim, tekrar kirlenmiş olabilir mi ?
yime mikemmel bi sunum . mamalar . afiyet olsun .Eki Görüntüle 2584748
Günaydın kızlar herkese güzel günler dilerim
2 bardak ılık limonlu su
Sabah 9.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz fıstık
Muz 2 dilim portakal
Marul
Yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?