Kayinbabamin çalıştığı şirkette tavuk çiftliği de var.afiyet olsun canım .
iyi yapmışsın . güzel fikir .
tok karnına su içmek zor haklısın .
hoş geldin şekerim .
uyuya kalmışsın ama neyse ki yetiştirdin kızçeni okula.
sık sık çift sarılı yumurta yediğini görüyorum yıllardır hatta.
özellikle mi öyle alıyorsun .
daha mı iyi oluyor . iki yumurta yerine mi geçiyor safrancım.
hımmmm . anladım . diyorum ki bu kız niye böyle alıyor yumurtayı acap .Kayinbabamin çalıştığı şirkette tavuk çiftliği de var.
Eve çift sarılı yumurta getirir ordan hep.
Dönüşte bize de bir koli getirir.
Ondan kayseriden dönüşte hep bir koli çift sarılı yumurta olur yanımızda
O sebepten yani.
Geçmiş olsun canım iyiki hasarlı olduğu öğrenildi Allah muhafaza hayırlı bir okul bulursunuz insallahIlk once dun aksam ki menu mu yaziyim unutmusum
Sabah yumurta peynir elma 1 dilim cawdar ekmegi
Ogle 1 awuc badem turk kahwwesi
Aksam kofte 1dilim cawdar ekmegi
Kizlar dun cok zor bi gun gecirdik hala daha da oyle gecmekde cunku dun kizimin anaokulundan bir haber geldi okulumuz depreme uygun degilmis yikiliyor pazartesi gidicek bir okulumuz yok malesef...
Suan okul arastirmasindayiz heryer dolu kabul etmiyor kres olsa aliyim ewde oturtiyim ama anaokulu yarim kalmasin istiorum hayirlisi olsun bakalim
O da odemdir insallah sarfancim iyi atlatmissin cnmBenim de sabah kilom 60.6 geldi. Yaklaşık +2 kilo geldim yani. Cumaya kadar 60 düz olursam, 60 la yeni bir başlangıç yaparım inşallah.
güzel mamalar . afiyet olsun şekerim .Hayırlı haftalar kızlar
Dünkü menümü yazayım.
Saat 11 de
1 börek
1 çatal patates kızartması az ketçap mayonez
3 bardak çay
Eki Görüntüle 2584284
Saat 6 da
2 kara lahana sarması
(Düğün evinde ikram edildi yiyebileceğim tek yiyecek dolmaydı bulgurla yapılmıştı)
1 bardak ayran
Akşam 9 da esimle güzel bir mekana gittik yeşilçam konseptliydi türk sanat müzikleri çalıyordu eski filmlerde gibi hissettik kendimizi
Tavuk warp ( büyüktü baya yarısını eşim yedi)
(İçinde Julian doğranmış soslu tavuk mantar kapya biber yeşil biber kaşar peynir ve çeşitli baharatlar vardı)
4 elma dilim patates
1 küçük tabak salata
2 bardak çay
Eki Görüntüle 2584285
Spor yapmadım ama Öğlen 1 den gece 11 e kadar dışarıdaydık baya yürüdüm.
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içtim.
2 kupa yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içtim
1 lt den az su içtim.
Sağlıklı şekersiz 21 gün diyetimin 2. Günü de dün kazasız bitti.
yaparsın kuzum . sen ne kilolar verdin . senin için 2 kilocuk ne ki.Benim de sabah kilom 60.6 geldi. Yaklaşık +2 kilo geldim yani. Cumaya kadar 60 düz olursam, 60 la yeni bir başlangıç yaparım inşallah.
afiyet olsun kuzum . kızçe okula gitmiş . hayırlı olsun yeni eğitim öğretim dönemleri inşallah . güzel puanlar alırlar inşallah lgs denMutlu haftalar kızlar
Okullar açıldı Allaha şükür tatilde düzensiz uyku düzensiz beslenme oluyor yarı gezmeden yarı annemde gelen giden bahane değil tabide ister istemez sapıyor yeme düzeni
Kilomu bilmiyorum lakin artık düzenli spora start verdim bu sabah kız emi okula yolladım 8.30 gibi 1 saat leslie son 15 dakika çamaşır ve perde asma ile geçti sonra duş ve kahvaltı bata hamlamışım nasıl iyi geldi anlatamam kahvaltıda 2 yumurta ile salata zeytin peynir çay,
3 küçük boy hurma Türk kahvesi ile
Öğlen azönce 2 kupa brokoli çorbası peynir 1 ısırık simit 1 kaşık muhlama(oğlandan kalan) birazdan mutfağı toplayıp etli bamya yapıcam dolaptan çıkarmıştım gece ve pazar var bugünde 1 saat yürüyüş olur artı olarak
Eşim evde uyuyor sabahladı uyandıktan sonra giremem akşam yoğurt ve bamya yerim ekmeksiz 1 elmam var 2 saat sonra onu yerim bugünlük bu kadar
ne yedin diye sormuştum adaaacım . ama görmedin herhalde.O da odemdir insallah sarfancim iyi atlatmissin cnm
gordum kiz hatta bnde sana sordum taylan da mi ne yedim yoksa burda mi ne yiyorum diyene yedin diye sormuştum adaaacım . ama görmedin herhalde.
bugün ne yedin . dün ne yedin . yarın ne yiyceksin .
evet yani diyet yazmıştı sana liste vermişti diye hatırlıyorum onu sordum bebişim .gordum kiz hatta bnde sana sordum taylan da mi ne yedim yoksa burda mi ne yiyorum diyevalla bugun sabah 1 dilim kasar ve 1 dilim ekmek.yedim arada bi hurma 2 ceviz
Oglen mudur pide yaptirmis icini yedim ekmekleri.kaldi aksam da firinda tavuk ve kervizle yesil elmayi karistiracagim yiyecegum
afiyet olsun .Benim de akşam yemeği planım
Yeşil fasulye (buzluktan çıkardım)
Yoğurtlu Karnıbahar
Karnabaharı nasıl yapacaksın bende de varBenim de akşam yemeği planım
Yeşil fasulye (buzluktan çıkardım)
Yoğurtlu Karnıbahar
Yok kuzum psikologa basladgmdan beri diyet yapmiorum benevet yani diyet yazmıştı sana liste vermişti diye hatırlıyorum onu sordum bebişim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?