Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayırlı haftalar kızlar

Dünkü menümü yazayım.
Saat 11 de

1 börek
1 çatal patates kızartması az ketçap mayonez
3 bardak çay

Saat 6 da
2 kara lahana sarması
(Düğün evinde ikram edildi yiyebileceğim tek yiyecek dolmaydı bulgurla yapılmıştı)
1 bardak ayran

Akşam 9 da esimle güzel bir mekana gittik yeşilçam konseptliydi türk sanat müzikleri çalıyordu eski filmlerde gibi hissettik kendimizi
Tavuk warp ( büyüktü baya yarısını eşim yedi)
(İçinde Julian doğranmış soslu tavuk mantar kapya biber yeşil biber kaşar peynir ve çeşitli baharatlar vardı)
4 elma dilim patates
1 küçük tabak salata
2 bardak çay

Spor yapmadım ama Öğlen 1 den gece 11 e kadar dışarıdaydık baya yürüdüm.
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içtim.
2 kupa yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içtim
1 lt den az su içtim.

Sağlıklı şekersiz 21 gün diyetimin 2. Günü de dün kazasız bitti .

Kayinbabamin çalıştığı şirkette tavuk çiftliği de var.
Eve çift sarılı yumurta getirir ordan hep.
Dönüşte bize de bir koli getirir.
Ondan kayseriden dönüşte hep bir koli çift sarılı yumurta olur yanımızda

O sebepten yani.

hımmmm . anladım . diyorum ki bu kız niye böyle alıyor yumurtayı acap .
bildiğin bi şey varsa biz de öyle alalım diycektim de hiç denk gelmiyor buralarda .

Geçmiş olsun canım iyiki hasarlı olduğu öğrenildi Allah muhafaza hayırlı bir okul bulursunuz insallah

Mutlu haftalar kızlar
Okullar açıldı Allaha şükür tatilde düzensiz uyku düzensiz beslenme oluyor yarı gezmeden yarı annemde gelen giden bahane değil tabide ister istemez sapıyor yeme düzeni
Kilomu bilmiyorum lakin artık düzenli spora start verdim bu sabah kız emi okula yolladım 8.30 gibi 1 saat leslie son 15 dakika çamaşır ve perde asma ile geçti sonra duş ve kahvaltı bata hamlamışım nasıl iyi geldi anlatamam kahvaltıda 2 yumurta ile salata zeytin peynir çay,
3 küçük boy hurma Türk kahvesi ile
Öğlen azönce 2 kupa brokoli çorbası peynir 1 ısırık simit 1 kaşık muhlama(oğlandan kalan) birazdan mutfağı toplayıp etli bamya yapıcam dolaptan çıkarmıştım gece ve pazar var bugünde 1 saat yürüyüş olur artı olarak
Eşim evde uyuyor sabahladı uyandıktan sonra giremem akşam yoğurt ve bamya yerim ekmeksiz 1 elmam var 2 saat sonra onu yerim bugünlük bu kadar

güzel mamalar . afiyet olsun şekerim .
2 gün şekersiz . nasıl gidiyor . şeker derken meyve de yemiyorsunuz acap . ya da kuru meyve.

afiyet olsun kuzum . kızçe okula gitmiş . hayırlı olsun yeni eğitim öğretim dönemleri inşallah . güzel puanlar alırlar inşallah lgs den
mamaların güzelmiş . afiyet olsun .

Bende 2 öğün beslenmeye karar verdim.
Öğlenleri ne yiyeceğimi şaşırıyorum.
Böyle daha rahat oluyor.
Kahvaltımı 10 gibi geç yaparım, akşam 5-6 gibi de akşam yemeği yerim . Bu 7 saat içinde de meyveli bir ara öğün yapabilirim. Biraz böyle alistirip vücudu karataya geçme niyetim var.

Memlekette kuzenim i görünce şaşırdım. 16 kilo vermiş Karatay ile. Facebook'ta Karatay grubuna yazısını görüyordum arada ama bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum. 3.5 ayda vermiş 16 kilo. Haftada yaklaşık 1 kilo vermiş yani. Korumaya geçmiş şimdi.

ne yedin diye sormuştum adaaacım . ama görmedin herhalde.
bugün ne yedin . dün ne yedin . yarın ne yiyceksin .
gordum kiz hatta bnde sana sordum taylan da mi ne yedim yoksa burda mi ne yiyorum diye valla bugun sabah 1 dilim kasar ve 1 dilim ekmek.yedim arada bi hurma 2 ceviz
Oglen mudur pide yaptirmis icini yedim ekmekleri.kaldi aksam da firinda tavuk ve kervizle yesil elmayi karistiracagim yiyecegum

evet yani diyet yazmıştı sana liste vermişti diye hatırlıyorum onu sordum bebişim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…