- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Saol canım sanada afiyet olsunyime mikemmel bi sunum . mamalar . afiyet olsun .
evet meyve ye diye öneriyorum herkese . mutlaka yenmeli her gün 3 porsiyon .cnm demirleke meyvecidir zaten bol bol.meyve onerir o nedenle kesmeni istemez
basiniz sagolsun cnm
ipek yaaa yerim ben onu
Karı koca fitsiniziyi bari safran cım . eşin de diyete başlamış . sevindim senin için .
birlikte daha hızlı verirsiniz .
ipek tabi daha küçük . çok saf. ego falan da yok . en güzel yaşları. sonra başlar ego tavan yapmaya .
ton balık mı sandın . hakikaten de benziyor aslında ilk duyunca.
benim koca 86 kilo oldu. boyu 183 , belki daha uzun . bilmiyorum .
yazın 82-83 oluyor kilosu.
kilo ile arası yok . çünkü yazın dalıyor . dalış kıyafetinin içine girebilmesi ve suda 4-5 saat kalabilmesi için kilosunun olmaması lazımn . kilo yoruyor çünkü.
Cnm bende 4 sene önce temizlettim önce gliserin kullandım 10 gün sonra doktor cihaz ile temizledi çekti yani içindekileri sonra daha sıkıntı olmadı şükürZencefil zerdeçal limon soda karisimi iciyorum şimdi. Üzerine kahvaltı yapacağım.
Kızlar 9 ayda kulagimi yikatmistim. 4-5 gündür kulagimda tıkanıklık var yine. Gliserin kullanıyorum 2 gündür. Daha yeni yikatmistim, tekrar kirlenmiş olabilir mi ?
Ay balığın etin yanına bir yakışıyor bende çok seviyorumyazmayı unuttum . işe gelince 1 bardak acılı şalgam suyu da içtim .
çok feci karışım yaptım bugün ama çok iyi geldi.
Benim de yıkama yapılmadıafiyet olsun balım .
o sodalı karışım nasıl . içebiliyorsun demek ki.
resim atar mısın . içimi rahat mı.
yıkatma sıkıntılı bi işlem . geriye dönük sıkıntı çıkarıyor bi süre. sonra geçer illa ki. benim de 11 yaşında falan temizlenmişti. ama yıkama yapılmadı. bi aletle aldı tıkanıklığı.
keşke soraydın bize . yıkamayı ben de önermiyorum . yakınlarımdan yaptıranlar var . sıkıntısı oluyor . mümkünse yıkatmadan temizlettir . bunu yapan illa var . arkadaş kızının kulağını temizletti ama yıkama yapılmadı . aletle temizlemiş .
Bende duydum yikatilan kulak her zaman yıkama istiyor diye.afiyet olsun balım .
o sodalı karışım nasıl . içebiliyorsun demek ki.
resim atar mısın . içimi rahat mı.
yıkatma sıkıntılı bi işlem . geriye dönük sıkıntı çıkarıyor bi süre. sonra geçer illa ki. benim de 11 yaşında falan temizlenmişti. ama yıkama yapılmadı. bi aletle aldı tıkanıklığı.
keşke soraydın bize . yıkamayı ben de önermiyorum . yakınlarımdan yaptıranlar var . sıkıntısı oluyor . mümkünse yıkatmadan temizlettir . bunu yapan illa var . arkadaş kızının kulağını temizletti ama yıkama yapılmadı . aletle temizlemiş .
Canım ne kadar sürede toplamda kaç kilo gitti senden ?Saol canım sanada afiyet olsun
tatlım benim . boş bardağı çekmiş atmış . sağ ol kuzum . ne kadar ne koyduğunu da yaz olur mu.Benim de yıkama yapılmadı
Bir boruyla süpürge gibi temizlendi
Hani lafın gelişi yıkama dedim, temizlendi demek istedim.
Mesajını geç gördüm, icmistim.karisimi
Diyetisyene gittiğimde o vermişti bu karışımı bana.
Hemde kış aylarında bağışık güçlendirici.
Mutlaka tavsiye ederim.
Yarın sabah yine hazırlayacağım.
O zaman atarım fotosunu.
Bence tam şenlik karisimEki Görüntüle 2584766
Bende gliserin kullanmaya başladım şimdi canım.Karı koca fitsiniz
Cnm bende 4 sene önce temizlettim önce gliserin kullandım 10 gün sonra doktor cihaz ile temizledi çekti yani içindekileri sonra daha sıkıntı olmadı şükür
bnm de regl yaklasiyor ama tatli cekmedi cnm sadece yagli seyler cekiyor nedense bir de dikkat ettim antp fistigi cok cekiyorsanırım adet dönemi yaklaşıyor . yine tarihi hatırlamıyorum .
tatlı canım çekiyor .
sabah evden çıkmadan biraz fıstık ve az kek yedim . tadımlık
işe gelince 2 büyük boy havuç ve pul biber .
ardından 6 kurukayısı ve yine bol pulbiber doldurdum içine. içini açıp bastım pulbiberi .
yarım su bardağı pul biberi yedim .
öğlene karnıbahar var . fırınlanmış . 1 greyfurt .
limon , suyuma sıkmak için .
öksürüğüm iyice azaldı şükür .
Cnm bnde demirleke gbi duydum yikandiktan snra sorunlar olabliyormus ama hirafe mi degil mi blmiorumZencefil zerdeçal limon soda karisimi iciyorum şimdi. Üzerine kahvaltı yapacağım.
Kızlar 9 ayda kulagimi yikatmistim. 4-5 gündür kulagimda tıkanıklık var yine. Gliserin kullanıyorum 2 gündür. Daha yeni yikatmistim, tekrar kirlenmiş olabilir mi ?
Yarım çay kaşığı zencefiltatlım benim . boş bardağı çekmiş atmış . sağ ol kuzum . ne kadar ne koyduğunu da yaz olur mu.
zencefil seviyorum da zerdeçal pek sevmedim . yoğurduma karıştırdım bi ara . meyveli yoğurt yapıp .
ama hoşlaşmadım sanki ondan . sen yine de yaz bi denemeyi düşünüyorum .
iyi aman aman .su ile yıkama yapan yerler var . sakın yaptırma kuzum . o zaman bi şey yoktur . ilk olarak biraz öyle olur . sonra geçer . rahatlarsın .
Canım ayran detoksu içime rendeledigin kabakları katabikirsin harika oluyor.Dün yediklerini yazayım unuttum yazmayı araya hep biseyler girdi
Kahvaltı da
1.5 yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Kaşar
Öğlen aksam
3 rendelenmiş pişmiş kabak
4 kaşık yoğurt
Evdekilere nohut yemeği pilav yapmıştım bikac tatlı kaşığı onların tadına baktım
Yarim portakal
1 ince çiğ havuç
Ayran detoksu malzemelerini pişirmiştim ama pek benlik gibi değil sıcak olmayınca içesim gelmedi
3 kabağın kötü olacaktı onları yaptim
Soğuk soğuk ne bileyim çorba desen değilCanım ayran detoksu içime rendeledigin kabakları katabikirsin harika oluyor.
Bir de bol nane koy. Cacık havasında oluyor.
Benim de buzlukta var biraz ayran aşı için yaptığım malzeme. Kabak alınca bende yapacagim. 2 günlük detoks
Sarimsakta köy istersen canım. Lezzetlenir biraz.Soğuk soğuk ne bileyim çorba desen değil
2 gün zor içerim onu içmektense ac kalabilirim
İyi yapmışsın cnm her ihtimale karşıBende gliserin kullanmaya başladım şimdi canım.
Ayın 12 sinde göz randevum vardı, her ihtimale karşı kulağım acilmazsa diye, o tarihte kulak burun bogazdan da randevu aldım.
Malzemeler var bendede ne içindi bunlar ödem atarmıYarım çay kaşığı zencefil
Yarım çay kaşığı zerdeçal
Yarım limon
1 soda
Ben biraz su da koyuyorum. Senden öğrenmiştim onuda. Soda sade zor içiyorum, ama şu koyunca kesiyor o keskinliği.
Tadı limon baskın geldiği için zerdeçal zencefil rahatsız etmiyor.
Dediğim gibi tam senlik.
100 er Gr almıştım zencefil ve zerdeçal aktardan. İkisine 10 lira vermiştim, yazdan beri ara ara kullandım 1/3 u kadar kaldı.
Bende aynıyım gündüz iyi akşam cozutuyorum malesefselam kızlar bu aralar yoğunum yine hep yazayım diyorum birşeyler çıkıyor
kendimi kısmak isteyince direk herşeye saldırasım geliyor sanki
sabah ;
domates salatalık peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
750ml su
öğlen de ;
çorba
kabak yemeği
2 dilim tahıllı ekmek
gün içi çok ideal ama gel gör ki akşam ne yesem yarıyor sankiiii
H. Sonu bayat ekmekleri dilimdeyip tavada kızarttım bende az zeytinyağı sarımsak baharat ile çok güzel olmuştuSabah ekmegin uzerine az zwytinyagi doktum ve biraz baharat snra tost makinesinde kizarttim cok guzel okdu yanina peynir yesiklik.yedim
Ara 1 hurma 1 ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?