Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar
Kahvemi içerken haberlerde İstanbula kar uyarısı var yarın dan ctesiye kadar özlemle bekliyorduk ama rabbim yakacağı, barınağı olmayanlara yardım etsingecede çok şiddetli lodos vardı halada var soba kurum atıp duruyor

Güne pekte iç açıcı başlamadım dün gece sözde evdekilere su böreği yapmıştım sabah pişirip kızıma verdim ve 1 kocaa dilim yedim sporda yapamadım çokta uykum var bugünü toparlamak zor olacak bana 2 saat spor yapmak lazım dün dambılla yaptığım için heryanım ağrıyor

Ogleni akşamı protein ağırlıklı yapmaya çalış.
Olan olmuş afiyet olsun

Herkese merhaba,

Bu cuma liste sırası bende.
Listemi yapıp çıkacağım gruptan.

Son zamanlarda kendimi iyi hissetmiyorum.
Yılbaşından bu yana toparlayamadım.
Olmadı, olmuyor.

Sebep kilo verememek değil, başka başka şeyler. Anlatmaya çalışsam uzun sürer, anlatmaya çalışsam hiçbir şey yok anlatacak; öyle bir durum yani.

psikolojim yine bozuk... doğuştan sakat bir psikoloji benimkisi.

Hepinizi seviyorum

Ne diyecegimi bilemedim canım
Günlük menü bildirme zorunluluğu seninyrinhir strese sokuyorsa biraz ara ver.
1 hafta 1 ay.... Ne zaman kendini hazır hissedersen baslarsin menü bildirmeye.

Ama sohbetimizi bırakma, menü bildirme sen de buyur gel her zaman

Ogleni akşamı protein ağırlıklı yapmaya çalış.
Olan olmuş afiyet olsun
Tmm cnm tşkler
Burdan ayrılma hayalcim bana bak mesela umutsuz vaka ara verdim kafana göre yediklerimi yazıyorum havalardan canım hic bisey yapmak istemiyor dün daha iyiydim bugün ehh nadal ve ben listelerde ara verenler olarak geçiyoruz sende öyle yapsan olmazmı illa bu konudada mükemmelliyetçi tarafını kullanma

Vedalasir gibi konusunca uzuldum bak simdi. Bosver diyeti falan sen buraya ozel sayfaya gel hep cnim ben de daha cok buradayim.cnku aklim ruhum baska yerlerde diyette hic degil
Nuraycigim yaralarin oyle derin ki seni tum kalbimle anliyorum bu hafta korkularimla.yuzlesme haftasindayim inanimaz bir durgunluk var uzerimde cuma gideyim diorum psikologa cunku zor bir hafta oldu dusunme.acisindan
Sendeki o yaralarin asla ortulmemesi lazim keske imkan olsa da senle benle gelsen bizde kalirdin seninle seansa giderdik

Istahim fena acik benim regl etkisi de var evet ama su korkular ozellikle aclik korkusu beni yemege sevk etti hep bu hafta adeta yemekler kaciyor gibi hissettim hep bu cok uzucuydu
ben de dün bugün iyice saçmaladım . ve yedikçe yedim .
ama yediklerim zararsız şeyler diye bi şey demiyorum kendime

200 gr fıstık.
20 adet kadar kuru kayısı
1 paket bitter çikolata. yüzde seksen
öğlen yemeğimi de yedim üstüne.
daha artık yiyesim kalmadı . umarım bu süreci de geçirmişimdir . benim bu adet sürecinde ilk gün afedersin inek gibi yiyorum . sonra kesiliyor .

ay şimdi gördüm ya bu mesajı .
hayal ciğim . tabi kendi kararın . ne zaman kendini iyi hissedersen gel buyur . biz burdayız Allah izin verirse.
ne yediğin ne içtiğinden çok muhabbet olsun .motive olalım .

Deprem için geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkürler kızlar
Artçılar üst üste olunca sinirler bozuluyor istemeden
Bu hafta detoks yapicam dedim ama istediğim gibi gitmiyor onume engeller çıkıyor

Sabah standart kahvalti
Öğlen sabahtan kalan yumurtaları yedim 2 yumurtaya yakındı atılsın istemedim

akşama kabak pişirmiştim o da acı cıktı yiyemedim
1 kase yoğurt
1 kac kaşık nohut yemeği yedim
Çaydan sonra eşimle çığdan yedik

Sabah bi tartıldım dune göre 400 gr almışım çok saçma pasta börek yemedim ağır yemek de yemedim hatta gayet azdı sinirim bozuldu
Detoks falan yok
Normal beslencem
Vücudum diyete karşı direniyor gerçekten anladım
IIlaclari kullancam kan hapimi bikac gün içtim bıraktım
D vitaminine başlamadım bile
Göz altım kap kara olmuş halka halka canım çok sıkıldı hayatımda hiç böyle olmamıştı

Diyeti boşver muhabbete gel canım kendini toparlayınca kaldigin yerden başlarsın bak bana 1 ileri 3 5 geri ama napalim yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…