Ogleni akşamı protein ağırlıklı yapmaya çalış.Günaydın kızlar
Kahvemi içerken haberlerde İstanbula kar uyarısı var yarın dan ctesiye kadar özlemle bekliyorduk ama rabbim yakacağı, barınağı olmayanlara yardım etsingecede çok şiddetli lodos vardı halada var soba kurum atıp duruyor
Güne pekte iç açıcı başlamadım dün gece sözde evdekilere su böreği yapmıştım sabah pişirip kızıma verdim ve 1 kocaa dilim yedimsporda yapamadım çokta uykum var bugünü toparlamak zor olacak bana 2 saat spor yapmak lazım dün dambılla yaptığım için heryanım ağrıyor
ay bebeğim . içebiliyor musun . rengi falan biraz içimi zor gibi.@demirleke icecegimin resmi :)Eki Görüntüle 2585199
Zerdeçal rengini sarı yapıyor. Çok keskin bir tadı yok. İçiliyor yani :)ay bebeğim . içebiliyor musun . rengi falan biraz içimi zor gibi.
Ne diyecegimi bilemedim canımHerkese merhaba,
Bu cuma liste sırası bende.
Listemi yapıp çıkacağım gruptan.
Son zamanlarda kendimi iyi hissetmiyorum.
Yılbaşından bu yana toparlayamadım.
Olmadı, olmuyor.
Sebep kilo verememek değil, başka başka şeyler. Anlatmaya çalışsam uzun sürer, anlatmaya çalışsam hiçbir şey yok anlatacak; öyle bir durum yani.
psikolojim yine bozuk... doğuştan sakat bir psikoloji benimkisi.
Hepinizi seviyorum❤
Tmm cnm tşklerOgleni akşamı protein ağırlıklı yapmaya çalış.
Olan olmuş afiyet olsun
Burdan ayrılma hayalcim bana bak mesela umutsuz vaka ara verdim kafana göre yediklerimi yazıyorum havalardan canım hic bisey yapmak istemiyor dün daha iyiydim bugün ehh nadal ve ben listelerde ara verenler olarak geçiyoruz sende öyle yapsan olmazmı illa bu konudada mükemmelliyetçi tarafını kullanmaHerkese merhaba,
Olmadı, olmuyor.
Sebep kilo verememek değil, başka başka şeyler. Anlatmaya çalışsam uzun sürer, anlatmaya çalışsam hiçbir şey yok anlatacak; öyle bir durum yani.
Hepinizi seviyorum❤
Vedalasir gibi konusunca uzuldum bak simdi. Bosver diyeti falan sen buraya ozel sayfaya gel hep cnim ben de daha cok buradayim.cnku aklim ruhum baska yerlerde diyette hic degilHerkese merhaba,
Olmadı, olmuyor.
Hepinizi seviyorum❤
ben de dün bugün iyice saçmaladım . ve yedikçe yedim .Istahim fena acik benim regl etkisi de var evet ama su korkular ozellikle aclik korkusu beni yemege sevk etti hep bu hafta adeta yemekler kaciyor gibi hissettim hep bu cok uzucuydu
ay şimdi gördüm ya bu mesajı .Herkese merhaba,
Olmadı, olmuyor.
Hepinizi seviyorum❤
Diyeti boşver muhabbete gel canım kendini toparlayınca kaldigin yerden başlarsın bak bana 1 ileri 3 5 geri ama napalim yapacak bisey yokHerkese merhaba,
Olmadı, olmuyor.
Hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?